6 april - Flerdagars


Onsdag förmiddag bar det av mot Norrköping, jag kan inte påstå att det var kul att sitta i en bil i cirka sex timmar. Som tur var gjorde vi en paus i Gränna, vilket inte var helt fel! En massa polkagrisar, sen bar det vidare. Väll framme i Krokek (även kallad Krokås och Korkek i brist på minne) blev vi snabbt stamkunder på 'ICA Delfinen' och 'Restaurant Delfinen' med otroligt god mat.

Två timmar senare anlände tjejerna från Gävle som vi tillbringade kvällen med. När det började närmade sig läggsdags, tillbaka i stugan fick vi reda på mycket, väldigt privata, väldigt otrevliga saker om varandra - med konsekvenser som sömnlöshet och ångest. Kul hade vi iallafall.

Torsdag morgon var vi uppe med tuppen! Något trötta, men såg fram emot den kommande dagen. Kolmården. Föreläsning, rundtur i parken och kollade på djur. Såg årets första delfinuppvisning som var grym! Jättekul att se! Något annat som också var kul var att gå in i varghägnet och klappa vargarna och att inspektera en elefant på nära håll. Dagen avslutades på Delfinen med god mat och underbart sällskap! Jag och Malin fick för oss att gå tillbaka till campingen - i mörker förbi kyrkogården, utan koll på vart vi skulle var inte jättekul.

Fredagen var inte alls lika rolig. Berit bankade på dörren 07,30 och skrek till oss att vakna, vi skulle åka om en halvtimma. Något förvirrade och sjukt trötta förstod vi att de ändrat avgångstiden med en timma utan att informera oss. Bra start på dagen. Det bar iväg mot Eskilstuna Zoo, där vi hade föreläsning om utrotade djur. Både kul och intressant, bara tråkigt att vi var så otroligt trötta att ingen riktigt orkade. Vi åt mat, sen bar det iväg hemåt.

Väl hemma ville jag bara sova, sova, sova! Och duscha! Duscharna på campingen var inte jättemysiga. Det stank avlopp, duscharna sprutade bara i 10 sekunder innan man fick trycka på knappen igen, kläderna gick inte att hålla torra och lamporna släcktes av sig själva. Då ringer Danne och berättar att han, Daniel och Jesper står utanför. Jag hade inte så mycket att välja på utan fick byta om och gå ut. Kvällen bestod av en liten fest på Sädesbingen där jag inte kände någon, besök av Krille & co, Max, efterfest hos Sandbeck och slutade hos Niko. Låg vakna hela natten, var nära på att dö av undernäring när vi fick besök och underbar pizza. Åkte hem vid 13.00 för att byta om, för att sedan var det kalas hos Kamilla i Vårgårda. Kvällen var underbar! Tråkigt nog slocknade jag varje gång jag slappnade av - framför tvn, under kortspel, i Emils säng under en diskussion osv.

Efter fem timmars sömn var det dags att gå upp för att åka till Velanda på tävling. Allt gick bra och rullade hela tiden, trots det var vi inte därifrån försen 19,30 tror jag. Lämnade av en massa hinder hos mig och sedan till Billy för att flyttstäda hans bur och packa lådorna. Dags för flytt hem till Therese. Massa ångest, men jag vet att han kommer få det helt underbart! Nu är det verkligen dags för att sova. Ingen skola i morgon - jag behöver verkligen få sova ut efter dessa dagarna. 14 timmars sömn på fem nätter är inte att rekomendera.

2 april - Norrköping


Andra dagen i rad. Det börjar likna något nu.

Inatt sov jag hos Juhani, och kom inte i säng försen 05,00. Ni kan ju gissa vem dom försov sig alldeles för mycket?
Nu har jag packat och precis duschat. Ska packa det sista och göra mig i ordning, sen till skolan för att käka. Sen bär det av mot Norrköping/Eskilstuna!

1 april - Chockbesked


Förr var jag rätt grym på att blogga, men har inte skrivit ett enda inlägg sen december. Vi får se om det blir bättring på det.

Vid 7-tiden i morse fick jag en svag chock av Felizhia. Jag vet inte om det är officiellt än, så det får vänta tills vidare.
Jag undrar lite hur allt kommer se ut framöver, jag har ingen aning. Det enda jag förstått att det kommer vara långt ifrån det normala, det liv man levt hittills.

I morse vaknade jag 04,00 och kunde inte somna om, illa. Tvättade lite, och nu har jag suttit vid datorn i 5 timmar och inte gjort någonting när jag egentligen har massa att göra. Jag måste städa och packa, i morgon åker vi ju till Norrköping och sedan Eskilstuna, kommer hem på fredag kväll. Det ska nog bli mys.
RSS 2.0