Värmeslag

Jag dör snart av värmeslag här på jobbet. Det har varit långa 3 timmar och 20 minuter. Snart ska jag även sitta på en kokhet buss i en timma också. Mys.

Hällde en halvliter med akvarievatten i min sko också, otrevligt :(

Vännäs

Jag saknar Vännäs och alla underbara människor där uppe!
Snart är det dags att åka tillbaka men jag har brist på både tid och pengar.
Jag vill ju!

Nu är jag galet trött, håller på att somna - om en timma börjar jag jobba.

Morgoncigg

Det tar 20 minuter att gå till resecentrum. Jag ska vara där om en halvtimma och vaknade alldeles precis, dusch och allt måste göras men ingenting i världen får hindra mig från mig morgoncigg på balkongen.

Teoriprov

Jag har nog aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv, men nu är det avklarat iallafall. 59/65 fick jag så nu ska jag bränna min teoribok!

Och jag älskar världens underbaraste Niko som körde mig fram och tillbaka och var moraliskt stöd ♥

Zyx <3

Fantastiskt! Nu får jag käka Zyx som bedövar halsen för att kunna röka. Det känns som att den här dagen börjar så bra.

Galet trött är jag också, har sovit skitdåligt och nu gav jag upp. Jag får väl vara trött då.

Hicka

Jag har bränt mig, men bara lite. Är lite röd på rygg, armar, ben och rumpa. Ingenting som gör ont, så så illa kan det väl inte vara isåfall.

Har hållt på med den här teorin så jag håller på att bli galen. Hicka har jag haft i stort sett hela dagen också.

Paus. Det bränner i munnen

Jag har legat ute i solen och läst teori i fyra timmar utan att smörja in mig med solskyddsfaktor. Antar att jag kommer ha ont ikväll. Hur lång tid tar det innan man vet om man har bränt sig eller inte?

Nu har jag gjort pulvermos och värmt min frysta böngryta jag gjorde för ett ganska bra tag sen. Jag hade glömt hur sjukt stark den var! Så nu tar jag en paus, det bränner i min mun.

Cheezballz & 7up

Gårdagens morgon var totalt kaos, jag ville skjuta mig i huvudet. Men det löste sig, som tur var.
Efter uppvisningen kom Mattias, vi gick en långpromenad med Loka i solen och halvt stekte sönder, åkte ut till Martin och Cathriné och var är ett par timmar, grillade lite och sådär. Mot kvällen hyrde vi en ganska kass skräckfilm, käkade cheezballz och drack 7up. Mysmysmys.

Halv nio går jag upp och går ut och bygger en bana till tävlingen idag i en och en halv timma. 7up och cheezballz till frukost!

Uppvisningsdag

Jag är för lat för att skriva.

Gårdagen var ju sådär halvbra, men jag är glad att Niklas var med och alltid får mig att skratta, hur sur jag än är. Sedan hade jag lite ångest, men som alla vet är shopping bästa botemedlet, så två nya klänningar, en tunika, tre par trosor, bh och leggings hittade jag.

Kom tillbaka till Trollhättan, hann vara hemma i max tre minuter innan jag stack iväg till Niko. Han sov när jag kom och han sov när jag gick och la mig. Nu, tolv timmar efter att jag kom hit har vi kunnat konversera.

Dags för mig att ta tag i den här dagen, om ungefär en timma har vi uppvisnings- och prova påhoppning i stan.

Ventelationsgubbar igen

Kul. Kul att dom där som var här för ett tag sen kom och plingade på igen när jag som vanligt satt på balkongen sletnare än tillåtet. Det gick iallafall ganska fort den här gången. Dom väsnas och håller på men Jocke ligger på luftmadrassen och vaknar inte av någonting när han ligger där i fosterställning, den jäveln. Jag får ta det.

Smögen

Nyvaken och galet trött. Det blev tidigt igår och sedan sent. Att vara pigg idag är ganska omöjligt.


Igår morse ringde klockan 07.30, jag hade inte kunnat sova kvällen innan, blir som ett litet barn på julafton. Vi skulle ju till havet!
Vid åtta stack vi hemifrån Mattias och hämtade upp Christin och John, käkade en stadig frukost på Donken och sedan bar det av mot Smögen. Helt underbar dag, soligt var det och det fläktade sådär skönt. Varm i vattnet var det, alla utom jag brände sig av solen - alla utom jag hade smörjt in sig med solskyddsfaktor. Lite kul var det. Christin fick även en brännmanet på rumpan, det var också lite humor. Och Mattias fick solsting på vägen hem.

Annars var det underbart, precis vad jag behövde faktiskt.



Christin och jag vid mellanlandning på Torp tidigt på morgonen.


Mattias och Christin.


John var jättesommrig med badbyxor, solstol, en öl och Expressen.


Jag älskar havet!
Men jag älskar inte tång, äckligt sjögräs och brännmaneter.


Nu är det dags att ta tag i den här dagen också. Om en timma ska jag till körskolan och tillbringa hela jävla dagen i en bil. Inte lycka - speciellt inte när vädret är helt underbart.

Stekhett

Idag har varit stekhet.
Jag har kört lite med Gunnel men börjar tröttna på att stå kvar på samma ställe.
Varit hemma, käkat lite mos med sås och legat i solen och läst teori. Jag har fått panik och bestämt mig för att dissa Jordgubbens dag för att läsa teori. Det blir en heldag vid havet i morgon men sedan ska jag bara vara hemma och läsa, jag måste.

Musli

Jag håller på att bli galen. Dom klipper fortfarande buskar här utanför och det måste väcka varenda jävel i hela Lidköping. Jag har legat ute och läst teori en timma, och käkat musli till frukost. Jag fattar inte grejen med musli, det består ju mest utav havregryn och hur kul är det?

Nu ska jag se om jag kan hitta några svala kläder att ha på mig som samtidigt täcker mina vita ben.

Klockan är 08.00

Klockan är strax över åtta, jag är vaken, jag är död.
Mamma skulle väcka mig i morse men hon är en sån mes. Hon viskar tyst; "Frida, nu är det dags att gå upp, nu går jag snart till jobbet." Som om jag skulle vakna av det. Knappast.

Och dom jävlarna håller på att såga ner buskar och grejer här utanför så jag blir galen.
Nu blir det dusch så jag kanske vaknar till liv.

Gaddesanna

Stekhett hela dagen, åkte till Gaddesanna med Mattias, Sabel, Natalie och Simon. Skönt att få svalka av sig lit och käka lite glass. Jag undrar lite vad man egentligen gör på vintern?

Nu blir det att kolla klart på filmen jag somnade ifrån igår och sedan sova. Imorgon ska jag upp halv åtta..

Underbara dag

Sabel och Mattias har varit förbi en sväng, vi har legat och myst lite i solen. Helt underbart väder är vad det är! Nu blir det cigg, sätta på sig lite kläder och sedan åka till Gaddesanda, mys mys!

Morgon igen

Vaknade för en liten stund sen av att Mattias ringde och väckte mig. Jag kunde inte sova inatt så idag är jag mest ett vrak. Känner mig helt jävla död och någon jävel håller på att typ såga ner träd här. Känner att detta kommer bli en sådär bra dag.

Krokodilfilm

Nu har jag kollat på film. En om en krokodil som var hur stor som helst och käkade upp folk, väldigt bra film tyckte jag. Bortsett från att hälften dog så var det ett ganska så lycklig slut. Bra grejer.
Jag kommer däremot aldrig mer bada, åka båt eller åka utomlands. Tack krokodilen för att du förstörde min sommar.

Sen en psykfilm om en polis som skärde av huvudet på tjejer.


Nu kan jag inte sova. Är galet trött men kan inte sova. Jag hatar det..

Filmkväll

Nu är jag tillbaka i Lidköping igen, mamma, Jimmy och Jocke hade vart och köpt pizza. Gott var det men nu är det snart dags att dra ner på det goda :(

Jag tänkte satsa på film och sova tidigt den här kvällen, skönt ska det bli!

Tvätt- och tråkdag

Nu är jag hemma i Trollhättan igen, sitter på balkonen med cigg och dator och njuter av att det äntligen är sol igen! Tråkigt nog finns ingen sol här på balkongen, men det är väl sånt man får leva med.

Om ungefär en halvtimma kommer Lina och vi ska bli grymma på detta med teori, men jag har tråkigt och vill att hon ska komma nu!
Jag vill gå ner till Hemköp och köpa massa med Dumle, men tråkigt nog är jag pank såklart.
Och tvätten ja, den är såklart inte klar. Jag hatar att tvätta.

Teori-panik

Om en vecka, det vill säga sju dagar. Om sju dagar har jag teoriprov, och har inte ens börjat med teorin. Det känns lite sådär halvbra, jag har panik och jag bara måste klara det.
I eftermiddag kommer Lina hem till mig så vi pluggar lite ihop, sen är det väl tur att det ska bli strålande sol hela veckan, så jag får väl försöka slå två flugor i en smäll och bli brun samtidigt som jag kan alla trafikregler i världen.

Nu blir det att promenera ner till bussen.

Måndag morgon

Nyss vaknat, Mattias var här igår och kollade på film med mig. Seven, riktigt bra faktiskt.
Social som jag är somnade jag såklart och vaknade inte försen Mattias nämnde att han skulle åka hem. Sekunder senare sov jag igen.

Idag måste jag tillbaka till Trollhättan för att tvätta. Jag är så jävla trött på att åka fram och tillbaka.
Föressten, jag spelade bort alla pengar jag vann i förrgår, igår..

Poker

Det var strålande sol i Lysekil igår, hur skönt som helst!
Pizza käkade vi, en pytteliten, sen myste vi i solen med godis - då är livet underbart!

Nu är jag trött, vaknade nyss. Var grym på poker i natt och vann massa pengar, inte fel inte! Tänkte vinna lite nu också..

Lysekil







Midsommar

Jag mellanlandar i Trollhättan en sväng för att snart styra iväg mot Lysekil.

Helt underbar kväll igår hos Mattias med honom, Angelica, Simon, Sabel, Natalie, Marco och även Christin och John dök upp en sväng framåt kvällen. Mat i förjävla stora mängder vart det, Natalies tårta som var helt fantastisk, lite spel och hur mys som helst.
En kväll jag trivdes väldigt bra med.

Att klockan ringde vid nio i morse var mindre kul. Vi städade upp lite, käkade färskpotatis med sås till frukost och jag var noll bakfull eftersom jag inte drack mer än en shot igår, skönt var det.

Nu blir det en snabbdusch för om en halvtimma är Linda här och om en timma drar vi till Lysekil. Det är molnigt, kallt, regnar lite då och då och så blåser det också. Det blir varma kläder ikväll! Tråkigt nog glömde jag mitt paraply hos mamma.

Regn

Jag skulle inte sagt något, nu spöregnar det ute.

:(

Klädproblem

Nu, 45 minuter efter att Mattias ringde och väckte mig kan jag säga att jag är vaken. Är galet trött!

Vädret ser iallafall hyfsat okej ut, lite sol, en del moln och halvt storm, men vadfan, det regnar inte iallafall. Funderar på vad man ska köra på för kläder ikväll, jag antar att jag kommer frysa ihjäl mot kvällen om man kör på klänning, men att gå i jeans på midsommar känns inte riktigt rätt. Det återstår att se.



♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Midsommar vs Nyår

Nu är håret färgat! Antar att det blir svart istället för brunt. När man är upptagen med annat är det lätt att glömma bort tiden och färgen satt i i cirka 2 ½ timma.

Jag ska försöka fortsätta övertala min morsa, men det går inte alltid så lätt. Det var lättare när jag var femton år gammal och dum i huvudet. Då fick jag skjuts i stort sett var jag ville. Vägrade hon köra fick jag tillslut som jag ville iallafall. Alltid. Varför är det inte så nu?
Jag är duktig, jag städar, jag diskar, jag handlar mat, jag är snäll, jag stör ingen. Men ändå vägrar hon köra mig på självaste midsommarafton. Den enda dagen på året det inte går några bussar när jag verkligen behöver dom. Jävla midsommar. Midsommar och nyår säger jag bara. Det värsta jag vet.

Nyår 04/05: Malma bygdegård med Christin, jag älskade det, jag älskade det och jag älskade det ♥
Nyår 05/06: Firades i en bil mitt ute i skogen, 5 personer var vi. Party? Nepp. Jag var nykter.
Nyår 06/07: Förfest hos Määttäs mormor. Själva tolv-slaget firades med Felizhia, min asfulla f.d granne och hans lika fulla kompis. Jag var nykter.
Nyår 07/08: Förfest i Brålanda, 6 personer, mellanfest hos Dahn, fyrverkerier i stan, Felizhia fick migrän, Hannes från Skåne gick vilse i Trollhättan och jag och Mulle åkte hem till han och popade popcorn i en liten kastrull med stort lock.
Nyår 08/09: Bra grejer, vattenpipa och Lipz med Christin. Fyrverkerier och Lipz igen. Mycket alkohol.

Midsommar '06: Tåget inställt, firade med Felizhia och Jimmy. "Redan hemma från midsommarfesten?" frågade Jimmy kl fem.
Midsommar '07: Kom inte till Lysekil, vägen översvämmad. Delade några flaskor vin, vider och öl med Felizhia. Däckade väl innan 12.
Midsommar '08: Supermys med dom bästa.
Midsommar '09: Käkar pencillin.

Humördag

Den här dagen alltså.
Jag var på bra humör, sedan körde jag och då blev jag på dåligt humör. Tog bussen till Trollhättan och träffade Anette som hämtade ekonomin och det gjorde mig glad, då blev jag på bra humör igen.
Tar bussen tillbaka till Lidköping och det första mamma gör är att börja tjafsa vilket leder till dåligt humör igen. Anette ringer och berättar att jag har skött ekonomin jättebra = superbra humör. Går till Ica, kommer hem och mamma börjar bråka igen. Här är jag, och här är jag på dåligt humör.

Nu ska jag färga håret, då går mamma och lägger sig så jag kan få lite lugn och ro den här torsdagskvällen.

Uppfinningsrik

Jimmy: Fan Frida, jag visste inte att du var så uppfinningsrik!
Jag: Vadå?
Jimmy: Det är inte illa att lyckas spruta vatten i hela badrummet när duschen är inglasad.

Jag försov mig i morse men nu ska jag snart till banken och sedan köra.

Fullt schema. Sovdags.

Det känns som att från och med att jag går och lägger mig tills måndag eftermiddag klockan fem kommer jag ha ett fullt schema.

Torsdag: Upp kl 10, tåg till Vara kl 11, till banken, körlektion 12.30, till Trollhättan 15.20, tillbaka till Lidköping 18.30, färga håret, packa och sova.
Fredag: Midsommar. Tvätta, åka till Mattias, fira midsommar.
Lördag: Vakna 9, tåg från Vara till Trollhättan 11.30 - framme 13.00, till Lysekil 14.30. Hur kommer vi hem?
Söndag: Överleva uppvaket, ta tåg till Göteborg, träffa Eric från Vännäs.
Måndag: Tvättid till 5.

Nu ska jag röka upp min cigg och sova.

Verklighetsflykt

Detta tycker jag om, att sitta på balkongen hos mamma med datorn i knäet som värmer gott, i en filt och röka. Så här på kvällen när det är mörkt överallt, inga tända lampor utom några gatlyktor här och var. Med lite skön musik blir det inte så mycket bättre.

Det är ett helt underbart sätt att få lite verklighetsflykt utan att vakna bakfull dagen efter, eller att ha ångest på annat sätt. Bara att glida iväg lite, allt det jobbiga och allt som finns runt om som påverkar mig negativt bara försvinner för en liten stund.

Något annat som också kan få mig att försvinna lite, glömma lite, är att sätta mig på en buss.
Inte bussen till Sylte som tar en kvart eller en sväng till Överby på en fullknökad buss, utan till exempel Linje 1 till/från Lidköping/Trollhättan. Då går jag på, sätter mig långt bak, lutar bak sätet så långt det bara går, sätter på The Knifes på högsta volym, blundar och vaknar till ur min lilla dvala när jag är framme. Jag har inte sovit under tiden för jag har hela tiden hört musiken och känt mobilen vibrera då och då, men jag vet att jag inte har tänkt på hela resan. Inte på något negativt, inte på något positivt, utan bara inte tänkt.
Helt underbart är vad det är.

Bussresa

I Lidköping igen.
Jobbdagen avslutades på bryggan med Johan, Robin och lite mer folk jag inte riktigt känner, men mys var det allt.
När jag precis hade satt mig på bussen förut kom det in två killar, varav ena killen sätter sig på sätet brevid mig.

Kille 1:
Hej hej!
Jag: Hej hej.
Kille 2: Vi sätter oss längst bak!
Kille 1: Nej, jag vill sitta här.
Kille 2: Du kan inte sitta och ragga på bussen fattar du väl?
Kille 1: Jo
Kille 2: Du har ingen chans på henne ändå
Kille 1: Jo
Kille 2: Nej, det har du inte
Kille 1 (tyst): Okej..
Båda killarna går och sätter sig längst bak i bussen.

Och sedan kan jag tillägga att båda killarna var kanske 13 år. Gulligt.

Fidos

Vaknade till halv åtta i morse av att Ida ringde och sa; "Du har smittat mig din jävel"

Den här morgonen har jag gått omkring ensam på jobbet och fixat och grejat när jag inser hur mycket jag älskar mitt jobb. Jag trivs hur bra som helst, med djuren, det är mysigt, det är bra tider, socialt, självständigt och jag jobbar tillsammans med helt underbara människor, och det bästa av allt - att jobba tillsammans med både människor och djur på samma gång.


Matlagning

Efter att ha klagat i typ fyra timmar på hur hungriga vi var gick vi till Ica för att handla. Där befann vi oss i säkert fyrtio minuter innan vi kom på vad vi skulle äta, men gott blev det iallafall!

Nu är jag galet trött, funderar på att vila en liten sväng..

Kattmys

God morgon.
Igår satt Niko och spelade till klockan tre, sedan la jag mig i soffan. Vaknade en och en halv timma senare, i fosterställning och håll på att frysa ihjäl. Är det shysst?

Nu har jag iallafall sovit gott och mysit hela morgonen med katten ♥

Det här är lite knepigt

Max och Niko

Jag befinner mig hos Niko. Vi är typ lika sociala som vi brukar vara - Niko sitter och spelar tv-spel och skjuter ihjäl zombies och pratar med Tony genom en liten mikrofon han har i örat och jag sitter och utforskar internet i brist på annat. Ända skillnaden är väl att Christian inte är här.

Vi har varit på Max och käkat lite också, det var tyvärr en besvikelse. Jag köpte pommes som var helt mjuka och det bokstavligt talat droppade olja om dom, det gick knappt att doppa dom i dippen.
Vilka problem.

Vad händer?

Idag har varit en bra dag.
Jobb, inte hänt mycket mer än vanligt, men en bra dag bara. Jag gillar såna här dagar.

Nu har jag precis tagit ett varmt bad avslutat med en kall dusch på ungefär 75 minuter, underbart. Nu är jag som en ny människa och redo för kvällen. Vad händer?

God morgon

Kvart i nio, nyvaken, börjar jobba om en kvart, dags att snabba sig.

På topp igen!

Ett par timmar hos Niko är allt man behöver för att må bra! Jag känner mig som en ny människa med massa energi i min sjuka kropp. Men nu klagar jag inte längre, för nu är jag glad.

Jag har till och med energi nog att ägna mig åt småsaker som att jag saknar mitt blonda hår :(

Back in town

Tillbaka i Trollhättan.
Tillbaka hos Niko.
Det är skönt! Han sitter och spelar och är så nöjd av att han har klarat Cliffs of Dower eller vad den nu heter på expert. Grattis får jag väl säga då. Det är bara skönt att vara hemma igen, det trodde jag inte.

Med Ida

Dagen är på topp, solen lyser, Ida är på besök och vi har precis lagat mat.

Ida: Kor dricker inte mjölk..
Frida: Nej?
Ida: Det har jag alltid trott..

Jag kan se ett ljus

Jag trodde att jag skulle dö i den här sjukdomen, MEN! Nu kan jag se ett ljus.
Det betyder inte att jag kommer överleva eller bli frisk, men det finns iallafall hopp, det är det viktiga.

Inatt somnade jag halv fyra, vaknade igen klockan sex och var utvilad. Tvingade mig själv att somna om och nu sitter jag med bedövningsmedicin så jag kan ta mina tabletter om en liten stund.

Måste hinna städa också. Sedan igår har jag jag använt säkert en femton glas..

I min ensamhet

Är jag ensam om att sitta hemma den här lördagskvällen?
Men det är iallafall mys. Jag, datorn, massa värme, cigg och tända ljus ute på balkongen. Mycket mer än såhär kan jag inte begära i detta tillståndet, så det är bra!

Jag tycker att det är ganska trevligt här i min ensamhet, även om jag skulle blivit lite gladare om jag var helt frisk och kunde vara ute och hitta på någonting kul istället. Ännu trevligare skulle det vart om jag var i form att jobba idag, men den turen hade jag inte.
Hoppas på att jag är bättre tills på måndag iallafall. Det måste jag bara vara.

Dagens första cigg

Klockan är halv elva och jag har precis tagit dagens första cigg här ute på balkongen.
Det suger rätt rejält att sitta helt ensam hemma en lördagskväll, och det känns inte som någon idé att bjuda hit någon heller, för jag antar att ingen kommer iallafall.
Någon som offrar en vecka av sitt liv till något liknande halsfluss fast värre?
Jag misstänkte väl det.

Idag har jag käkat ungefär 25 små piller för att bli frisk. Och jag är inte ens frisk.
Det jobbiga är att vissa får man inte käka på fastande mage, och andra måste man käka på fastande mage. Det är ett jävla velande det här.

Måste man bli mogen?

Jag tror jag är schizofren eller har någon annan personlighetsstörning.
Ena stunden känner jag mig så jävla mogen, jag är redo för att stanna här. Ni vet, vara mogen, storhandla på Willys med kundvagn och allt, betala räkningar, gifta mig, tvätta fönster i mitt lilla hus, se till att barnen kommer iväg till dagis, gå till jobbet, komma hem och träna min border collie, ta hand om mina små får osv osv.
Det känns som om att det skulle kunna vara jag.

Sen inser jag att det vill jag inte alls. Jag får panik att tänka på att någon gång måste man bli vuxen. Jag trivs så bra som jag har det nu, jobb någongång ibland - pengar så jag klarar mig, bor lite här och var, alltid åkandes med en resväska. Jag vill inte bli fast någonstans, jag måste hela tiden kunna göra vad jag känner för just då.
Det kommer inte att hända att jag kommer stå hemma och tvätta fönster, eller köra runt på några barn som ska hem till sina kompisar. Jag vill inte vara fast.

Men man kan väl inte alltid leva som man vill?
Måste man inte bli mogen någon gång?

Nu är det kört

Det är kört.
Jag är så hungrig, så jävla hungrig. Måste ha mat, för snart överlever jag inte det här mer.
Och denna jävla smärtan, det gör så otroligt ont och jag känner mig så jävla hjälplös.

Jag orkar inte mer

Jag har vaknat varenda jävla timma hela natten, så nu har jag gett upp, duschat och nu försöker jag få Jimmys dator att fungera som JAG vill. Men när ska någonting gå som man vill?

Jag behöver gå till apoteket och köpa pencillin, men jag blev totalt jävla utmattad av att stå i duschen, jag vet inte om jag kommer palla gå enda till apoteket och tillbaka..

Halsfluss iallafall

Läkaren ringde och berättade att körtelfeber-proverna visade negativt och att det var halsfluss. När jag berättade att jag gjorde halsfluss-prov igår och att det var negativt bestämde han sig för att det är bättre att ta det säkra före det osäkra, så fick jag pencillin utskrivet på halsfluss.
Jag hoppas verkligen att det här hjälper, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Mindre kul är väl att jag måste vara nykter på midsommar.

Men yes. Det är värt ett försök, för jag kommer inte överleva om det här ska fortsätta.

Sjukhus

4 alvedon & 2 ipren senare kunde jag svälja hyfsat. Fick i mig tre digistivekex innan det var dags att dra till sjukhuset. Läkaren tyckte inte att mina mandlar var vidare vackra, så nu väntar jag på att han ska ringa och berätta provsvaren.

Nu är jag sjukt hungrig, har köpt hem massa gott som jag inte ens gillar i vanliga fall men som jag är fruktansvärt sugen på nu :D Nu nu ska jag käka ostkaka, soppa, doritos (<3) och lite andra goda grejer medans jag har chansen!

Kommer jag klara av det?

Om jag bara kunde skulle jag gråta jättemycket, för så jävla ont har jag. Onsdag och torsdag var illa, då mådde jag väldigt dåligt - detta går inte ens att jämföra. Så fruktansvärt ont gör det!
Har inte lyckats få i mig någonting alls, alvedon är bara att glömma - alldeles för stora är dom.

Jag funderar på att lägga mig, försöka sova och inte vakna försen jag mår bra igen.
Om det ens kommer att hända, men känns väldigt tveksamt just nu.

Vårdcentralen

VÅRDCENTRALEN
Sköterska: Jag har en bra och en dålig nyhet.
Jag: Jasså
Sköterska: Den bra nyheten är att du inte har halsfluss.
Jag: Gött!
Sköterska: Den dåliga är att om du inte har halsfluss så är det antagligen körtelfeber.

Så jag sitter här och försöker få i mig c-vitamin, alvedon, ipren och naturdiet smoothie men det är inte det lättaste när man inte kan svälja.

Dödssjuk

Jag är sjuk.
Väntar på att vårdcentralen ska ringa, det skulle dom gjort för en kvart sen.
Känner mig sådär halvfräch - kan verkligen inte ta mig upp ur sängen utan ligger här och känner mig så jävla maktlös. Jag vill att vårdcentralen ska ringa så jag får reda på om jag har halsfluss så att detta försvinner..

Sjukling

Det här blir inte bättre. Nu ligger febern på 38,9 grader och jag mår värdelöst. Det blir att käka några alvedon och sedan avsluta den här dagen. Önska mig krya på mig.

Halkan avklarad!

Jag har fortfarande läskigt ont i halsen, mandlarna slutar inte växa.

Dagen har tillbringats på Kinnekulle, så nu är halkan avklarad. Sjukt kul har det varit också!
Nu ska jag lägga mig och äta glass och njuta av febern :*

Humor när den är som bäst

Frida: Oj, förlåt, jag råkade sparka dig i huvudet!
Felizhia: Ursäkta, jag fick ett anfall.

Nästintill halsfluss



God morgon!
Dagen startar  med dålig hårdag och halsfluss. Som tur är har jag (efter två alvedon och bedövande halstablett) konstaterat att det kanske inte är halsfluss iallafall, har sjukt ont och mina stackars mandlar liknar två röda äpplen. Jag antar att det är smällar man får ta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och käka lite alvedon, som för att förbereda mig för den här dagen.
Igår köpte jag och Felizhia choklad. Marabou Sommar, med jordgubbar i. Helt underbar!

Morgonpigg

Jag ställde klockan på tidigt, men vaknade inte så tidigt som jag hade tänkt mig.
Istället vaknar jag av att dom ringer från jobbet och det första Jennie säger är "Frida, få inte panik nu". Säkert! Jag vaknade iallafall till ganska bra.

Nu blir det att hoppa in i duschen, för snart ska jag iväg till Trollhättan. Måste hem, fixa papper, gå till jobbet och fixa lite, gå till banken och sen förbi skolan och lämna in alla papper. Nödvändigt..

Jävla bakdag

Nu har jag bakat klart vaniljbullarna (tre jävla plåtar) och silviakakan. Pajen är halvfärdig. Jag pallar inte mer, ska aldrig mer baka. Påminn mig.

Hela köket var totalt kaos.
Jag: Om mamma kommer hem nu kommer hon slänga ut oss allihopa.
Jimmy: Japp
Så går han därifrån!!! Jag har städat i en och en halvtimma och är precis klar. Om typ sju minuter kommer mamma hem.

Nu ska jag dränka mina sorger i GH.

Bakdags

Jag fick för mig att baka, Jimmy hängde på och vi gick till Ica och handlade.

 
 

Det började med att det hände en olycka, MEN! Jag torkade upp.


Och Jimmy diskade :)


Sedan kom nästa problem.



Men vi löste det och nu är iallafall silviakakan klar och vaniljbullarna står på jäsning.
Vi hoppas på att det blir bra!

Björn Rosenström

Nu har jag precis vaknat, sitter på balkongen med en cigg, juice och datorn. Gräsklipparen här utanför skulle jag gärna byta ut mot lite sol, men det funkar ändå. Det här är gött.

Rosenström i lördags ju, det var bra. Det bästa utav allt var dock förfesten hemma hos Niklas. Jag trodde aldrig att det skulle kunna bli så kul med massa folk jag aldrig ens träffat förut, men det var jävligt bra. Kortspel, kubb, bugg, fint väder och massa kul folk, det kunde inte bli bättre!
Att ta oss till själva Almesåsen var dock inte så kul, det tog två timmar och sista biten bestämmde vi oss för att gena över en åker - inte bästa idén. När vi kom fram var hela benen och händerna helt sönderbrända av brännässlor och skorna var totalt genomblöta av vatten och lera.

Rosenström var bra, det var jävligt mycket folk som knödde och gav mig halvt panik, men det löste sig och blev bra ändå. Min jävla chafför svarade inte i telefonen så natten tillbringades hos Mattias.
Film och aktivitet noll på söndagen, jag var bakis. Smällar man får ta.

Vid liv igen!

Jag fick övertalat Robin att käka pizza, det blev systemet och sedan jobb i 2 ½ timma, hem för att packa och sedan fick jag släpa min resväska genom hela Lidköping för att sen bära upp den till fjärde våningen.
Var så jävla trött att jag inte var riktigt klar i huvudet. Gick och filosoferade och insåg att jag inte såg min resväska som en resväska utan som en resekamrat. Då var det kört.

Satt hemma och drack lite cider med mamma och Carita, spelade lite guitar hero och sedan kom Mattias och hälsade på. Jättekul att jag var såpass social och somnade efter 45 minuter. Kul.

I morse vaknade jag av att Jimmy och mamma tjötade. "Har ni någonting emot att jag fortsätter sova?" skrek jag, ja visst svarar dom då. Dom fattar inte ironin - att jag bad dom hålla käften.
Nu sitter jag med mamma, Carita och Lillemor, mammas kompisar sedan högstadiet. Jag känner att jag passar in så bra här.

Del 1 av fredag

Jag har varit hos Linda på champagnefrukost, åkt runt lite i Vänersborg med Lindas mamma, vart på skolan och kollat en sväng och nu befinner jag mig hos Robin och tjötar på han att vi ska käka pizza.

Robin
: När jag hör dig tjata påminner jag mig om att jag aldrig mer ska ha ett förhållande

Nattsamtal med Niko

Nu är det äntligen morgon, detta har jag väntat på. Det är så jävla tråkigt att sitta och hålla sig vaken utan att göra något, för att inte väcka någon. Nu iallafall, nu är det morgon!

Jag och Niko har suttit och haft nattsamtal. Så jävla seriöst slutar det alltid.

Niko: Jag vill klippa av min katts mustach.
Frida: Men så kan du ju inte göra!
Niko: Men dom är ju fula!

Humorn är på topp!
Nu iallafall blir det att göra sig i ordning och dra till Vänersborg!

Studenten?

För ett tag sen var jag deprimerad eftersom att om jag hade fixat skolan hade jag tagit studenten i år. I morgon närmare bestämt.
Nu har jag insett att det kanske inte är så kass ändå att inte ta studenten. Förstår ni att folk går upp så sjukt tidigt för att göra sig i ordning? Therese är uppe nu för att göra sig i ordning, och jag har inte ens gått och lagt mig. Alltså ringer klockan typ 02,30 för att smink, klänning, smycken, hår osv osv ska fixas.
Nejfan, jag klagar inte på det här.

Tomas Ledin

Klockan är halv tre, jag lyssnar på Tomas Ledin - Vi är på gång.
Hela sovrummet är städat nu, det är bara att bära ut all disk osv som inte ska vara här inne, damma, dammsuga och skura golven kvar. Eventuellt tvätta fönstrena också, men så fort det regnar nästa gång kommer dom bli smutsiga igen. Det återstår att se vad som händer på den fronten.

Jag är i valet och kvalet om jag ska sova i natt eller inte. Egentligen skulle det vara smartast om jag fixade färdigt allting nu, tvättar, packar, städar klart när grannarna redan har vaknat, åka till Linda med kameran och sedan sova någon timma där istället.



Just det! Jag glömde en grej! Fick fribiljetter till Björn Rosenström på lördag, hemskickade på posten! Lite lyx i det hela.

Allmänt-test 1 & 2

I brist på annat snodde jag denna från Ida.

Allmänt test 1

Hur bor du: Lägenhet på Tingvalla
Brukar du komma i tid: Jag gör så gott jag kan
Hur lång är du: 170 cm
Kan du laga mat: Inte direkt
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar timmar på Fidos
Vad har du på dig just nu: T-shirt och trosor
Har du någon fobi: Kryp! Och magsjuka..
Hade du en bra kväll igår: Hur mysig som helst med Mattias
Vilket är ditt senaste inköp: Busskort, cigg och diam på Pressbyrån
Din favoritdryck på morgonen: Vatten eller apelsinsaft
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lönen
Har du sovit i din egen säng inatt: Näe
Vad hade du sönder senast: Jag vet inte riktigt
Vem snackade du med senast: Mattias
Varm favoritdricka: Oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider & tequila
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det man inte minns har inte hänt
Saknar du någon just nu: Ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tjata!
Någon jag stör mig på: Haha, japp
Intressen: Djur
Senaste person du kramade: Mattias
Senaste person du ringde: Niko
Senaste person som ringde dig: Mattias
Vad drack du senast: Syrénsaft?
Vill du ha barn: Någon gång
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja lite, systemet!
Har rakat dina ben någon gång: Haha, ja
Är du sugen på något nu: Doritos till mig!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: Oftast
Attraheras du av män med skägg: Aldrig tänkt på
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop
Brukar du baka: Aldrig
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Det kan alltid bli bättre, men jag är nöjd
Vilken låt lyssnade du senast på: Broder Daniel - Luke Skywalker
Har någon annan sovit i din säng inatt: Inte inatt
Vad tycker du är äckligt: Mycket! Mögel, folk som spyr, lukten av blodpudding är förjävligt
Har du pengar på mobilen: Abonemang


Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest?  Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Halv sex. Herregud
Var köper du dina matvaror ifrån? Hemköp eller Ica oftast.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hus, hund, bil och resa. Svensson va?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
När var senast någon stötte på dig? Haha, jag vet inte
Vad åt du till middag senast? Korvbröd med ketchup och mos
Kan du vissla? Ja
Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart
Äger du några band t-shirts? Neverstore?
När flög du senast? September 2008
Pratar du några andra språk? Eh, rövarspråket?
Har du gråtit offentligt? Tror jag inte
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Några piercingar, men dom får vänta tills hösten
Vad har du med dig in på bion? Popcorn såklart
Vad har du för väder? Kallt och mörkt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Djurvård
När sov du senast på golvet? I lördags
Vilken är din favorit drink? P2 heter den va? Annars är alltid redbull vodka bra
Gillar du din boendesituation? Nej
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ 10, men jag går framåt även utan
Är dina dagar fullbokade och stressiga? För det mesta
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Trubbel och trubbel?
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Tror du på liv på andra planeter? Ja
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag tröstar mig med att det inte kan bli värre
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag vill! Skulle nog tyvärr aldrig våga
Tycker du om att krama folk? Jag gillar kramar, men jag har krav
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Inte en aning
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jag hatar, hatar, hatar det!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Jag äter inte kött
Är du mörkrädd? Japp
Tre saker du alltid har med dig: Mobil, cigg och nycklar


Så. Nu ska jag greja lite igen. Jag har fixat mina högtalare, så nu är en sak ur världen iallafall.

Långfredag i morgon?

Åh, jag är uttråkad.
Jag vet att jag måste städa, och jag har planerat att natt-tvätta, mina högtalare funkar inte (varför!?) och jag är sjukt trött. Egentligen borde jag inte vara trött, jag har sovit massa och inte aktiverat mig alls mycket under dagen, varför är jag trött?

I morgon kommer vara en lång dag, så egentligen borde jag sova, men nej då. Jag sitter här vid datorn som jag gjort i tre timmar nu när jag har både saker att göra och att jag är trött.
Upp tidigt och åka till Vänersborg för att lämna min kamera till Linda, sedan ska jag hinna med systemet, göra mig i ordning, packa allt inför lördagen, hinna med studenter här och var för att sedan jobba halv fyra.

Min visdomstand!

Vet ni? VET NI?
I en hel vecka har jag gått och kännt på mig att den här dagen har varit nära..
Men idag, den 4 juni 2009 KAN JAG KÄNNA TOPPEN PÅ MIN FÖRSTA VISDOMSTAND!

Betyder detta att man är vuxen?
Iallafall, grattis till mig!

Ensamt isåfall

Pappa: Frida, jag åker bort i morgon och det kan hända att jag aldrig mer kommer hem igen..
Frida: VA?
Pappa: Ja, jag ska på Joe Labero.

Aktiv dag

Nu är jag precis hemkommen från Mattias, mys har det varit!

Igår var vi hos Sabel och Nathalie och kollade på tv och käkade kladdkaka, bra grejer! Jag somnade såklart också, det är inte lika socialt.
Den här dagen har inte varit särskilt aktiv, det har varit mest film och guitarhero hela dagen.

Nu måste jag packa fort och springa till bussen så jag kommer hem!

Länge sen


Det var länge sen.
Jag saknar dig, Hanna.

Den lilla djävulen har lekt


den lilla djävulen har lekt
han har dragit oss
släppt oss
somnat
vaknat
varit förbannad
han har skämtat och slagit
men vi överlevde
varför skulle vi misslyckas

Kort-mitten-långsiktiga mål

Nu har jag varit i Vara en sväng och sedan var det lite övningskörning i Lidköping. Det är inte långt kvar nu!


Jag vet även vad mina mål i livet är nu.

Kortsiktiga mål:
-
Duscha och vara hos Mattias innan det blir kväll
- Klara körkortet
- Njuta till 100 % av denna sommaren

Mittensiktiga mål:
- Skaffa heltidsjobb
- Flytta
- Bli med hund

Långsiktiga mål:
- Skaffa en utbildning
- Bli rik
- Ha bowlingbana i källaren


Nu sitter jag på balkongen och solen bränner skönt på mina fötter ♥

Gåsost

God morgon.
Klockan fyra var jag hemma inatt efter att ha varit och bowlat och sedan sett film hos Mattias.
Hostel och Shutter, jag är så lycklig att det var dem amerikanska så jag slapp bli så frukansvärt rädd. Tråkigt att dom har kopierat den rakt av bara.

Iallafall, jag är trött - inte ovanligt, om en halvtimma ska jag till tåget för att åka till Vara och den osten mamma har hemma just nu (vet inte vad den heter, det är en gås på) är inte ens god. Jag klagar egentligen aldrig på ostar.

Bowling i Skara

Nu sitter jag hemma hos Mattias. Jag brukar inte känna mig såhär vilsen, men när jag befinner mig i ett stort hus med massa folk som jag inte känner, ja då känner jag mig vilsen. Han är någonstans och duschar, och sedan blir det film.

Vi har varit i Skara och bowla, och jag har bestämt mig för att aldrig bowla igen, jag förlorade med över 100 poäng. Och jag är totalt värdelös.

Middag :D




Jimmy & Jocke

Nu kom precis Jimmy & Jocke hem från skolan. Jag tror inte att jag har träffat Jocke sedan vi flyttade hit i oktober, det är mys. Nu lagar dom mat till mig också. Jag älskar att komma hem!

Men jag är så trött att huvudet snurrar, jag behöver sömn.

Minus sovmorgon

Idag har jag försökt sova länge, men vaknade vid nio av att min gamla lärare ringde, och sedan vaknade jag igen vid tolv av att Mattias ringde, så någon sovmorgon blev det inte.

Nu ska jag snart börja packa och sen åka till Lidköping, lovade att vara smakråd åt Jimmy när han skulle köpa kläder :)

Det kan inte alltid vara lika enkelt

Igår var underbar!
Jag startade ju dagen med att vakna upp på köksgolvet med en filt, tog en snabbdusch och sedan tillbringade jag och Felizhia en massa timmar ute på gräsmattan med massa grönsaker med dipp och så jordgubbar såklart. Allting kändes så sjukt enkelt bara, jag älskar det.

Mattias kom, det blev dusch och sedan en promenad för att möta Rickard, vi spelade minigolf ute på Spikön, satt vid muren vid kanalen och käkade pizza och sedan blev det film hemma i soffan.
Det var precis vad jag behövde, en helt jävla underbar dag bara.


Idag var inte lika underbar!
Först blev jag riven av en kanin som drog upp ett sår rakt över handleden. det ser ut som jag försökt avsluta något, sedan kom det in en liten söt hund som ville få klorna klippta - hundjäveln bet mig rätt i armen och i handen (nu är jag blå, svullen och stel).
När jag satt med Thonie, Robin, Loka och Johan vid kanalen och käkade lunch tappade jag såklart i skon i vattnet och sedan hällde Johan en massa vatten över mig precis innan jag skulle tillbaka till jobbet.

Sedan blev allt bra igen och jag åkte ut med Christian och Niko till Sjölanda och badade! Hur skönt som helst, tråkigt bara att människorna jag umgås med är världens jävla badkrukor och knappt kände på vattnet. Det är väl tur att jag tycker väldigt mycket om dom iallafall.
Träffade även Tomingas och Tommie och deras två kompisar en sväng, hur kul som helst! Det var verkligen inte igår jag träffade dom senast.

Jag har precis kommit ur en varm dusch och funderar på vad som händer nu.

RSS 2.0