Pepp!

Jag har peppat på den här helgen läääänge, och nu är den här!

Lilla Loka

Uppe med tuppen för att ta långpromenad med Loka. Lite mer än tre och en halv timma var vi ute - på vägen hem fick jag i stort sätt släpa med henne. En härlig dag har det iallafall vart och jag är evigt tacksam till Ida som låter mig låna henne! Ni både lugnar och gör min hund-abstinans så mycket värre, ni är bäst! ♥


Älskade, vackra lilla Loka ♥

Pokerkväll

Jobb idag, härligt har det varit! Jag saknar att inte jobba längre..
Tandläkaren också, han brukar vara livsfarlig, men otroligt snäll idag var han!

Johan ringde och frågade om det blev poker ikväll, och eftersom min bio-kväll fick dissen tackade jag ja. Drog till Sara där dom befann sig, men var någon där? NEPP. Efter en timma ordnade det sig och pokerkväll här hos Johan har vi kört iallafall. Jag och Johan tävlade om sistaplatsen. Jag förlorade, men att komma näst sist är precis lika illa.

I morgon blir det en heldag med lilla Loka, jag längtar! Ida ska veta att hon är bäst i världen som låter mig låna henne! ♥

Ison & Fille - Jag skrattar idag
♥ ♥ ♥

Mardröm

Vaken igen, sovit dåligt pga världens jävla mardröm. Nu blir det att packa och äta frukost, snart dags att fortsätta!

Dåliga sängar

Så fort vi andas i dessa sängar knakar det!

Götabro

En lång dag börjar nu gå mot sitt slut. Jag hade väntat mig en tråkig dag med tråkiga genomgångar av regler, men sjukt kul har vi haft! Och så många nya grejer som jag aldrig tänkt på eller ens hört talas om, någon gång under alla år har jag lärt mig. Dom senaste 4 timmarna har jag legat och diskuterat med Karin på rummet men ändå känner jag mig inte ens det minsta trött. Jag är glad att jag inte stannade hemma trots de ändrade planerna!

God morgon

Hård natt. Kunde inte somna försen närmare tre-tiden. Att gå upp när klockan ringer 06.00 då är inte okej. Det blåste hårt utanför, Jimmys tv var på och jag var helt enkelt galet pigg bara.

De mesta sakerna är packade, nu blir det lite jordgubbssojayougurt till frukost och sedan bär det av!

Tillbaka någon gång i morgon kväll.

Myskväll med mamma och bror

Tacokväll med mamma och Jimmy, mys har det varit!
Jag är orolig för att köra vilse i morgon och ska snart ta och lägga mig så jag är pigg och glad!

Lite depp

Har peppat på den här lilla resan i helgen och nu blev det ändrade planer så jag får åka ensam :/ Själva bilresan kommer bli sådär kul, men när jag väl kommer upp kommer det nog bli himla trevligt iallafall, hoppas jag på! Nu får jag skynda mig att packa det sista för när som helst dyker Anette upp och då blir det nog mer pratande än packande!

Lina gör mig glad

Jag fick en såndär snabbångest av att jag inte vill sluta med hoppningen som jag har bestämt att jag ska göra (eller i stort sett redan gjort), och skriver till Lina att jag inte vill! Då är jag glad att hon så snabbt och så lätt gör mig glad igen!

»` Frida säger:
Lina. jag vill inte sluta med hoppningen
när kan man komma med ett slutgiltligt beslut som inte ändrar sig hela tiden?
'> Lina I säger:
Frida fortsätt..... Snälla jag vill inget hellre än att du ska vara kvar. Trestad är inget utan dig. Du och jag vetdu.

Bästa Lina!

Ingenting

Ingenting-dag. Det har ösregnat och jag har tvättat och käkat rostmackor.

Inte ens någonting att skriva.
Lever under hot och utpressning :(

Farligt, farligt - Carmen

För ungefär tre år sen, precis innan jag flyttade tillbaka till Trollhättan, fick jag en kull mellan Zaya och Benji. Eftersom jag flyttade och det inte var något jag hade haft tanke på att göra när jag tog kullen var jag tungen att sälja ungarna. Fastade för en liten, som nya ägaren döpte till Carmen, så otroligt söt var hon.

Benji är en gammal underbar liten råtta som hela tiden rymde från sin bur, men aldrig gick utanför boden. En gammal gubbe som jag fick låna av Anette för att hon inte hade någon användning av honom, och nu i efterhand har det kommit fram att hon trodde han skulle dö när som helst pga sin höga ålder. Jag minns inte hur länge jag hade honom, men när jag flyttade tillbaka hit fick han flytta tillbaka till Anette. Han dog 8 år gammal.

Sen Zaya. Min älskade, älskade. Hatkärlek. Jag fastade för henne direkt och uppfödaren sa att hon var så fin, så snäll osv osv. Jag tog henne direkt. Det var min första hare, och självklart litade jag på uppfödaren. Jag har aldrig blivit så lurad i hela mitt liv. Det visade sig att kaninen knappt var värd att kalla dvärghare för hon var så ful, och aggressivare kanin har jag aldrig mött i hela mitt liv. Varje dag i flera år övervägde jag att avliva henne för att hon var så hemsk. Men jag älskade henne, mycket, och hon var det vackraste jag vet. Hon blev sjuk och dog för två år sen.

Iallafall, nu, utav en slump såg jag att ägaren till lilla Carmen ska sälja henne, farligt. Jag är så sugen, vill så gärna ha henne. Det lilla problemet som stoppar mig är att jag inte kan ha henne hemma för att pappa är så allergisk. Rooooooooooooobin?!? ♥


Östergårdens Carmen
Bild tagen från Saari's kaninuppfödning

The Proposal

Filmmys med Robin. The Proposal, riktigt bra film måste jag säga!

Chokladpannkaka

Idag är jag hemmafru. Jag har tillbringat säkert tre timmar i köket med att fixa pannkakssmet, diska, steka pannkakorna och sedan diska igen.

Iallafall. Chokladpannkakor är ingenting jag gör igen. Vi kunde äta oss mätta, men pannkakorna som blev över slängde vi.

Skulle egentligen varit på Aktiv Hund nu, men fick inte tag på någon bil så det blev inget med det :( Dusch och plugg blir det istället!

Chokladsugen

Ligger i soffan och försöker plugga, men pokern lockade mer.. Robin spelar wow. Lika socialt.
Är så sjukt sugen på choklad och chips, blir snart galen på det här. Och det värsta är att det ligger en choklad i kylen, som jag inte kan äta upp för att ska ha den till chokladpannkaka i morgon.

Funderar på attt fuska lite..

Mössprovning

Mår dåligt igen, men nu börjar jag vänja mig vid detta. Tur är väl det iallafall!

Skulle ha mössprovning i skolan idag, och hade sån jävla ångest för det eftersom jag inte vet om jag vill ta studenten eller inte. Som tur var somnade jag på Robins soffa på min lunchrast så jag slapp det problemet.

Och bokat in en tävling i Småland gjorde jag med Anette nyss, det ska bli kul! Sist jag var där och dömde var.. I januari! Och jag minns det som en av dom bästa tävlingarna jag har varit på i hela mitt liv (kan bero på hur bortskämd jag blev!) Mys!

Tröttast

Hemma igen, så otroligt trött!

Det första jag gjorde när jag vaknade var att direkt dra iväg till jobbet, jobba och sedan skynda massa för att hinna med sista bussen hem. Nu är det dusch som gäller. Mys ikväll, inget fel!

Dålig hårdag

Det är ungefär såhär jag ser ut när jag säger att jag har en så kallad "dålig hårdag". Även lätt att förväxla med så kallad "morgonfrill".



Morsans dator sparar allt.

Fredagen den 13

Yes, idag, fredagen den trettonde har varit en av mina bättre dagar den senaste tiden.

Vaknade upp, mådde bättre, och nu vågar jag till och med säga att jag mår bra, för det gör jag faktiskt. Gjorde mig i ordning och fixade och grejade hemma innan jag tog en romantisk biltur med mig själv till Lidköping, gjorde lite jobb som faktiskt var bra mycket roligare än vad jag hade väntat mig! Great!

Drog till Christin och John som hade sin inflyttningsfest, mycket folk och även om soffan gick sönder, ett par glas gick åt helvete samt en jävla massa klagomål från en sur granne, hade jag sjukt kul! Tack till dom för en väldigt bra kväll!
Det blev Stadt en sväng, lite spel, lite dans, lite alkohol men mycket roligt!
Samt avslutade med en bilresa på strax över tio mil för att köra hem Kaj, Jennie och Mathilda, samt en förbannat jobbig resa hem i snöslaskstorm och astrött.


FAST FÖRESSTEN! Jag kom på en grej som var otur! Jag skulle bära ut ett par ölburkar från vardagsrummet till köket innan vi drog till Stadt och bar ölburkarna med ett finger i varje kapsylgrej (burkar har inga kapsyler men den grejen man öppnar dom med), någon gick in i mig och jag skar upp tummen. Otur.


Tio i fem - trött människa.
Nu är det sängen som gäller.

Godnatt!

Bättre dag!

Idag mår jag bättre! Vågar inte säga för mycket, för i morgon är jag antaligen kass igen. Hoppas inte. Gör mig i ordning för lite jobb och festen hos Christin och John ikväll, det ser jag fram emot!

Hahaha!

Sjörövarfabbe i tysk techno-version
Öppnas i Spotify.

Det bästa är nog att albumet heter "Die Besten Mallorca-hits 2008"!

Felizhia ♥ (???)

Felizhia säger:
fatta vad gött för ungen att bli av med skiten
http://www.liveleak.com/view?i=7c30179e3f kolla den här
 
»` Frida säger:
FYFAN!!! JAG ÄTER!!!

Felizhia säger:
sorry
såg du hela?

»` Frida säger:
såg bara början, sen var jag tvungen att stänga ner
satt med en halv knäckemacka i käften vafan

Felizhia säger:
förlåt
men du måste, MÅSTE titta på hela
jag kollar på den typ 5 ggr om dagen

»` Frida säger:
vad händer?

Felizhia säger:
jamen alltså hela benet är varfyllt, vi snackar typ ... 2 liter var
kolla bara, hela filmen igenom .. vad är den - 1½ minut?, så tömmer dom benet
det är helt otroligt

»` Frida säger:
jag tror inte jag klarar det

Felizhia säger:
jag önsakr att jag kunde få göra så på nån nån gång, tömma på var...
som en jättelik jävla finne typ ... PLOPP!!!
*SPRUT SPRUT* groooooss!

»` Frida säger:
ÅHHH!

Hajjen

Hajjen gör test på Bilddagboken, jag bara kopierar..

67. Randigt eller prickigt? - inget? vill ha den rakad =)
68. Älska eller älskas? - älska är så 80-tal film. aldrig bazzt?
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? - edetnatta fallens
90. Gör dig glad? - porr o fitta och sexiga rumpor :D:D
99. Är det bästa som hänt dig? - fitta

Bra helg framför mig!

Mamma ringde nyss och i morgon ska jag stå som garderobsgrej på någon sorts grej på Strand. Kan väl bli trevligt om jag kunde må bra någon jävla gång.
Jag ska må bra, för efter det blir jag en aning försenad till Christin och Johns inflyttningsfest, och det ska bli kul! Inte att jag blir försenad, men inflyttningsfesten blir kul!

Längtar så sjukt mycket tills den 20/11 när New Moon släpps, måste se!

Fortfarande inte bra

Mår fortfarande inte bättre.
Är dock hemma nu och åt en risifrutti. En halvbra idé. Det här betyder att jag måste sitta hemma hela dagen och jag kommer vara så galet uttråkad.

Sjuk igen

Jag mår inte bra. Framåt eftermiddagen började jag få ont i magen, jätteont också. Fick feber och bäddade ner mig i soffan. Robin är underbar och tar hand om mig ♥
Sovit hela kvällen, så nu kan jag inte somna, inte kul. Mår lite bättre men vågar inte ta mina tabletter, dör om det här blir värre. Min pencillinkur på en vecka borde vara slut för länge sen, men har fortfarande tabletter kvar. Kommer antagligen aldrig bli frisk igen.

Barnvakt

Robin beter sig just nu som en fyraåring.
Skriker högt; "Jag har inga kläder att ha på miiiiiiiiig!" och så står han och dunkar i garderobsdörrarna. Jag tar fram en tröja, den passar inte, tar fram en ny, passar inte. Jag blir galen snart.

HATAR!!!

Jag är så jävla förbannad!!!
Klockan var fem, skulle ner och handla. Var ganska säker på att affären stänger klockan sex, men gick in och kollade hemsidan för säkerhets skull. På hemsidan står det att butiken stänger klockan sju, så då har jag ju gott om tid. Äter lite, tar en dusch och sådär. När jag kommer ner halv sju står det på dörren att affärjäveln är stängd.

Det var bara för att den här förbannade jävla dagen ska bli så förjävlig den bara kan bli. ÅHHHHHH!!!!!!

Tisdag igen

Idag är jag helt slut.
Dagen började åt helvete dåligt, fortsatte med möte med min lärare som gjorde dagen om möjligt ännu jobbigare och som om inte det vore nog avslutade jag den med ett seriöst samtal på jobbet. Som om inte det skulle räcka har den jobbiga morgonen förföljt mig hela dagen, så nu är jag helt off.

Klockan är inte ens tre och jag vill bara sova.

Tacos!

Gött med tacos med Robin!
Nu är jag proppmätt och käkar chilinötter till efterrätt.
R är seg, för han ska fixa datorn så jag kan se en sjukt efterlängtad film men ligger i soffan och käkar chips och ser Simpsons. Kanske borde joina istället.

Höjden av otur

I lördags ringde mammas kompis Marie till henne och berättade att hon var i Stockholm, skulle komma hem med tåget på eftermiddagen med hade tappat bort sina bilnycklar, så hon kom inte från Skövde tillbaka till Lidköping och frågade om mamma kunde hämta henne.

Eftersom mamma hade ganska bråttom eftersom hon skulle iväg ungefär då, och Marie inte kunde få tag på någon annan erbjöd jag mig att hämta henne.

Tåget stannar, jag hittar henne fort och vi går iväg till hennes bil för att se om reservnyckeln jag fått med mig fungerar. På vägen berättar hon om sin kväll, dagen före. Hon hade varit på krogen, lagt väskan någonstans som blivit stulen. I väskan låg saker för ett värde av femton tusen. iPhone, mobil, alla nyckar, kort m.m. m.m.
Hon fick sitta uppe till halv sex för att anmäla allting och spärra alla kort.

Det tycker jag är otur, att bli av med verkligen allting.
När vi kommer fram till bilen säger Marie; "fan, jag har fått böter."
Stoppar in väskorna i bagaget och Marie säger; "fan, jag har fått tre böter." "900 kronor styck."

Det är höjden av otur.

Måndag igen

Trött morgon.
Vägrade gå upp när klockhelvetet ringde och stängde av. Då är det klart att Robin på alla möjliga sätt ska få upp mig iallafall. Jag är glad att jag vet att det kunde vara så mycket värre, som att öppna korsdrag i lägenheten, dra av mig täcket och slänga in mig i en iskall dusch, men det slapp jag!

Vart i skolan en sväng och träffat lite folk, Robin är inte hemma så jag har ingenting att göra. Börjar bli hungrig, men ikväll blir det mys med tacos ♥

Förlorare

Jag förlorade bowlingen. Förvånad jag blir.
Och att den enda människan jag tycker riktigt, riktigt illa om hade banan brevid. Party.

Nu är jag så helt slut känner jag. Blir en lugn kväll med andra ord.

Fars dag

God morgon!
Idag har vart en bra dag. Det förtjänar jag väl efter den här natten. Halv fem kom vi i säng.

Idag är det fars dag och jag och min bror drar med pappa på lite bowling. Det händer typ två gånger om året att vi umgås ihop. Kan bli trevligt!

Då var det slut

Myskväll hos Robin med Nicklas, Hammar, Johan, Sara samt Christian med flickvän.
Lite öl, lite tjöt och trevligt.

Johan: Frida, när du får barn, får jag bli gudfar då?
Jag: Visst, om Felizhia får bli gudmor.
Robin: Vad blir jag då?
Johan: Pappa.
HAHAHAHAHAHA!

Nu har alla folken dragit vidare. Sara ligger däckad i soffan och jag sitter vid datorn. Jävligt party.

Mamma och Christin

Nyvaken.
Trött och ont i kroppen. Inget bra att sova på soffan.

Nu ska jag och mamma möta upp Christin och köpa lite kläder!

Filmkväll med mamma

Jag och mamma har haft myskväll och kollat på "The Informers" och "The Women", och käkat en jävla massa god mat samt en massa onyttigheter. Gymmet imorgon. Tyvärr.

Och nu innan jag går och lägger mig måste jag bara varna för "The Informers" som är en av dom sämsta filmerna jag har sett. Se inte. Slösa inte nittiofyra minuter av erat liv för den filmen. Inte värt det - inte ens för att se om det är värt det.
"The Women" var dock bra. Inte en enda kille i hela filmen, ingen alls, men den var bra.

Mysdag med Robin ♥

Mysdag med Robin!
Bra dag med andra ord. Nu ska jag ta och åka iväg till mamma och ha myskväll med henne.
Saknar! ♥

Trött

Jag är tröttast i världen. Har sovit sedan halv tre typ. Jag förtjänar det, för igår var totalkaos och då blir jag galet trött i flera dagar efter. Nu ska jag ta en dusch och kanske sova lite till.

Akupunktur och Frans ♥

Idag har jag som vanligt inte fått gjort någonting som jag ska.
Dock har jag en bra bortförklaring. På vägen hem i morse tog jag vägarna förbi jobbet där jag träffade på Anna, med Rutan och nya tillskottet Frans. Jag blev så kär i denna lilla vackra varelsen på 12 veckor så det är sjukt. Och min hundabstinens blir inte bättre.

Vi gick hem till Anna och käkade lite frukost, hade seriösa samtal och hon utövade akupunktur på mig. Något jag aldrig varit med om innan, och att sticka in flera centimeter nål in i kroppen var jag lite sådär halvpepp på, men ingen fara alls. Inte ens ont gjorde det!
En liten promenad med dogsen och sedan gick jag hem. Fyra timmar kan gå fort när man har kul! Och en riktigt bra dag har det varit också!


Nu är jag dock ganska rastlös, Backstage lockade ett tag men det slutade i vanlig ordning med poker. På pappas konto. Och dåligt går det såklart.

Envishetsträning

Den här dagen har varit totalt meningslös. Verkligen.
Ingenting alls har jag gjort och jag har ändå varit vaken sedan tio. Alltså, tio timmar och jag har bara suttit här.

Någonting som jag har försökt göra iallafall, det är att träna på min envishet och det är inte lätt, det kan jag lova! Jag försöker och försöker men det blir mest fel än rätt. Yeye, jag kanske kommer igång om ett tag.

Spotify-reklam

Jag kanske är väldigt sen med att upptäcka detta, men när det kommer reklam på Spotify och jag sänker för att slippa höra (jag hatar reklam!) så pausas reklamen! Så jag MÅSTE alltså sitta och höra på det tills det är slut. Irriterande.

Bilder från Halloween!

Alla bilder finns här.



Bästa kvällen på länge måste jag väl säga!

Jävla tisdag

Nu har jag vaknat igen och mår såklart inte bättre än igår. Bara sämre.
Och nu måste jag verkligen plugga också, det börjar bli katastrof, snälla, ge mig motivation..

Varför såhär?

Av någon jävla anledning blir jag så förbannad att jag har lust att slå sönder allt i min väg, och jag vet inte varför. Inte ens en cigg hjälper och jag håller på att bli galen!
Idiot.

Tyck synd!

Jag mår fortfarande inte helt hundra efter den där pizzan.
Och som om inte det vore nog fryser jag om fötterna för det har regnat in i mina skor och så är det kallt ute :(
Och bara för att det ska jävlas så mycket som möjligt har jag lyckats spärra mitt pokerkonto vilket betyder att jag inte kan spela på länge :(
Tyck synd!

Avslagen cola och gårdagens pizza

Usch! Jag just tryckt i mig andra halvan av gårdagens Margarita. Fyfan, det måste vara förbjudet att spara pizza till dagen efter, för så jävla äckligt är det. Men jag var hungrig och pizzan såg faktiskt god ut, därför käkade jag upp den. Inte igen.
Som om inte det vore nog kombinerade jag det med avslagen och ljummen cola.

Visst, skulle jag vart bakis, så visst. Nu är jag inte bakis.

Inget mer idag

Fortfarande inte piggare. Mår fortfarande inte bättre. Antar att den här lilla förkyldningen gör sitt också.
I morgon kommer bilder från Johan, det längtar jag till. Så sjukt kul som vi hade igår, det har jag inte haft på länge! Nu ska jag hem till Robin och träffa han, lite ensamt har det allt varit att sova när han har varit borta :/

Som en ny människa

Jag lyckades somna om, och jag körde upp bilen till Strömslund och insåg att aldrig i hela mitt liv ska jag köra bil så bakfull igen. Lite pizza har det också blivit och nu är det dusch som står på listan, sedan är jag som en ny människa!

Bakfull

Vaknade 09,21 av att Robin ringer och väcker mig. Det är väl himla trevligt att höra att han är tillbaka i Sverige igen. Mindre trevligt är väl att jag inte kan somna om och att hela världen snurrar runt mitt huvud.
Jävligt kul att jag ska ut och köra bil sen :/

Poäng till mig!

Vuxenpoäng till mig!
Ingen Backstage för mig den här kvällen. Insåg i kön att det inte var något för mig. Det är poäng till mig.
En, ett par eller en del öl för mycket. Det är väl därför jag sitter halv två och käkar rostmackor med mig själv. Lika bra det, lyckades inte ens få av mig skorna utan hjälp.

En massa sömn är en bra idé, för i morgon är det en speciell dag. Robin kommer hem från Finland och det längtar jag till. Mest för att jag har saknat han så mycket ♥
God natt! Och jag hoppas att alla har haft en fantastiskt bra Halloween!
RSS 2.0