Ge mig sömn!

Efter 1 ½ timmas sömn natten till torsdag och att Christins hår blev grönt bestämde vi att strunta i Lipz. Christin åkte hem och jag satt och grejade lite med bokföring för att sedan sova. Knappast.

John, Mats och Basse hade planerat att dra till Lipz, Christin skulle köra och dom skulle förfesta lite här. Okej, en sväng bara tänkte jg. Det slutade med att jag blev pepp på Lipz och vi drog dit, Det var sjukt lång kö och vakten sa att vi ändå inte skulle komma in, så vi drog till Backstage. Där började jag dricka lite och det slutade med att jag var fullare än på lääänge.
När det stängde vandrade jag runt med Johan och pratade i ungefär 2 timmar innan jag gick hem och sov.

I morse ville jag bara dö. 4 timmars sömn på två nätter är kasst så innihelvete. Jag överlevde jobbet även om det kvar knappt. Nu är klockan snart halv sju, men jag ska sova!

JÄVLA HOSTA!

Det här är inte sant. Jag gick och la mig klockan tolv för att få sova lite, men nej då. Jag har hostat, hostat, hostat, hostat och hostat i över tre timmar nu och kan helt omöjligt sova. Har dragit i mig hostmedicin med morfin i dubbel dos men det gör ingen som helst skillnad. Jag börjar bli gråtfärdig! Vet att jag ska upp tidigt i morgon, jobba hela dagen, vara ute länge på kvällen och sedan orka upp och orka med fredagen också. Jag kommer aldrig fixa det, men jag har lovat :(

Msn är ett helvete också och jag kan inte logga in. Det är ju ens vanliga tur. När man väl behöver prata med någon och ingen svarar i telefon 03.15 på natten så funkar inte ens msn.

Kyckling <3

Idag var Therese och Anette här och visade mig hur allt med kassörs-grejerna ska gå till. Det tog 3 ½ timma. Jag har mycket att lära!

När vi precis var klara kom Christin på besök, vi käkade massa mat på Max, Christin blev pålurad ett abonnemang för 599 kronor i månaden, haha :P
Färgning av hår ha vi underhållit oss med hela kvällen också. Jag är numera mer brunhårig än rödhårig och Christin har satsat på en karriär som kyckling.

Nu blir det Sex And The City och sen sova.

I morgon är det Fronda på Lipz, vilka ska dit?

Sj

Jag har fått världens jävla förkyldning. Jag misstänker att det är pappa som har smittat mig med influensa. Det känns ju helt jävla underbart :( Jag är så sjukt mycket efter i skolan så jag funderar på om jag någonsin kommer komma ikapp där igen..

I morgon kommer Christin, då ska hon bli blond och jag ska bli brunhårig om planerna går som planerat!
Och i morgon kommer även Anette och Therese hit och ska utbilda mig till kassör, det ska bli sjukt kul!

Bara 20 dagar tills jag sitter på tåget på väg mot Umeå! Jag längtar!

Veckan som gått

Nu har jag inte skrivit blogg på en vecka, men jag har verkligen inte orkat någonting.

Måndagen var det lite fest hemma hos Daniel, hur trevligt som helst! Mindre trevligt är dock vissa människor som är så jävla falska att dom borde låsas in. Hade iallafall jättekul tills tre grannar från tre olika våningar stod utanför dörren och var skitförbannade. Då gick vi hem.

Tisdagen och onsdagen var lugn, jag antar att jag inte gjorde någonting speciellt mer än att sova. Inte mig emot ;) Christin kom hit förressten! Och vi var hos Johan och spelade poker, jag kom etta och vann 80 spänn. Någon är ju grym! Sedan drack vi öl och sådär, när det väl var dags att dra hem tog vi taxi till Hjortmossen för att promenera hem. När vi kommit hem, gjort mackor och förbereder oss för att sova inser jag att min mobil är borta. Ringer Taxi Trollhättan men dom hittar ingen mobil, så jag och Christin, något för fulla för att cykla/skjutsa på pappas cykel som jag knappt klarar av att cykla på själv och nykter. Det visar sig att där jag smidigt tagit mig över ett 180 cm högt staket ligger min mobil. Självklart.

Torsdag var det jobb, mys =) Och igår var jag så jävla dålig och vaknade av att jag inte fick tillräckligt med luft. Hur jag än gjorde kändes det inte som att jag fick in tillräckligt med syre, hemskt! Kalas hos mormor en väng på kvällen, också mys. Maria fick 60 (!!!!!) trisslotter och vann 425 spänn, haha!

Tävling, årsmöte och styrelsemöte idag. Jag har varit helt död, mått som en kråka. Jag lämnade över min älskade plats som sekreterare som jag kommer sakna väldigt, väldigt mycket! Istället fick jag ta över kassör-posten. Det kommer förhoppningsvis bli minst lika kul! Även om jag kommer sakna mitt ganska mycket.. Ny styrelse har vi fått också, bara jag och Lina som sitter kvar från förra året. Det ska bli kul det också!

Smålandstävling

I morse ringde klockan klockan 05,00, helt underbart. Upp, duscha och göra mackor och sedan kom Anette och hämtade mig klockan 6. Ner till Göteborg och hämtade Karolina och sedan bar det av mot Småland. Vissade hade det lyx och sov som en kung tills vi kom fram, och sedan var det tävling. Mysigaste, trevligaste och bästa tävlingen jag kan minnas att jag har varit på faktiskt, så helt underbar dag!

Mindre underbart var bilresan på sammanlagt 7 timmar, och nu är jag trött. Men nu blir det att göra sig i ordning och sedan dra till Skogshöjden och festa lite!

Fredag!

Nu ska jag gå till Hemköp och köpa snus åt pappa. Stackarn ligger i soffan med 39,5 graders feber, influensa och lunginflammation, när jag kom hem och gick in för att kolla om han levde var han helt förstörd över att han inte kunde ta medicinerna för att han inte fick upp barnspärren på två flaskor!

I morgon är det uppstigning klockan 05,00. Jag fattar verkligen inte varför jag åker med. 3 timmar enkel resa för att dömma en klass i Småland? Jävla Anette som lurar in mig på sånt här! Men det ska bli kul iallafall!


Jobb idag, 9 ½ timma utan lunchrast, det är då det kallas arbete. I morse vad jag död och var helt väck efter dom två stackars timmarna till sömn.

Lipz väl va?

Torsdagar är till för en enda sak: livets värsta dagar samt Lipz för att dränka sina sorger.

Det är därför vi älskar det väl?
Och det är tur att Christin fortfarande finns. Det är hon som gör det.

8 månader!



I dag firar jag 8 månader som domare! Det ska jag fira med en runda på Lipz med Christin :)



Jag är så sjukt trött det bara går att vara tror jag, känner mig helt väck i både kropp och själ. Jag har så sjukt svårt att somna på kvällarna, och när jag väl somnar så vaknar jag någon gång varje timma av okända anledningar.

Btw! Inatt såg jag min drömhund i en dröm. En långhårig border collie med riktigt chokladbrun färg!

Nu är det snart dags att dra till jobbet, så det är väl bara att sätta igång och göra sig i ordning..

;)

»` Frida säger:

Hade ni det bra hos Berit?

Malin. säger:

you shut up.. -.-


---

Hahahahahaha, jag är så glad att jag inte åkte med hem till Berit. Blev så förbannad när hon sa att vi skulle bo hos henne ett dygn. Så gör man bara inte. Man tvingar inte sina elever att sova hos sin lärare. Och man använder inte sina elever för gratis arbetskraft i det privata hemmet. Idiot.

Jag har iallafall levt två dagar i lyx. Sova när jag vill, flera gånger om dagen, leva på chips, nötter, kex med vitlökssmör, semla, saft osv. Mmmmmm!!

Jag hittar inte min kamera. Någon som har sett till den?

34 dagar till avfärd!

:(

.
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi såra varandra?
Nåt säger mig att du blir borta en lång, lång tid


Olearys för att hinka alkohol och tycka för jävla synd om mig själv. Efter det var det efterfest hos Stefan med 'Sanning & Konsekvens'. Det var mys tills jag blev tvingad att strippa till Markoolio. Då bangade jag och istället drog vi till Shell och käkade ostmackor och bullar.


Jag vill, vill, vill, vill inte. Inte någonting.
Och jag hatar dig!
Hur kommer det sluta, älskling?
<3

..

Just nu känner jag mig helt tom på något sätt. Jag är inte glad, inte ledsen, inte arg, inte sur. Bara väldigt besviken.

Hallelujah!

Det är väldigt sällan jag tycker att en cover är bättre än orginalet.
Jag har alltid gillat Leonard Cohen - Hallelujah, helt underbar låt ju! Många har gjort covers på den låten, men sedan jag hörde den av Amanda Jenssen.. Ja, det slår allt!

Jämför själv!



Amanda Jenssen




Leonard Cohen


Var på Överby en sväng med Christin förut, och nu är jag helt slut, usch. Körtelfebern tar död på mig! Men man somnar gott på kvällen iallafall. Ingenting ont som inte för något gott med sig.
Hittade iallafall ett par linnen, en cardigan med matchande halsband. Varken tröjan eller halsbandet var något speciellt var för sig, men tillsammans, oh yes! Köpte även någon kräm som ska hjälpa min hud att inte bli så torr såhär i kylan. Jag är nöjd! Fast mitt konto börjar allt bli bra tomt nu.

Nu ska jag koppla in min dator så jag kan köpa biljetterna till Umeå!

Kallare delar av Sverige

Resan till kallare delar av Sverige är planerad och klar! Dock inte bokad eftersom mitt kontokort inte gick att betala med som planerat, men det ordnar jag i morgon!
16 februari drar vi, jag och Linda!

Tyvärr är jag borta på Jimmys födelsedag precis som förra året, men jag hoppas att vi kan fira honom på helgen där innan.

Körtelfeber

2 ½ timma på vårdcentralen igår. Har antgligen körtelfeber men provet ska inte göras försen det gått någon vecka till.

Igår var det kalas för mamma som fyllde år, grattis! <3
Min mormor är så underbar!
Mormor; Jag har en hushållsvåg här om du vill ha den. Den är sedan Elma, den är som ny!"
Elma är min gammelmormor. Hon dog när hon var 88 år gammal, för 10 år sen. Den vågen kan knappast vara ny!


Satt och läste lite på aftonbladet.se och hittade den här;
http://www.aftonbladet.se/wendela/article4122636.ab

Vem har inte skämt ut sig via mail eller sms någongång? Råkat skicka ett meddelande till helt fel person till exempel.

"Den bittra erfarenheten gjorde Elizabeth Frisinger, 18, på klassens skolresa till Syracuse i New York. Första natten mötte hon en trevlig kille, förlorade sin oskuld med honom på stranden och sms:ade en glädjerapport hem till bästa kompisen. Problemet var bara att hon i ivern råkade sms:a fel - och sexrapporten hamnade hos pappa. Svaret blev: "Klassresan är över - använd mitt kreditkort för att åka hem"."
Haha!

Vila i frid

Vad jag saknar Emil. Det känns så förjävligt att han, av alla människor, valde detta. Det är så fel. Och det gör så jävla ont.

Älskade..

105 år och oskuld

105 år och oskuld. Jag undrar hur många som slår det?

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3505552.ab



Själv är jag döende. Gick upp ur sängen först vid halv sju. Jag har ingen matlust alls men jag skulle kunna tänka mig en semla - är bara alldeles för sjuk för att orka gå och köpa en. Jag är helt slut verkligen. Håller på att städa lite, pappa säger alltid att det ser ut som en knarkarkvart här och just nu har han väldigt rätt. Inte för att det brukar vara särskilt städat här, men så här förjävligt har det nog aldrig sett ut förut.

Och idag fyller Marcus 19 år! Grattis till honom :D

Mamma fyller år i morgon också, då blir det kalas igen :)

BlondinBella

Nu har jag suttit i 45 minuter och kollat igenom BlondinBellas tv-dagbok. Jag har aldrig följt hennes blogg, men kom in tidigare i morse och fick syn på inlägget "En debatt utan argument". Jag blir då förbannad. "Att använda djurens päls efter slaktning har alltid varit vanligt. Päls har varit ett plagg som har använts i århundraden för att hålla oss människor varma." säger BlondinBella. Hur uppdaterad är hon egentligen? Vi lever på 2000-talet. Idag finns det alternativ till päls.
"Åh, vad jag är avundsjuk på hennes päls! Hon ser ut som en levande isbjörn!" Seröst, vem vill gå runt med ett lik över sig? Vem vill gå runt och se ut som ett dött djur?

Varför har människan rätt att döda djur för våran egen vinnings skull? Varför dödar vi för päls när det finns alternativ? Varför dödar vi för köttet när människan kan leva på vegetarisk/vegansk kost? Varför är djuren värda mindre än människor?

"- Absolut bullshit, hon visar prov på okunnighet. Blondinbella är en bimbotjej utan hjärta, en lågstatustjej, säger Alexandra Leijonhufvud, förbundsordförande för Djurens rätt."
Tack Alexandra, tack!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4095533.ab

EFTERLYSNING

Snart är det dags att skicka in domarrapporten. Jag har skrivit ner nästan allt jag dömt sen maj nu, tror ni att jag hittar den nu när jag ska skicka in den? Självklart inte. Jippi! Jag bara VÄGRAR att sätta mig ner och leta igenom alla tävlingar igen. Det gör jag bara inte. Isåfall säger jag hellre upp min licens.
Nej, kanske inte. MEN JAG VILL INTE GÖRA OM ALLT. Det kommer ta hur lång tid som helst, massa timmar. Jag varken orkar eller hinner. Helvete. Jag ska leta mer i morgon. Håll tummarna för mig! (Det förvånar mig inte om pappa har varit inne, rotat och slängt den. Jag dödar han isåfall.)

'06 bloggs

Jag är så jävla sjuk. Och jag tycker så jävla synd om mig själv. Förkyld, snuva, jätteont i halsen, allmänt dålig, urinvägsinfektion och ont i magen. Så bra start på det nya året!
När jag sitter och tycker som mest synd om mig själv ringer Ida och frågar om jag kan jobba för henne, för att hon var sjuk och ville gå hem. Och jag gick och jobbade. Ibland är jag väldigt dum. Fast väldigt snäll.

Folk vill att jag ska med lite här och var, men jag orkar inte. Jag är sjuk. Jag känner att jag beter mig som en sjuk man.



Fast någonting som gör mig jävligt glad är att gå igenom Felizhias gamla bloggar från sommaren 2006;


Jag står och byter om i Fridas hall, helt plötsligt går hon förbi med värsta duvstilen och nynnar "I guds lilla barnaskara"
---
Jag och Frida har kommit på nya ställningar, t.ex "Skadeskjuten skalbagge på rygg". Dem lär ju göra succé...
---
Sedan käkade vi, men inte alls mkt, åt aslite men blev ända asmätta. Konstigt.
---

Nu duschar Frida, & jag röker. Snart kommer Prince Charming och vi ska nog spela monopol & jag ska skämmas lite.

---
Och imorgon ska vi sova under stjärnorna? i Järpås. Haha.

---
Fredag:

Uppe med tuppen, jag väckte Frida typ halv sju för jag var ju aspigg. Är alltid det efter att jag druckit. Så vi gick & duschade typ kvart i sju på morgonen. Frida sov liksom i en stol utanför tältet ;p.

SAMMANFATTNING 2008

SAMMANFATTNING ÅR 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag flög för första gången! Och så var jag utomlands också.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Sluta röka. Det gick tydligen åt helvete.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Carro fick ju sin andra unge, grattis :D

4. Dog någon som stod dig nära?
Emil <3

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Småsaker mest. Massa också. Fast värme vill jag ha!

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
3-6 juli såklart. Vem glömmer Alingsås egentligen?

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag var rökfri i 5 veckor och 4 dagar. Och att jag vågade flyga!

9. Största misstaget?
Oj. Många, väldigt många..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Halsfluss fick jag! Sedan har jag varit förkyld, ramlat, slått i huvudet, klämt fingrarna, bränt mig osv. Min vanliga tur ju.

11. Bästa köpet?
Jag kan inte komma på att jag köpt något specieltl direkt faktiskt..

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Cigg antagligen :/

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! Mamma köpte en lägenhet och flyttade, det gjorde henne glad! Och att se henne så glad gör mig glad!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Danne W -  Resan tillbax. Den påminner dock mest om 2004, men eftersom den dök upp efter flera år får den vara med här.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog faktiskt gladare. Detta året har varit lättare på något vis. Fast bra mycket mer ansträngande.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade haft mer tid att träffa kompisarna. Jag tar på mig alldeles för mycket saker att göra.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Mindre misstag, skolk och rökat mindre.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor och morfar med närmaste släkten och sedan hos mamma på kvällen :)

19. Blev du kär under 2008?
Ja

20. Hur många one night stands?
Ingen tror jag faktiskt

21. Favoritprogram på TV?
Greys Anatomy, alltid!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag tror inte detta, fast jag har valt att inte ha någon kontakt med vissa personer som visat sig vara för falska för min smak.

23. Bästa boken du läste i år?
Att älska som en porrstjärna, av Jenna Jameson gillade jag massa!

24. Största musikaliska upptäckten?
Inte något speciellt tror jag

25. Något du önskade dig och fick?
Det mesta, minnet är bra men kort

26. Något du önskade dig men inte fick?
Värme, laptop och körkort

27. Årets bästa film?
MADAGASCAR 2! Ingen tvekan!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Kvällen innan var jag, mamma & Felizhia ute och åt mat, sedan gick vi till krogen och drack. När vi blev trötta hade morsan bokat hotell som vi sov massa på! Själva födelsedagen delade jag med Trollhättans crousing. Vi drack öl och käkade tårta på gräsmattan och sedan var kvällen perfekt.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, ganska mycket antagligen. Jag skulle haft mina kaniner hos mig!

30. Vad fick dig att må bra?
Många människor, Fidos och massa mer

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag vet inte, jag var nog inte speciellt sugen på en kändis detta året :P

32. Vem saknade du?
Anders och Mikael. Emil såklart. Och kaninerna.

33. De bästa nya människorna du träffade?
Robin & Johan! Och Linda och Krille! Så träffade jag väl Daniel detta året också? Jag vet inte säkert, men det är människor som har betytt väldigt mycket för mig iallafall!

Mamma <3

Morsan ringde mig nyss från Finland.
Jag: Var du full igår?
Mamma: Inte så farligt faktiskt
Jag: Du spydde inte iallafall?
Mamma: Nej, men vi kom i säng vid 5.
Mamma: Men nu ska vi på spa, och ikväll ska vi festa!

Tänk mamma, som under hela mitt liv aldrig druckit någonting alls. Möjligtvis ett glas vin på nyår, om ens det.
Dom senaste två åren har jag ock Jimmy vart på henne om att hon ska ut mer. Nu festar hon helt plötsligt oftare mer än mig och Jimmy tillsammans :P Och kryssning över nyår är inte helt fel faktiskt. Morsan är fan underbar!

Hej 2009

Hej 2009!

Igår var sådär kul, men ändå mys. Jag och Christin satt här, hade problem, drack cider, struntade i problemen och lyssnade på gammal musik. Sedan var vi på Lipz, en jävla massa folk!




Idag är det exakt fyra år sedan. Det är ju så jävla lång tid, men ändå minns jag allt i detalj.
RSS 2.0