Datorrensning

Jag sitter och rensar min dator, det är segt, men rätt kul ändå. Jag har hittat sjukt gamla bilder som jag inte ens visste fanns. Och filmer! På Järpås-Kenny när han typ strippar, när vi vaxade benen på Robin och Tommy, när Matte dansar till Firre Fisk, filmen från Spikön med Yonas och när jag härmar den utvecklingsstörda från badet för två år sen bland annat. Och sjukt gamla bilder på mig och Felizhia i Kvänum osv, lägger in ett par bilder på bilddagboken.

Har bränt ut 4949 bilder på skivor, men har fortfarande 3532 bilder kvar, hade tyvärr inte skivor så det räckte bara. Och endå har jag rensat skiten också.

Nu ska jag med Jimmy ut en sväng, sedan ska jag städa lite för Linda kommer sen! :D


fridaxx.bilddagboken.se

Trestad-dag!

I morse vaknade jag sjukt tidigt som vanligt. Ordet sovmorgon minns jag knappt.

Tandläkaren halv elva, att man aldrig vänjer sig. För övrigt hatar jag min tandläkare, så som tur var slapp jag han idag. Men hon jag hade istället trodde att jag kanske hade ett hål. Jag har ALDRIG haft ett hål i hela mitt liv, så jag blev livrädd att dom skulle borra. Och det ska dom kanske. Ska tillbaka om en månad och kolla på det. Fan! Jag köpte både flourgrej och tandtråd och hoppas att jag aldrig behöver få detta beskedet igen.

Och sedan jag kom hem därifrån har jag uppdaterat hela klubbens hemsida. Varenda liten sida också, det du! Jag har skickat ut påminnelser till medlemmar, jag har skickat ut månadsbrev till alla, jag har skrivit rent protokollet sen mötet igår, som förövrigt tog 4 timmar. Vi är inte snabba! Lagt ut alla protokoll i styrelseforumet och pratat med snubben som har hand om dom juldagarna som vi ska ha uppvisninghoppning på. En bra dag!

Men jag har lika mycket kvar.. Registrera oss som förening, ansöka om ungdomspengen, kolla över detta med julfesten, fixa tidningen, osv, osv. Men det är trots allt det bästa jag vet!


Ikväll blir det bowling med pappa, AL och Jimmy!

I brist på annat

HIT & DIT:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
Beror på vad man menar med "riktigt"
Vad tycker du om kärlek? Svår fråga.
Har du flashat/strippat nångång? Haha, har säkert hänt.
När kramade du någon sist? Igår
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Hm, jag har väldig svårt att lita på folk
När kysste du någon sist? I lördags
När fick du senast en komplimang? Igår
Har du hånglat med någon av samma kön? Ölspel!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Haha, det tror jag inte!
Hånglat med fler än 50 pers: Förhoppningsvis inte
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nyår 04/05, haha.
Gjort något riktigt dumt: Åh, ja.
Gjort något du verkligen ångrar:  Ja
Varit nykter på nyårsafton: 06/07. Min vanliga tur!
Gjort nått olagligt: Jao
Fått din mamma att gråta: Ja :(
Slagit ner någon: Nej. Möjligtvis min bror innan han blev starkare än mig
Skämts över dina föräldrar: Haha ja! Men inte nu längre <3
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja
Bråkat med nån av dina pojkvänner: Mjo
Tar du droger: Nej
Dricker du: Ja
Vilka kläder sover du i: Trosor
Vem hatar du verkligen: Jag hatar nog inte.
Varit kär: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nja
Vill du gifta dig: Nångång!
Vill du ha barn: Självklart!
 
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag minns inte. Det var lääääänge sedan någon alls sov i min säng
Du kysste: Robin
Såg dig gråta: Jag vet inte
Fick dig att gråta: Billy
Du gick på bio med: Jag minns inte när jag var på bio senast
Skällde på dig:  Pappa

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit: Nej
Kramat någon: Japp
Pussat någon: Ja
Köpt någonting:  Pizza
Sjungit: Haha, på vägen mellan Smedtofta och Lidköing med mamma, Jimmy och Jocke
Saknat någon: Ja
Tänkt på någon: Klart

HAR JAG:

Digitalkamera: Ja
Telefon på rummet: Två stycken
Egen dator: Japp
Husdjur: Två vitprickiga chokladmalar och två praktbotier.
Bra kompisar: De bästa!
Tar du receptbelagda mediciner: Det händer

...

Fyfan vad jag är trött på att vara på så innihelvete dåligt humör mesta tiden av mitt liv. Vad jag är ännu mer trött på är folken som hela tiden får mig på så dåligt humör.

Vila i frid Ludde <3

Igår var det jättekul fest för Felizhia, helt underbart! Mindre underbart var dock att jag och Daniel fick sticka hem tidigt för att det gick kasst med tåg.

Kamillas värden är tydligen bättre, men istället har hon fått en skada på hjärtat och en propp i lungan om jag har förstått detta rätt. Jag hoppas verkligen att hon blir bra så fort som bara är möjligt!

Nu sitter jag hemma i huset. Det är helt tomt. Det som finns kvar är typ madrasser till Jimmy och Gottner, samt datorer. Och lite som ska slängas. Annars är det tomt. Helt tomt. Inte ens katten finns kvar :( Han avlivades i morse, åtta år gammal. Min älskling sedan åtta år. Usch, fyfan vad jag hatar sånt här. Fick ta bort Billy för bara två veckor sedan, och nu Ludde. Det ger mig ångest, så innihelvete.

FELIZHIA 18 ÅR!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 18-ÅRSDAGEN! <3 <3 <3
Idag fyller Felizhia 18 år. Ikväll är det fest såklart!

05,38 i morse ringer telefonen:
Mamma: Är du vaken?
Jag: Jag är vaken ja, vad gör du uppe nu?
Mamma: Jag sover.
Jag: Eh, va?
Mamma: Jag sover. Hejdå.

Dagen har för min del varit ganska ledsam, jag tål inte död.

Torsdag

Jag har börjat komma in i detta med henna-färgningen nu känner jag. Från att få i färgen på ca 2 timmar och 1 timma att skölja ur det, till att det tar max 20 minuter att fåi det, och 10 minuter att skölja ur det. Nånting jag däremot inte lärt mig än, och antagligen inte kommer göra heller är HUR MAN FÅR DEN JÄVLA FÄRGEN ATT SLUTA RINNA!!!!! Jag håller seriöst på att bli cp på det!

Och jag är så sjukt sugen på en cigg. Jag klantar till mig hela tiden, blir så förbannad och då blir jag ännu mer förbannad för att jag har slutat röka när jag vet att jag aldrig kommer kunna leva ett normalt liv utan mina cigg. Men två veckor och ett dygn, det ni! Det är typ 450 cigaretter. (Det är sjukt mycket. Jag trodde att det var typ så många man röker på ett år!) Det är fan inte illa.

Jobbet idag var bra mycket roligare än vanligt, jag vet inte varför. Jag fixade och grejade i smådjursavdelningen typ hela dagen, så nu är det ordning och reda! Tråkigt nog får jag inte ledigt från jobbet i morgon. Löning och mycket folk. Jag slutar sex, och Felizhias kalas börjar sex. Jävligt bra tajmat. Men det löser sig säkert, jag ska jobba så hårt jag kan och försöka komma ifrån tidigare så jag hinner! Jag vill hinna!

Fick med pappa till Överby en halvtimma innan det stängde i ren panik, insåg att jag måste ha nånting att ha på mig tills i morgon.

JUST DET! Jag har köpt mig två stycken praktbotier! Jag hoppas att dom gör lite mer nytta än mina malar. Dom är sjukt oaktiva. I en vecka misstänkte jag att dom hade dött eller något, men en kväll dök dom upp och simmade runt och åt mat. Dom har säkert gått i dvala eller nånting nu. Jag förstår dom.

God morgon!

I morse vaknade jag vid typ fem, det är min vanliga tur.  Robin har åkt och jobbat och jag börjar inte försen om 1½ timma. Jag har ingenting att göra! :( Mörkt är det också, och jag är så jävla mörkrädd. Att jag såg den sjukt hemska filmen igår gör ju inte saken så mycket bättre. Jag funderar på att göra mig i ordning lite och gå ner till Espresso House och sitta där tills jag börjar.


Sen var det födelsedag igår. Vilket minne jag har!

Grattis till Falken!

Idag har jag inte gjort någonting. Suttit vid datorn har jag gjort, annars ingenting. Ingenting vettigt har jag fått gjort ens på datorn fast jag har massa att göra egentligen. Fan vad kass jag är! :P


I väldigt brist på annat gick jag in på typ "Trollhättebor som fyller år idag". Där visade det sig att Falken fyller 21 idag! Det var sjukt länge sen vi träffades. Grattis till han!

Ketchuphelvete

Jag fattar inte vad jag har gjort för fel i detta jävla livet, för att fötjäna allt detta. Jag kan verkligen inte förstå varför jag är drabbad av evig, extrem otur.

Jag skulle öppna kylskåpet för att ta fram något, och råkar putta till ketchupen. Vad händer? Den jäveln ramlar ut, träffar golvet, exploderar och helt plötsligt har jag ketchup i nästan hela köket.

Hur jävla trött blir man inte?

Jävla dag

Jag är helt jävla slut.
Idag har vart en ganska kass dag, så trött, så ont och så irriterad.
Det känns som att det räcker men då är det klart som fan att folk ska jävlas när man verkligen inte pallar.
Och så kommer pappa hem och då kan jag såklart inte hålla käften om det han håller på med så blir det bråk där också. Så har jag ingen mat hemma och jag är verkligen inte sugen på att gå och handla heller.

Nu upptäcker jag att jag har 75,50 kr att leva på tills den 26 oktober också. Jag trodde att jag hade iallafall 300 spänn men självklart inte. Min vanliga tur.


Jag är så sugen på att göra nått. Jag pallar inte med att inte göra nånting på dagarna.

Tävling :)

Tävling idag, hur härligt som helst! :) Jag satt och funderade på vad som har ändrat sig sedan jag gick över från KAF till SKHRF och TKH. Vi har typ inga små kaniner kvar på banorna. I KAF var det typ bara hermeliner och dvärgvädurar. Idag blir man förvånad när man ser en hermelin på banan bland alla hoppvädurar.

Sedan blir jag så jävla förbannad. Hur i helvete kan en människa vara så egoistisk? Sätta sig så jävla högt, för att sedan kunna förstöra för alla genom den platsen hon sitter på. Och det finns inte ett skit vi kan göra.

Och Kamilla ligger på sjukhuset med misstänkt svampförgiftning.

Och jag är ganska säker på att jag blivit drabbad av halsfluss.

Detta som har hänt den senaste veckan bevisar att jag har valt helt fel tid att sluta röka på. Eller så är det någon högre makt som testar mig bara. Testar för att se om jag är stark nog. Eller så händer allt bara för att jävlas med mig. Eller så är det något som vill att jag ska vara en evig rökare.

Rosenström!

Rosenström i fredags var bra! Sen var saker mindre bra också, jävla puckon framför oss som jag skulle slått ner om jag bara hade kunnat röra mig trängseln! :@ Vi träffade även Niko och Juhani som vi käkade på Max med. Mellan tre och halv fyra nångång gick jag hem till Robin och sov, och så såg den kvällen ut :)

Gårdagen bestod av pizza och en sväng hos Nicklas och Jessica, annars hände inte mycket. Cyklade hem i spöregn på kvällen. Det är sjukt hur kallt det egentligen är nu!

Nu håller jag på att klä på mig och förbereda mig mot dagens kyla i ett svinkallt ridhus!

Maaaaaat!

Jag är så hungrig, så sjukt hungrig att det verkligen gör ont i magen. Så drack jag cider på det, så nu är jag om möjligt ännu mer hungrig.

Jobbat hela dagen och bara inte käkat sedan frukost. Jag hoppas Christin kommer snart så jag inte hinner svälta ihjäl. .. Som för övrigt inte är någon större risk.


Yeye, igår var jag nära på att ta med mig en eremitkräfta hem, men som tur var kände jag att jag borde vänta lite med det.
I kväll ska jag och Christin se Björn Rosenström på Sand, det ska bli kul!

Tråkdag

Nu har hela dagen gått och jag har gjort.. Ingenting. Deprimerande!

Jag har vart på banken och svarat på Jacobs brev. Sen har jag bara suttit vid datorn, pratat lite i telefon och käkat två rostmackor. Och en sån lista man alltid gör när man är sjukt uttråkad på bilddagboken gjorde jag nyss också.


fridaxx.bilddagboken.se

Trestads KH

Har suttit med Trestads tidning hela dagen och försökt få ihop den. Nu har jag i allafall fått 8 sidor klara, men den är långt ifrån klar. Hemsidan behövs uppdateras också, det måste jag också se till att göra.. Och innan tre måste jag gå ner till banken och sätta in pengar från tävlingar osv. Hela årets syrelsemötesprotokoll ska kollas igenom och fixas och snart är det dags att skicka in domarrapporten också. Vi måste få ihop en dagordning till mötet vi måste ha så snart som möjligt och ja.
Mitt hem ser ut som kaos, jag har massa skolarbete jag måste göra och jag önskar att dygnet hade fler timmar.

Man blir aldrig redo för ett sista farväl.

5 dygn - 120 timmar - 7200 minuter - 432000 sekunder. JAG ÄR GRYM!

I natt vaknade jag mitt i en hemsk dröm, och skulle väcka Robin för att fråga om den var sann eller inte. Jag hann inte mer än att nämna hans namn innan jag fick en smäll som fick näsan att lida något fruktansvärt och min stackars kind att bli helt röd.
Missuppfatta mig inte :) Jag blir inte misshandlad och inte slagen, men vissa ligger inte alltid helt stilla när dom sover, vissa kanske inte har koll på alla kroppsdelar när dom sover, inte vet jag. <3

Yeye. Skolan idag var ju sådär. Första samhällen gick jag inte på, eftersom det bara var tjugo nu minuter kvar på den när jag kom. Kul att vänta i två timmar på nästa samhällslektion då. Innan jag hann tänka den tanken får jag reda på att andra samhällen är inställd eftersom det aldrig är någon där ändå, så jag ska få vänta i skolan i fyra timmar istället! Illa illa. När klockan blir halv ett och jag är uttråkad till max får jag reda på att sista lektionen, psykologi också är inställd. Sammanfattning av detta blir att jag har gått till skolan tidigt som fan för att inte ha några lektioner. Underbart, helt jävla underbart.

Och hos Billy har jag varit idag också, för ett sista avsked typ. Det kändes inte så hemskt, innan det var dags att åka. Då ville jag bara ta med mig sötnosen hem, pussa på honom och inte släppa han igen. Men så lätt är det inte alltid. Han bet mig idag, för första gången någonsin. Han har så ont nu. Tumören som jag inte hade uppfattat som så stor tog upp större delen av högra delen på magen. Jag vill inte att han ska dö sjuk. Jag vill att han ska få tävla på söndag, uppleva en sommar till, träffa en tjej och bli pappa igen, det är inte dags för han än. Han är bara 3 ½ år.

Man vet det så väl när man skaffar djur, att dom har inte evigt liv. Man vet det så jävla väl, hela tiden, men det finns ingenting som kommer mer oförberett. Man kan aldrig vänja sig vid det. Man blir aldrig redo för ett sista farväl.

Tvättdag

Frisören igår, jag var ju sjukt tveksam till att en levande varelse kunde göra något åt mitt hår. Patricia på HårAtaljén i Lidköping är nu helgonförklarad! Vissa kan verkligen göra underverk!

Kvällen tillbringades hos Råttan, det var mys =) Och Robin hade sjukt goda mackor med chipsdipp! Mmmmmm!

Nu har jag precis slängt i två maskiner tvätt. Det var verkligen i sista stund! Och eftersom jag var 1 ½ timma försenad hinner jag bara med dom två, fast jag egentligen behöver fyra till.. Och nästa tid är inte försen nästa söndag. Illa, illa!

:)

Igår var jag också riktigt kass, men som tur var var eftermiddagen/kvällen bättre än dagen innan. Utom när Jimmy tog mitt täckte, då blev jag galen och gapade och skrek och blev helt förtvivlad när jag inte fick tillbaka det.

Vaknade tidigt i morse, låg i sängen i 1 ½ timma innan jag gick ner och duschade, käkade chips-frukost och myste med älskligen.

Nu är det 60 timmar precis. Det trodde varken jag eller någon annan.
Och klippning blir det om en timma. Och hjälp behöver jag!

Nu är för övrigt huset sålt, papprena skrevs igår så nu har vi inget hus längre. Lite ångest.

Tyck synd om mig.

Det finns bara två saker i mitt huvud just nu. Och det har bara funnits två saker under hela dagen. Jag mår så fruktansvärt dåligt. Går emellan att vara så sjukt förbannad att jag inte vet var jag ska ta vägen, och att bara vilja gråta.

Att jag har överlevt såhär långt är helt ofattbart för min del. Dagen har bara gått emot mig, hela tiden, verkligen hela tiden. Vad som har hänt tänker jag inte ens dra upp, det kommer bara göra mig ännu mer deprimerad.


Och vad är det svåra med att förstå?

Jobbet :)

Jobb nu, väntar på Linda :)

Mår fruktansvärt dåligt, har ont i huvudet, mår illa, är snurrig, feberkänsla och kallsvettig. Känns som om jag är ganska väck. Men ändå mår jag faktiskt bra. Och hungrig är jag också.

Med Linda!

Idag har jag varit sjukt trött, precis som vanligt. Vaknade vid två inatt och somnade inte om försen typ fyra. Och sen väcker Robin mig kvar över sex och säger att han ska åka och jobba. Mys.

Matte och svenska idag, sen pallade jag inte engelskan. Den läraren är inte som hon ska ju.

Somnade när jag kom hem och senare stog plötsligt Linda utanför dörren och plingade på. Vi gick ner till stan och köpte mat, som vi senare lagade till. Sjukt mättande, och faktiskt väldigt gott. Linda är en underbar kock!

På vägen från stan träffade vi på två stycken från TTela som frågade oss om vi var morgon- eller kvällsmänniskor, jag gav ett så jävla ointelligent svar och dom fick en helt fuckad bild. Helt nyvaken, osminkad med håret och alla håll :P Jobbigt!

Nu är det dags att sova för våran del, jag är trött!

Hundklipparn ^^

Idag mår jag bättre än på väldigt många dagar, skönt!

Dagen började med 1 ½ timma på Djurfarmacia, sedan tryckte vi in oss i Sveriges minsta bil och åkte till Berit, där vi tog med hundarna på en promenad, käkade mat och sedan ägnade vi oss åt hundarna igen. Jag och Malin fick uppgift att klippa en hund, som ingen av oss tidigare gjort. Det gick hur bra som helst! Och nu känner jag mig grym på det :) Mycket mer hann vi inte med innan vi åkte tillbaka hem.

Idag har jag diskat, vilket verkligen behövdes. Insåg att jag inte tvättat på tre veckor och har väldigt ont om kläder, så visar det sig att första tvättiden finns inte försen på söndag. Illa!

Nu ska jag duscha och sedan dra till Robin :)

Älskade älskade..

I flera dagar har jag gått och väntat på att få svar på vad Billys stora kula på magen har varit. Hela tiden har vi misstänkt tumör, men idag fick vi svaret. Han har en stor tumör, som han har väldigt ont utav, och som inte går att operera bort. Så nu sitter jag här, och måste ta beslutet om jag ska låta honom slippa lida mer. Hur går man med på det? Hur går man med på att låta sin älskade lilla rattikäjt försvinna för alltid?

Jag vet att jag bara har ett val. Men att behöva säga att det är okej, det kan jag inte. Tills i morgon ska jag ha bestämt mig. Vad jag ska göra vet jag redan, men hur vet jag inte än. Helvete.


Världens mest underbara lilla Billy! .. Som jag älskar så mycket! <3



Och så ber ni mig vara glad, vara som vanligt.

Måndag

Bingolotto igår med Sofie, Johan och Robin. Jag var nära att vinna 100 000, 250 000 och en platt-tv. Men självklart inte. Det var mys iallafall.

Nu har jag fått en klipptid hos en frisör också. Jag har inte klippt mig hos en frisör på väldigt många år, så på lördag blir det av :) Nu sitter jag med en självutvärderingsblankett jag måste fylla i för klubben, och så ska jag svara på Jacobs brev. Jag har väntat på detta brevet i flera månader! Hur ofta skriver man egentligen brev? Aldrig verkligen, men vad gör man när det är enda sättet att få hålla kontakten?

Skola idag pallar jag inte, jag pallar ingenting nu känns det som.

-.-

Och jag tror att jag stannar i den stad där jag bor
för hos oss händer inget det är tyst i mitt hål
men ibland när jag vilar och tänker och så
då är döden för nära för att orka förstå

och jag spelar utan insats här
det är sand emellan fingrarna
och att våga hoppas på nått fint är att skjuta sig i huvudet

och jag böjer mig framåt när jag går här brevid
och jag håller upp handen för att gömma mitt liv
för så länge som jag kan komma ihåg
har det funnits ett klister som fastnat på mig

Flyttdag :)

Igår var det lite party hos Robin :) Hyr mys som helst! Senare drog folken mot krogen, men jag var inte pepp nog utan jag stannade och sov. Oparty var det.

I morse var Robin uppe före fan och började städa och greja. Vid 8 var det bara för mig att vakna till liv och ta tag i damsugaren, för att senare ge mig på att skura golv. Då är livet inte på topp.

Med cirka 14 sekunder till godo hann jag med bussen till Lidköping där jag mötte upp mamma och kollade in deras lägenhet. Fjärde våning utan hiss var faktiskt inte så farligt där endå. Så jävla mysig lägenhet var det också! Vi käkade lite pizza, som förövrigt var på den frächaste pizzerian mitt pizzaöga någonsin skådat och hade de godaste pizzorna min pizzatunga någonsin smakat!

Vi stack till Smedtofta och packade in Jimmy, Jocke, några lådor och 23 blommor i bilen, för att åka tillbaka till Lidköping, packa ur allting, åka tillbaka till Smedtofta och packa in nytt. Den gamla kaninhopparen inom mig kom fram och jag lyckades packa in så jävla mycket grejer i våran lilla bil att det knappt finns någonting kvar där hemma. Mamma var rädd att bilen inte skulle gå framåt, jag var rädd att vi skulle dö eftersom man varken såg bak eller åt sidorna. Jag hade en av morsans jävla djungelväxter som täckte hela vänstersidan av sikten med mig. Vi packade upp resten och insåg sedan att det var dags för oss att åka till Vara för att jag skulle hinna med tåget. Högsta musik och så hög sång vi kunde utvinna ur våra stackars halsar. Jimmy frågade vad jag tycker om hans sångröst. Vi alla kom överens om att han sjunger ungefär lika bra som jag <3

I morgon blir det tävling. 07,30 åker vi härifrån. Precis vad man önskar sig den enda lediga dagen :)
Och på måndag drar jag nog till Lidköping igen, köra en runda till och sedan träffa Anders, jag saknar han nått fruktansvärt.

Ny piercing!

Jag och mamma hade en helt underbar dag i söndags, hon är så jävla uppspelt för sin lägenhet, vilket känns helt underbart!

Måndagen blev lugn för mig, jag var nästintill död. Tisdag och onsdag var det skola. Efter att ha sovit två timmar, halv elva till halv ett och sedan inte kunnat sova den natten var jag inte pigg kan jag lova. Men jag lyckades med matteprovet och fick MVG. Jag har aldrig fått ett enda MVG i hela mitt liv förut, aldrig någonsin så det gjorde min dag! Men det tog på mina sista krafter och jag sov igenom svenskan och halvsov hela engelskan.

Just det, i Tisdags gick jag, Becca, Linnea och Sussie till Golden Flower och käkade kinamat när jag fick ett jävla impulsivt infall och bestämde att vi skulle pierca oss. Dom trodde jag skojade men vi trippade bort till Fairlane. Becca och Sussie tog varsin i tungan och jag bestämde mig för bröstvårtan. Smärtan för själva hålet fick mig att dö, smärtan när han satte i smycket fick mig till liv igen. Det gjorde ont, ont, ont!

Jag har köpt två vitprickade chokladmalar också! Jag tänkte först att dom bara skulle sova och äta, men dom simmar faktiskt runt som fan och gör lite nytta. Mat ska dom inte få någon försen akvariet är i toppskick heller.. Möjligtvis lite.

Jag hittade ett recept jag funderar på att prova på faktiskt. Matlagning brukar ju inte vara min starka sida men jag tror faktiskt jag ska göra ett försök och se om det blir ätbart.
RSS 2.0