Gårdagen i bilder


Johan & Sofie


Robin & Marie

En gång i tiden

SMS mottaget;

Niko
31-mar-2009 05:05

"Hej, vaknade av en konstig dröm... Men när jag bodde på viggen, åt inte du kött hos mig?"

God morgon

Typ fem var jag hemma i morses. Robin vann och det fick vi höra hela vägen hem. Vägen hem tog en timma..

Idag är jag skapligt trött, vaknade vid tolv av att Ida ringde och frågade om jag kunde jobba i morgon, och jag svarade ja. Nu har jag dock insett att jag har tvättid i morgon, och nästa tvättid finns inte försen på måndag. Alltså om en vecka.

Problemet är att jag har väldigt ont om rena kläder. Och det största problemet är att eftersom jag var hos Johan igår luktar min jacka och alla andra kläder jag hade på mig inpyrd rök. Förjävligt är det.

Det är bara att ge fan i att klaga. Jag får lukta innebränd.

Förlust hos Johan

Efter typ sju timmar poker har jag förlorat 40 spänn, så lyckad har den har kvällen varit.
Men det har varit väldigt mysigt iallafall! Fast nu börjar jag bli bakis och det är inte lyckat.



Vila i frid, Kristoffer Rang!
30/3 -09

Poker?

Jobb idag, en bra dag!
Jag gillar det här.

Efter jobbet bestämde sig Ida och jag att dra till Torp en sväng, men när Ida har gjort sig i ordning och går ner till garaget säger Ida; "Vi kan inte åka till Torp, min bil är inte här."
Otur för oss det där.

Nu är jag sur för att pappa vägrar köra mig till Karlstorp så jag måste åka buss. Jag är sur för att Johan tvingar mig att åka till han när jag egentligen måste plugga. Jag är sur för att det är dåligt väder, jag är sur för att jag inte har några bullar hemma och jag är sur för att jag är hungrig.

Men inte har jag någonting att säga till om i den här världen, jag ska till Johan och spela poker. Mys ska det bli!

Godmorgon morgonpigga!

idag är vi morgonpigga och vaknar redan klockan sju! Bra grejer är det!

Nu har jag så himla gott om tid att jag inte ens vet vart jag ska börja någonstans. Men det löser sig! Efter en cigg så löser det sig!

Fönsterputsning

Det här är ju kört.
Jag försöker tvätta fönstrena, så jag kan se utåt nu i sommar, samt att det alltid är trevligt när solen lyser in. MEN JAG FÅR BARA EN JÄVLA MASSA RÄNDER!!! Nu har jag provat allt, så i morgon ringer jag en fönstertvättare och ser var dom ska ha för att putsa mina fönster, jag håller på att bli galen.

Och så har jag skärt mig på persiennerna.


Fast någonting som räddar mig är ju trogna gamla Knappnytt!
- "Men jag är ju skitful, är det kört för mig då?"
- "Nej, absolut inte, köp en pistol."

Lidköping

Lite tur har jag, mamma bjöd på pizza igår också, och idag käkade jag pizza till frukost. Det enda jag har käkat sedan jag kom hit är pizza och några digistivekex. Det får bli gymmet i veckan!

Igår var jag ute med Jimmy, Emil, Johan och Viktor, hur trevligt som helst :)
Värre var dock tidigare på kvällen, när jag bara drog med till Donken en sväng och vi hamnade på någon sorts a-traktorträff där Jimmy kände typ alla. Hemskt var det, haha!

Var hemma någongång vid fem i morse, och vaknade vid ett idag - ändå ställde jag klockan på nio för att inte sova så länge..

Nu är det snart dags för mig att dra hem iallafall, jag trivs rätt bra här så skulle gärna stanna ett par dagar till, men i morgon är det jobb som väntar!

över hela jorden svälter miljoner
medan andra krigar våldtar och slåss
det byggs vapen för miljardtals kronor
och vi bara tittar på och gömmer oss


vill vi ha fred och kärlek på vår jord
eller stängda gränser med lögner och hårda ord

jag känner mig så maktlös, så vilsen och så rädd
så jävla maktlös, så vilsen och så rädd

vi frossar i överflöd genom rovdrift
på vår natur och på världens alla djur
vi bygger fabriker som spyr ut gift
och kärnkraftverk där den stora smällen ligger på lur


vad tänkte gud när han skapa adam och eva
är det så här han vill att vi skall leva


jag känner mig så maktlös, så vilsen och så rädd
så jävla maktlös, så vilsen och så rädd

och över alla makthavare
har egoismen tagit sitt grepp
jag undrar kan vi verkligen klara av det
eller har vi inte bränt vårat sista skepp

vill vi ha fred och kärlek på vår jord
eller stängda gränser med lögner och hårda ord

jag känner mig så maktlös, så vilsen och så rädd
så jävla maktlös, så vilsen och så rädd

så jävla maktlös, så maktlös, så vilsen och rädd
så vilsen och så rädd





Svälja, inte spotta.

Bra grejer. Läs!

"Svälja, inte spotta. Forskare bevisar att sperma gör kvinnor glada"

Lördagmorgon

JAG KAN SPELA PÅ HARD NU! :D

I natt sov jag på soffan i vardagsrummet (ingen lyx när man kommer hem här inte) och vaknade i morses av att mamma gapar om att Kamilla, Thomas och Emil är här. Jag hade inte så mycket att välja på utan fick bara gå upp.

Nu håller dom på att bygga här i hallen, och jag är så hungrig! Hoppas mamma bjuder på pizza..

Hos mamma

Vi tyckte att vi var bra igår, men idag var vi så jävla mycket bättre!
Det är det som gör jobbet så roligt.

Nu sitter jag hemma hos mamma, hon bjöd mig på pizza. Ska försöka övertala Jimmy att få spela lite guitarhero! Helgen ska bli så lugn den bara kan bli, är jävligt sugen på att gå ut egentligen, men det får bli lugnt med den här alkoholen.


Jimmy; Va? Käkar ni pizza? Varför får inte jag någon pizza?
Mamma; Ge dig nu Jimmy, du fick mat igår!
Hahahahahahahahahahahaha!

Snö IGEN! :(

Jag går ut för att ta sista ciggen innan jag lägger mig, och vad möter mig när jag öppnar balkongdörren? Jo, snöstorm. Naturligtvis, vad förväntar jag mig egentligen?
Dum är jag som inte sover än, jag vet att jag sov dåligt inatt, jag vet att jag har varit död under dagen och jag vet aff jag ska upp tidigt i morgon. Jag gäspar så det känns som att käken ska hoppa ur led och ändå envisas jag med att vara vaken. Skulle jag sovit när jag bestämde mig för att sova första gången kanske jag hade haft turen att missa att det snöade?

Lyxmiddag

Till middag idag blev det potatis med quorngryta innehållandes krossade tomater, lök, majs, kidneybönor, quorn naturligtvis, matlagningsgrädde, vispgrädde och jävla massa kryddor. Och det blev så gott! Nu har jag ganska mycket kvar, så mat i morgon har jag, och lite att frysa in också.

Det är inte så hemskt allt laga mat trots allt, och här om dagen insåg jag att det är ganska så kul att städa också. Är det vuxenpoäng på det?

Nu ska jag ut och vandra en kort sväng och sedan hem och sova. Mys mys :)

Långtorsdag

Lång dag har det varit idag. Alldeles för lång. Med två redbull i kroppen klarade jag mig fram till tre någon gång, sedan gick det utför. Ingen lunch tog jag heller, och sedan blev det längre dag än vad jag tänkt mig, så nu är jag väldigt hungrig igen. Vi har ändå varit grymma idag, såhär bra är vi inte så ofta!

En sväng i stan och kikade i lite affärer med Ida, men hittade inte mycket av intresse. Det jag hittade orkade jag ändå inte prova, så den rundan gav mig inte alltför mycket.


Nu har jag två val; att laga mat, käka, duscha och dra till Backstage en sväng, eller om jag ska laga mat, käka, duscha och sedan sova hela natten..

Olearys is the shit!

C h r i s t i n - Am I supposed to be happy? säger:

olles på en tisdag? Frida kollar du på hockey nu igen?

C h r i s t i n - Am I supposed to be happy? säger:

De har gått för långt nu. ingen hockey på veckorna >.<



Igår kväll var jävligt kul, jag vet inte hur det gick till, men Niko blev iallafall full som ett litet ägg, haha!
Det var Olearys tills det stängde (Färjestad vann med 3-2 efter förlängning, grymt var det!) och sedan var det Backstage en stund innan någon klok människa kom med idén att det var dags att avsluta kvällen där.

Idag är jag sådär pigg, kom i säng vid kanske halv tre och vaknar strax efter halv fem och kan inte somna om. Hur kul är det? >.<

Nu är jag iallafall vaken och nästan vid medvetande. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och se om det kan bli någon ordning på den här dagen också.


Jag har så fruktansvärt ont i händerna just nu. En kombination mellan att tvätta händerna alldeles för ofta/hålla på mycket med vatten och medel/detta schizofrena väder och att jag är kass på att smörja in händerna har resulterat i mycket torra händer. Ont som fan gör det också! Stackarn.

Tequila

Nu sitter jag här med Angelica och Marcus och dricker tequila. Fyfan vad vidrigt. Fyfan vad vidrigt.

Snart börjar matchen iallafall! :*

Färdigt och klart :D

Nu är HELA lägenheten färdigstädad. Det känns så underbart. Allting är städat, allting är dammat, allting är dammsuget och allting är skurat. Jag har till och med städat duschen, vattnat blommorna och torkat av alla skåp och dörrar. Som om inte det vore nog har jag dammsugit balkongen. Det blir inte renare än såhär!

Jag hoppar in i duschen och får någon jävla idé att färga håret rött, för jag saknar det lite. Drar i röd hårfärg i hela hårbotten och så inser jag att det bruna inte kommer att bli rött. Det bruna kommer vara brunt och utväxten kommer vara röd. Det kanske inte var en så jävla bra idé trots allt..Det löser sig!

Har även lagat lite mat nu, sojakorv, ris och café de paris-sås. Underbart!

Jag är ensam!

Försäljare; Hej hej! Jag ringer från .....
Jag; Jasså, hej hej.
Försäljare; Hur står det till?
Jag; Eh, jo bara fint.
Försäljare; Vad härligt! Jag ringer angående en försäkringsjämförelse som har gjorts av någon som heter Peter, är han hemma?
Jag; Nej, tyvärr, han jobbar.
Försäljare; Okej, vet du när han kommer hem?
Jag; Hm, nej. Han är väldigt sällan hemma.. Han bor inte här längre.


Det är bara att inse. Jag är ensam. Jag pratade med mamma igår när jag skulle fixa Jimmys passansökan, när jag insåg (efter 10 månader) att mamma och pappa inte har delad vårdnad om mig längre. Jag har ensam vårdnad om mig själv. Ensam är jag.
Jag är vuxen. Jag fattar det inte! Jag skulle inte klara en dag i den här världen utan min mamma. Vilken idiot kom på att man blir myndig vid 18? Varför inte vid typ 30 istället? Så skulle man ha lite tid på sig att vänja sig iallafall.

Så, nu har jag kommit på att jag är vuxen. Jag får bestämma över mig själv, jag får göra vad jag vill.


Fast.. Det var inte länge sen mamma fick hem ett brev från skolan där det stod "Till vårdnadshavare för Frida Olsson". Vad är det som gäller egentligen?

Morgonsol

Igår kväll gick jag och la mig strax före tre. När man går och lägger sig så sent sover man ofta ganska länge på dagen, iallafall jag. Så jag ställde klockan på elva för att inte sova bort hela dagen. Men när klockan är 09.15 så är jag vaken! Bara för vårsolen lyser in genom fönstret! Jag kommer inte behöva använda en väckarklocka på hela sommaren! :*

Jag ska faktiskt börja städa igen, jag är så glad idag! Så glad, så glad...

Mack-problem

Jag vill åka iväg.
Semester!

Det var inte länge sedan pappa kom hem från Thailand. Om inte alls lång tid åker mamma till Egypten, för att sedan vara hemma tre veckor och efter det dra iväg till Frankrike, och om två månader åker Jimmy till Tyskland någon vecka.
Vad gör jag då? Jag lämnar ju inte ens kommungränsen!



Jag var inte hungrig, men bestämde mig ändå för att käka några mackor eftersom jag inte käkat sedan igår förmiddag. Käkade upp mina tre mackor jag lagade i ordning, och efter det blev jag så sjukt hungrig, bara några minuter efter? Hur man man gå från icke hungrig till hungrig som en gam på tre minuter, när man ändå ätit i mellan? Nu gjorde jag iallafall ordning mer mackor så jag hoppas att dom löser mitt problem.

Bra dag!

Idag har jag satsat på städning, som vanligt. Jag har börjat gilla att städa - det trodde jag aldrig! Har plockat i ordning i vardagsrummet, hallen, köket, sovrummet och badrummet, alltså hela lägenheten. Sedan har jag diskat och satsat på storstädning i vardagsrummet, så jag har dammat överallt, verkligen överallt och plockat undan massa jävla prydnadssaker som jag avskyr, nu kallar jag det hemtrevligt.

Har även varit och storhandlat. Mat och såntdär för nästan 900 spänn. Nu har jag så jag klarar mig hur länge som helst! Att hela kylen, hela frysen och hela skafferiet är fyllt SAMTIDIGT, har ärligt talat inte hänt någon gång sedan jag flyttade hit för två och ett halvt år sen. Så jävla skönt! :)

Vann även en massa pengar på poker i morse, hur bra som helst!


Nu ska jag städa lite till, sedan kanske laga till lite mat, kom precis på nu att jag inte har ätit något sedan pizzan i går i Uddevalla ju!

Trollhätteväder

God morgon, god morgon!
Jag vaknade halv nio i morse, men insåg att det var måndag, så jag bestämde mig för att sova vidare. Vaknade igen typ kvart i ett och kom på att det inte alls var måndag, utan tisdag, så jag borde vara i skolan. Dock känner jag att det inte är värt att dra dit bara för en timma.

Jag blir galen på detta vädret. Igår var det hyfsat varmt, lite molnigt, sedan helt plötsligt blir det snöstorm och vi håller på att frysa ihjäl. Idag är det fint väder, solen skiner och ingen snö men det är rena orkanen utanför fönstret.
Jag kommer aldrig att förstå mig på det här.

Åh, bästa dagen - 6 nummer!



KOLLA HÄR VAD JAG UPPTÄCKTE!
 
Jag är inte så himla teknisk, så jag har ingen aning om bilden ens går att göra stor. Jag ska försöka ta reda på detta så fort blogg.se bill sammarbeta. Prova tryck på den så märker ni om det går :*

Iallafall! Så tufft! Detta kommer aldrig att hända igen, så därför var jag tvungen att printa och spara innan någon går om mig.

Familjen Annorlunda handlar mat

Jag satt och klickade omkring på nätet i brist på annat, och kom på något sätt in på tv4.se, och där hittar jag "Familjen Annorlunda" eller vad det heter, och detta; det är fyra saker som skiljer mig från "Familjen Annorlunda" med tio barn.

10 barn
Det är det första, jag har inte tio barn.
72 liter mjölk i månaden.
Bara för att jämföra: Jag köper hem kanske 3 liter mjölk i månaden. Max. Det betyder att på 72 liter mjölk skulle jag klara mig i närmare två år.
Skulle denna familjen dricka lika mycket mjölk som jag skulle dom bara behöva köpa 36 liter mjölk i månaden istället för 72. Halva förbrukningen ju!

100 maskiner tvätt i månaden.
Jag tvättar kanske 6 maskiner i månaden, om ens det. Det beror lite på vad jag tvättar. Men cirka 6 maskiner tvätt i månaden då, i genomsnitt säger vi. Om jag fick någon att tvätta hundra maskiner tvätt åt mig, skulle jag inte behöva tvätta en enda gång på nästan ett och ett halvt år.
12 000 kronor i månaden på mat.
12 000. I månaden. På mat. Detta kan jag inte förstå. Jag handlar mat för max, absolut max, 600 kronor i månaden, och då räknar jag med gångerna jag äter ute också. Och det gör jag MINST 4 gånger i veckan. Och det brukar för det mesta bli bra mycket mer än så. Dock har jag inga större krav på mat och klarar mig utan problem en dag på en pommes med kebabsås eller tre mackor med ost. Och sen har jag inga krav på att behöva äta varje dag heller utan jag klarar mig utmärkt på att äta varannan dag. Ganska praktiskt. Nej, men vafan. Jag fattar det inte. 12 000 kronor.

Dom handlar mat för 12 000, men sedan ska väl folken ha kläder också? Och dom ska väl ha råd med bensin? Och nöjen? Och hyra framför allt? Hur bor en sån stor familj egentligen? Hur mycket kan livet kosta för en familj på tolv personer? Inklusive allt tänker jag på då. Någon som har en aning om detta?

Jag skulle ju behöva ha ett helt lägenhetshus med min familj om vi skulle vara så många. Hur klarar man av att ingen i familjen ännu har slagit ihjäl någon av resten av flocken? 10 ungar. Jag kan inte släppa det. Tänk när kidsen växer upp och dom får egna ungar. Vilken människa skulle klara av deras släktträffar? Jag är glad att jag inte ingår, för jag skulle ju ha sjukanmält mig varje gång det var dags.

Förressten, vem pallar stå och laga mat? Jag lagar mat kanske två gånger i månaden, till en person. Det tycker jag är jobbigt, och framför allt; jävligt tråkigt. Tänk att laga mat varje dag, till tolv personer och inte ha restaurang? Nej, jag ska inte ha 10 ungar. Jag ska inte ens ha hälften! Till och med en tredjedel är för mycket.



LÄNK --->   FAMILJEN JOHANSSONS ANNORLUNDA LIV I SIFFROR   <--- LÄNK

Måndagskväll :*

Färjestad vinner med 6-0, det är knappt kul att kolla längre. Vi vinner, så jävla enkelt - alldeles för enkelt. Var nere på Olearys med Sofia en sväng, sedan en liten promenad och nu sitter jag här.

Bra musik, poker, doritos, nötter, lakrits och vatten. Kvällen är så räddad! :*

GG!

Lördagskvällen var lugn tillsammans med Sofia, Falken och Seb. Lite pingis och sådär, lugnt men trevligt.

Igår kväll fick jag och Linda för oss att hitta på något. GG. Suad kom och hämtade oss, det blev lite farande här och var för att fixa grejer men till slut kom vi iväg till Uddevalla. Det var en förjävla bra kväll, läskigt mycket folk och billig sprit. Det är vad vi behöver! När det stängde insåg vi att vi inte hade någonstans att ta vägen, men till slut erbjöd sig Sandgren att vi kunde sova där så så blev det. Jag har inte sovit så gott på länge tror jag.

Helt sjukt kul kväll var det iallafall, även om alla folken gav mig smått panik ibland. Idag var det uppstigning, träffa lite folk, käka lite pizza, gå runt lite i stan för att sedan åka hem med halv fem bussen. Mysigt :)


Nu ska jag röka och sedan hoppa in i duschen så jag är redo för match sen!

Battle mot Niko

Idag har jag städat en hel del. Inte riktigt värt att kalla storstädning, men städat blev det iallafall!

Jag och Linda lagade mat. Makaroner med egengjord sås. Hur gott som helst! Synd bara att vi hade käkat frukost precis innan så att vi inte var hungriga.. Nu skröt jag dock ser jag, det var Linda som lagade all mat, jag sprang mest mellan balkongen och städningen. Men det är bra det också.

Niko hämtade mig, vi gick en sväng i stan, käkade lite glass på Max och sedan drog vi till honom och spelade guitarhero. Jag är så jävla kass på att bara spela, men jag har hittat det här med battle och det är jag grym på. Jag vinner till och med över Niko som spelar på expert, hehe.



Jag var med om något hemskt idag. Först säger Linda till mig att jag ser ut som en emo med min lugg, och när jag träffar Niko säger han att jag ser lite ut som en emo. En stund efter står jag vid bankomaten och ska ta ut pengar, med två fulla killar bakom mig i kön. När jag vänder mig om säger ena killen till den andra; "oj, en emo!".

Så nu ska jag klippa håret och färga det i någon oemoisk färg. Hur ska jag göra? Jag pallar inte gå runt och se ut som en emo. Inte när jag inte är det...


Nu befinner sig Sofia brevid mig här i soffan och har ingenting att göra.

Baconlukt

Jag storstädar och har öppnat alla fönster så mycket det går för att vädra ur och så steker Linda bacon så det stinker i hela lägenheten! Usch! :(

Godmorgon lördag :)

God morgon!
Idag är jag på bra mycket bättre humör! När jag vaknade och vinglade ut i köket och hittade apelsinjos i kylen blev jag lycklig. Tack Linda!

Och nu precis kom hon hem från jobbet också, och nu börjar pokern också, så jag ska vinna lite pengar, käka banan, Doritos och dricka apelsinjos till frukost. Mys!

2-0, Olearys och Lipz med Ida

I onsdags och torsdags vart det ju jobb, trevligt!

Efter jobbet igår stack jag och Ida hem och gjorde oss i ordning, för att sedan dra till Olearys och kolla på matchen mellan Färjestad - Skellefteå och dela på en kanna cider. Det gick inte riktigt som planerat, utan vi började med att dricka första kannan, sedan blev det en andra kanna, och sedan kom även Marcus och Viktor. Vi träffade även Jocke och hans kompisar. Såg matchen (som förövrigt var väldigt tråkigt, det hände inte mycket) och drack cider.

När matchen var slut och Färjestad hade vunnit med 2-0 och jag redan var väldigt full kom någon med idén att dra till Lipz. Sagt och gjort. Där inne gick allt mest bara utför och jag var redo att gå hem redan vid 11 eller något. Det var lite party men vid kanske halv 1 var det dags att dra hemåt, och när jag väl lämnat av Ida så satt jag i parken och filosoferade lite, mest för att jag var för onykter för att gå. Mötte Jocke en sväng och sedan hem för att sova.

I morse var jag inte allt för pigg när någons klocka ringde halv 6. Trodde inte att det var sant..Det första jag frågade mig själv när jag vaknade var "vart gick det fel?"
Sen ringer Ida och är på topp "Hej hej! Hur mår du idag? Dåligt? Jag är hur pigg som helst!", medans jag bara ville sova i hundra år. Dagen har gått segare än någonsin, jag tror aldrig att jag varit med om en så seg dag förr. Helt sjukt. Jag är glad att jag har klarat mig från någon värre bakfylla iallafall.

Och trots att dagen har varit åt helvete, och att jag inte vill något hellre än att bara ta en liten paus från livet så fick jag reda på goda nyheter som borde göra mig glad. Gör mig glad då.

Underbara dag!

I morse promenerade jag ner till jobbet en sväng, sedan blev det skola för att få lite uppgifter av Berit. Det blev en sväng till banken för att sätta in lite pengar och sedan en långpromenad med Loka och Linda i det fina vädret!

Träffade Jessica och Stefan och gick runt lite, käkade lite glass och bara hade det hur bra som helst. Jag fick för mig att rensa min garderob så nu är den nästan helt tom, slängde två proppfulla IKEA-kassar med kläder, men det behövdes verkligen. Gick även till färg-affären och kollade på färg och lim, så nån dag så snart som möjligt blir det att måla om här inne, och sätta upp en bård. Jag har ju en som vi inhandlade för ett och ett halvt år sen men den har fortfarande inte kommit upp..

Senare på kvällen kom Jessica och Stefan hit, och sedan mötte jag även upp Linda, Tobbe och Pettan som jag inte har träffat på hur många år som helst! Eller ja, Linda träffade jag för ett år sen men det är ändå ganska lång tid.

Och Karin ringde och bad mig jobba för henne i morgon, hennes ungar har fått magsjuka. Usch, det kan inte finnas något värre väl? Hoppas dem blir friska så snart som möjligt!


Och jag ligger helt underbart gott nerbäddad i sängen med två täcken, en filt och överkastet, så skönt!

Vår på riktigt!

Jag vaknade strax efter tio, alltså försov jag mig. Jag gick upp, duschade och sedan gick jag ut för att röka, i handduk. Och gissa vad jag upptäckte? Att det är så jävla fint väder idag, det är varmt till och med! Jag frös ju inte ens! DET ÄR VÅR NU!

Men nu måste jag skynda mig!

Måndag

Igår käkade vi tomatsoppa och färgade mitt hår så nu är det ordning på detta!

Spelade poker halva kvällen och hela förmiddagen, och har vunnit en massa. Precis vad jag behöver! Nu har jag även käkat lite kantarellsoppa, men det är inte att rekommendera. Inte alls så gott :/ Nu blir det lite mer poker så håll tummarna för att jag vinner!

Bra dag :)

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. Jag har diskat, vattnat blommor, städat hela lägenheten och fixat och grejat. Känner mig som värsta hemmafrun! Och så är det fint väder, och det gör humöret på topp!
Och Linda har äntligen vaknat. När klockan var 18.45 bestämde jag mig för att gå in och väcka henne, haha. Fast fortfarande har hon inte kommit upp ur sängen..

Idag måste jag verkligen färga håret känner jag, nu är det akut! När jag har mörkt hår och ljus utväxt ser det ut som att jag är jättetunnhårig, haha.

Vårdag igen

Idag är det himla skönt väder! Jag funderar på att ta en dusch, byta om och sen gå ut och gå en sväng.

Jag försöker fortfarande med att övertala Jimmy att få låna hans Xbox, men det går inget vidare. Spelade need for speed hos Robin idag, men det var inte så kul.. Jag vill ha guitarhero!

Lördagkväll

Eftersom vi ställde in hela tävlingen i morgon drog jag och Linda bort till Alex där Sebastian, Johan, Krille och Falken befann sig. Vi drog till mig och spelade lite pingis och drack lite öl. Mys i tre timmar. Vi gillar det.

Nu ska jag följa Linda till Intim och sedan blir det att promenara bort till Robin.

Sur

Mackor med vitlök till frukost är en bra start på dagen. Sedan blev det Hemköp för att köpa färg, då gick jag hem, bytte om och gick till Ica för att köpa istället, men då hade jag såklart inga pengar på kortet. Jag hatar detta med två konton.

Linda lagade mat till mig, gott! Det är bra när hon är här, hon ser alltid till att jag får i mig mat.
Har också fått reda på att det blev ingen ledig helg för mig. Måste upp tidigt som fan i morgon för att vara i Velanda klockan åtta. Jag är väldigt sur för detta..

Ångest & lycka

I morse (eller typ 3) vaknade jag med ångest, sån jävla ångest. Jag vet inte varför, men det gick över fort.

Nu har jag och Linda legat här i nästan två timmar utan att ha tagit oss upp ur sängen, men nu är det dags för frukost! Och sedan blir det hårfärgning också :)

Och vet ni? Jag är så jävla glad, så jävla glad. Linda sa att jag fått sms till den telefonen jag inte använder längre, och jag frågade från vem. "Från någon Jacob", svarar hon då. Jag är så glad, så glad! Om tre veckor har han permission, då ska jag träffa honom igen! Fyfan vad glad jag är! Jag minns inte när jag senast träffade honom, men det måste varit över ett år sen iallafall! LYYYYCKA!

Fredagen den 13

Jobb hela dagen, stressigt slut. Ida hade bråttom och det stressade mig med. Och precis när vi stängde kommer en kund in och ska ha fiskar. Då är man inte så jävla lycklig längre.

Hem, tog en dusch, hämtade Loka, mötte Jocke och sedan gick vi en lååång långpromenad runt spikön, upp mot knorren, mot björndalen och sedan genom hela strömslund och tillbaka till stan. Hela svängen tog närmare två timmar.
Lämnade tillbaka Loka till sina rätta ägare och sedan hem till Jocke.

Stannade där till närmare tre, då gick jag hem, där Linda väntade med färdiga rostmackor! Yey!

Nu är jag trött, så himla trött men sova blir det inget av än, Linda vill att jag följer henne till jobbet, typ halv sex. Hon är galen.

Hej vinterland

Hej vinterland.

Det kommer aldrig att bli vår igen, bara att inse. Vinter och snö är aldrig bra så länge man inte befinner sig i norrland. Jobbigt men sant.

I morse var jag pigg som en räka, vaknade redan halv sju men vägrade gå upp innan klockan ringde. Det är bra grejer det! Pratade med Robin i över tre timmar igår kväll, men tror jag somnade en bra bit innan dom tre timmarna hade gått.

Nu ska jag upp och gör mig i ordning, och se om det finns något värt att kalla frukost!

Godnatt =)

Klockan är inte ens halv nio men jag har redan bäddat ner mig i sängen för att sova så snart som möjligt, det ska bli riktigt skönt faktiskt! Och ladda upp för morgondagen. Det skulle vara härligt att göra sig i ordning i lugn och ro på morgonen, och för en gångs skull käka frukost. Jag minns inte när jag gjorde det senast. Det brukar ju inte bli mer än några mackor med barbequesås på jobbet.


I morses vaknade jag och mådde lite halvkass, gick upp och hämtade vatten och skulle precis hoppa in i duschen för att piggna till när jag insåg att det var ganska mörkt ute. Kollade klockan och den var inte mer än 04.33, så jag gick och la mig igen. När det sedan var dags att gå upp på riktigt vart det ju helt omöjligt. Varför är det så?

Nu ska jag iallafall sova.. SKÖNT!

Snö igen

Nu har snart hela dagen gått. Jag köpte en massa chips, dipp och redbull så nu är dagen bra igen. Hyfsat iallafall. Det är en fridfull dag på jobbet, så mycket bättre blir det inte.

Och jag ber om ursäkt för att jag skrev om vårkänslor igår. Nu snöar det igen.

Besvikelse

Jag är besviken. Mina cheezballz svek mig och idag mår jag inte bra. Det är självförvållat, jag får skylla mig själv. Jävla cheezballz.

Jag pratade med Anna igår, har inte hört av henne på närmare 9 månader tror jag, så det kändes bra. Snart är det dags för kickoffen i Uppsala :)

2-1, tack!

Det är jävligt synd att det är som det är bland vissa människor nu för tiden, annars hade kvällen varit perfekt. Underbara människor hos Marcus. Angelica, Tobbe, Emma, Kajsa och Erik. Det är vad vi behöver. Och Färjestad vann, inte ovanligt, vi blev inte förvånade. Det kunde inte blivit bättre. Inte mycket i varje fall. 2-1, det är vinst.

Träffade Jocke, mycket trevlig människa det där. Och nu sitter jag vid datorn, käkar cheezballz och förhindrar bakfylla, i morgon är det jobb. Alltid fint.



Vi kommer aldrig att få se Luleå i final.

Matlagning

Nu har jag tvättat, och jag är så jävla kass på att planera så att hälften av all tvätt är fortfarande blöt och jag har ingenstans att hänga den på.

Lagat mat har jag gjort också. Insåg att jag inte har någonting hemma förutom rostmackor, men ville ändå variera mig lite. På något vänster fick jag ihop något som var hyfsat ätbart och såsen jag i vanliga fall avskyr blandade jag med massa grillkrydda och lite andra grejer, och gott blev det. Jag börjar kunna det här. Jag börjar få lite fantasi.

Jag är lite sur för att inte Färjestadsmatchen går på tvn idag, så att alla mina planer för kvällen har helt plötsligt gått upp i rök. Vad händer istället?

Vårkänslor

Idag är en bra dag. Idag är en sån dag så man faktiskt känner att det finns ett slut på vintern som har varit. Man inser att det faktiskt finns någonting man kallar vår även i Trollhättan. Det känns som om denna vintern som har varit har varit så otroligt lång, och att sommaren var så himla länge sen. Nu är det mars, mitten på mars. Mars, april och maj räknas som vår, så även fast det snöade i förrgår är det vår. Det fanns ett slut även på den här vintern. Yeey!

...

Nu har jag suttit med Anette i telefon i två timmar och försökt komma fram till hur vi ska lösa lite grejer, men jag känner att jag inte är ett dugg klokare nu än för två timmar sen. Snarare värre. Det har dykt upp ännu mer grejer vi inte har någon koll på. Denna klubben alltså!

Jag är pigg och kommer inte kunna somna de närmsta timmarna, och vet inte riktigt vad jag ska göra istället.. I morgon har jag tvättid, och sedan är det match igen. Dock hoppas jag att det blir en lugnare kväll än igår..

Tisdag

Det där med att gå till skolan gick inget vidare, jag somnade i soffan med datorn i knäet och vaknade inte försen strax efter fem igen. Meningslöst.
Något annat jag la märke till precis är att det börjar bli vår på riktigt nu. Det finns massa snödroppar, det är varmt ute och klockan är tjugo i sex och det är fortfarande ljust ute. Alldeles underbart! Mindre underbart är att jag har sovit bort hela dagen..

Nu borde jag äta lite, är så sjukt hungrig, sedan borde jag även sätta mig med kassörsgrejerna och sedan dra till gymmet, men jag är så trött.. Och så började precis Greys Anatomy på tvn.

4-0 och efterfest

Igår vandrade jag ner till Olearys och såg matchen med Angelica, Tobbe, Marcus och Viktor, och en hög till jag inte har en aning om vilka det var. Trevligt iallafall, det var det. Bäst utav allt var ju att Färjestad vann med 4-0. Jävligt bra! Någonting annat som var bra var att Frölunda vann mot Luleå med 5-1. Siken tror att vi ses i final, men jag är tveksam på att dom klarar det.

Efter matchen var det läge att fira, så vi stack hem till Brynäs-Tobbe och efterfestade, riktigt kul var det där. När klockan närmade sig tre kom Niko och hämtade mig, vi stack till Shell, eller 7Eleven som det heter numera och käkade någonting jag inte är riktigt säker på vad det är, men gott var det inte.
När vi hade fått i oss mat åkte vi till Edet för att leta upp hans katt, helt förvånad blev jag inte när vi inte hittade den. Det var mitt i natten och kolmörkt. Hem till Niko och var lite sociala, men jag somnade nångång efter 5, var inte riktigt pigg.

I morse vaknar jag att Niko ska få upp mig ur soffan, det var jag inte riktigt sugen på. Han sitter på mig och hoppar och skriker "gå upp nu då, res på dig!". Nu är jag hemma, jag kände att det skulle vara läge för en dusch innan jag drar till skolan. Jag fattar inte hur jag har lyckats få så röda ögon..

Och nu höll jag ju på att missa! Jag såg ju 035 igår också!

Schizofren

Vädret här är schizofren. Igår började dagen med massa snö, sedan regnade det och blåste hur mycket som helst. Idag är det ett helt underbart vårväder, varmt och skönt. Nu är det dock mulet, men det var fint innan.

Nu har jag städat hela lägenheten, dammsugit och skurat golven. Diskat har jag gjort också.
Duschat, och nu väntar jag på Christin som kommer om en timma! :*

Måndagmorgon

För en timma vaknade jag av att min gamla mobil, som låg inne på rummet och var på ljudlös, ringer. Jag förstår inte hur det är möjligt..

Jag har iallafall ringt comviq och fixat PUK-kod så nu har jag mobil igen, det känns väldigt bra faktiskt.
Måndag idag, inget jobb, ingen skola. Jag ska städa upp här i lägenheten och rensa ur garderoberna tänkte jag. Har så mycket grejer jag aldrig använder, aldrig kommer använda men som jag ändå envisas med att spara. ..Men inte än, jag ska ligga kvar här i soffan en liten stund till och samla lite krafter :)

Såhär en söndagskväll

Det är fortfarande kallt här. Jag är ju sugen på att gå ut men det är nog en mindre bra idé för kvällen.

Legat och kollat på skitprogram på TV 4 Komedi. Vissa är så dåliga att jag funderar på varför jag inte byter kanal, andra program äcklar mig bara men ändå pallar jag inte byta kanal. Sen kom southpark, jag älskar det.

"Den är hälften man och hälften björngris"
"Nej, den är hälften man, hälften björn och hälften gris"
"Nej, den är hälften björn och hälften mansgris"

Hahahahaha, dom är ju så underbara!
I morgon blir det telefon igen förhoppningsvis, det kan väl inte skada sådär efter två dagar tycker jag.
Jag hatar att mjölk inte hjälper mot törstighet.

Emil ♥

Nu har jag precis ätit mat och spelat bort alldeles för mycket pengar på poker. Börjar bli lika kass som Johan nu ju. Trippla byxor, trippla tröjor, dubbla strumpor och täcke, ändå fryser jag något fruktansvärt.


Idag, den 8 mars fast 1990 föddes Emil. Han skulle blivit 19 år idag.
Han hade hela livet framför sig. Det går inte en dag utan honom, varje dag tänker jag tillbaka. Åh, vad jag saknar honom. Allting känns så himla långt bort, det känns så jävla fel. Vi kommer aldrig få veta.
Älskade, älskade Emil.
Vila i frid min vän! ♥

Vad händer en söndag?

Jag är fortfarande utan mobil, inte så himla kul. Lina har samma problem, så det känns skönt att inte vara ensam med problemet.

Tävling idag, gick hur bra som helst! När klockan var 14,30 var tävlingen klar, kärran packad och prisutdelningen avklarad. Det var bara att åka hem! Nu är dock problemet vad jag ska göra en hel söndagseftermiddag? Egentligen har jag en hel del plugg och en hel del städning framför mig, men det är söndag idag. Söndag är ledighet, iallafall för mig, så jag funderar på om jag ska utmana någon i bowling? Någon som känner sig sugen?

Och det slog mig att om en månad är våran första utomhustävling. Dagens väder har bestått av snö, regn och blåst. Vi hoppas och hoppas att vädret hinner stabilisera sig något tills dess. Nu är det en vecka kvar tills nästa tävling, så det innebär att även nästa helg blir lugn.

För lugnt va?

Det tog mig och Therese en och en halv timma för att ordna upp det här med bokföringen. Eller egentligen tog det Therese en och en halv timma, för det var hon som ordnade upp det. Jag satt bara och svor och klagade samt gjorde vad hon sa. Men tack Therese för hjälpen!

Jag är så himla sugen påatt gå ut ikväll, väldigt sugen faktiskt, men tråkigt nog är det tävling i morgon. Det är inte tråkigt, men det är tråkigt att man måste ta det så väldans lungt kvällen innan. Jag funderar på att leta upp något gott, äta och sedan sova.

Jag har fortfarade ingen mobil. Det är kass. Det är vad det är.

Kaos

På vägen hem från Linda förut träffade jag på Roth. Det tg en stund innan jag kände igen honom, så sällan ses vi nu för tiden! När vi promenerade hemåt träffade även Tero, Chrille och My, också folk jag inte ser alltför ofta. Alltid kul :)

Kom hem och kollade på Färjestad - Brynäs, sista perioden. Vi vann naturligtvis. Värre var det dock för Luleå som förlorade. Ännu värre var det för mig som lyckades spärra min telefon, så nu har jag ingen sån längre. Det är jättekul en lördagkväll..

Nu sitter jag med hela klubbens kassa framför mig och fattar ingenting. Det var sån kaos på förra tävlingen att jag fortfarande inte har fått ordning på någonting alls! Som tur var fick jag tag på Therese, så snart ringer hon upp mig och hjälper mig, underbart! Dock fick jag muta lite, men ibland är det värt, som nu.

Hos Linda

I går var jag trött, men jag beslutade mig för att åka upp till Linda en sväng. Vi spelade guitarhero mest hela kvällen och sedan somnade vi närmare 4.

Jag har sovit så fruktansvärt kass dom senaste veckorna, men inatt har jag sovit helt underbart. Till strax efter två sov jag, så himla skönt! Nu lagar lagar Linda mat till oss, det är bra. Hon lagar alltid så god mat till mig ju :)

HELVETE!!!

"Välkommen till Fidos, det var Karin"
"Godmorgon Karin, det är Frida"
"Hej hej!"
"Jag vaknade nu. Det innebär att jag har försovit mig"

Det har Karin haft väldigt kul åt hela dagen. Jättekul.

Min lärare kom på jobbet idag och in och stog och pratade med min chef. Efter ett tag kommer dom fram till att min skolgång kan kvitta. Jag kan gå i skolan i tre år, med MVG i alla ämnen och 100 % närvaro. Mina betyg är inte värda ett jävla skit. Skolan har på något jävla sätt lyckats missa den enda kursen i hela jävla skolgången som jag verkligen behöver. Utan den kan jag inte göra mer än att mocka stallar i resten av mitt liv, fast att denna kursen som skolan har missat är obligatiorisk för att ens kunna jobba i en djuraffär.

Är det inte så jävla bra det kan bli? Den utbildningen går såklart att få i efterhand. Till en kostnad av bara 14 000. Hur i helvete har skolan tänkt det? Sarah som tog studenten i somras till exempel, har gått tre år på naturbruksgymnasiet med inrikning djurvård utan att ens få jobba i en djuraffär. Man får inte bli anställd om man inte har utbildningen. Utbildningen som enligt skolverket ingår i det gymnasieprogramet. Jag fattar inte hur skolan har kunnat missa detta.

Jag fattar inte hur våran jävla lärare har tänkt detta. Jag hopaps verkligen dom ordnar upp det, annars vet jag inte vad jag gör. Är så trött på Berit, jag har ingen aning om vad hun sysslar med. En 100 poängskurs som handlar om till exempel smådjur har vi gjort klart på kanske två veckor, medans en 50 poängskurs på hundar kan vi hålla på med i flera månader. Bara för att hundar är det enda hon kan, det enda hon bryr sig om. Att vi går ut med betyg som inte finns, det har hon ingen koll på. Att detta årets treor får plugga 24/7 för att läsa in kurser som hon har missat totalt att man måste ha för att kunna gå ur skolan.

Det här är fan inte sant, jag fattar inte att jag stannar kvar på det jävla stället. Helvete.


Jag och pappa (!) har lagat mat tillsammans idag. Tortillas, quornfärs, grönsakswok och salsa, så underbart gott! Fast jävligt starkt. Dock bara pappa som är svag. Nu ska jag ut och röka, funderar fortfarande på om det blir utgång ikväll, men det inte än hur det blir med det..

Färjestad - Brynäs 2-0

Såg ni matchen mellan Färjestad och Brynäs? Färjestad vann såklart. 2-0! Andra målet 19.54 i sista perioden. Det blev inget Olearys, det var jag för seg för, men hemma med pappa och rostmackor är nästan lika bra.

Insåg också hur sjukt kallt det är ute nu. Det är ändå två och en halv plusglader ute, men det blåser väääldigt kallt. Jag har suttit med jacka på mig ända sedan jag kom hem från jobbet för typ.. 3 ½ timma sedan, lika kallt här inne ju! Jag vill bädda ner mig i sängen med mina tre täcken och sedan sova gott och länge! .. Iallafall tills det är dags att gå upp och jobba igen.

Jacka?

Jag är i desperat behov av en ny jacka. Min gamla är gammal och urtvättad och har fått ett hål i sidan. Illa. Hittade en jacka jag skulle vilja ha men den var naturligtvis alldeles för stor.

Och mitt öga gör inte ont längre, men det kliar något fruktansvärt istället. Jag föredrar smärta.

Nu kommer tröttheten också, det är inget vidare. Är så sjukt sugen att dra till Olearys ikväll och kolla matchen, men vet inte om jag kommer palla det..

Torsdag

Det här är inte sant väl?
Jag sitter här med ett glas saft i sängen. Är inte sådär jättetrött man kan vara annars när man vaknar på morgonen, men jag känner mig helt slut. 
Vaknade av att väckarklockan, alarmet på mobilen och att hemtelefonen med högtalaren ringde samtidigt. Jag vet att det kommer att bli en tung dag idag.




Det här är när jag åker snöskoter för första gången i mitt liv. Jag blir glad!

God natt

Jag avslutar dagen med en bild på Lysekil.

Lysekil

God natt!

Ge mig lite sömn!



Nu har jag varit vaken i 35 timmar och ser ut såhär. Inte alltför pigg väl. Känner att lite sömn absolut inte skulle skada.
Jag bestämde mig för att lägga mig klockan sex, så att jag inte får sova för mycket och för att lyckas hålla mig vaken så länge har jag städat hela lägenheten. Bra jobbat. När klockan slog sex och jag skulle sova insåg jag att vi har möte idag, om cirka 5 minuter. Sånt är livet, ingen sömn för mig.

Havets Hus

Nu är vi hemma efter en heldag på Havets Hus i Lysekil. Alltså, jag kan inte säga annat än att det var en trevlig dag. Jag somnade innan vi hade lämnat Trollhättan, blev väckt av Herman som skriker och frågar vad jag ha för mat. Höll på att få en chock, den jäveln försöker ta död på mig tror jag. Värt att kolla upp.

Dagen var bra som fan, god mat fick vi också och det var ju precis vad jag behövde. Stekta grönsaker och EN potatis. Yey. Jag frågade tjejen som hade föreläsningen idag vad meningen med Havets Hus är. Meningen med Havets Hus är att informera och lära människor om Sveriges hav och liknande. För att kunna göra detta fångar dom in vild fisk och trycker in dom i små akvarium.

Sedan har dom en kort föreläsning för sina besökare, om vilka alger som lever på vilket djup, om att sjöborrar inte kan bitas och om att blåvalen är världens största djur. Det tjänar dom en jävla massa pengar på. Att fånga in och stänga in vild fisk, som är vana att leva i stora hav i ett litet akvarium. Jag tycker inte att det är naturligt. Jag tror inte att det ligger i någon fisk/sjöborre/eremitkräfta/sjöstjärna/snäcka/sjögurkas intresse att bo sådär.

Det är olagligt att fånga in ett rådjurskid och ha som husdjur, men det är fullt lagligt att plocka in hundratals fiskar och sätta i akvarium för att tjäna pengar på dom. Visst, jag kunde haft lite överseende om det handlade om en utrotningshotad fisk som dom hjälper och odlar, men så är det inte. Inte alls. Det är bara för att lära andra.

Jag anser som såhär; vill man forska gör man det på djurens hemmaplan, på ett sätt som dom inte tar skada av. Vill man informera så informera på bara. Men inte med levande djurs liv. Det finns så många andra alternativ. Man ska inte utnyttja djur på det sättet. Djur kan inte säga ifrån, dom får bara åka med.
Det ska ju se så jävla bra ut utåt sätt, det ser ju ut som att fiskarna har det bra. Men har dom det?
Det handlar bara om att tjäna en jävla massa pengar.

God morgon!

Nu är klockan snart halv 7 och jag är vaken. Det är inte illa, jag kommer antagligen inte att komma för sent iallafall! Har suttit med Felizhia i telefon i tre timmar, det är mysigt, det kan jag lova. Kan dock inte garantera att jag kommer vara så pigg under dagen. Det återstår att se.

Dags att hoppa in i duschen misstänker jag, sedan espressohouse för att köpa något uppiggande och sedan gå till skolan. Yey, vilken dag. Fast Krille har lovat att vi ska till Havets Hus :D

PLATESPOTTING

Platespotting <-- Här har ni det. Här har ni det jag delar mitt liv med nu för tiden. Platespotting kallas det. Räkna bilnummer. Registreringsskyltar ni vet.



Här började jag. 001, den 6 december '08.
Idag söker jag efter 033, som står på vägen mellan Ritz och Hemköp Hjortmossen. 034 står på Drottninggatan. Promenad blir det i morgon!



Felizhia, som jag älskar mest av allt i världen! <3
Hon har svarat på såna frågor på Bilddagboken. Den människan känner mig nog bättre än vad jag gör själv dom flesta gångerna. Skrämmande, men underbart! ♥

Jag vill också ha ju!

Jag har så himla ont i mitt öga, har haft det enda sedan jag vaknade i morse. Nu börjar det komma tårar ur det också, aj aj!

Robin är kass. Jag försökte lura han att jag hade spelat nått jävla spel han tjötade om som jag inte hade någon aning om var det var för nått, så frågade han vad det handlade om. Fort som fan öppnar jag google.se, skriver in 'Battlefield' och klickar på sök. Längre hinner jag inte innan det plingar till i en msn-ruta och..

Robin säger:
utan att kolla internet frida
Ser ni. Inte en chans i världen att jag ska hinna lura folk om dom känner mig!

Jag får komma på något bättre.




Och sedan blev jag sugen på att spela guitarhero samtidigt som jag fick höra att Jimmy skulle sälja sitt.


»` Frida säger:

låt mig låna det då!!! snälla!

»` Frida säger:

du vet ju hur mycket jag älskar det!

Jimmy säger:
beror på , får jag några svar från dom som vill köpa det, så får du inte det, får jag svar från dom så säljer jag

»` Frida säger:

jag är fan din syster, är inte jag viktigare än pengar?

Deprimerande är vad det är. Jag funderar på om jag ska sova, Krille tjötar om att jag ska med till Havets Hus i morgon, det skulle faktiskt vara väldigt kul! Dock vet jag inte om jag är sugen på att gå upp klockan halv 7 på morgonen. Det återstår att se :)

Hönshus-mat

I morse var det möte på skolan med Berit och rektorn. Det gick väl sådär bra, vi gjorde ett "åtgärdsprogram" där det ingick problemforumlering, långsiktiga och delmål samt åtgärder för att nå målen. Så nu har jag mål också, jag hatar mål. Jag har en uppgift jag ska göra, det känns inte heller så underbart. Och så stör jag mig på att dom anser att jag har problem. Jag har inga problem.

Iallafall så träffade jag Kevin och Chrille, gick en promenad med dom och hittade 030 och 031. På väg hem hittade jag 032 också. Det var väldigt bra. Gick till jobbet och var där någon timma, var så uttråkad så jag fick underhålla mig med det.

När det var dags att laga mat hemma så brände jag min schnitzel så den blev totalt kolsvart, sedan blev makaronerna överkokta också. Jag tänkte att allt går att rädda med svartpepparsås men det som hände var att jag brände den så illa att kastrullen bara är och slänga. Och det luktade hönshus i hela lägenheten. Hönshus luktar inte så gott, och man får inte så bra matlust utav det. Tänkte att det skulle gå och få ner ändå, men nej. Fyfan. Det stinker något fruktansvärt, alla fönster är öppna och fläkten på men det försvinner inte. Jag tänker inte sova i ett hönshus-lägenhet, så om det inte försvinner väldigt snart är jag tvungen att evakuera.

Tisdag morgon

God morgon!
Nu har jag precis vaknat. Ska upp och göra mig i ordning men sängen är väääldigt skön just denna morgon. Har möte på skolan idag, känns sådär kul faktiskt.
Andra planer för idag är faktiskt mat. Jag har inte käkat på flera dagar, förutom två rostmackor igår, det funkar inte riktigt.

Felizhia!

Jag pratade nyss med Felizhia. Jag är så jävla glad att jag har henne! <3
Även om vi ses typ en gång i halvåret och pratar en gång varannan vecka så vet jag att hon aldrig är långt ifrån mig. Världens bästa vän, det är vad hon är!

Jag älskar att prata med dig, jag känner mig alltid som hemma då! - Felizhia.

26 timmar

Nu har jag legat i sängen i 26 timmar. 26 timmar? Jag har ingen aning om vad jag gjort under tiden egentligen. De senaste 6 timmarna har jag iallafall spelat poker. Har vunnit hälften av de turneringar jag har spelat så nu är det sista kvar, förlorar jag den är jag pank, helt pank. Håll tummarna för att jag vinner!

När detta är klart blir det att ta en dusch och sedan dra till gymmet, det är nog ingen bra idé att ligga här så länge. Måste äta också, det har jag inte gjort sen i förrgår. Hallå, var är orken och lusten egentligen?

Min nuvarande spellista på 7 låtar har gått i snart tre dagar. Trött på musiken? Ja, lite.

Städ- och tvättdag

Idag är det tvättid. Lika kul varje gång. Ganska bra dock, jag behöver lite mer rena kläder.

Igår var det ju tävling, hur härligt som helst. Jävligt kallt bara. Sedan var det styrelsemöte också, men det fick vi avsluta efter två timmar eftersom tolkarna bara var bokade så länge. Lika bra det, annars skulle vi suttit kvar i flera timmar, som alltid.

Idag måste jag ta tag i saker som jag egentligen inte vill men måste göras. Typ kassörgrejerna och få ordning på det, det är kul, men jag är inte alls sugen. Så måste jag städa också, helt kaos här hemma. Har ännu inte orkat packa upp väskorna sen jag var i Vännäs. Dags för detta idag.
RSS 2.0