Nyårskaos

I morse gick jag upp jättetidigt för att hinna med allt, men självklart blir ingenting av det av.

Skulle gå och hämta mina skor som jag lämnade in på omklackning, men när jag kommer dit inser jag.. DET ÄR STÄNGT! Så där står jag utan några skor för kvällen. Vad gör man då? Köper nya? Om man inte hittar några man gillar då? Köper likadana som man redan har - i en storlek större för att den storleken du har inte finns kvar. Det är förjävligt. Jag ska gå i för stora skor ikväll. Obekvämt och osmidigt är det!

Så nu har jag inhandlat nya likadana skor jag redan har. Jävligt kul. Får använda dom ikväll och sedan skänka dom till en bättre behövande. Och så lagade jag nyårsmiddag till mig själv; makaroner, sojakorv och rödvinssås. Nu luktar det brända popcorn i hela lägenheten. Usch!

Nu väntar jag på Christin som kommer om typ 40 minuter också :D Det ska bli mys :D

Gott nytt år.

Det enda jag har att säga är:
LÄS!
http://mreklund.blogspot.com/2008/12/ring-klocka-ring.html
Tack Viktor, tack!

Gott nytt år på er.

Slut på julen!

Nu har julafton passerat, den var mys! Det är enda dagen hela släkten träffas samma gång, utan att någon har träning eller att någon jobbar.
Juldagen har också gått förbi, det innebar Kronan som var så sjukt kul! Jag älskar det!

Nu väntar jag på att Robin ska komma med pizza och ikväll blir det nog utgång igen!

Dan före dopparedan

Jag har tur, jag satt ju med ca 0 kronor utan att handlat en enda julklapp, men så fick jag min lön och vips så hade jag köpt alla julklappar på bara någon timma. Underbart!

I morgon är det julafton och jag har ingen julkänsla alls. Egentligen känner jag inte för att fira jul.
Ikväll har jag varit på New Place och käkat med Jimmy, pappa och Ann-Louise, och sedan blev det lite julklappar.

I morgon ska jag upp tidigt för att handla mat, laga mat, gå ut med hunden, göra mig i ordning och sedan bli hämtad 09,30. Jag har jobbat varenda dag det senaste och inte ens julafton får jag sova ut. Varför? :(

Lördag

Idag har jag köpt två julklappar. Egentligen bara en eftersom båda bara är halvdelar. Får åka ut i morgon igen och se om jag kan hitta nånting mer. Tog med pappa som smakråd men han är inte speciellt bra på det, yeye, sällskap iallafall. Träffade även Daniel och Daniel, det är inte varje dag det heller.

Jobb var också mys, det märks att julpaniken börjar komma nu. Jag känner den iallafall. Ingen julefrid direkt utan bara panik att hinna med allting. Usch!!

Jag är så jävla glad över Affe, han är en ängel. Han gör precis vad jag säger åt han och han är så sjukt snäll. Karin kallade honom Cujo i morse, men han är som ett lamm!

Det känns iallafall inte som en lördag idag. Det känns som typ tisdag.
Och jag är sur! I typ två månader har jag varit inställd på att se Mimikry ikväll, men sent igår när jag var inne och skulle kolla inträde och sånt, då visade det sig att det var flyttat! Och inte framåt utan bakåt. Så jag missade ju det. Så surt, så jävla surt.

ÅNGEST

Jag har ångest som fan. Jag trodde att jag hade massa pengar fram till jul, MEN: 6 kronor på kontot och 700 spänn i telefonräkning ger mig en jävla ångest. Och jag har inte ens köpt en enda julklapp.

Fredag

Igår var jag och Ida grymma. Jobbade mellan 9 och 8 utan lunch eller nått. Det är bra!
På kvällen blev det 1½ timmas promenad med Affalainen ("AFFE") haha. Ida och Loka var också med, det var trevligt :) Mindre trevligt var dock att duscha honom efter det, SMUTS!

Jag vill göra nånting idag. Inte något för ansträngande - jag är trött och ska jobba tidigt i morgon. Förslag?

Mitt internet vill jag ha igen också!! HJÄLP!

Ledighet?

"Så du ska ta ditt liv? Ja, det är väl enda alternativet om det inte funkar med trådlöst bredband"
Hahahahaha!

Idag har jag varit ledig, så jag städade hela lägenheten, var ute med Affalainen en runda, åkte till Uddevalla och hämtade lite pengar, drog hem en snabbsväng, träffade Johan, Nicklas och Kenny, åkte till Lidköping, klippte mig, kollade julklappar med mamma, Jimmy och Johan, åt tacobuffé på supermysig resturang, åkte hem, mötte Robin och Affalainen, försökte övertala han att fixa mitt internet (självklart inte..) och nu har jag tänkt sova - men det får jag inte heller.

I morgon ska jag jobba 9-20, dom två extra timmarna kommer nog göra dagen längre.

Tisdag

Igår på jobbet snackade vi om att alla hade känslan av att snart bli sjuka. Idag hade Jennie feber och allt och jag har mått skitdåligt och frysit hela dagen. Nu är bacillerna på fri fot tydligen.

Jag är kär i Affalainen, han är hur mysig som helst! Idag har vi åkt hiss och efter jobbet tränade vi inkallning. Mys!

Måndag

Igår var det tävling, och jag dömde 5 klasser, vilket resulterade i att jag nästan frös ihjäl och en huvudvärk som fortfarande sitter i. Eller så börjar jag bli sjuk?

Jobb idag, jag älskar det. Fotograf hade vi också där, kul att se hur hundarna fungerade som modeller (det vill säga inget vidare). Men det var kul, och sjukt fina bilder!

Nu vill jag bara duscha och sova, men måste diska, duscha, handla mat, laga mat och äta mat.

Mysdag

Igår kom Affalainen! Han är hur söt som helst, fast han är lite skum. Mig som han alltid har varit jävlig mot och bitit och hållt på har han inte ens morrat åt (om man inte räknar med när jag hoppade in i bilen när han kom hit) men mot Robin morrar han lite då och då. Till exempel när han kommer in i sin egen lägenhet, haha! Och igår när vi var hos Marcus försökte han bita både Angelica och Tobbe. Cphund <3

Ja, igår var vi ju hos Marcus och drack lite med han, Angelica, Tobbe, Emma, Viktor, Erik och Cajsa. Det var sjukt kul att träffa alla igen, det händer inte så ofta längre, tyvärr. Meningen var att vi skulle vara uppe till 7 när luciagrejerna började men det blev inte mycket med det, alla var sjukt trötta så vid tre-halv fyra gick vi hem och sov istället. Erik och Viktor körde dock ett luciatåg med vita klänningar, stjärngosshattar, luciakrona och allt, fan vad söta dom är :D

Idag var jag trött, men åkte iallafall upp till Vänersborg och hämtade lite grejer, sedan till jobbet och köpte lite godis till hårbollen här. När jag hoppade in i bilen för att åka och handla med pappa vägrade Affons att gå någonstans, han stog kvar och väntade på mig - så Robin fick bära honom hem från typ systemet! Hahahaha!

Tacos har vi iallafall lagat idag, käkade tills jag inte fick ner något mer. Usch, inte tacos på ett tag iallafall.. Jag har snott med mig pappas dator hit nu också, han kommer bli arg på mig :(

Nu ska jag ta en cigg, och sedan ska jag bada Affons så han luktar gott :D

Voffsingterriern A

Jobb idag, hade hoppats på att komma iväg en halvtimma innan men det slutade med att jag fick stanna kvar nästan en halvtimma extra. Stackars Jimmy och Emil som stog och väntade på mig den timman :P

Nu har jag precis duschat, väntar på att Jimmy & Emil ska komma med mat så jag kan dra iväg sen. När som helst kommer Voffsningterriern A. Mys!

Fredag!

Inatt har jag färgat håret, det behövdes verkligen. Nu ska jag alldeles strax iväg och jobba :)

Och ikväll kommer Affalainen!
Dom har slått vad om hur länge vi kommer palla.

13 dagar kvar :o

Tiden går alldeles för fort just nu känner jag! Det finns inte en chans att jag kommer hinna med det jag har att göra i skolan innan jul. En vecka kvar :O Prov och inlämning i samhäll på måndag och muntligt föredrag i svenskan på onsdag. Och jag har inte ens börjat^^ Och jag kommer ha minst tid i världen i helgen också.. Panik!

Och snart är det jul. Bara 13 dagar kvar och jag har inte köpt en enda julklapp. Och fantasilös är jag också! Men på måndag drar jag till Överby med Linda så får jag se om jag kan få lite inspiration :)

Nya skor!

Jag har nya skor! Precis vad jag behövde! De har jag nu är inte längre vita (och kommer aldrig kunna bli igen), det är hål under sulorna så minsta vattendroppe åker in och gör så att jag får gå med blöta strumpor. Inte mysigt. Så nu har jag köpt nya skor. Kollade på dom förra veckan, men då var jag ju totalt pank. Fick pengar igår så på lunchen gick jag för att införskaffa ett par hela. Är det inte flyt att det var halva priset på dom då?
Så nu är jag glad.

När jag precis ska hoppa in i duschen inser jag att balsamet är slut, så nu är det bara att dra på sig kläder och dra ner till Hemköp och köpa nytt. Och ingen mat har jag heller :O Pengarna försvinner minst lika fort som dom kommer!

Vara

Väntar på bussen hem, den går om en timma. Känns helt underbart att sitta inne på resecentrum och vänta på den :/


Nu har jag precis insett att jag tror att jag vet. Jag känner mig så sjukt velig och jag vill inget hellre än att allt ska bli som vanligt igen. Som innan.
På fredag kommer Affalainen hem till mig. Familjen Hansen/Karlsson åker till Egypten två veckor och jag ska vara hundvakt. Det ska bli så otroligt skönt med lite lugn och ro. Att veta att jag inte kan resa västergötland runt fyra dagar i veckan och att bara få vara hemma. Att gå ut och gå i 40 minusgrader flera gånger om dagen (och veta att Affalainens ägare är i Egypten), att behöva gå upp sjukt tidigt för att hinna med både hund, skola och jobb, att vara helt låst och inte kunna göra vad jag vill, att riskera en säker död när Affalainen blir arg när jag äter popcorn. Fyfan vad skönt det ska bli. Verkligen!
Det låter mest som ironi, men helt ärligt så är detta precis vad jag önskar mig just nu.

Och här sitter jag med mitt arbete i Svenska B som egentligen ska redovisas idag. Får ta det nästa vecka istället!
Jag skulle kunna fortsätta skriva i all evighet (iallafall tills bussen kommer), jag har så sjukt jävla tråkigt! Snälla, underhåll mig!

GRATTIS TILL TKH!

"Jag har fått den äran att meddela att Trestads KH från och med idag den 8 dec 2008 är en ansluten klubb i Sveriges kaninhoppares Riksförbund!"

SER NI? GRATTIS TILL OSS!
Det här är precis vad vi alla har väntat på i 15 månader, och nu äntligen!
Det här ska vi fira!

Hos mamma

Nu sitter jag hos mamma. Jag har precis fått mitt nya busskort! Glad är jag nu iallafall :D

Ikväll kommer jag inte ha någonting att göra, det är lite tråkigt dock. Klockan 8 går sista tåget till socialt liv och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Om jag ändå skulle haft en hund nu. Jag vill verkligen!

God morgon!

Idag är jag seg! Har drömt mardrömmar hela natten, somnade på soffan med tvn på typ högsta volym som har stört mig hela natten också. Och hela lägenheten ser ut som kaos. Inte en krona har jag kvar och väntar fortfarande på lönen.. Vill inte.



Just nu finns det två saker som kommer göra mig galen, vilken dag som helst.

Bowling och HTP-party :)

Igår kom Christin, John och Johan hit för att bowla. Drack lite för att komma i form och drog sedan ner till bowlinghallen för att se vem som var bäst. Jag har ju aldrig varit någon kung på bowling, men alkoholen gjorde mig faktiskt ganska grym. Fick till och med en strike och två spärrar! Dock kom jag sist, med 36 poäng efter vinnaren (Johan såklart!), men inget fel med det.


2/3 övertramp! Haha!

En sväng i stan blev det och sen hem. När Vara-borna åkte hem drog jag iväg till Edsborg på nån fest och det var längesen jag hade så kul! Och på vägen dit såg jag även 001! Det var lycka, och det gjorde hela min kväll!


001 som jag letat efter i flera månader!

Helt underbara folk, jag träffade en kille som lärde mig lite taekwondo och massa ölspel blev det, som såklart resulterar sjukt fulla människor. Sen vid tre var det dags att dra hemåt, så jag, Linda, Stefan och Christian (?) mellanlandade hemma hos mig en sväng innan vi beslutade oss för en promenad. Till Shell och käkade mos med lök och så blev vi såklart kvar där ett tag. När vi väl kommer hem träffar vi reklamutdelaren som visar sig vara Lindas arbetskompis och står och tjötar med henne säkert en halvtimma innan vi går upp för att sova. Kallt som fan var det och frös som aldrig förr gjorde jag, men när klockan närmade sig halv 7 på morgonen somnade jag äntligen.



När det var dags att gå upp i morse var jag fortfarande full, dagen på jobbet var inte att leka med. Usch! Men efter typ 2 liter vatten var jag hyfsat pigg iallafall. Sedan kom Robin och Texas och hälsade på också :)


Sötaste TexMex Såskopp ju!

Och efter jobbet blev det promenad i typ en timma, Texas är galen och höll på att ta död på oss båda när han drar iväg och jag inte kan hålla emot utan flyger efter som en tandpetare. När Linda slutade vid 4 mötte jag henne och gissa vad jag såg på vägen hem? 001! Igen! En annan 001! Hur kan jag leta efter samma nummer i flera månader och sedan se två stycken på mindre än ett dygn?


Bilden är kass, men vi kan iallafall urskilja 001!

Vi skrapade ihop lite pengar till pizza, käkade och sedan somnade vi båda två på soffan när klockan var typ 5. Illa. Vaknade med världens nackspärr av att Lina plingade på dörren, och nu är jag inte så trött att jag kan somna om heller. Och jag är fortfarande bakis också, inte alls mys. Denna dagen är nummer 3 tror jag faktiskt.
1. Dagen efter Lipz, när jag skulle till Metaltown '08. 07,30 på morgonen.
2. 5 november 2005. Kaninutställning efter en natt helt utan sömn och med ett alkoholintag utöver vad jag egentligen tål.
3. Idag. Aldrig mer, snälla?

Jobb

Vad glad jag är att jag har Linda!
Igår, när jag var helt förstörd över att hela uppvisningen skulle gå åt helvete satt jag på Swania när hon jobbade, käkade pepparkakor och jordnötter, och Linda stog och lyssnade på hur jävla synd det är om mig, utan att klaga också. Helt underbart, precis vad jag behöver!

Sedan gick jag hem till Robin och beslutade att ringa mannen som har hand om julmarknaden och säga att vi inte kom. Det gjorde jag också, och det var länge sen jag kände en sån lättnad. Vi tar nya tag nästa år!

Här på jobbet är det ganska ont om folk, men det ger oss mer tid till att greja, det är mys!

Jobb

Tandläkaren i morse! Panik! Jag trodde jag skulle laga ett hål och tvingade med mig Linda till tandläkaren. Jag har aldrig gjort sånt förut så var något nervös. Som tur var slapp jag det, för det var tydligen inte ett hål eller något, jag fattar inte tandläkarspråk.

Linda följde med till jobbet och hjälpte mig massa! Helt underbar är hon verkligen! <3 Och sen gick hon hem och lagade massa mat. Jag kommer bli så bortskämd om hon ska fortsätta såhär! Inte för att jag har något emot det...

Nu ska jag se till att få någonting gjort här också!

Ångest

I morse vaknade och jag mådde hur kass som helst. Linda har smittat mig med ont i halsen och jag har haft en huvudvärk som har hållt på att ta död på mig hela dagen och som om inte det vore nog har jag feberkänsla och mår allmänt kass. Usch.

Strax efter tre tog jag mig upp ur sängen och lagade lite mat, och sedan har jag bara suttit vid tvn och tyckt synd om mig själv hela dagen.


Panik har jag också. Verkligen.
På lördag är det uppvisningshoppning och ingen kan komma. Det som ger mig mest panik är att jag jobbar och inte kan vara där själv och hålla ställningarna. Dock ska jag se till att allting är ordnat innan och att allting finns på plats osv, men jag vet inte hur än. Och det är inte lätt att dra sig ur två dagar innan.

Sen känns mitt liv ganska veligt. Jag väntar på busskort från Lidköpings kommun som inte har kommit än, och det har gått två veckor sedan dom lovade att det skulle komma. Jag vet inte vad jag håller på med när det gäller allt annat. Jag känner mig inte som hemma när jag bor här, men jag vet att jag inte kan pendla fem dagar i veckan till Trollhättan från Lidköping. Jag är trött på att se till en hel lägenhet själv, att det finns mat, att det LAGAS mat alls, att det är städat, att det tvättas, att hinna med allting bara. Helt enkelt trött på att bo själv! Men jag vet att det är ännu svårare att bo tillsammans med någon.

Jag orkar inte med skolan. Ligger så mycket efter att det inte finns en chans att ta i kapp om jag inte pluggar 24/7, och hur ska jag hinna det? Att ligga så mycket efter tar också på lusten. Kan man inte orkar man inte.
Kaninerna tar också alldeles för mycket tid av det lilla jag har, och jag har inte ens några egna kaniner? Det blir helt fel.
Jag borde egentligen ha ett schema över min vardag, men hur stor är chansen att det skulle funka?
Hjälp mig!

Skola

Film hos Robin igår med Linda och Johan. Samt massa popcorn, chips och jordnötsringar. Det är precis så det ska vara! Filmen var väl sådär bra, men det var tur! Annars skulle vi inte våga gå hem..

Att ta sig upp i morse var inte kul kan jag lova! Gick upp strax innan Linda gick till bussen. Utan hennes tjöt skulle jag lätt sova till minst 12. Så trött!
Ikväll blir det iallafall möte här hemma, måste köpa bullar!

Mysdag

Jag har inte haft tid att blogga någonting på länge nu. Jag har inte ens haft tid att sitta vid datorn. Jag har nämligen fått en extra mamma. Linda flytta in i söndags efter lite problem, och sedan dess har jag fått städa massa, julpyntat och lagat mat. Tiden från att jag tänder en cigg till att Linda kommer och skriker "Röker du inne nu igen? Släck ciggen och gå ut!" är cirka 3 sekunder. Snabb är hon!

Nu har jag precis färgat hennes hår. Ska snart in i duschen och sedan ska vi dra bort till Robin och kolla på film :)

RSS 2.0