Kaoskväll med de bästa

Vi hade planerat gårdagskvällen in i minsta detalj, vi har inte festat ihop sedan midsommar och tänkte göra come back! Daniel hämtade mig, åkte till Tobbe där Angelica, Emma, Victor och Marcus befann sig, började dricka, shotta osv, hur kul som helst hade vi. Killarnas skjuts kom och vi shottade en hel del innan våran chafför hann komma. Vi hade trots allt en del att ta igen. Chaffören kom, jag låste dörren och där minns jag inte mer. Jag vet att jag tog ut pengar och att Angelica köpte cigg sedan minns jag nästintill ingenting. Jag som aldrig, och då menar jag ALDRIG blir dålig på fyllan blev såklart det. Hela vägen var ett kaos. Vi kom till Uddevalla men då hade tydligen Angelica med blivit helt kass. Nästa stopp jag minns var på Näl, då hade vi tydligen varit på Uddevalla Sjukhus innan också. Marcus hade vi tydligen hämtat också, jag satt ute och var halvt förstörd medan Angelica fick läggas in. Ringde Robin och trodde han skulle döda mig eftersom klockan var typ halv tre, men det var lugnt. Vi fick skjuts hem, världens snällaste Robin mötte mig och vi gick hem till han. På vägen skrev jag ett brev till pappa på en tjugolapp och satte fast på hans bil. Kom in och däckade efter bara ett par minuter. Klockan var inte alls så mycket som jag trodde, kvällen kändes väldigt lång, vi åkte från Tobbe vid strax efter nio och jag blev avsläppt vid kvart i tolv. Det är fan deprimerande. Och ännu mer deprimerande är att mina cigg, mitt bankomatkort och trehundra spänn försvann.

Vaknade vid sju i morse och kände mig sjukt uttorkad. Gick upp och fick i mig fyra glas vatten innan jag blev lite mer levande. Slappade hela dagen och fick underbar benmassage av Robin, som jag även somnade av. Felizhia kom och mötte mig och vi köpte cigg och muffins till mig. Så sjukt hungrig har jag inte vart på länge. Fick tag på Angelica som hade kommit hem från sjukhuset, hon hade haft tre promille i blodet. Det är sjukt av nått :P

Nu är Felizhia och träffar Daniel medans jag duschar osv, sen ska vi ner och köpa indisk mat.

rip plattång

Gårdagskvällen tillbringades hos Thonie med han och Johan, helmys. Mindre mys var att innan jag gick var jag smått arg och slog sönder min plattång. Visst att den var skitkass och jag är i desperat behov av en ny eftersom Felizhia har min, men ändå. Krogen ikväll och jag har ingen plattång. Fan.

Att jobba idag var inte lika mys. Klockan ringde halv åtta och jag var bakis som en räka. Självförvållat. Massa att göra som vanligt. Jag kom iallafall iväg hyfsat i tid och är nu i full gång att göra mig i ordning. Håret kvar och jag undrar hur fan jag ska lösa detta.

Vi stannar inte kvar..

Jobb idag, smått kaos. Fullt upp hela dagen, eftersom vi bara var två stycken och hade sjukt mycket att göra. Det gick hyfsat bra ändå, men inte ens hälften av det som skulle göras är klart. Bättre i morgon när vi är fler :)

Idag är mäklaren hos mamma och fotar huset, så snart kommer det väl ut annons också, fan vad deprimerande det börjar kännas. Även om jag aldrig har gillat Vara, så har jag ändå en massa minnen, både bra och dåliga. Jag kommer sakna det en hel del, det kommer jag faktiskt. Nu börjar jag få lite ångest över att det ska säljas, det är ändå rätt skönt att vara där ibland. Jaja, nu kommer jag iallafall kunna bo hemma igen, utan massa krångel med kollektivtrafiken :)

Ringde också en snubbe som ville köpa min bur, efter massa samtal fick jag sänka mig till 700. Senare ringer han och är intresserad av dom två enskilda burarna, spånet och all annan kaninprylar jag har där hemma. Jag sa till dom att gå igenom vad dom vill ha, plocka det och sen ringa och komma överens om pris. Skönt att bli av med allt det också. Har ju sjukt mycket matskålar, vattenflaskor, selar, koppel, transportburar osv osv som jag inte kommer palla göra mig av med och ändå kommer kasta isåfall. Skönt att nångon får nytta av det :)

Eftersom någon inte hör av sig ska jag dricka sprit ikväll med Johan och Thonie. Det var så sjukt länge sen och ska bli mys :)

---

Nu ringde den killen upp igen, mamma hade dealat med dom och sa att dom fick ta vad dom vill för 1000 spänn. Jag förlorar ju så sjukt mycket på detta :( Dom har tagit fyra burar, massa skålar, massa vattenflaskor, alla mina kompostgaller, spånbalen, mitt grej som jag inte minns vad det heter som kostade typ 500 spänn och jag har inte använt en bråkdel av, sen ville jag inte veta mer :P Skulle jag sålt alling var för sig skulle jag ju tjänat iallafall 2000 extra. Ångest, ångest. Men men, nu slipper jag det problemet iallafall.

Lägenhet hittad!

VI HAR FÅTT MAMMAS DRÖMLÄGENHET! Jag är så jävla glad för hennes skull, det är precis vad hon behöver :) Hon ringde förut, och var så glad för att hon hade fått den. Den ligger på fjärde våningen utan hiss, visst låter det underbart? :| Mamma älskar den, det är det viktiga, och att jag kommer få sjukt mycket ofrivillig motion kan jag överleva med då. Nu väntar vi bara på flytt, vet inte exakt när, men senast den första oktober blir det, det vill säga om en månad och fem dagar, men killen som har den vill bli av med den så fort som möjligt, så troligtvis tidigare. Mäklaren ringer i morgon igen och då ser vi hur det blir.

Dum som jag är missade jag de två första lektionerna idag, var hos Robin och hade lite svårt att ta mig därifrån. Jag är så vek ibland ;P Men jag fick iallafall tag på läraren och fick uppgifter som ska vara klara tills nästa lektion iallafall, så det är väl lite positivt iallafall.

Nu är mitt akvarie iallafall klart, efter sjukt många timmars arbete. Nu har jag allt, utom nya sugproppar till min pump, men såna finns tydligen inte att köpa. Var på jobbet och kollade det idag, men självklart fanns det inte, och grossist-människa var där, men det fanns tydligen inte där heller. Den får väl flyta runt tills vidare isåfall. Nu fattas bara fiskarna. Och jag har ingen aning om vilka fiskar jag ska ha, hade tänkt mollys, tetror och kampfisk till att börja med, men har funderat och tror inte att det är så bra trots allt. Jag får fundera vidare på det.

Kvällen har varit lagt åt det negativa hållet, och jag har dränkt mina problem i päroncider. Jävligt omoget.


Jag har blivit med akvarium!

Igår var det konfermation (stavning? :P) för Jonas, själva kyrkgrejen var väl ingen hit direkt. Jag mådde så sjukt dåligt, och samtidigt fick jag väldigt ont i magen och mådde ganska illa av alla jävla tabletter och mediciner jag hade käkat utan att äta någonting. Usch. Den senare delen var iallafall hur mysig som helst. Vi käkade en jävla massa mat, med Kamilla och Micke som kockar kan det inte bli bättre. Sen bara njöt vi. Jag har sån otrolig tur att ha den familjen jag har. Dom absolut bästa! Under min mindre positiva tid i livet stog dom ut och ställde upp till 110 %, jag fattade inte vilken tur jag hade, som har dom. Jag kan sitta i veckor och prata om bara dom :)

Kvällen tillbringades hos Robin, jag var halvdöd av utmattning och sjukdom, men jäveln bara jävlas ändå. Somnade till men vaknade av världens hostattack som höll på att ta död på mig, men jag fick i mig hosmedicin och överlevde, så jag gick hem och sov.


Skola idag igen, kul att 4/6 lektioner inte blev av för min del.. Idrott har aldrig varit min starka sida, så det har jag inte. "Arbete med ej klara kurser" hade vi inte heller idag, för att vi har inte fått några uppgifter eftersom vi inte hunnit träffa lärarna än. Istället hade vi 2½ timmar håltimma mitt på dagen. Det blir inte roligare än vad man gör det till.

När jag kom hem var det dags att möblera om rummet så att akvariet ska få plats, jag kämpade så innihelvete för att  rubba min garderob som väger runt 400 kg. När jag väl fått ordning på det som jag ville fick akvariet fortfarande inte plats, så jag gjorde en nödlösning som innebär att det kommer se ut såhär katastrofalt i minst ett år innan jag orkar ta tag i det och göra någonting åt det (som min bård på väggen. Det var två år sedan jag målade om, så den förra bården är halvt övermålad, men den nya har fortfarande inte kommit upp). Menvafan, jag har iallafall mitt efterlängtade akvarium :D




Fan, nu insåg jag att min nödlösning av möbleringen har gjort så att jag inte kan ligga i sängen och se film på datorn längre :(

Försök stoppa mig nu

Den sura kärringen igår hade rätt, jag hade inte halsfluss. Jag gick hem, trodde att livet var som vanligt, somnade vid tvn och vaknade vid nio av att livet inte var som vanligt längre. Världens jävla förkyldnng försökte ta mitt liv. Baskiluskjävlar.

Jag låg helt däckad och avled, sakta men säkert. Ringer pappa för att säga adjö, men han kommer hem med honung och drar i en jävla massa sånt i kokande vatten som jag skulle dricka. Nästan lika äckligt som kaffe, men till slut fick jag i mig det och sedan blev jag såpass pigg att jag kunde sitta upp och kolla på tv.

Idag vaknade jag halv sex av att jag var så jävla kass. Så nu sitter jag med en kopp vatten med honung med sugrör. Man får ju göra det så party man kan. Känner mig även som nån pillerpundare - radar upp piller på rad, och sväljer dom en efter en. Storleksordning, största först, minsta sist. Men denna jävla förkyldning ska inte stoppa mig! Jag ska nämligen på Jonas konfermation eller vad det nu heter, och det innebär ju att jag får träffa alla igen, som jag inte gjort sedan.. jul? Och med min vanliga tur, när jag verkligen vill någonting, då ska ju det alltid förstöras. Men nänä baskiluskerna :)

Halsfluss

Jag försover mig såklart andra dagen i skolan också. Hade typ någon lära-känna-ettorna-dag. Var inte helt pepp, men efter några timmar hade vi faktiskt sjukt kul, och självklart vann vi också!

Efter skolan hade jag seriöst samtal med pappa för att försöka ordna upp saker och ting där, och sen stack jag och träffade Robin :) Kände av lite halsont och klagade på det, men trodde det ine var något speciellt.

I morse vaknar jag tidigt som fan av att jag har så fruktansvärt ont i halsen. Kan inte svälja, inte röka, inte svälja tabletter eller dricka vatten. Mina mandlar är så stora att jag knappt kan andas heller. Ringer till nån medicintelefon för att fråga om jag kan ta min brorsas tabletter mot halsfluss som han hade för inte så länge sen, nej då, inte att rekommendera. Ringer vårdcentralen för att få en tid där, men nej då, självklart inte öppet. Ringer jourcentralen, men med min vanliga tur får jag prata med en jävla surkärring. "Nä, du förstår ju att du inte kan göra ett test försen du har haft lika ont i halsen i tre dagar." Jag sa till henne att sist hade jag bara ont ett par timmar innan jag fick tabletter, och då var det inget snack om saken. Försökte även förklara att det inte är bara ont i halsen, för jag är aldrig sjuk, och jag har aldrig haft ont i halsen förutom när jag hade halsfluss sist. Jag blev förbannad och sa till henne att jag skiter i att boka tid och drar dit ändå om hon ska vara så jävla omständig, så det är precis vad jag ska göra efter jobbet idag. Hoppas pappa är hemma så han kan köra mig.

Jag har inte tid att vara sjuk, och verkligen inte i något så töntigt som halsfluss.

Med hårda sparkar och slag

Skola idag. Första dagen och vad gör jag? Försover mig, självklart! Min vanliga tur. Tar en snabbdusch och är klar på ett par minuter, så kommer Jens och hämtar mig och kör till skolan. Vissa personer är så sjukt underbara mot mig :) Blir uppdelade i grupper och kör en massa övningar, haha. Tillverka ett djur av mossa (det blev ett lejon), skruva tändstift på tid (jag var sjukt grym, näst bäst under dagen), psykologiprylar, idrottssaker, expriment osv, ganska kul faktiskt :P

Efter skolan hade jag samtal med Berit. Jävligt kul när inte ens min lärare tror att jag kommer orka med skolan. "Gör så gott du kan, går det inte så börja jobba istället." Sedan stack jag iväg till Johan och slappade där hela dagen med han och Robin, pizza, chips och film är livet. När klockan blev nio och jag skulle hem börjar såklart en sjukt bra film och jag är hemma tre timmar senare än vad jag planerat. Det stör mig eftersom jag vet så jävla väl att jag är död på morgonen, och jag borde sova minst sju timmar varje natt för att ens orka röra på mig på dagarna, och så är jag inte hemma och sover utan kollar på film istället.

Jag har för övrigt fått hem min nya handfree nu, det är sjukt skönt, den andra försvann ju i mars eller något och kom aldrig tillbaka, så i måndags fick jag tag i den saken och ordnade en ny. Det är så snabb jag är när det gäller att fixa saker.



Med hårda sparkar och slag
med värkande armar och värkande ben
har det gått ännu en dag
snälla, lämna skeppet innan det är försent

I tider av förändring

Jag är helt jävla slut. Jag har ingen aning om hur jag ska palla med allt i längden faktiskt. Jag funderar starkt på att lägga ner vissa grejer, men ska fundera lite till på det. Äter som en mus också, det får mig också att bli helt slut i kroppen, kanske beror på det. Igår fick jag i mig en baguette på hela dagen, och den käkade jag vid tio på kvällen, idag har jag fått i mig lite pommes efter skolan, annars ingenting. Jag måste äta. I morgon ska jag till LL's och storhandla! Det är inte värt att gå och småhandla på Hemköp när jag är på väg hem från jobbet. Sen är det möte också, det tror jag kan behövas ganska bra för att få klubben att rulla på. Just nu känns det som att vi går på samma spår hela tiden, lite utveckling här tack!

I morgon är det skola igen. Jag som sa att jag längtade dit har redan tröttnat.


I tider av förändring
och desperata försök
vi får aldrig veta innan
vad som finns vid nästa krök

Jag kommer till en skiljeväg, jag måste hitta ut
för långt åt fel håll, där finns det inget ljus
allt blir en enda chansning utan början, utan slut
vem fan vet hur jag hamnat här, flyg bort mig härifrån

Tillbaka till verkligheten!

I lördags skulle ju jag och Linda ner till Göteborg för att festa. Som vanligt är vi ute i sista minuten och hann precis med bussen, sedan skulle jag köpa biljett hem för att ha det gjort. En jävla tur det, för biljetten tog mig en timma att få ut. Vi drog hem till Adam och träffade honom, det var mys :) Satt där och drack ett tag innan vi stack in till stan och golden days, det var totalt värdelöst, och värre drinkar har jag aldrig smakat. Efter ett par timmar där fick jag med mig Linda och Adam och stack till donken och käkade lite mat innan vi tog bussen hem. Slocknade direkt, och sov i cirka en timma innan Linda väckte mig. Hem, datorn, tv och sen slocknade jag på soffan.

Söndagen var hur dryg som helst! Kvällen tillbringade jag hos Robin, vilket såklart var mys :) Måndag var det visning på fyran i Lidköping med mamma och Jimmy, den var helt okej så vi la ett bud direkt. Idag, tre dagar efter är den redan uppe på 470 000, utgångsbud 350 000, så vi la ner den biten. Jag var överlycklig när vi skulle hem, för jag såg Anders vara ute och gå, så morsan stannade bilen och jag tillbringade lite tid med honom, hur länge sen som helst jag såg honom! Jag saknar och älskar han så sjukt mycket, så visar det sig att hans behandlinghem låg gatan över den lägenheten vi kollade låg på :) Lyckan var total! Jag hade hoppats på att vi skulle bli grannar men nu har det visat sig att det trots allt inte blev så :/ Vad som är säkert är iallafall att vi kommer bo i Lidköping, och eftersom det är litet så bor vi ändå nära varandra!

Tisdag morgon, min sista sovmorgon ringer Ida och väcker mig och ber mig jobba. Underbart! Sedan tillbringades kvällen hos Robin igen :) Idag var första skolan också förövrigt, en timma bara, helt okej :) Om ca en och en halv timma sticker jag och jobbar igen, inte vart där på nästan en vecka så det är väl dags.

I morgon är det dags att börja gå upp klockan sex varje morgon, precis vad jag behöver! Men jag har gett mig fan på att jag ska klara skolan den här gången, även om jag måste läsa både ettan och tvåan för att jag fuckade mig förra året. Jag får se hur detta går, det är ingen som tror på mig nu för tiden :( "Det har du sagt sedan vi har lärt känna varandra" - Felizhia. "Detta har jag hört förr" - mamma. Jag har ju trots allt blivit ganska vuxen under sommaren, jag har sökt egna jobb, varit på anställningintervju, fått jobb, jobbat, betalat mitt livs första räkning, handlat mat, diskat/städat/tvättat, öppnat ett sparkonto och skaffat abonnemang :) Jag ska verkligen fixa detta!

Råttjobb

Somnade hos Robin igår, och att gå upp när klockan ringde sju var ju bara att glömma. Sov från och till, tills klockan blev kvart i nio och jag ragglade ner till jobbet. Tina kommer och säger att det ligger en halvdöd kloakråtta på andra sidan vägen, självklart får vi för oss att vi ska rädda den. Går ut med plastlåda och lock i högsta hugg för att fånga in stackaren, den låg i solen och var nästintill död typ. Svansen var typ torkad och ena ögat var borta. Efter ett utfall fick vi in den och gav den vatten, mat och gurka. Han drack konstant i fem minuter när han fick det, helt uttorkad. Till slut fick han i sig lite gurka och även lite frön. Korv med bröd, äpple och choklad fick han också. Värsta lyxhotellet ju! Efter ett par timmar var han bra mycket piggare och vi beslöt oss att sätta in ett litet hus till honom, och när jag petade lite på honom vänder han om, flyger mot mig och försöker hugga mig i handen. Det var en jävla tur att jag var snabbare än råttjäveln och undvek typ rabies och allt vad dom har. När dagen börja gå mot sitt slut var råttan piggare än någonsin och jag och Tina bestämmer oss för att släppa ut den i frihet igen, så går iväg till parken och ska släppa ut den. Vad gör han? Jo, han hugger mot oss två gånger utan att vi ens rört honom. Det är tydligen så kloakråttor visar sin tacksamhet :/

Men iallafall, vi räddade ett liv, och även om det var en kloakråtta och jag tvättade mig med desinfektionsmedel så fort jag gått förbi honom, han försökte smitta mig med rabies och var allmänt otrevlig, så var jag lite sugen å att ta med honom hem :)

Snart kommer Linda hit, vi ska ner till Göteborg och ha jävligt kul. Exakt var vi ska har vi nog ingen aning om. Men sånt brukar alltid lösa sig!

Tvätt & städ

I morse vaknade jag halv nio efter sex timmars sömn och passade på att gå upp innan jag somnade om. Satte igång och tvättade, drog till stan och handlade klädfärg och gick och satte in dom femhundra jag fick igår och fixade lite, handlade även mat och vattenmelon så jag överlever om det skulle krisa.

Tog tag i disken också, och öppnade fönstrena i köket så jag kunde få in lite luft, vad händer? Jo, typ fjorton getingjävlar invaderade mitt kök! Jag hade ingen aning om hur jag skulle få ut dom utan att bli sticken och ville inte slå ihjäl stackarna. Till slut försvann dom, men kom och hälsade på då och då, usch, jag tycker inte om dom. Har även städat pappas garderob. Jag tyckte min garderob var förjävlig men det där slog alla rekord.

Har även färgat ett par jeans och jackan, som en gång i tiden faktiskt var svarta, även om det är väldigt svårt att tro! Men nu är dom svarta som natten (H). Städar badrummet nu också, men kände att jag behövde en liten paus, så jag passade på att skriva lite här.

Senare ikväll ska jag och Mulle käka kinamat, bowla och dricka öl, för att fira hans födelsedag som var för typ två veckor sen när jag inte var på PiP. Det ska bli hur mys som helst! Jag har inte träffat han sen.. hm, det var typ innan sommaren nångång. Visst har vi setts på stan och sagt hej, men det känns inte som om det är riktigt samma sak.

Brist på fantasi till rubrik

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, aldrig någonsin: Jag längtar tills skolan börjar. Det är bara sex dagar kvar, och det ska bli så sjukt jävla skönt att få lite lugn och ro i tillvaron. Det kommer trots allt bli mycket mer att göra nu, skola, läsa upp både ettan och tvåan, jobbet på kvällar/helger, tävlingar, Djurens Rätt, Mitria osv. Jobbat hela sommaren verkligen, och den lilla lediga tid jag har haft har jag antigen varit iväg med Djurens Rätt eller haft tävlingar. Innan sommaren hade jag så sjukt mycket planer på allt jag skulle göra, men inte en enda sak har jag gjort. Inte något alls från min fjorton sidor långa lista. Men jag har iallafall träffat Stuttan, och det har varit något utöver det vanliga :D

Jobb idag, självklart, vad annars. Jag fick femhundra spänn i tjugolappar, onödigt men vafan. Och så var planerna att jag skulle städa lägenheten för den ser ut som fan. Jag har inte en enda ren gaffel och idag använder jag mina sista rena kläder, sån jävla tur att jag har tvättid i morgon. Ibland önskar jag lite att pappa skulle vart hemma så jag slapp äta pommes med sked och påminna mig att jag trots allt borde tvätta mer än var tredje vecka. I morgon ska jag städa upp här inne rejält och få lite struktur på det hela, och samtidigt tvätta upp allt jävla tyg jag har liggande.

Har också uppdaterat hemsidan, med nya resultat, domar-, styrelse- och medlemsforum. Den är så sjukt tråkig så det finns inte. Nu har jag däremot skickat ut ett mail till alla medlemmar så det kanske finns en chans att den livas upp lite i framtiden. Hoppas hoppas! Och min bilddagbok är lika kass den, inte en bild sen i juni, två månader. Det får jag väl ta tag i nu när jag ändå sitter fast här.

Stuttan, skottlossning och tjocksockar

Mitt hår är nyfärgat och jag är orange i hela ansiktet, öronen och nacken. Snyggt! Men håret blev bra! Dock lite mer åt det lila hållet än vad jag hade tänkt mig, men vafan.

I lördags var det jobb, sedan skulle jag och Linda dra till Göteborg för att träffa Tommy (från andra sidan Sverige som jag pratat med i ca 6 år på msn och aldrig träffat) och Per. Med min vanliga tur slutar ju inte allt som det ska. Bussen som skulle gå tjugo i gick istället fem i halv, och bara för att jag har minne som en guldfisk missar vi såklart den. Jag ringer Mathias och hoppas på hjälp, och som den helt underbara person han är kör han såklart oss till Göteborg. "Känner du till Göteborg?" "Jafan, det är inga problem, vi hittar dit." Ja, två och en halv timma senare är vi äntligen framme på hotellet vi skulle till och träffar Tommy och Per. Jag hade varit så sjukt nervös innan så jag bara hade lust att hoppa av i typ Edet, men självklart var det ingenting att oroa sig för :)

Vi stack in till stan och började kvällen på Respekt, som var sådär kul ställe, men hade riktigt kul ändå, dock smått oroande när ryktet om att en vakt utanför blivit skjuten i ryggen. Som tur var var det bara ett rykte och ingen hade blivit skadad. Ändå mindre kul att någon skjutit utanför, strax efter vi kommit in.
 
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=437686&ref=rss

När vi tröttnade på Respekt stack vi vidare mot Razzia som vi hade väldiga probelm att hitta till. Inget vidare ställe det heller så närmare fyra-tiden stack vi till den smutsigaste Donken jag någonsin varit på och käkade pommes innan vi tog taxi till hotellet för att sova.

Jag och Linda kom inte in på hotellet för den sura gubben i receptionen, och efter mycket tjöt och velande hur vi skulle göra bestämdes det iallafall att vi skulle tillbringa natten i bilen, så jag och Linda lade oss tillrätta, tack och lov hade dom täcken liggandes i bilen! När vi precis fällt sätena och bäddat ner oss går larmet på bilen, och panik löses ut, min vanliga tur :P Tommy fick ordning på problemet och strax kommer både han och Per ut, med packade väskor. Vi blev djupt förvirrade och undrade vad som hände. "Vi tänker inte sova på det skithotellet!" Det är vad jag kallar underbara människor. Lite trängre i bilen, men hur mysigt som helst. Vi frös, satte på värme, blev varma, stängde av värmen, det blev kvavt och vi öppnade fönster, det regnade in och vi somnade. Vaknade vid tio-tiden och upptäckte att Linda försvunnit, hon hade tydligen svårt att sova och tagit bussen hem vid åtta.

Checkade ut hotellrummet och drog för att käka pizza och sedan bege oss hemåt. Jag missade första bussen, Felizhia kom och jag missade såklart andra också. Blev förbannad och drog hem till Felizhia för att ta en dusch och få låna väldigt mycket varmare kläder, för att sedan hinna med tredje bussen hem. Upp till mig och bytte kläder innan jag tog första buss hem till Robin för att se Sagan om Ringen-filmerna. Jag somnade såklart väldigt fort och missade det mesta, men vaknade sedan till liv igen och hann med ett par timmar film till innan jag däckade totalt.

När jag vaknade i morse har Robin såklart åkt iväg för att jobba, så sjukt pinsamt för min del när jag kommer upp och inser att jag inte är ensam utan Robins mamma är hemma och jag inte har en aning om vad jag ska göra. Precis när jag bestämde mig för att gå hem smsar han och säger att han snart är hemma, tur för mig. Däremot berättar han att jag pratade i sömnen inatt, inte ovanligt, men inte så jävla kul att få reda på vad jag sagt alla gånger. Jävla han! Lite mer film, pizza, promenad med hunden och Hem till Midgård innan det är Robins tur att somna och jag går hemåt. Sleten som jag är träffar jag såklart massa folk vid Shell, min vanliga tur.


Jag har däremot älskat den här helgen väldigt mycket. I Umeå säger man inte raggsockar, utan man säger tjocksockar, och dom säger inte kolsyrat vatten utan ploppavatten, hahahahaha! Och dom har mobbat oss sjukt mycket eftersom om vi inte hör säger vi haa?

Nu är jag väldigt tveksam på om mina resepengar ska gå till Bulgarien i september iallafall, jag tror det blir en resa till Umeå. Eller vafan, båda två låter ändå bäst.

Nu har jag käkat massa ostbågar och druckit massa vatten, så ska lägga mig i soffan, glo på tv och sen somna. Underbart!

Ledighet!

Gårdagen var det jobb, som vanligt. Kvällen tillbringades hos Robin, tråkigt bara att var jag var tröttast i stan och sov fram och tillbaka hela kvällen. Vaknade i morse och insåg att jag hade försovit mig så innihelvete, skulle leta upp Robin, men är han hemma? Självklart inte. Sprang iväg till Fidos och jobbade lite, hem och duscha och sen bort till Allsite för lite jobb där också. På väg hem träffade jag Becca som jag aldrig träffar längre så det var sjukt kul!

Tillsammans med henne gör jag alltid slut på massa pengar :( Nytt shampo och balsam hittade jag, hoppas det är bra för det gjorde mig totalt pank, silkesdroppar, tre olika hårinpackningar, hårfärg, mascara, foundation och ansiktsmask. Nu håller jag tummarna för att det ska göra underverk för mitt hår!

Och underbara Ellen lånade mig sin plattång så jag slipper gå runt i oplattat hår resten av livet. Så fort jag blir rikare ska jag investera i den bästa plattången på marknaden, lätt.

Ikväll blir det bara att färga håret, ta det så lugnt jag bara kan, se på film och käka gurka. Mmmmm!

Putte i Parken

Torsdag
Klockan ringer vid sex och jag vaknar sakta till liv. Duschar och packar väskan, det är sjukt hur mycket saker man behöver bara för en helg. Jimmy börjar gapa och undrar vad fan jag gör vaken vid den här tiden, det undrar jag med. Anna kommer och vi packar in alla sakerna i bilen och det bär iväg mot Karlskoga. Cirka tre timmar och tjugo mil senare är vi äntligen framme! Och varmt är det! Vi träffar Micke som visar oss platsen där vi ska stå och ger oss två personliga slavar som sätter upp tältet och fixar och grejar med det så det står som det ska. Eftersom vi är framme redan halv elva och området öppnar klockan fem har vi mer än gott om tid på oss. Vi gör i ordning Djurens Rätt-tältet, äter, kollar in campingen (som ligger på ett typ 400 meter högt berg med en superbrant backe i grus) och sätter upp tälten. Eftersom vi kommer jobba hårt sätter vi upp våra tält på funktionärscampingen, lite vid sidan om så vi får sova i fred. Underbart.

Dagen börjar och människorna börjar komma in. Det var ganska lugnt och inga problem alls. Linnea dyker upp ungefär samtidigt som många andra festivalbesökare som hade blivit försenade på grund av en olycka längst vägen. Kvällen rullar på och vi har hur trevligt som helst, även om tröttheten börjar närma sig. Jag går iväg och ser Magnus Uggla som är så sjukt skön!


Magnus Uggla!

Lite mer jobb och vid tolv packar vi ihop våra saker och sätter steg mot öltälten! Dricker lite, pratar igenom dagen och har det bara mys, men klockan blir ett och området stänger så vi bestämmer oss för att hitta en ny väg till campingen, vi hade väl bara tur som klarade oss utan skador den första trippen. Vi hittar en asfaltsväg som var dubbelt så brant, dock lite kortare och installerar oss i tälten, jag är sjukt trött och vill bara sova, men det är ett jävla väsen på campingen från glada partyfolk, jag fryser, jag kan inte ligga bekvämt på grund av den jävla sovsäcken som förvandlar mig till puppa, marken är hård och min kudde är obekväm. Somnar till slut men vaknar av att det är sjukt kallt, så jag drar på mig byxor, palestinasjal och vinterjacka, trycker ner mig så gott jag kan i sovsäcken och somnar om.


Fredag
Jag vaknar vid åtta av att solen steker nått fruktansvärt in i tältet och jag är nästan död av värmeslag. Sliter av mig sovsäck, byxor och vinterjacka och försöker somna om, men nej, självklart inte. Drar ut sovsäck och kudde och lägger mig i skuggan, men jag har inte en chans mot värmen så ger upp och fixar frukost istället. Eftersom duscharna inte öppnar försen elva när jag redan börjat jobba tar jag en dusch med hjälp av våtservetter och vattenflaska, alldeles utmärkt.

Vi traskar ner för backen till området, som gick lite fortare och lättare ner än upp, dagens första lycka. Packar upp alla grejer i Djurens Rätt-tältet och dagen börjar. Ser 'Lillasyster' som självklart var hur bra som helst! Dagens andra lycka.


Lillasyster!

Alla är på topp och börjar väldigt bra med härliga människor och många intresserade av Djurens Rätt och många otroligt intressanta diskussioner. Dock finns det inga vanliga toaletter utan bara danska bajamajor som inte var av det frächaste laget. 'Sugarplum Fairy' spelar och är om möjligt ännu bättre än 'Lillasyster', så det tilldelar jag såklart dagens tredje lycka.


Sugarplum Fairy, helt klart bäst!

Våra ena grannar är airbruch-tatuerare eller vad man ska kalla det, och jag och de kom väldigt bra överens och vi blir bjudna på var sin tatuering med Djurens Rätt-loggan. Sjukt snygga!


Anna blir '"tatuerad" ;)


Och här är vi alla tre, jag, Anna och Linnea med våra snygga Djurens Rätt-tatueringar!

Ser även 'Petter', mest för sakens skull.


Petter

Vi är hur trötta som helst, men kämpar fram till näst sista stund, då 'Håkan Hellström' börjar och hela området töms på folk. Jag sitter och käkar godis med våran tatuerargranne och har en hård diskussion med en grisbonde och en kobonde innan vi alla ger upp eftersom ingen ger sig. Jag och Linnea känner att det är dags att packa ihop, vi är så trötta att vi lätt skulle kunna somna på plats. Anna kommer tillbaka och det bär av mot öltälten igen, som vär helt fulla med folk! Men det är precis vad vi förtjänar efter dessa dagar.


Jag och Sonja har tävling för att se vem som samlar in en lista på kortast tid. Det var så lika det kunde bli.

Hittar plats vid två killar med namn Kristoffer och Thomas. Stoffe och Tott, som de kallas. Vi dricker lite, pratar en del och hur sjukt kul medans vi kollar på sumobrottningen utanför. Efter en stund spårar det ut och jag och Kristoffer bestämmer oss för en match. Vi springer iväg med siktet på vinst och klär på oss sumobrottníngskostymerna. Lagom påverkade av alkoholen känns det som en superidé. Klockan slår och jag inser att röra sig är inte det lättaste och att få ner Kristoffer känns omöjligt. Jag förlorar första efter att ha ramlat på rygg och fått Kristoffer över mig, jag lovar, det finns inte en chans att ta sig upp, jag känner mig precis som en sköldpadda på rygg. Klockan slår och jag förlorar även andra av samma anledning. Vid tredje och fjärde har Kristoffer inte en chans mot den sumobrottaren jag trots allt är innerst inne. Femte och sista startar, båda är helt slut och matchen är jämn, när jag tillslut förvandlas till sköldpadda, ramlar på sygg och förlorar.


Jag med gult band och Kristoffer i rött. Inte bästa bilden direkt :P

Vi går tillbaka till öltälten och som den tävlingsmänniska jag är bestämmer jag mig för revansch och lägger tyst upp en taktik till morgondagen. Klockan tickar mot två och vakterna ber oss lämna området. Säger hejdå till killarna och klättrar upp för berget som tar oss till campingen. Våran lugna funktionärscamping har förvandlats till festens höjdpunkt, men trött som jag är somnar jag direkt.

Lördag
Vaknar av att Linnea sticker in huvudet och säger att klockan är mycket. Jag inser att duscharna redan har hunnit stänga och blir djupt deprimerad. Märker även att det spöregnar och alla mina kläder ligger i bilen på området. Tur det, för resten av sakerna simmar runt i översvämmningen jag har drabbats av. Drar på mig shorts, vinterjacka och solbrillor, greppar paraplyet och går till området för att packa upp Djurens Rätt-tältet. Med poncho klarar jag mig ifrån det värsta regnet, iallafall de första minuterna. Mina fötter, ben och armar är helt genomblöta. Min vanliga tur. Vi bestämmer oss för att ge upp tältningen så jag och Linnea går helvetesbacken en sista gång och packar ihop allt vi har.


Kombinationen sliten, osminkad, hår åt alla håll, mjukisbyxor, röd poncho och packning vill jag aldrig mer uppleva. Folk skrattar när vi går förbi.

Pappa ringer och säger att han har hittat ett jobb till mig som jag måste ringa till när jag kommer hem, frågar såklart som vad - fotomodell. Jag kollar mig i spegeln (rutan på bilen är det närmaste spegel jag kommer den här helgen) och ber honom dra åt helvete.

Vi är trötta men dagen rullar på bra ändå, killarna vi träffade i öltältet kommer och hälsar på och Kristoffer blir djurfadder! Vi drar alla tre och ser 'Neverstore' som självklart är så sjukt bra det bara kan bli!


Neverstore! <3

Jag går tillbaka till Djurens Rätt-grejerna. De kommer ut för att signera och jag är inte sen att vara där. Blir lite besviken när trummisen inte dyker upp, men humöret är ändå på topp! Går tillbaka men ser att Erik nu är där! Drar med mig Linnea dit och träffar honom också. Linnea ger honom några foldrar från Djurens Rätt, Anna försökte övertala mig till det, men inte en chans i världen!


Erik Lantz med Djurens Rätt-foldrar!

Solen börjar gå ner, Anna sticker iväg för att se 'Hästpojken' och jag och Linnea är sjukt trötta och sitter och slappar och käkar godis när hela festivalens befolkning dyker upp och vill veta mer och är nyfikna på Djurens Rätt, så vi kör stenhårt och håller reda på en massa människor var, samtidigt som några blir djurfaddrar, vissa diskuterar djurförsök och andra undrar varför vi anser det är fel med djurindustrin. Det är smått kaos att hålla reda på allting, men det går superbra, med fem nya djurfaddrar under en timma, jämfört med 5 under hela gårdagen. Klockan börjar närma sig tolv och vi börjar packa ihop. Klockan ett lämnar Djurens Rätt-bussen Putte i Parken och nästa stopp blir Säffle, hos Linnea där vi ska sova. Jag stenslocknar strax efter vi lämnat festivalområdet och vaknar 100 minuter senare hemma hos Linnea. In, av med kläder och slocknar direkt. Jag har aldrig älskat en säng såhär mycket!


Söndag
Efter några timmars sömn är det dags att vakna igen, vi käkar frukost och diskuterar helgen lite grann. Hemresan startar och vi åker vilse i Säffle, detta är illa. Väl hemma tillbringar jag massa tid i duschen och Kristoffer kommer och hälsar på :) Nu är han på väg hem igen, men kul att träffa han igen!




31 dagar. Jag har aldrig känt mig såhär tom innan, såhär ensam.
RSS 2.0