Danmark ♥

Vi började dagen med att gå upp 04,45, tog bussen från Trollhättan till Göteborg 06,13 och var framme någon gång runt 07,45.

Det blev lite frukost och kaffe att starta dagen med.
Tog spårvagnen till båten. När biljetterna skulle beställas var jag så nervös att jag var tvungen att sätta mig ner. Svimfärdig och illamående. Jag är livrädd för att åka båt.


Allt gick iallafall bra, vi spelade bort pengar, Robin blev full och vi kom fram till Danmark.
Gick in på första bästa pub. Ett ställe med danska alkolister som gapade, och vi, så vi drog vidare ganska snart. Hamnade på ett mysigt ställe där vi stannade i stort sett hela dagen.


Robin & Benjamin!



Det blev ett tredje ställe innan vi drog hem, där det var fulla danskar som snackade om att Sverige var en skam för hela norden. Trevligt var det iallafall!

Hoppade på båten hem, käkade underbar mat. Mat är väl alltid underbar när man inte käkat på hela dagen. Quornfiléer, klyftpotatis, någon mysko sås och soltorkade tomater. Gott!

Sedan blev det lite mer alkohol och vi spelade bort lite mer pengar.. 


.. Men kul, det hade vi iallafall!
När vi kom tillbaka till Göteborg vid 23,30, fick vi springa fort för att hinna med bussen hem som gick en kvart senare. Väl hemma hos Robin igen tog det inte många minuter innan jag somnade. Underbar dag iallafall!



♥ ♥ ♥

Du gör mig glad




Det spelar ingen roll hur arg jag är, Niklas får mig alltid att bli så glad!

Resesällskap

 

Bussresa till Göteborg. Robin är söt när han sover.

På resande fot

Klockan är tio i sju en sån här fantastisk, iskall, regnig lördagmorgon. Jag har varit vaken i två timma och sedan 40 minuter tillbaka sitter jag på bussen till Göteborg. Bara en timma kvar. Mitt resesällskap är inte så speciellt sociala. Dom som absolut inte skulle kunna sova på bussen sover nu båda två. Socialt. Till Danmark är vi på väg!

Försoven

Skoldagen igår fick avslutas en halvtimma före planerat, jag var het slut efter att ha sutiit med snöleoparder hela dagen.

Kvällen var mys med Robin, först indisk mat där nere på det stället som är så gott, och sedan film. Mycket bättre än så blir det inte. I morse försov jag mig, inte bra. Nu ska jag snart dit iallafall för en lektion i matte A med ettorna.. Kul.

Grattis Niklas!



GRATTIS TILL BÄSTA SNYGGNIKLAS SOM FICK SITT KÖRKORT IGÅR!!!

Snöleoparder

Jag sitter fortfarande med mina snöleoparder, men nu börjar jag tröttna. Inte på snöleoparderna utan att nu har jag kommit såpass långt att jag ska sätta ihop en text och det är väl mer än vad jag har gjort på flera år. Hur skriver man? Hur börjar man? Hur fortsätter man och vad slutar man med? Vad ska egentligen skrivas, vad vill min lärare ha ut av det här arbetet osv, osv. Jag fattar ingenting.

Nu är det mest Facebook som gäller, funderar på att ta en liten paus och gå ut och röka så jag pallar sitta här i en och en halv timma till sen.

Jag håller tummarna för N!

I skolan

Sitter i skolan, galet trött och läser om snöleoparder för ett arbete om utrotningshotade arter. Tro det eller ej, men det är faktiskt riktigt intressant. Trodde aldrig att jag skulle få denna känslan av ett skolarbete!

Sov hos Niko inatt, så mycket sömn har jag väl inte fått, känner mig lite som en zombie just nu.
Jag är pepp på lördag, längtar!

Nu ska jag gå och käka mat, ett försök iallafall!

Jag tror jag har börjat

Idag har jag varit i skolan, detta är verkligen inte illa. Jag sov hos Robin och vaknade inte försen alldeles försent vilket gjorde att jag blev en och en halv timma sen till skolan, men ändå - jag har gått dit. Jag är faktiskt lite stolt.

Jag hade bestämt mig för att ha en lugn hemmakväll ikväll, och bara göra ingenting. Det senaste känns det som att jag inte haft en lugn stund alls.


Skola igår, det enda som hände var att jag kedjerökte och hade seriöst samtal med min nya lärare i tre timmar, sedan fck jag sluta. Inte helt galet.
Var på gymmet en sväng, körde hem Jens och drog med mig Robin som sällskap när jag skulle lämna bilen i Lidköping. När vi kom hem blev det bowling (jag förlorade med typ 150 poäng...) och sedan film. Mysdag, men shit vad trött jag är.

Nu när jag kom hem insåg jag att hela lägenheten var total-kaos. Jag antar att det blir så när jag bara är hemma för att duscha och hämta/lämna grejer i stort sett. Jag måste tvätta igen, aldrig kul, alltid ont om tid till det. Sedan är det möte också, så min lugna hemmakväll får jag spara till någon annan dag.

Klockan är tjugo i sju

Det här är inte sant. Jag är uppe kvart över sex, fast jag egentligen inte behöver gå upp försen halv åtta.

Igår var mys med chips, popcorn, gurka, paprika och dipp och lite film hos Robin.
Idag är det skola i 7 ½ timma som gäller. Jag är inte så pepp på det faktiskt. Jag är inte van att börja halv nio och sluta fyra. Förr var det så att man kom till skolan efter lunch, vid halv ett och drog vid två eller något igen.

Ska ta en dusch och se om jag kan vakna till lite iallafall..

Tävling, avskedsfest och jordgubbspaj

Den där lördagmorgonen var kanske inte helt perfekt, men helgen hos Isabelle med tävlingar och trevligt folk, den var helt underbar! Det varvade lite mellan jättevarmt ena stunden och nästa spöregnade det och temperaturen sjönk 10 grader.

Lördagkvällen bar det av mot Göteborg för avskedsfest för Jonte som flyttar till USA i morgon, jag hoppas att han kommer få det bra där borta! Tro det eller ej, men det kommer faktiskt bli riktigt tomt utan honom..

Frida; Det var trevligt att.. eh, lära känna dig.
Jonte: MEN FÖR I HELVETE FRIDA! Jag ska inte dö om du tror det!! Fan, nu gjorde du mig nervös.

Men tänk om vi aldrig träffas igen? Jonte kanske skaffar fru och barn i USA och bestämmer sig för att stanna där. Han kanske älskar det och aldrig vill komma hem igen. Det återstår att se.



Söndagen var det tävling igen, det gick väldigt fort och när tävlingen var klar, prisutdelningen avklarad, släpet var packat, alla hade sagt hejdå och kollat så att ingenting var glömt, då var klockan bara tjugo i ett. Inte illa!

Gymmet det första jag gör när jag kom hem, och jag pallade hela passet utan att vila en enda gång. Att jag inte dog! men bra grejer är vad det är.
Jag tjötade med mig Robin ut för att plocka blåbär, men vi hittade inte ett endaste, så vi åkte till Ica och köpte jordgubbar och gjorde jordgubbspaj med vaniljvisp! Det var faktiskt väääldigt gott. Och enkelt, när vi väl kom på hur man skulle göra.

Såna här dagar behöver jag lite oftare.

Skjut mig

Jag är vaken klockan fem en lördagmorgon för att åka 10 mil på tävling, och måste vara tidigt på plats för att få upp banan tills tävlingen börjar. Och innan ska jag hämta upp folk också, och åka till Shell och handla Redbull och cigg. Som om inte det vore nog ska jag köra släp för första gången i mitt liv. Det går att diskutera hur pigg jag är..
Men kul ska det bli iallafall!


Hörs i morgon kväll!

Donken & gymmet

Även om jag försov mig en och en halv timma kom jag iväg till skolan även idag, inte illa! Mitt enda jobb under dagen har varit att tömma hela akvariet, tvätta grus, rengöra filter osv. osv. När allting äntligen var klart, ja då skulle skiten till andra delen av skolan och fyllas upp och fixas igen. Hårt jobb.

Donken med Becca, och sedan ett pass på gymmet som fick mig att nästan avlida. Fast lite skönt är det faktiskt, känner mig redan ganska smal!

Jag är uttråkad men vet att jag måste vara hemma ikväll, hur lite jag än vill. I morgon gäller det att vara uppe klockan fem. Fem på morgonen, det finns inget värre. Eller jo, att det räcker inte att gå upp då; jag måste vara pigg också. Så mycket kan jag njuta av min fredagskväll med andra ord.

Dag 1 & 2 i skolan

Igår var dag ett i skolan. Det finns inget värre än första dagen i skolan! Sån ångest fick jag, jag vill verkligen inte, inte alls, men jag har lovat mig själv att ge mig en sista chans. Jag får se hur länge det håller den här gången.

Efter skolan satt jag och filosoferade liv och kärlek med Johan i solen ett par timmar, det är då man känner att livet är bra! I solen nere på bryggan, en underbar Johan och ett paket cigg.
Det blev även en stund i skogen för att plocka kantareller med Robin och hans mamma, hur mys som helst. Mer skog till mig :)


Idag var det skola igen även om jag var lite sådär halvpepp, men det är väl smällar man får ta, bara en dag kvar innan jag har fått ett godkänt i arbetsmiljö och säkerhet, en 50-poängskurs som man kör i ettan. Känns som att jag ligger lagom i kapp.

Minigolf

Idag har varit en aktiv dag!
Dagen började med film, ett bra sätt att komma igång tycker jag. Matlagning, tim-dusch, minigolf med Kenny, Carro, Sara, Johan och Robin. Det är så sjukt bra grejer! Att Kenny sköt iväg bollen och kastade iväg klubban och gick efter tredje hålet är ingenting vi diskuerar. Carro drog också iväg ett par banor innan allt var klart, men trevligt var det iallafall.


Robin sa när jag kom med förslaget att spela minigolf; "Alla krig börjar med minigolf", men jag vet inte om han visste om hur rätt han hade!

Jag är redan galet rastlös, vill inte sova! :(

Turkiet '08

I brist på annat satt jag och kollade igenom gamla bilder, och hittade den här;
Är det vad dom kallar utstrålning?
Bilden är tagen när jag och Felizhia var i Alanya, i september 2008.
Felizhias frisyr är bäst i världen. HAHAHA!

Slumdog Millionaire

Startar dagen med en påse chips och Slumdog Millionaire.


Godnatt

Nu blir det sängen!
Ett par timmar hos Linda med kakor och grejer är mys, sedan cigg med Robin på vägen hem, inte heller helt galet. Nu är jag dock trött och vill sova.
En film hade inte heller varit fel men såna nymodigheter har jag inte tillgång till.

Måleri - ett andra försök

Jag har samlat kraft till att måla igen, såhär 12 dagar efter förra försöket. Men än så länge går det bra iallafall.

Kanske borde satsa på en kariär som målare?

Trötthet

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött.
Somnade tidigt igår och vaknade vid halv tio-tiden i morse. Ligger i soffan och kollar på tv, tröttnar, sätter mig vid datorn men orkar inte mer än kanske tio minuter innan jag måste lägga mig igen och så håller det på.
Som tur är är det snart torsdag och då är det läkaren som gäller!

Djures Rätt på Kulturkalaset


Djurens Rätt på Kulturkalaset



Trots att det har regnat i stort sett hela dagen, trots att jag har frysit en massa och även om jag har vart ganska seg i huvudet har det varit en bra dag. En riktigt bra dag också! Dom flesta (har jag ens träffat någon som är positiv till det här?) av människorna i min omgivning är så negativa när det gäller detta. Dom vägrar se hur världen ser ut, vägrar inse att någon måste göra något. Dryga personer som är tykna och jävlas, men inte kan inse att dom har fel.

Detta är lycka för mig.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
Och jag försöker iallafall, och jag älskar att veta att människor lyssnar på vad jag har att säga, jag älskar att känna att personen jag pratar med faktiskt förstår vad det är jag vill komma till. Och känslan jag har när jag vet att jag har lyckats få någon att se hur det är, hur djuren har det från födseln, genom livet (liv?), på väg till och på slakterierna, att personen förstår och vill förändra - det är det bästa jag vet.




"För några munsbitar kött tar vi ifrån en själ allt solljus och det liv och den tid som den hade fötts till denna värd för att åtnjuta."
- Plutarchos, Grekisk filosof och historiker (45-120 e. Kr.)

Men lite pepp iallafall!

Det här är inte lycka.
Klockan är halv tio, vid fem gick jag och la mig. Hårt är vad det är.
Jag vet inte hur många gånger jag har somnatom den här morgonen, och jag vet inte hur många gånger Jimmy har kommit in och skrikit att jag ska stänga av klockorna.

Jag ska orka det här. Jag ska.

Jävla skitspel!!!!!

Nu är det kört för mig.
Vi hade planerat att vinna en jävla massa pengar men ingen har pallat att vara seriös så vi spelade bort allt vi ägde. Jävla skitspel säger jag bara.

Nu ska jag strunta i detta och gå hem och sova, för i morgon blir det att gå upp galet tidigt :/

Morgontrött

Vaknade för tjugo minuter sedan av att Gunilla ringer och vill ha ett reg-nummer. Underbart!
Jag ska ta och göra mig redo för jobb, men totalt jättetrött är vad den här dagen har att bjuda på.

Och eftersom det gick så bra igår när vi spelade loggade jag in på Johans spelkonto nu när jag vaknade, och idioten har spelat bort varenda krona. HAN TROR INTE ATT JAG VET!

Godnatt SS

»` Frida säger:

vi borde avsluta nu. jag har femdubblat och du har dubblat det jag femdubblade


Jag och Johan har spelat poker på SS. Det har gått bra för oss.

Johan!

Lite tycker han om mig!
Även om jag fick en pil i ögat..

Det återgår alltid till det vanliga

Precis hemkommen.
Pokerkvällen igår var väl sådär lyckad för min del, jag åkte ut först av alla (9 stycken), så jag var väl lite halvroad timmarna efter det. Loka hade det mys och blev bortskämd, men jag antar att det är så det ska vara när man varit borta så länge.

När folken hade dragit sig hemåt såg vi "The Number 23" och sov, inte en helt galen kväll med andra ord!

Nu har jag precis varit och lämnat Loka hos sina rätta ägare och jag får den här tomma känslan från filmer, den känslan när allt återgår till det vanliga efter något ovanligt. Så filmkänsla är det som gäller alltså.
Men jag är lite glad iallafall, för ett dygn med Loka är bästa sättet att ladda batterierna och ingenting kan få mig att bli så glad som hennes illaluktande pussar!
Nu blir det att käka mera Toffifee som jag fick utav Ida, och jag kan verkligen inte minnas att dom var såhär goda! ♥

På rymmen

Det här har varit värsta dagen i mitt liv!
Mysdag på jobbet, som vanligt. Äte lunch med Robin, vegetarisk pasta med kantarellsås - lite över det vanliga. En dag på jobbet kunde inte bli så mycket bättre fram tills klockan blir halv sex och Ida ringer, från Danmark och berättar att Loka har sprungit bort i Halvorstorp.

I panik cyklar jag hem, ringer Johan och Sara som hämtar mig och följer med till Halvorstorp för att leta efter hundjäveln som varit borta i cirka fem timmar redan. Allt känns hopplöst - som att leta efter en nål i en höstack. Efter många om och men får jag tag på polisen och med all tur i världen har någon hittat henne, djuret har varit borta i sex timmar.

Nu ligger denna vackra varelsen på mitt golv och sover, jag gissar på att hon är ganska så trött. Jag är sjukt uppe i varv så nu lugnar jag ner mig med en cider och väntar på att Carro och Kenny ska komma och hämta mig så blir det pooooooker ikväll! ;D


För att Johan har räknat med detta;
Jättemycket tack till Johan och Sara som hjälpte till att leta efter dvärgcollien/miniLassien/liten hårig hund!
Bästa!




Kärleken!

God morgon, onsdag



Niko är världens bästa!


Jag är så jävla trött, verkligen.
Precis när jag lyckades somna igår ringer Robin för att fråga vad jag menade med "färg", låg och pratade en stund och självklart kunde jag inte somna igen. Efter någon timma, ni vet när man är preeeeecis innan sömnen, då ringer Felizhia och berättar att katten har rivit ur internetsladden i källaren och hon ville inte gå ner själv. Tack mina vänner!

Idag är planerna jobb, precis som vanligt och eftersom det inte blev någon poker igår hoppas jag på det ikväll istället?

V.I.P

Bara för att jag är V.I.P nästa helg hos Isabelle!

"V.I.P. är en akronym för Very Important Person. En person som blivit klassad som VIP har med sannolikhet inte möjlighet att röra sig fritt utan risk för sitt eget liv, därför bevakas sådana personer ofta av skyddspersonal och livvakter. VIP kan vara exempelvis kungligheter, statsöverhuvuden, militär personal, vittnen eller berömdheter."

Myskväll i ensamheten

Även om jag bara suttit hemma och inte gjort någonting ikväll har det varit en bra kväll.
Jag vann 100 spänn på poker, det är bra grejer.

Hade även en diskussion med Niko och våra personligheter. Mina fördelar är att jag är djurvän, tjötig och glad. Nackdelarna är att jag inte tar för mig så mycket jag egentligen ska göra och att jag är blyg vissa gånger, men jag får väl göra honom en tjänst och bättra på det hela.

Jag har nästföljande fyra helger fullbokade. Göteborg och Djurens Rätt-arbete i helgen, nästa blir det en två-dagars tävling utanför Falköping hos Isabelle - jag är pepp! Helgen därpå är det kräftskiva på fredagen och heldag i Danmark på lördagen, och sista bokade helgen är superkräftskiva i Göteborg. PEPP PEPP PEPP!

Har även fått ett sms från Felizhia (vin-fylle-sms) som går såhär;

Jag trodde att kärlek skulle bli lättare med åldern.
Misslyckandena när jag var yngre skyllde jag på ovana. Jag antog att jag, när jag blev äldre, skulle agera bättre och bli smartare. Jag trodde att killarna skulle bli mognare och mer förstående. Kunde inte haft mer fel.
Det blir värre för varje år. Vi är alla för fega för att älska och för svaga för att våga bli älskade. Vi är för sårbara och stolta för att medge att vi är helt jävla förlorade i någon.
Man avslutar hellre något utan att ha gett allt, när man egentligen borde gjort tvärtom. Hur kan vi alltid anta att vi säkert kommer hitta något bättre när vi inte fattar att det bästa finns framför oss?
Är det möjligt att jag blivit såhär kall och okänslig? Jag har ju älskat en gång. Det borde ju ge mig hopp, men istället tror jag att jag att jag aldrig kommer göra det igen.

Långa grejer blev det! Men så sant som det är sagt.

Även Johan skickade ett mys sms. Det spelar ingen roll hur cool han är, jag vet att det är hans sätt att be om ursäkt.

Ärligt talat Frida. När du tycker att jag är för jävlig, ta det med en nypa salt bara. Egentligen så finns det väldigt få personer som jag tycker så mycket om som dig, bara så du vet. God natt igen och hoppas att du vinner på pokern :) Vet att jag borde skrivit förlåt där uppe någonstans men jag är för cool för sånt ;) :*


Trevlig kväll har det varit, nu ska jag sova så att jag slipper min jävla värk i axlarna och så att jag är pigg och glad på jobbet i morgon!

Opepp

Jag är totalt opepp på jobb idag, inte alls kul :/ Hela dagen har gått segt och det är fortfarande en och en halv timma kvar..

Mys är iallafall att Kenny och Carro kom förbi och senare även Niko och Johannes, lite ljus såhär i vardagen!
Ikväll är jag pepp på poker! Någon mer?

Varför inte utsövd?

Detta dygnet har jag sovit så sjukt mycket, men ändå känner jag mig inte utsövd. Varför?

Kom hem från Robin vid halv tre och sov till halv nio = 6 timmar.
Åkte till Lidköping och kom hem halv två, somnade direkt och vaknade vid fem = 3 ½ timma.
Somnade tio igen och vaknade halv åtta = 9 ½ timma.
Jag har sovit i 19 timmar men är trött, jobbigt är det.

Har iallafall ringt vårdcentralen för den där utredningen det har varit tjat om så länge, så får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag göra mig i ordning lite, käka lite frukost och sedan dra till jobbet, har bara tre dagar kvar nu, tråkigt :/

Myggbett

Jag håller på att bli helt galen, jag har en massa myggbett som jag inte vet vart jag fått dom ifrån, och dom kliar så jag har lust att skjuta mig!
Så fort jag hittar ett nytt som kliar tar jag ett rakblad och skär bara för att de ska göra ont och inte klia men det funkar inte längre :(

Myshelg!

Nu är jag vaken och om en halvtimma ska jag åka till Lidköping och klippa mig, det känns lite sådär halvvärt, men ett måste antar jag.

Helgen har varit kanon, verkligen!

Lördagen blev det en heldag på Gaddesanda med Kenny, Siri och Robin - underbart! Det blev hem för en dusch och sedan förfest hos Robin, jag blev full, drog till Olearys, blev ännu fullare - katastrof! Det tog oss två timmar att gå från stan hem till mig, jag har minnesluckor från hela vägen. På krogen började jag bråka med någon kille, vet inte riktigt varför men fick iallafall en öl över mig, såg ut som en dränkt katt.

Men kul hade jag iallafall, sjukt kul!


Dagen efter var dock inte lika kul, bakis så innihelvete faktiskt. Det blev pizza med Robin, Jimmy och Emil, poker, försökte spela bowling men allt var stängt så det blev att köpa godis för ca 130 spänn och en massa film istället. Myskväll!


Jag & Emelie!


Jimmy, Robin, Emelie & jag!

Händelserik helg!

Det har varit en väldigt, eh.. händelserik helg.
Jag pallar inte skriva, är så galet trött så att nu ska jag sova och gå upp tidigt i morgon bitti igen, inte kul, nej.

:*

Nattbad på Gaddis

Jag är ett vrak. Så totalt död!

Igår, när pappa kom hem med bilen vid elva-tiden på kvällen drog jag med mig Falken och Seb, mötte upp Timmy och Senad och drog ut till Gaddesanda och badade, så skönt var det! Riktigt varmt och hur mys som helst :)

När det började bli sent packade vi ihop grejerna och skulle åka, mindre kul var bara att Senad och Timmy körde fast så rejält i sanden att det inte fanns möjlighet för dom att komma upp. Vi puttade och puttade men biljäveln rörde sig inte. Efter ett bra tag kom vi på att om man drar upp ena bilen med den andra kanske det fungerar, och vilket flyt vi hade!

Somnade strax innan halv sex och uppe vid tio igen, nu blir det stranden igen!

Putte i Parken

Hittade detta när jag satt och kollade i genom gamla inlägg.
Min samt Djurens Rätt´s version av Putte i Parken 2008.
Underbart är kort!

Frida
vs.
Djurens Rätt



Jag längtar tillbaka till våra stopp omkring i Sverige, riktigt kul hade vi. Synd att den här sommaren har bestått av så mycket kaos att jag inte hunnit med!

Har fått barn

Idag är fjärde dagen i rad jag kommer käka frukost, inte illa!

Vaknade för en halvtimma sen ungefär av att Thonie ringde och ville att vi skulle ut och fiska, lite väl positiv är han nog!
Och i natt så drömde jag att jag fick barn, lite läskigt. Den föddes 12,30 och det tog bara åtta minuter, sedan helt plötsligt var vi på något konstigt ställe som vanligt och jag saknade mitt barn. Ungen had dock inget namn och det hade jag panik över. Att det inte gjorde ont alls och att jag var jävligt smal efter gör mig lugn.

Nu ska jag hämta mina mackor ur rosten!

Bra dagar är bra dagar

Igår var en bra dag!
Först var det jobb, en bra dag på jobbet och när jag kom hem blev det en resa ut till Gaddesanda med Robin, Kenny och Carro för att bada lite. Lite kallt var det, men det är väl sånt man får leva med såhär en månad utan sol. Efter badet grillade vi en massa korv och bröd med keso och myste en massa. Jag älskar att grilla!

Och som avslutning på kvällen drog jag och Robin en sväng till Backstage för att spela lite. Som bäst låg Robin på 700 +. Som bäst låg jag innan jag ens satte i pengarna i automaten. Jävla skitspel säger jag bara.


Idag har det också varit jobb, snart dags att gå hem och jag är jättekär i Gojbert :*

Frukost

Jag är lite stolt över mig själv. Jag har varit på Fidos i två år, men har som vana att alltid gå förbi Ica och köpa med mig macka eller liknande. Idag (och igår) har jag klarat att äta frukost hemma! Yehey!
Dock mår jag illa, det är anledningen till att jag inte äter frukost...

Målarfärgshelvete!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!!!!
Fick för mig att måla om min garderob för ett tag sen, men det har inte riktigt blivit av. När jag kom hem från jobbet kände jag att jag inte hade så mycket att göra, så tog tag i den saken. SÄKERT!! Ett par stycken visste om att den här dagen skulle komma, VARFÖR STOPPADE NI MIG INTE?

Nu är halva garderobjäveln målad. Nej, inte ens det. En tredjedel är målad och det har redan gått åt helvete! Jag har färg upp till armbågarna och som om inte det vore nog har jag fått färg i håret! Bara att klippa av det så gott jag kan, och så bokade jag klipptid, men självklart var det proppfullt fram tills på måndag. Jag längtar till måndag!

Och bara för att det ska jävlas så mycket som det bara går, svarar inte min jävla pappa i sin telefon och jag hittar inget ta-bort-målarfärg-medel! Och bara för att jag ska få så mycket ångest som är möjligt - garderobjäveln var snyggare från början.

Vila i frid, Steffi



Jag är jätteledsen för Rebeccas skull, jag vet hur mycket Steffi betyder för henne, MEN så måste jag samtidigt säga att det är en av dom finaste kommentarerna jag någonsin har fått, av någon ♥

Vila i frid, Steffi ♥

Jobbdag

Lite tidigt på morgonen just nu. Har ont i huvudet, jobbar, kunde inte sova i natt.

Men nu ska jag fortsätta och städa till mina små djur!

Tandhygienist


IDA ska utbilda sig till tandhygienist!
Bilden är från i lördags och hon är så sjukt fin!

Matlagning

Dagen (från att jag vaknade strax efter tre) har bestått utav städning, sedan blev det att handla en jävla massa mat samt galgar, så jag kan hänga upp lite utav kläderna iallafall, garderoben är full och jag hittar aldrig någonting längre. 700 spänn gick det på. Hur kan det vara så dyrt med mat?

Nu håller jag iallafall på och ska laga nått. Vad det blir vet jag inte än - det vet man aldrig försen det är klart!

Nyttiga pokerkvällar är bra pokerkvällar

Jag, Kenny och Robin var pepp på poker, men fick inte tag på Johan. Skriver på msn, inget svar. 700 samtal, inget svar. Åker hem till honom och bankar på dörren så att det ekar i hela huset, ingen öppnar, åker hem till Sara, kommer inte in genom porten, Robin sjunger "Åh Sara kom ut ikväll, jag väntar i hörnet vid Seven Eleven" tills hennes granne kommer ut på balkongen och gav oss koden in. Dunkade på Saras dörr ett bra tag innan hon öppnar och vi får reda på att vi hittat honom. Johan alltså.


Men nu är jag hemma igen. Vi har varit hos Robin och spelat lite poker och jag vann såklart! Och vi käkade upp galet mycket chips, två gurkor, två kilo morötter, nästan en liter dipp och colan flödade, det kan inte bli annat än en helt fantastisk kväll!

Lipz

Woho!
Förfest hos Ida med lite trevligt folk, sedan blev det Lipz. Träffade Jessica och Natalie vilket jag inte riktigt hade räknat me, men kul var det!

Nu är jag precis nyvaken och ska ut oc ta en cigg.
Brukar inte kunna gå upp ur sängen innan åtta såna här dagar, men jag mår faktiskt bra.

Shopping

Överby blev det, gjorde slut på alldeles för mycket pengar så nu är det ångest som gäller igen.
Ett par svarta jeans (som att det var precis vad jag behövde), en mintgrön tröja som Ida övertalade mig att köpa. Återstår att se om den någon gång kommer användas. Ett par nya skor, en plattång och hårinpackningar blev det också, nu är jag i stort sett pank.

Så ikväll blir det utgång!

Myskväll

Det blev varken film eller popcorn ikväll utan jag hängde med Niko och Johannes hem till Helena och satt där, riktigt mys var det!
Var hemma (eller iallafall hos Niko) innan ett, men lyckades inte somna försen närmare halv fem, vilket innebär att jag är ett vrak idag. Lite ångest har jag också, så det blir Överby efter jobbet och sedan hem för att sova ett par timmar.

Ikväll blir det utgång, om jag så ska behöva dra ut själv. Är pepp!
RSS 2.0