Tack 2012, välkommen 2013.

Har haft en fantastisk helg, ett bra slut på 2012. Filmkväll med Matthias och Lina i fredags, så trots misslyckade planer blev den himla bra ändå, och under lördagskvällen var mamma här och myste med Leon medans jag spöade Fredric i biljard.

Förutsättningarna för att nästkommande år ska bli ett bra år är att det börjar bra, så att avsluta 2012 med ett seriöst samtal med stora planer, tror och hoppas jag att alla missförstånd och tjafs är uppklarade och ligger bakom oss samt lite planering och kommunikation ligger framför. Välkommen 2013!


(Och Leon fyller ETT ÅR (!!!!!!!) om 11 dagar. Vad hände med min bebis?)

Idag är inte livet.

Idag är jag så jävla arg och besviken att jag bara känner att jag orkar inte mer, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Vill bara iväg, men nu äntligen kan jag iallafall börja räkna ner. Vid den här tiden om 19 dagar befinner jag mig i Vännäs.

Tanken var att jag idag skulle till Göteborg med en massa folk, planerat sedan länge och jag såg verkligen fram emot det. Leon skulle vara hos sin pappa för dom skulle fira jul och sådär, så allt var ju perfekt. Helt plötsligt ändrar han planerna, och att hitta barnvakt sådär i sista sekunden är lättare sagt än gjort. Hade det hänt en gång så okej, men det är fjärde helgen i rad och jag orkar bara inte. Planerar och planerar men VARJE gång får jag avboka mina planer, så grund av någon annan. 

Sedan är allt mitt fel, allt skylls på mig. Fan, vad besviken jag är.


Som om detta inte skulle förstöra min dag gick jag ut och gick, en timma hemifrån börjar Leon skrika och INGET hjälper, han bara skriker och skriker. Springer in på Hemköp för att köpa ägg, mjöl och lite barnmat och på vägen ut går påsen sönder och allt flyger iväg. Just sakerna som håller att tappas i backen också.


Hade iallafall en fantastisk jul, ska leva på den istället.

Tredje advent

Tredje advent och bara dagar kvar till julafton. Alla mina senaste jular har bara bestått av kaos och ångest. I år har jag struntat i allt sånt och bara gjort vad jag känner. Ingen panik över att jag inte gjort några pepparkakor eller julgodis, men jag bryr mig inte så mycket. Kanske gör jag något i veckan, kanske inte. Känns så skönt!

Igår hade vi lite fest hos Sara och Johan, en fanastisk kväll. Kände mig lite som 14 år igen när den näst fullaste på stället får för sig att pierca den fullaste personen i bröstvårtan. Kan inte ha varit värt det.


Vaknade sjukt tidigt och åkte ut till mormor och morfar, fick huggit en julgran och lekt med Meya lös i skogen, hon har spårat rådjur och älg och tyckt att det vart skitkul! Måste ut oftare. Nu storstäd och hoppas att det håller sig en dag eller kanske två.

Julmys

Det här med aktivt bloggande är uppenbarligen inte min grej, men det händer för mycket.

Nu är det snart jul och jag har tillbringat hela kvällen med att bygga ett pepparkakshus. Hoppas jag glömmer till nästa år vilket jävla jobb det är annars blir det aldrig mer något sånt. 


Jag startade dagen med att åka ut till Kattslussen för att hälsa på Liva. Det har gått fem dagar sedan hon åkte och jag längtar ihjäl mig efter henne, känns som det har gått veckor istället för dagar. Det var öppet hus idag och alla katter hade fått nytt hem utom min lilla tjej, men innan jag gick därifrån var det också löst, och hon kommer få det så bra! Och det bästa av allt är att i morgon kommer hon hit och stannar till iallafall efter jul. 

Efter besöket på slussen tog vi en tripp med Sara, Johan och Loke till leklandet på Trestad Center. Tror vi "vuxna" hade roligare än ungarna.
RSS 2.0