Produktiv

Igår var jag ganska så duktig, och tänkte försöka göra något liknande idag.

Tvättade en del, skruvade ner några hyllor, tavlor samt Lucas säng, packade en del lådor, var på Rusta och lämnade tillbaka det där partytältet som jag skulle gjort sen slutet på maj, handlade lite tejp och sopsäckar samt skor till P, tvingade Pontus att fixa mer flyttlådor bland annat. Duktigt om jag får säga det själv.

Ni har jag fått i mig frukost, lekt/tränat lite med crazy, ringt Lundqvist reparationsavdelning och lämnat bilen, bara att fortsätta där jag slutade igår, då.

Verkligheten

Verkligheten börjar komma ikapp mig, jag börjar få lite panik. Gick här om dagen in i vecka 30 - jag ska få BARN. Har inte riktigt insett.
Dags att börja köpa kläder och grejer man behöver, går förmodligen ganska fort i och med flytt och jul och nyår och allt.

Om fyra dagar kommer våran lägenhet förhoppningsvis vara tom, så jag hinner flyttstäda tills vi ska vara ute, ett dygn har jag på mig. Vi ska alltså flytta, vilket inte riktigt heller har kommit ikapp mig. Tänkte förhoppningsvis börja packa lite idag.



Livet går för fort nu, jag har inte riktigt hunnit bearbeta det som redan har varit, skulle behöva en liten paus tills jag är ikapp..

Magsjuka, blä!

Har väl inte haft bästa helgen någonsin. Började på fredag med full fart, avslutade med att käka på Koppargrillen i Vänersborg med Pontus familj, och en och en halv timma efter matintaget började mitt livs första magsjuka, inte nice. Som om inte det var kass nog åkte Pontus på det dygnet senare.
Nu lever vi iallafall, även om Pontus suttit bänkad framför tvspel hela helgen och jag har ockuperat sängen i brist på energi.


Iallafall, en vecka kvar och sedan är vi utflyttade ur denna lägenheten, ganska så skönt! Dags att börja packa antar jag, inte sugen!

"Ledighet", sure!

Ledighet var det ja.
Sovit sjukt dåligt hela natten, upp och köra iväg Lucas till dagis, hem till pappa för att hämta flyttlådor, ner med tvätt i tvättstugan och till Ica för att handla soppåsar och märkpenna. När den biten är klar är klockan 09,45 och Ida ringer.

Hennes förslag var att träna på brukshundsklubben och träna är ju alltid bra tänkte jag och åkte upp. Skogspromenad blev det, med världens backar. Och så gick vi vilse på det, självklart. Vandrade väl iallafall 1-1,5 mil - i gummistövlar. Lämnade mobiljäveln i bilen så kunde inte ringa efter skjuts när vi insåg att vi var vid Öresjös badplats, eller ens ta några najs bilder.

Tillbaka i stan blev det promenad med
Chiro och Meya fick vara modell för en ny hamburgare.

Storstädat och vikt helt galna mängder tvätt fram till åtta, då blev det Överby med pappa och Gunilla.

Vad är det som är så skönt med att vara ledig? Vavava?
Nu, sängen!


Crazy Lucas

Stod och rensade tvätt, men så vaknade unge herr Kindberg som tyckte tvätten var tråkig och hellre ville mysa i sängen med mig och 'Crazy Frog'. Varför inte, liksom.

Gravid-ledig

Idag är tredje dagen som jag är hemma som gravid-ledig. Vet inte vad det heter egentligen men det var bästa ordet jag kunde komma på.

Är lika stressad varje morgon, tänker på allt jag ska hinna med innan jobbet och har inte insett att jag inte ens ska till jobbet. Det är stressande.

Idag har jag tvättat fyra maskiner tvätt och varit med Johan i stan i 1,5 timmar och nu är planen att gå ut med Chiro, laga/äta våfflor, ta hand om tvätten, hämta Lucas på dagis och sedan städa.

Känner mig sjukt hurtig!

RSS 2.0