Världens bästa idé!

Jag har precis fått världens bästa idé! Så galet bra är den att jag nästan inte kan tro mig själv! Har förklarat denm för mamma, Jimmy och Robin och jag har blivit idiotförklarad av mamma, Jimmy och Robin. Sjukt stolt över mig själv är jag också, kan inte släppa det! 50 000 kr till mig, tack! Då har jag allt jag kan önska mig i materialväg!

Vi skottade

Dagen har bestått av att skotta snö. Jag, Lina och Carro tog trippen till Sjuntorp där vårat släp stod.
Vi kom dit.
Vi skottade. Många timmar.
Vi åkte hem.
Vi är bäst. Och starka.







Drömma kan jag iallafall

Jag är jag så förbannat jävla trött på hur livet är för tillfället. Pallar inte med att allting bara ska gå emot, att människor som egentligen skulle vara någon man kunde lita på bara ger sig och inte alls står där man trodde.

Just nu är jag så sugen på att flytta. Jag vill ut på landet, lite längre ifrån allt.
Att börja med kaniner igen är något jag har tänkt på länge, länge och jag vill inte tänka längre, inte drömma längre, jag vill att det ska bli verklighet. Jag vill ha ett heltids jobb också, visst älskar jag Fidos - ett bättre jobb kan jag inte önska mig, men jag kan inte leva på att jobba ett par timmar då och då och aldrig veta hur månaden kommer se ut i pengaväg. Och att bara sitta hemma på dagarna gör mig så sjukt rastlös.

Återstår att se vad som kommer hända, men ändring det vill jag ha. Nu. NU NU NU!!!


Citat jag snodde från Carina;
"Arbetslös, men inte menlös. Kanske lite orklös och fruktansvärt rastlös!" 

Lördag är inte alltid bra

Idag är jag depp.
Gårdagskvällen/natten var jag barnvakt åt mina underbara små kusiner ute i Upphärad tillsammans med Lina. Vi pärlade på pärlplattor, fixade lite kortslutning så det blev strömavbrott i hela huset och somnade på soffan, jag, Lina, Tyra, Tilda och lilla kaninen Kakan. Vi sov gott.

Idag har det vart jobb, och jag är pepp på något ovanligt.
Känner mig grymt sugen på att laga mat, men från att jag storstädade hela lägenheten och diskade helvetesdisken tills att det är bombnedslag igen, var för kort för att jag ska vara sugen på att göra om det igen. Och det känns inte värt att vara duktig bara delvis.

Det blir inte värre

Det absolut värsta som kunde hända.
Jag är så förbannad och ledsen. Jag är arg för att sånt här FÅR INTE HÄNDA! Aldrig någonsin! Det finns ingenting i hela världen som kan trösta de människorna som är där och/eller har sina djur där. Fyfan säger jag bara. Ingenting, ingenting kan vara värre.

Jag lider med er alla! ♥

Barnvakt!

Somnade tidigt i går, vaknade efter elva timmar och jag är ändå trött redan nu. Ganska skönt faktiskt.

Fick jobba ett par timmar förut, och hade precis kommit innanför dörren när jag var tvungen att dra för att C stod utanför. Den här fredagskvällen har jag varit barnvakt åt samma ungar som höll på att få mig att vilja hoppa från Kopparklinten för ett halvår sen, men ikväll har det varit hur lugnt som helst och supermysigt! Nu sover dock allihopa och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Funderar på att gå ner och ta reda på hur Wii'et funkar, men det står i källaren och jag gillar inte källare...

Nu är det över

Hela jag fryser och skakar, och jag har så sjukt ont i axeln! Det blir bara värre och värre för varje dag. Skitaxel.

Vart bakis efter kvällen på Backstage, men det har det varit värt, helt klart! Chefen ringde mig i morse när jag var dödbakissjukttrött och bad mig jobba. Jag trodde allvarligt att hon skämtade med mig, men så var inte fallet.

Iallafall. Min 'lillebror' är arton, myndig och vuxen(!?!?) och det sista han sa innan han gick och la sig i natt var;
"Får jag be till Gud?"
"Käre gud, låt ingen ta mina ettusentrehundrakronor"

Jag tackar för en helt jävla underbar kväll!

Snart 18 år

Idag har varit snurrig, jag har inte mått helt hundra och vart halvt svimfärdig hela dagen. Jobbat ett par timmar här i Lidköping och käkat kex med brieost och vindruvor!

Om ca 45 minuter fyller min lillebror 18 år ♥ Känns sjukt att kalla honom lillebror för nu känns det som att han är äldre än vad jag är. Vi tänkte ta och åka till Shell för att Jimmy ska få köpa snus själv, lagligt för första gången, men här finns det ingenting som är öppet efter 23,00. Bara Donken, men det gills inte.

I morgon firar vi med lite tårta och såna grejer med lite kompisar och sedan drar vi till Backstage och fortsätter där! Den som vill får väldigt gärna följa med!

Måndag morgon

Vaknar i morse (strax efter två, vänder tillbaka dygnet!), Kia och Råttan har försvunnit. Lite tomt känns det nu!

Robin säger; "Frida, det var alla hjärtans dag igår!". Jasså.

Något måste hända

Pratade med R.P som fick för sig att dra till Brasilien och leva lite, och nu har det helt underbart där borta. Jag är avundsjuk, inte för att han är där, utan för att han vågar och inte jag. Jag är så jävla feg. Hur ska jag våga ta första bästa flyg till Brasilien (eller någonannanstans bara sådär) ta en promenad, fundera på vart jag ska sova första natten, kolla läget om jobb och undra vilken valuta dom använder?
Varken vågar eller vill riktigt släppa gamla tråkiga jävla Sverige. Inte än, men jag vill!

"Skriv igen när du har gjort något". Jag måste göra något.
Ångest.


Något måste hända. Nu.

Fel igen

Vaknade 15,30 av att Råttan slängde en pizzakartong på sängen. Hade vart och köpt pizza till frukost!
Fått diska all disk (som är smutsig igen!) och städat akvariet, så kom Lina och spelade lite Guitar Hero och såg på film med oss.

Dygnet är katastrofalt felvänt, men jag ska se om jag kan göra ett försök att somna, alternativt be Råttan sätta på en film till. Robin sover redan, förstår inte hur han kan för han har verkligen sovit hela dagen!

Och Alla Hjärtans Dag? Nehej.

Snyggast.se

Lina var här ett par timmar och drack Cinzano, käkade chips och spelade Guitar Hero med mig! Mys har det varit, och jag önskar mig mer av såna här kvällar!

Iallafall, de senaste timmarna (i väntan på att R & R ska komma hem) har jag legat med Kia i knäet och chattat på Snyggast.se. Under en tid på ca tre timmar har jag hittat EN vettig människa. Deprimerande ändå.

[04:25] <Frida> på tal om att du är i norrland just för tillfället, vet du att nånstans utanför sundsvall  [Visa sundsvall på karta] ligger sveriges medelpunkt, och du befinner dig UNDER den!
[04:26] <Glenn> Är din mamma geografilärare eller? xD
[04:26] <Frida> nä, men jag älskar google
[04:26] <Glenn> xD
[04:27] <Frida> och eniro!
[04:27] <Glenn> Sånt som du gör på jobbet när du inte har några kunder?
[04:27] <Frida> bland annat faktiskt
[04:28] <Glenn> Jag är nog snarare fan av Wikipedia
[04:28] <Frida> wikipedia är bra, men där finns inte sveriges mittpunkt inlagd!
[04:29] <Frida> jo det fanns det!
[04:29] <Glenn> Det lägger jag på listan som mindre nödvändiga saker att veta


Känns meningslöst att lägga mig och sova, för jag kommer garanterad bli väckt när Robin och Råttan kommer hem, och jag vet hur arg jag kommer vara när jag äntligen somnat, så det är knappt värt. Nu ligger Kia och tar upp halva soffan och snarkar helt sjukt högt! Och lite sugen är jag allt på att göra henne sällskap..

Kia rånar kylen

Kom nyss hem från en sväng på Överby med mamma, Robin och Råttan. Det första som slog mig när jag öppnade dörren var ett lock till smörpaketet. Hon har alltså lyckats öppna kylskåpet och fått med sig osten, smörpaketet och margarinet ut och käkat upp. Kan ju vara glad att kylen var i stort sett tom. Även en soppåse lyckades hon riva upp, men det var tur att det bara var tomma chipspåsar och colaflaskor.

Ikväll kommer Lina hit, och R & R ska ut. Lämnar vi lägenheten så tejpar jag kyl och frys med silvertejp.

Fredag

Igår käkade vi tacos hos Sara tills vi knappt kunde stå längre, gick till Buddys och körde lite bowling där jag kom näst sist, men vann över Johan med ett poäng. Bra grejer!

Gick till Backstage en sväng med Johan, Sara, Robin, Nicklas och Jessica. Kul hade vi!

Nu är jag sjukt hungrig och väntar på att Robin och Råttan ska komma med lite pizza och sådär!

Tacos & bowling

Min resa blev inställd och jag är lite deprimerad.
Tröstar mig med att det blir tacos med Sara, Johan och Robin ikväll, och kör lite bowling och det ska bli trevligt. Dålig förlorare och sämst på bowling, men kul iallafall!

Duktig idag

Nu är jag slut.
Kunde inte somna försen fyra i morse eftersom jag drog i mig fyra Redbull på jobbet igår.
Idag har jag dock varit grymt duktig! Började med att tvätta två maskiner tvätt när jag vaknade och storstädade lägenheten tillsammans med Robin.
Sedan gick till jobbet och jobbade ett par timmar, hem och tvättade resten utav alla kläder + sängkläder och täcken och kuddar, diskade helvetesdisken, rensat datorn och så har jag suttit i ett par timmar med att rensa klubbmailen. Antar att det inte har gjorts så noga förut för det fanns mail från 2007 som inte ens behövdes sparas, även skrivit annonser för kommande tävlingar, uppdaterat och rensat på forumet och så vidare.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Akvariet behövs städas men det får vänta tills i morgon, och så måste jag bädda sängen. Men sen? Sova!!!

Ninja

Just det!
Svarthårig är jag nu för tiden. Sedan i onsdags för att vara exakt. Ninja.

Myskväll

Lite piggare efter lite sömn. Käkade sånadär Tortillinis eller vad dom hette. Helt ok, men resterna slängdes och jag gör inte om det.
Nu ska jag se på delfin-film och äta chips med älskling ♥

Vrak

Idag är jag ett vrak. Två timmars sömn inatt och en massa Redbull idag. Jag känner mig full näre jag går och hög när jag ligger ner. Återstår att se vad den här dagen kommer bjuda på.
Något lugnt, något mysigt..

För minnens skull

Lite för sommaren 2009's skull ♥

Veronica Maggio – 17 år
HOFFMAESTRO – Highway man
Sheryl Crow – The First Cut Is The Deepest - Acoustic Version
Gavin DeGraw – Stay
HOFFMAESTRO – Seize The Day
Regina Spektor – The Call
MGMT – Kids
Ison & Fille – Jag Skrattar Idag
Jason Mraz – Sleeping To Dream - Eagles Ballroom Live Version

Och Backstage blir det ikväll. Mest för gamla tiders skull. 
Och lite för att det var Backstage som gjorde mycket av ett bra 2009!

Trött på det här jävla vädret!

Nu är jag trött på det här jävla vädret! Bara idag har jag kört fast med bilen tre gånger, och igår när jag skulle hem från Lidköping höll jag på att bli fast någonstans mellan Lidköping och Grästorp.
Nu ska jag med tåghelvetet till Göteborg men det är 70 minuter försenat! Hur är det möjligt?

Och att försöka få tag på någon på SJ att fråga om det går att ta det tidigare tåget på samma biljett, det går inte heller. Inte vågar jag åka bil dit heller, för då kommer jag garanterat ingenstans! VARFÖR?
RSS 2.0