Grattis Pappa!

Tack till Yonas och Froget som gjorde min gårdagskväll så sjukt bra! Den här morgonen var dock inte lika bra, för jag mådde kass. Lite bättre är det nu, men tröttare än såhär har jag inte varit på länge. Nu blir det att kolla klart på filmen som går på femman och sen sova :)

Och grattis till pappa som fyller år idag! ♥

Backstage

Haft en relativt hemsk vecka, så jag hoppar över den och kör istället Backstage med bästa folken ikväll!

Tvättid

Trött igen, en hård kväll igår. Nu ska jag skynda mig så jag hinner med bussen hem. Tvättid. I morgon peppar jag på sovmorgon!

Yey!

Precis kommit hem från en hård dag. I morse, strax efter att jag vaknat, kommer någon snubbe som skulle fixa badrummet, så det var lite jobbigt. Ingen spegel i resten av lägenheten. Drog till jobbet, jobbade ett par timmar, fixa med lite fisk hem till Robin och så hoppade jag på bussen som skulle ta mig till kaoset.

Kom efter många om och men kom jag fram till Isabelle, hämtade henne och det bar iväg mot Anderstorp. Allting gick fel och när vi väl kom fram, bara fem minuter sena var det sjukt mys som alltid! Jag älskar det.
Dömde i två timmar och åkte hem igen.

Vägen hem = inte lika kul. När vi närmade oss Falköping spårade det ut och på vägen hem fick jag åka i 30 i TVÅ MIL, för att vägen inte syntes. Nu är jag iallafall hemma, vilket är skönt för jag fryser om tårna.
Och jag har rest i 8 ½ timmar för dom 2 timmarna, men lätt värt!


Försökte ladda upp en gammal bild på oss till och med, men blogg.se samarbetar aldrig så det blir ingen jävla bild.

Småland

Jag är sjukt pepp på att dra till Småland i morgon, känner att det inte hade varit helt galet att ta en liten paus och åka iväg och träffa lite mysiga smålänningar! Allting talar emot. Mamma vill inte låta mig låna bilen om det ska bli snöstorm och det ska bli snöstorm. Tror vi gör ett försök och ser hur långt vi kommer iallafall. PEPP!

Och att åka med Isabelle ska bli kul, för underbarare människa finns inte!

Jobb

Igår var det jobb tillsammans med Ida. Det var katastrof. Min natt var katastrof och jag ska glömma gårdagen och dra iväg och jobba med Cathriné.

Middag och ingen bio

Middag hos Robins mormor och morfar idag. Hon hade tillagat en vegetarisk lasagne med tomater och champinjoner som var sjukt god! Sedan skulle vi på bio, men när vi ska gå in på bion säger en liten unge som går framför oss "Mamma, vi kommer nog inte in här." Ungen hade rätt, det var galet mycket folk så nu har vi handlat sjukt mycket godis, massa chips och dricka såklart, så vi ser på film här hemma istället :)

Kär ♥

Det här är Pysen..



.. Han är hemma hos Robin tillsammans med mig och bara är helt sjukt underbar!
Det var bara kärlek jag kände när jag vaknade i morse, öppnade ögonen och på min mage står denna lilla håriga, fantastiska varelsen!

Nu ska jag pussa lite på honom och se lite Weeds tänkte jag!

Arbetslös

Att vara arbetslös innebär att det inte finns någonting att göra på dagarna. Jag blir galet rastlös och vill jobba!

Kom precis ur duschen, så nu ska jag göra mig i ordning, dra till stan och köpa ny piercing eftersom det börjar växa igen nu och det vill jag inte. Tänkte även hämta Pyselito och gå en långpromenad och sedan hem och fixa med akvariet! Ikväll kommer nya växter till jobbet som vi beställt, så jag hoppas det blir lite ordning så jag kan få i lite fiskar snart :)

Mat!!!!

Tillbaka hos Robin, hungrig som ett djur men får såklart ingen hjälp med att diska :( Så dags att diska, handla mat och sedan laga den också, kommer svimma av näringsbrist innan den är klar.

Efter jobbet idag träffade jag Ida en sväng, sjukt kul var det! Har knappt någon kontakt med henne överhuvudtaget längre.

MAT!

Jobb

Igår var jag sjukt trött och sov stenhårt klockan tio. Är uppe tidigt och fortfarande trött, men nu blir det att gå hem och hämta bilen för att åka till Lidköping och jobba.

Halv sex en lördagskväll

Jag kommer hem från jobbet och Robin och Nicklas fortfarande sover. Städade hela köket sjukt noga och skrubbade spisen i en halv evighet och tog en långdusch. När jag kommer ut sover dom FORTFARANDE!

Nu är klockan halv sex, de sovande har vaknat och jag är dödstrött men är ändå lite pepp på vad kvällen har att erbjuda. Återstår att se.

Dödstrött

Den här natten höll på att få mig att tappa livsgnistan. När jag väl lyckades somna runt fyra-tiden, vaknade jag strax efter av att dom inte skulle spela mer, utan prata istället. Och att Robin skulle ligga i sängen medans dom pratade gjorde det inte lättare att somna om.

Idag är jag alltså död. Totalt död.

Stuff On My Cat

Hur kommer man på idén att skapa en hemsida som heter; http://www.stuffonmycat.com/?

Saknar Umeå!


Diva och jag
Och jag längtar tillbaka..

Fredag

Vaknade sent bara för att jag hade planerat att gå upp tidigt. Vart i stan en sväng och hittade tre par jeans, en tröja och ett linne. Bra grejer! Skulle köpt ny piercing men det hade såklart stängt bara för att jag sov bort halva dagen samt hämtat pumpen från jobbet som fortfarande låter som en hel skördetröska.

Nu sitter jag här med Nicklas och Robin, dom dricker och lär säkert hålla mig vaken hela natten bara för att jag ska upp och jobba i morgon. Sånt är livet.

Jag hatar rubriker

Är helt plötsligt 53 år gammal. Har gjort alla vuxengrejer som finns idag.

Var på Kicks och köpte min favoritparfym, men upptäckte sedan att jag plockade förpackningen brevid och kom hem utan favoritparfymen, men ändå ett par hundra fattigare.
Såg iallafall på Rädda Willy 3 och jag älskar!
Nu har jag sjukt ont i högra stortån på grund av okänd anledning och läppiercingen har ramlat ur. Mitt matintag den här dagen har bestått av en stor marabou-choklad, ett äpple och ett paket med riskakor.

Cigg, tandborstning och sängen gäller nu! Vad fan är det för fel på tån?

Gammal?

Tvätta, städa lite, dra och jobba ett par timmar och sedan och åka och handla. Jag hatar när jag känner mig gammal!


Inte gammal!

Free Willy ♥

Det är möjligt att jag är en mes, men jag älskar Rädda Willy-filmerna!
Såg första filmen igår och avslutade precis den andra filmen. Vet inte hur många gånger jag sett dem och att jag kan dom i stort sett utantill, det spelar ingen roll. För det första är filmerna något av det bästa som någonsin har gjorts, och som om inte det skulle räcka är Jason James Richter, han som spelar Jesse.. Jag finner inga ord.. Jag hade gärna delat mitt liv med honom! Jag vill!

Vill inte mer ikväll

Hemma hos Robin igen efter en av de längsta dagarna på jobbet någonsin. Mycket har vi gjort men ändå väldigt skönt att vara hemma igen. Dusch, städning, diskning och matlagning på schemat. Vill inte...

God morgon!

God morgon!
En kall dag i dag och jag är på jobbet och försöker laga min pump, men är inte tillräckligt teknisk.
På vägen hit i morse gick jag och funderade på hur kallt det egentligen är på dagarna. Det är väldigt kallt! Så poppade det upp lite minnen från i somras när vi alltid gick till Athena och köpte pizza som vi käkade på muren vid kanalen, varmt och skönt var det då! Och alla dagar ute på Gaddis ♥ Och när vi var ute en natt med Falken, Seb, Timmy och Senad och Senad körde fast i sanden! Haha, vi grävde hur länge som helst innan vi lyckades bogsera bort bilen!

Sommar är bra grejer det. Nu ska jag fortsätta jobba. I kylan.

Kaos

En väldigt kall tävling utomhus i söndags. Frös ihjäl tårna ett par gånger.
Jobb igår, en bra måndag! Idag skulle jag ha tvättid och när jag har gått hela vägen hem inser jag att tvättiden var igår. Jävligt bra. Mitt GH har kommit, bra grejer! Måste bara ner och hämta det också.

Skickade in domarrapporten i sista sekund men fick sedan svar att jag hade glömt att bifoga den. Måste hitta routern så jag kan skicka igen.
Nu blir det rostmackor!

Jobb och årsmöte

Jobb idag, pizza med Lina och sedan årsmöte! Jag peppar på ett grymt 2010!

Nu ser jag i kors för jag är så sjukt trött och Pysen ligger vid mina fötter och håller på att framkalla ett anfall hos mig av sitt gnyande, men fruktansvärt söt är han!
Nu blir det lite klubbfix och sedan hem till Robin för att sova!

PEPPA DÅ!

Jag är pepp som fan!
Jobb, årsmöte och tävling UTOMHUS den här helgen, sedan kommer helgerna framöver att bjuda på morfars 80-årskalas som kommer bli lite speciellt, jag peppar på att börja med hoppningen igen, ev. blir det lite hockey i Karlstad framöver och någongång ev. en liten tripp till Stockholm med Felizhia.
Pappa fyller snart år och strax efter det även Jimmy. Och han blir 18! Inga dåliga grejer alltså! Jag är helt sjukt pepp på att dra med honom till Backstage den kvällen!

Som om inte detta vore nog beställde jag hem Guitar Hero igår, så lite spel kommer att vänta mig.


Jag föredrar på att tänka på dagarna som kommer och inte dagen som varit, för den har varit totalt kaos av alltför många anledningar.
Nu måste jag ta en cigg, duscha och sova, men jag vill inte! Är för pepp för att palla lägga mig, även om jag ska upp tidigt i morgon och inte ens är trött.

Poker

Spelar poker hos Sara med Kenny, Carro och Johan men jag åker såklart ut först av alla och har ingenting att göra nu längre. Skitspel!

Grattis till mamma

Nyvaken och fortfarande förbannat sjuk. Jag bara nyser och nyser. Så är livet.
Kalas för mamma igår, hade hur kul som helst! Jag har världens bästa kusiner! ♥

Grattis i efterskott till mamma ♥

Akvarie igen

Jobbat idag!
Haft galet mycket att göra men det har gått superbra och vi har sålt guld!

Nu har jag och Robin varit och hämtat mitt akvarie och kämpat som djur för att bära ner det från min vind och sen upp till Robins fjärde våning med akvarie, bänk, grus och alla tillbehör. Tack till pappa som hjälpte oss, för jag är väldigt tveksam till att vi hade orkat det annars.

Nu blir det bara att fixa i ordning och greja med allt, och MAT! Jag är hungrig!

Söndag


Nyår var bra grejer och bilder finns på Facebook!
Fotograf Andreas och Fotograf Mattias.

Nu är jag lite trött, men även om jag sover 10 timmar per natt så blir jag inte piggare. Vad gör vi ikväll?

Aktivt

Idag har jag varit aktiv!
Började dagen med jobb fram till två, var dock ganska trött eftersom jag inte sovit speciellt mycket inatt. Hem till Robin och möblerade om hela lägenheten och städat och sådär. Granen har slängts ut eftersom det inte går att andas utan att den tappar barr, diskatt har det blivit, mat har blivit lagad och nu är det tvätt på G också.

Härlig lördag ;) Nu väntar jag och hoppas på att det blir poker ikväll. Återstår att se :)

Godnatt

Jag somnade strax efter jag vaknade förut, och vaknade igen halv nio. Sådär kul är att jag inte kommer kunna sova i natt och ska upp och jobba i morgon. Jag hoppas det funkar ändå.

Nu ska jag försöka få bort Robin från tvn så att jag kan se på film!


Och idag är det fem år sen. Det är helt galet vad tiden går fort!

Gott nytt år!

Robin har kul på min blogg om inte jag loggar ut..

Igår var helt sjukt bra verkligen, jag var lite skeptisk i början men jag tror inte kvällen kunde bli mycket bättre. Eftersom jag tappade bort kameran så finns inga bilder, men det skulle Andreas ta hand om, så nu väntar jag bara på att han ska göra det.

Nu är jag bakfull och vill se på film, men Robin ser något skitprogram på tvn även när jag försöker övertala han att spela.

Gott nytt år iallafall!
RSS 2.0