Flyttstart

Och idag började det. Fjärde på fem månader, starkt! Flytten såklart.
Inga lampor har jag, och inga möbler. Enda musiken som fanns var en gammal radio utan fungerande volymknapp, så högsta volym i en tom lägenhet. Eko.

Lilla Lucas är här nu, och har just varit ute med honom, Meya och Thonie på en långpromenad såhär på kvällen. Riktigt skönt! Antar att Pontus har somnat så ska försöka leka lite nanny och se till att Lucas får sova gott.

Måndag

Laaaaat ikväll.

Sitter och chattar med Pontus på Faceboook. Vi sitter knappt en meter ifrån varandra, men jag orkar inte ens prata.

Idag har jag fått nycklarna till lägenheten och haft möte med styrelsen. I morgon blir det att försöka se om jag kan flytta lite grejer. Längtar tills jag kan packa upp alla mina kläder som legat i säckar hos pappa ett par månader nu när jag flyttat runt!

Hemmafru!

Du får mig att våga drömma.



Igår var en konstig dag. Brukar inte uppleva konstiga dagar på ett sätt som igår. Kan inte riktigt sätta fingret på VAD som var konstigt. Vågar inte gå in på detaljer.

Idag har jag diskat disk som jag tror har stått här ganska exakt i fyra veckor. Riktigt äckligt var det. Och riktigt mycket.
Fixat soffa har jag gjort också. Eller det enda jag gjorde var egentligen att betala. Hajjen körde, han och Thonie bar, och Janne stod för platsen. Grymma människor jag har i min omgivning kan jag lova!

Känner mig som en hemmafru. Måste fortsätta städa, tänka på annat.

Saknad

Jag saknar alldeles för mycket.
Konstig dag idag.

God morgon lördag!

God moooorgon!
Skulle åkt iväg till Göteborg här nyss för att träffa farfar, fick höra att läget inte stod alls bra till där.. Strax innan det var dags att åka får jag reda på att vi inte kan åka alla på en gång utan måste åka två och två. Så då sitter jag här tidigt som fan, sjukt trött och istället väntar tvättid.

Hatar tvätt

Säger som T, idag har vi till och med fått lov att kalla löprundan för löprunda. Sprang faktiskt mer än vad vi gick så det börjar arta sig.

Tog oss en promenad och belönade oss (läs: mig) med chips och god macka från Shell, och nu är klockan strax efter två och jag ska hänga tvätt. Känner att det är precis vad jag behöver. Kanske egentligen inte men har ju inte så mycket val.

Här hemma ligger - utan att överdriva - 85 % av alla kläderna i tvätten. Och det räcker inte ens med tvättkorg utan två IKEA-kassar, en stor påse och hela sovrumsgolvet är fortfarande fullt. Kan ju anteckna tillsammans har jag och Pontus kläder att försörja halva Afrika med.
Veckan planerad!

Fredag ♥

Såå!
Jobb idag, vart en riktigt bra dag! Jobbade med bästa Tina och det kan aldrig bli fel. Och så är det fredag också, inte för att det direkt gör någon skillnad i mina sysslolösa dagar, men det är ändå fredag. Gött!
Och lunch med Lina, mys mys mys!
Precis haft lite besök av Hajjen som jag fått lira lite GH med. Börjar gå bättre det här!
Och nuuuu blir det jogging med Thonie the Tiger!

♥ är hemma igen!

Haft myskväll med älskade ikväll ♥
Och förtillfället tycker jag om min hund, rätt söt är hon ändå. Ska försöka förtränga senaste veckan bara.

Ser fram emot en fantastisk helg också! Blir ev. säsongens sista grillning, ska bli nice!
Kanske att hämta den där jävla soffan jag tjatar om, och kanske köra en liten krogrunda. Jobba lite, möjligtvis att ta en tripp till klubbens tävling och kika lite, men mest av allt ska jag njuta av att min älskade Lina är hemma igen!

Hoppas på att få sova en sväng i natt, ser fram emot en lång dag på jobbet med Tina i morgon!

Älskade, älskade hund?

I natt någon gång runt 04,45 hör jag ett klickande ljud och får en obehaglig känsla i hela kroppen, letar rätt på Meya - har nämligen inte än i mitt tjugoåriga liv hittat något som kan få mig att få såna obehagliga känslor förutom henne.

Där ligger hon. Med sladden till min hårfön i munnen. En hårfön som faktiskt är en av dom bästa i sin bransch.. Älskar nog inte min hund längre.

Lyckat jobbsökandeförsök

Vaknade upp cirka tre timmar senare än planerat, så springer upp varvat med en snabbdusch innan Thonie knackar på dörren och vi handlar en redig frukost bestående av två panpizzor. Drar igång jobbsökandet och ett par timmar senare står det 3-3 till inskickade ansökningar och vi bestämmer oss för att ägna oss åt ingenting. Finns nog inget bättre sätt att slappna av efter ett hårt jobb.

Snart, snart kommer älskade och jag har väntat på den här dagen i tre veckor. Vill inte vara kvar här utan denna fantastiska människa ♥

Den fjärde

Jogging med Thonie andra kvällen denna veckan!
Förhoppningsvis kommer vi snart upp i en såpass jogging-nivå att det faktiskt är okej att kalla det jogging, men allvarligt talat - har ju kondition som ett pommes. Antog att jag hade astma efter halva vägen, när lungorna bara skrek efter luft. Snart, snart kanske.

Nu sängen.

Imorgon ska jag ha "frukost-möte" (måste bara kalla det så) med Thonie. Hur mycket möte det blir kan ju diskuteras men vi kommer ju iallafall mötas. Och äta frukost.

Jobbsökandeförsök

Idag gick jag upp tidigt, 11,30. Pontus har inte gått och lagt sig än utan sitter och spelar, när han kläcker -"konstigt det känns att se solen skina." Då är det dags att ändra vanorna liiite.

Tog en promenad hem till Johan för att se om vi kunde fixa oss varsitt jobb, men det gick sådär. Fick för oss att åka lite bil, vilket slutade med att hela bilen immade igen, vi såg inte ett dugg ut och höll på att köra ihjäl oss.

När jag är på väg hem får jag syn på att Pontus bil står MITT på parkeringen. Parkerad. Går in och där ligger han på soffan och sover. Förstod inte mycket i det läget, utan det var bara att gå ut och parkera den där den skulle stå, rakt fram brevid den mörka bilen.

Undrar fortfarande hur det där gick till.


Snart flytt

Helt plötsligt var det bara 17 dagar kvar tills jag flyttar, och jag har inte planerat nått alls.

Känner att det är dags att ta tag i detta och funderar hur man börjar. Antar att IKEA står högt på listan, och sen det här med adressändringar och grejer. Har noll koll.

Förstörd dygnsrytm

Det tog ett par timmar innan jag vann över WoW:et, men bättre sent än aldrig.

Mitt dygn är kört nu. Jag sover hela tiden känns det som, och idag vaknade jag runt fem-tiden på eftermiddagen. Känns inte okej.

Idag ska jag försöka, FÖRSÖKA att städa lite. Det är ett sånt kaos att jag inte kan beskriva med ord. Först måste jag bara lägga mig i sängen en sväng..

WoW

Jag hatar WoW.

- "Håller på med en viktig grej. Det går fort, är snart klar."

1 timma senare..

- "Går det bra eller?"
- "Ja, snart klar."

Och jag väntar fortfarande.

Jogging

Vart ute med Thonie för mitt livs tredje joggingtur. Det är helt otroligt vad dålig kondition jag har.

Vännäs

Jag och Meya packade bilen och tog en tripp till Vännäs. Det känns som att komma hem när jag kommer dit!

Det känns som att sinnena blir starkare, som att det blir lättare att andas. Det går att bara glömma för ett tag, att bara slappna av fullständigt, att bara må så bra.

Om allt bara hade varit enkelt hade jag bokat en enkelbiljett och stannat.



Hade kunnat leva med att behöva gå kvällspromenaderna här.

RSS 2.0