Tävling

Klockan är 06.44. Jag är vaken, jag är trött.

Nu ska jag bli pigg på nått sätt, packa ihop alla grejer och sedan åka bort till Anette. Sedan blir det tävling hela dagen, och styrelsemöte. Mamma kommer också, det ska bli mysigt :)
Jag fattar inte det här, att vi går upp före fan på morgonen för en tävling. Tänker samma sak varje morgon, varje gång. Ändå gör jag vi om det, om och om igen. I flera år. Vi gör det för att det är kul säger vi, men det är inte kul att gå upp klockan 4 för att åka till typ Småland och tävla. Ändå älskar jag det. Det är konstigt det här.

Sovdags

Nu är jag trött på riktigt. Och så har jag ont i axeln som vanligt. Alltid denna jävla axel. Ge mig massage någon!

Jag spelade trummor hos Sofia, det var svårt som fan men efter någon timma kom jag in i det och klarade en hel låt utan att åka ut! Mer träning nästa vecka =)

Jag älskar Karolina! Hon hade fixat precis allting inför tävligen i morgon, som jag hade sån jävla panik över! Hon är underbar, helt jävla underbar! Det ska hon veta.

Idag har för övrigt varit en ganska bra dag. Jag har varit trött, men på väldigt bra humör. Skämde dock ut mig lite när jag sprang/hoppade in i butiken och skrek; "kom igen nu, nu är vi lite aktiva de sista 10 minuterna", så stod det en kund där. Jobbigt läge.

Nu ska jag nog lägga mig så jag pallar att gå upp i morgon.

Fredag!

Nu räknar vi ner sekunderna tills vi slutar. 6 minuter kvar. Det har inte gått så fort det sista känner vi.

Jag ska hem till Sofia strax och lira lite guitarhero och bli bra på det också, sedan är det hem för att förbereda tävlingen i morgon :)

I morse ville jag verkligen inte gå upp, ville ringa och sjukanmäla mig på grund av trötthet, men det låter inte så bra. Sen tröstade jag mig med att jag får sovmorgon i morgon, men det visade sig att jag inte fick det ändå. Jag ska upp typ halv 7. Så kul va.

Varför smöret?

Någonting jag inte kan förstå är varför mackan alltid ramlar med smörsidan neråt när man tappar den? Jag har funderat väldigt länge nu (efter att jag tappade mitt mariekex med marmelad upp och ner på i sängen) varför det är så.
Jag har min teori, jag har Pers teori och jag har Sikens teori. Jag presenterar dom när jag har mer fakta.

Vad tror ni?
Varför ramlar alltid mackan med smörsidan neråt?
Hjälp mig!

025, 026 & 027

Nu är jag hemma igen, totalt slut.
Jobb hela dagen, det gick bra. Jag fick något ryck och bestämde mig för att göra om och möblera om hela lagret. Sagt och gjort. Bad André om hjälp eftersom jag inte är så stark och orkar lyfta allt.

Jag; Denna hyllan ska tömmas och flyttas hit, och det glasskåpet ska stå där. Det som står i glasskåpet ska stå i hyllan och detta ska flyttas hit, frysen ska stå här och bordet här. Förstår du?
André; Eh, nej, du är kvinna..
Jag drar allting en gång till.
Jag; Förstår du nu då?
André; Nej, du är fortfarande kvinna..
Jag; Skitsamma, jag förklarar under tiden.
Vi fortsätter greja och diskuterar om feminism och jämlikhet.
En stund senare..
André; Ska vi ha den hyllan och ha burkar med lock på?
Jag; Nej, jag tror att vi ska spara den till någonting viktigare.
André; Som vadå?
Jag; Typ, män...
André; Det är bra, vi ska sitta på en pidestal så kvinnor kan se upp till oss.

Och efter jobbet kom Sofia och mötte mig och vi gick till Mejeriet och drack varm choklad med grädde, och semla såklart. Gott!




Efter fikan så gick vi en liten promenad, och jag hade detta flytet. Jag tyckte det var bra, det tyckte inte Sofia för hon fick gå efter mig hela tiden. När vi väl hade hittat 025 fick vi gå tillbaka där vi kom i från för att se 026, och på vägen dit hade vi sett 027, så det var bara att gå tillbaka igen. Men flyt är vad det kallas. Sedan såg jag 029 tre gånger, det var inte kul.









Och så var vi och handlade lite, det är aldrig bra. Jag är så extremt fattig nu så jag börjar få panik..

Trött är jag också, funderar på att sova!

Torsdag

God morgon.
Jag har naturligtvis försovit mig. Var säker på att det var tisdag. Gick upp för 10 minuter sen, stressade som fan och nu är jag klar. Börjar inte jobbar försen om 20 minuter, inte illa!

Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan gå och köpa frukost.

Här är det snöblandat regn, det känns så himla lockande att gå ut ser jag.. Tråkigt.

Otur

Direkt när jag hoppar av tåget ser jag 024. Det var det som var postivt med att komma hem. Jag käkade två rostmackor och tog en dusch och sedan blev jag sjukt rastlös. Var sugen på att gå ut och gå, att dra till Överby, att dra till gymmet en sväng, men jag orkade ingenting. Det var ju inte överdrivet med sömn inatt.

Jag har betalat räkningar så nu är jag pank.
Berit, min lärare ringde förut. Fan också. Nu är det otur. Möte på tisdag med rektorn. Dom vill att jag 'ska gå och prata med någon'.
Jag blir av med studiebidraget, vilket jag bara väntade på skulle komma, men jag blir återbetalningsskyldig också, eftersom jag inte varit i skolan. Det är mindre bra. Hur i helvete har dom tänkt sig det? Dom ska väl fan inte betala ut ett studiebidrag om dom ser att jag inte har varit i skolan? Ja, men det är det minsta problemet ändå.

Nu har det gått tre månader sedan jag slutade i skolan, under den tiden har jag inte gjort någonting alls. Jag har såklart varit på Fidos torsdag och fredag som alltid, och hållt på med klubbgrejerna, men annars då? Jag vet att jag inte har varit så himla aktiv, men jag har fan gått hemma i tre månader utan att märka det ens.

Så nu är det dags för mig att ta tag i saker och ting. Jag ska prata med dom på jobbet i morgon, dom är världens bästa rådgivare. Det är sjukt hur mycket jag tycker om det stället egentligen.

Jag funderar på hur mycket man vågar släppa, och hur långt man vågar gå.

Palla vara filosofisk. Jag vill sova, jag är trött som fan.
Jobb i morgon, jag kommer inte vara pigg.

Göteborg - Trollhättan

Jag fattar inte hur jag kan ha en sån här otur. Under alla jävla gånger jag har åkt tåg mellan Trollhättan och Göteborg aldrig varit en endaste minut sen, från startstationen. Men jo, när jag redan har suttit på ett tåg i 14 timmar så är det klart nästa tåg är 20 minuter sent.

Jag vill hem och duscha!

Snart, snart hemma

Nu är jag lite piggare, dock är det lika jävla kallt som det var innan. Jag fattar inte vad dom tänker med, jag kommer bli förkyld.

Drar gårdagen lite fort;



Först blev det fika eftersom det var semledag! Det missar vi inte såklart!


Sara & Per på fiket :)


Per & jag på bowlingen.


Den store = Per, Den lille = Siken, O Frida är jag då.
Jag fattar inte hur man kan vara så otroligt dålig på bowling. Om jag inte minns helt fel fick jag iallafall en strike.


Här är alla samlade, alla ser ut att vara så himla koncentrerade på kameran.


HAHA! Jag bara älskar Eriks parkering!


Efter bowlingen blev det mat, och sedan ett väldans farande omkring för att fixa massa. Sedan var det dags för avsked. Per, Stuttan, Erik och Diva på kortet. Det är sjukt hur mycket jag inte vill åka hem.



Men nu sitter jag iallafall här. Två timmar från Göteborg och tre timmar hemifrån. Nu har jag alltså åkt tåg i tolv timmar. Det är ju så härligt att det finns så otroligt mycket att göra också. Åh, vad irriterad jag blir nu. Jävla Trollhättan.

Tåghelvete

För mig är det helt jävla obegripligt att folk lyckas somna i ett tåg, på en sittplats?
Folk omkring mig har sovit sedan klockan 10, jag har sovit fram och tillbaka, vridit och vänt på mig i typ två timmar innan jag tröttnade på det. Det är ju ingen idé att försöka somna när det inte finns något mer omöjligt ställe att sova på.

Nu väntar jag på att vi ska komma till Västerås så jag får röka. Är väldigt röksugen!
Tåghelvetet har stängt av elementet under natten så det är ju totalt iskallt också.

På väg hemåt

Nu sitter jag på tåget. Är på väg hem. Jag vill verkligen inte, jag vill stanna. Ge mig mer tid, jag trivdes ju bra. Det är inte många gånger att man känner att man bara trivs så utomordentligt bra. Att man inte längtar hem, att man inte saknar någon, att man har allt man behöver. Att det är precis vad man önskar sig.
Det är just det.
Jag vill inte hem faktiskt. Ångest ju.


Att få internet att fungera normalt på norrlands skogsvägar är inte så himla lätt. Rätt omöjligt är det faktiskt. Träden stör. Nu har jag åkt i snart 4 timmar. Bara cirka 11 timmar kvar då. Varför tog resan aldrig slut när jag skulle upp, men nu har det redan gått 4 timmar bara för att jag hellre sitter på tåget i två dygn än åker hem.

Här ligger dom flesta och sover, några är vakna. Jag orkar inte vara social, så jag sitter och lyssnar på Anton & Affe - Gråt dina tårar, fjortonhundra gånger. Jag kan inte öppna någon ny låt, för jag har inget internet just nu. Har inte haft på 20 minuter heller. Jävlar.


Ja, i morses när jag hade fixat och grejat klart promenerade jag bort till Per där han och Stefan befann sig. Efter ett tag drog vi in till Umeå och mötte upp Erik, Sara och Stuttan. Vi drog en fika och kikade runt lite på stan, jättemysigt ställe! Sedan hämtade vi Siken och då var det dags för bowling. Jag spelade med Siken och Per, jag förlorade naturligtvis. Det hade varit skumt om jag skulle vinna. Det skulle vara fel.

Efter bowlingen var det mat, gott var det. Första gången jag hittar soyaburgare på ett hamburge-ställe. Yey Umeå!
Sedan blev det lite stressat. Jag och Per fastnade bakom en polisbil hela vägen från Umeå till Vännäs, sedan skulle jag till Ica, Per skulle hämta Diva och Erik, vi skulle till hans mamma, vi skulle till Stuttan och packa det sista och dra med väskorna till tåget. Detta på väldigt kort tid. Stressat, men jag hann. Egentligen ville jag inte hinna. Jag vill ju stanna.




den lilla djävulen har lekt
han har dragit oss
släppt oss
somnat
vaknat
varit förbannad
han har skämtat och slagit
men vi överlevde
varför skulle vi misslyckas

Packat och klart

Nu har jag packat ihop alla mina grejer. Det är bara datorn kvar nu, och handdukarna, men dom får vänta, dom hänger på tork från duschen i morses. Deprimerande det här faktiskt. Har städat lite också, plockat undan och så. Funderar på om jag ska damsuga lite också, det behövs. Och diska behövs också. Men det värsta jag vet när det gäller städning är damsugning och diskning, allt annat går bra. Eller går bra och går bra, städning är aldrig kul.


Yeye, jag väntar på Per, han är inte världens snabbaste direkt.

Tisdag - sista dagen

Middag

Här är en bild från våran middag i söndags. Bakismat, nej nej. Lyxmat var var det var. Helt otroligt gott också!


Igår morse var jag lite trött, men gick upp, duschade, fixade lite. Helt plötsligt kommer Diva och Per inspringande. Yey, knackningsmetoden. Vi drar ut och åker lite skoter, så jävla underbart! 4 ½ timma och ca 13 mil. Självklart har jag världens träningsvärk i hela kroppen idag, kan inte röra mig utan att det smärtar, men det är det värt. Helt utan tvekan.

Vi åkte upp till utkickstornet på Selsknösen, det var högt som fan, och vi skulle klättra upp. Det var läskigt, men upp kom vi, kallt var det men jävlar vad häftigt!




Här är utsikten. Det snöade väldigt mycket så bilderna blev inte speciellt, men man ser iallafall.




Härligt var det,  jag älskar det!


Per

Per där uppe :)




Och jag, det blåste ganska bra. Jag ser ut som ett litet troll! Haha!




Och sen åkte vi hit, jag fattade ingenting först, jag såg inte en endaste ren, men helt plötsligt stod det en jävla massa renar där. Per uppskattade dom till cirka 1000 stycken, överallt var dom också!




Dom kom till och med fram till oss!



Det var en sjukt underbar liten resa, ganska lång var den, iallafall för mig. När vi väl kom hem var det bara att snabbt hoppa in i duschen och sedan gå bort till Stefan som skulle bjuda mig och Stuttan på middag. Han hade lagat någon slags filégrej till dom och vegetariska hamburgare till mig, med hemmagjorda potatisklyftor, körsbärstomater, stekta champinjoner/rödlök/paprika, bearnésås, någon mer sås och cola till detta. Gott var det! Och mätta blev vi också!

Efter detta var det dags att dra på hockey, där jag fick lektioner av Stefan på att förstå mig på detta spelet, nu är jag grym på det också.



Laget som skulle vinna vann, och sedan drog vi hem till Stuttan för att kolla på film och käka popcorn. Jag somnade strax efter att filmen hade börjat, så social vart jag den kvällen. Jag tror att jag behövde det iallafall.


Nu är det morgon igen. Tisdag morgon. Det betyder att ikväll är det dags för mig att åka hem, det vill jag verkligen inte. Jag trivs bra här. Väldigt bra! Det känns som om jag är hemma på något sätt. Underbart. Men jag har lovat mig själv att åka upp så snart jag bara har chansen igen!

Nu ska jag duscha, göra mig i ordning, packa ( :( ), städa upp lite här - det ser ut som ett mindre bombnedslag och sedan så hoppas jag att Per har vaknat tills dess, han jobbade natt i natt. Sedan får vi se vart dagen tar oss. Bowling blir det iallafall. Avskedsbowling, fan vad deprimerande..

JAG VILL INTE ÅKA HEM! :(

God mooorgon!

Hallå hallå.
I morse gick jag och la mig 05.30. En halvtimma innan Stuttan skulle upp och jobba. Illa illa, kunde inte somna ju.
Nu är jag däremot vaken jävligt tidigt, så jag kommer ju vara död ikväll, det vill jag inte. Yeye, jag undrar om Per inte heller fick någon sovmorgon, det var lite det som var meningen.

Det snöar sjukt mycket ute nu. Jag tycker det är mycket kallare när det snöar!
Får se var dagen tar vägen. Nu ska jag röka och sedan duscha!

Godnatt

Vi har gått långpromenad. Stuttan, Per, Tomas, Robin och jag såklart. Härligt var det!
Sedan kom vi in och hann precis med det bästa i Beck, för att sedan käka en massa popcorn med pommes-krydda och dricka cola, med "Snuten i Hollywood" på tv. Det kan inte bli mycket bättre. Lite, alla somnade utom Stuttan, skönt kallar vi det.

Nu ska jag sova, för i morgon lär det inte bli någon sovmorgon. Det brukar inte bli så!

Yey

Vi bestämde oss för att laga mat. Det skulle vara något lätt, som skulle gå fort att göra för alla var sjukt hungriga. Det slutade med lyxsallad, äkta grillat kött och potatisgratäng med salladsdressing, barbequesås och bearnesås. Och cola naturligtvis.
Mycket mysigt var att alla hjälpte till att laga maten, diska, möblera om så att alla fick plats och duka. Per, Robin, Tomas, Bumbi, Stuttan, Johanna och Marcus.
Tack, tack så mycket för maten.

Nu har vi varit och kollat när Per, Tomas och Robin har spelat hockey, och nu väntar vi bara på Per så ska vi ut och gå en promenad. Ikväll blir det popcorn och film. Söndag är alltid soft!




Siken och Per när vi var ute, härligt!




Martin, Linda, SIken, Per, Sara och någon mer :)




Jag & Per




Här lagar vi mat. Eller, ja, vi väntar på att den ska bli klar






God morgon

God morgon.
Nu har vi vaknat, duschat och kollat på barnprogram.Och sen kom folken och våldgästade! Så vi 8 personer tänkte göra en kraftansträngning och städa hela lägenheten, det tog cirka en kvart och till och med golven är skurade. Nu är det rent igen!

Jag vill ha mat nu. Lagad mat och ingen jävla pizza igen, jag är så trött på det. Det blir väl att dra till Ica och se vad vi är sugna på, och sedan romantisk middag. Mys!

Snart är det dags för mig att åka tillbaka till Trollhättan. Det är jag inte så sugen på alls.

Stannar gärna några dagar till. Och gärna en helg till också!

Nu är det slut för idag

Yey. Nu är partyt slut för ikväll.
Jag ska käka cheezballs och sedan sova, så jag slipper vara bakis i morgon. Mys!
Kvällen har varit bra som fan, norrland är bra! Vännäs är bra! Som fan. Över 100 bilder har tagits under kvällen, det ska bli spännande att gå igenom dem i morgon ;D

Jag är helt döende. Trött som fan, och mer cider än jag egentligen behövde.
Resten av folken är inte lika trötta, men jag ska bädda ner mig i soffan så att jag slipper sova på golvet.

God natt!

Fortfarande sömnlös

Nu har folken vaknat, vi har käkat pizza, gått promenad med Diva och försökt sova. Det där med att sova är tydligen en omöjlighet. När jag kände att jag precis skulle somna börjar hunden skälla som fan och Per, Siken och Stuttan kommer in. Då¨var det bara att glömma.

Nu blir det tydligen ut en sväng :)
Och ikväll party! Yeeeeey!



Det blev lite bilder igår, dock inga som är värda att visas.
Detta är bakisbild på Robin, Stuttan och Siken. Alla ser mycket pigga ut.

Bra skit

Jag är död. Totalt död.

Igår var bra, det blev X3M.
Sen somnade jag vid 6, och nu är jag vaken, och kan inte somna om.
Alla andra sover och lär inte vakna ön på ett tag.

Jag har förjävla ont i mina  tår också. Igår trodde jag bara att det berodde på skorna, men nej. Hela natten har jag haft sjukt ont och jag har ingen aning om vad det beror på..

Nu ska jag se om jag ska duscha eller nått så det blir lite liv i mig igen.

Utgång!

Nu sitter vi här och för-förfestar lite. Jag, Stuttan och Stefan, fast han förfestar inte. Han ska jobba :P

Ikväll blir det utgång, det ska bli kul!
Fast jag är trött...

Promenad med Diva

Nu har jag och Diva varit ute och gått i 1 ½ timma i jättekyla, men det var mys!

Isigt

Isigt var det också!



Och här är hon, världens goaste Diva, jag är kär!
Helt underbar liten hund ju :)



Jag och Diva pussas! :* :*



Nu ska jag se om jag kan aktivera mig lite :)

Träningsvärk

God morgon.
Livet är inte underbart när man vaknar 1 ½ timma innan klockan ska ringa. Det är inte bra bara.

04.35 ringde Robin mig och var så jävla full. Jag vet någon som inte kommer må så bra idag, hehe.
En annan ska ju vara på topp hela dagen, för ikväll så blir det ju utgång i Umeå!
Det här ska bli kul faktiskt!

Nä, nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan, jag har ju förjävla ont i kroppen sen igår. Låren efter hur man sitter, armarna efter att jag höll mig fast krampaktigt, ryggen, och rumpan. Det är var jag känner nu när jag ligger stilla och inte har tagit mig upp än. Hoppas det inte blir värre!

Frukost och sedan ska jag till Per och hämta Diva så det blir lite promenad :)
Såhär kallt har dom tänkt sig att det ska bli idag!

Lite varmare än igår!

JAG HAR ÅKT SNÖSKOTER!

Dagen började med att Stuttan ringde och frågade mig om jag blivit rädd nyss, när jag duschade. Det blev jag såklart inte, varför då, undrade jag?
Jo, då hade Robin kommit in och gapat utan att jag hade märkt någonting alls. När han upptäckte att Stuttan inte var hemma och att mina skor var där hade han tydligen gått.

Strax efter kommer Per in och frågade om jag blivit rädd, och bara minuter efter kommer Robin igen och frågade om jag blivit rädd när han kom in. Använder dom inte knackningssystemet här uppe?

Sedan åkte jag och Per iväg och skulle åka snöskoter. Herregud, säger jag bara. Att jag inte dog. Jag höll på att ramla av en massa gånger, men sedan insåg jag att det var lite som att rida. På hästar alltså. När man väl fattar grejen och slappnar av följer man med ganska okej.
Men det var underbart, helt jävla underbart! Och jag är så jävla glad att han drog med mig ut på den svängen, för det var nog något av det härligaste jag gjort i hela mitt liv! Till och med bättre än att flyga!




Per! Bra snäll han =)




Och jag. Det här är lycka, på riktigt!

Ibland hände det att Per frågade "är du beredd?". Jag svarade ja, så höll jag mig fast så hårt jag bara kunde, blundade stenhårt och skrek. Men det gick ändå. Jävligt bra också!


Sedan blev det pizza. Beställer som vanligt en margaritha med kebabsås, men vad får jag? En margaritha med HAMBURGEDRESSING. Fatta besvikelsen. Dom säger att det inte var hamburgedressing utan kebabdressing. Norrlänningar kan inte det här.

Sedan drog vi till någon annan, där Robin och Per körde kast med liten sockerbit.



Han tror att han ska lyckas fånga den! Men icke!



Och Robin, han var grym på att ta den i munnen!


Nu blir det snart sovdags, jag ska nämligen upp tidigt i morgon. Ingen semester här inte, nä nä, jag ska nämligen vara hundvakt. Jag ska vara uppe med tuppen och gå promenader med en hund. Yey!

God morgon!

God morgon!
Jag har sovit helt knepigt den här natten.Jag är inte säker på vilka stunder jag har varit vaken på, och vilka jag har sovit på. Jag vet inte vad som varit dröm eller inte. Mysko.
Nu är jag iallafall vaken, så mycket vet jag.

Vill gå ut och röka, men då är det ju hela vinterklädsen som ska på - för att sedan tas av direkt när jag kommer in och ska hoppa in i duschen. Det är så sjukt kallt!


Kallt

Det är kyla vi känner!

Godnatt!

Nu har vi kollat på 'Bedtime Stories'. Den var helt okej, ganska bra faktiskt. Men det bästa var ju helt klart Bugsy, utan tvekan.

Bugsy

Om jag någongång ska ha ett marsvin, så är det ju en sån här. Han är så sjukt söt så det finns inte!




Semlor har vi käkat också, jag är rätt trött på det nu.
Jag vann över både Stuttan och Per i skitgubbe och Stuttan försökte lura på mig ett Djurgården-täcke. Han förstår inte det där med att det är en förnedring att erbjuda en Färjestadare ett Djurgården-täcke.

Nu ska jag försöka sova lite, vore inte helt fel! :)

Vännäs

Jag utforskar Vännäs i lockigt hår! Yey!
Det är ingen idé att försöka platta, för så fort jag går utanför dörren ser det ut som om jag har permanentat det.

Utforskar Vännäs

Nu ska jag se om det blir någon ordning på filmen :)

Doooritos <3

Nu har jag varit ute och gått en timma för att utforska Vännäs. Jag tror inte att jag utforskade så mycket utan gick nog mest runt i en ring.
Hittade iallafall Ica, så nu har jag köpt Doritos. Har längtat ända sen jag åkte hemifrån!
Köpte även en grönsakspaj som står i micron nu, ska bli gott. Sedan jag åkte hemifrån i måndags har jag bara käkat tre bananer.


Jag hatar snack i då-form.

...

Jag har en sån obehaglig känsla i kroppen.
Jag vet inte, men det känns verkligen inte bra.
Nån slags tomhet.




Det gör så jävla ont.
Det visar sig att man inte kan lita på människor, det spelar ingen roll hur nära dom är.
Man tänker alltid att denna gången är det annorlunda, denna personen är speciell. Men nej. Det är inte sant.
Ändå lurar man sig själv varje gång.
Det räcker inte med att svika utan det ska förstöras så mycket det går.
Vara så elak man kan, få dig att känna sig värdelös.
Och det gör så jävla ont.

Vännäs!

Nu är jag äntligen framme. Det har varit ren lång resa!
Jag är väldigt glad att Sara var med, bättre sällskap skulle jag aldrig träffa på det tåget :D



Sara :)

Sara :)
http://saratalarut.blogg.se




Mot Umeå

Bilden är kass, är taget genom fönster på tåget.
Det jag vill ha fram är att det är sjukt mycket snö, och väldigt, väldigt kallt. -20 grader vill säga.

Mina fingertoppar var bortdomnade bara några minuter efter att jag lämnat tåget. Då är det kallt!



Nu ska jag hoppa in i duschen, det skulle inte vara helt fel!

Grattis Jimmy!

I morse vaknade jag flera gånger mellan 3 och 5.
Sedan vaknade vi strax innan 6 av att en tåg-gubbe kom in och berättade att en räls hade pajat eller nått så att vi var fyra timmar försenade.

Nu är vi iallafall framme i Vännäs om ca 40 minuter. Skönt ska det bli!

Btw, förut stannade vi i Mellansel och jag bestämde mig för att röka. Grejen var den att det var så jävla kallt att jag inte fick in någon luft utan att börja hosta. Och då hade jag inte ens tänt ciggen.


GRATTIS ÄLSKADE JIMMY PÅ 17-ÅRSDAGEN!!! <3

Sovdags

6 timmar på tåget avklarat. Börjar bli trött, det svider i ögonen. Dags att sova snart.


Jag är änna i valet och kvalet hur jag ska göra, men jag tål verkligen inte sånt här.


Nu funderar jag på att gå ut och gapa på fjortisarna i kupén intill. Dom ger mig huvudvärk!

4 timmar senare

Nu har jag tillbringat 4 timmar på tåget. Jag är glad att jag träffade Sara som jag delar kupé med, annars hade denna resan inte varit något vidare.

Jag vann skitgubbe typ 10 av 12 gånger. Det gör mig lycklig.

Jag är tveksam på om jag klarar av att tillbringa natten i den här kupén. Det är obekvämt, det gungar och är varmt som fan.






Jag vill inte välja..

På väg!

Hallå hallå.
Nu sitter jag på tåget på väg till Umeå.
Jag trodde att jag skulle banga men det gjorde jag inte!
ÄlsklingsFelizhia mötte mig på centralen, tog en latte och sedan hjälpte hon mig på tåget med alla väskor. Jag älskar henne, så otroligt mycket! Även Jimmy som hjälpte mig att bära ner all packning till stationen i Trollhättan.

Nu sitter jag i min kupé med en tjej på 22 år och en äldre kvinna. Trevligt folk, det är skönt. Senare kommer även två kottar till att gå på. I Skövde och Västerås. Yey. Internet här är jävligt kass och jag kommer inte in på msn. Illa.

Nu är det bara 13 timmar kvar tills jag är framme. Detta går ju riktigt fort!

Snart, snart..

Panik!
Jag har lite panik. Fan.

Om en timma och 35 minuter åker jag.

Jag kommer få hemlängtan. Om inte annat kommer jag hoppa av tåget i Skövde och åka hem igen.

Nu åker jag!

Lite ångest börjar jag få. Ska vara borta i 9 dagar. 9 dagar är fler dagar än vad jag var i Turkiet ens.
Det kommer säkert bli kul, och jävligt kallt.
9 dagar? Vad tänker jag med? Jag kunde inte valt ett par dagar bara? Nej, 9 dagar.

8 ½ timma kvar. Nu ska jag hem och packa!

FLYT VA!?

Jobbig kväll igår, lyckades inte somna om försen klockan var 6 på morgonen.

I morse hann jag bara att vakna innan pappa ringde och sa att han skulle hämta mig om 20 minuter för att vi skulle till Överby. Åkte ut och kikade lite, sedan drog vi till Max och käkade mat.

Sånt jävla flyt har jag också. På väg till Överby såg vi 021 parkerad, och jag blev förbannad för att jag inte hittat 020 än. Men gissa? Vi hittade 020 och pappa fick köra omväg för att vi skulle se 021 och sedan en omväg till för att hitta 022. Så nu! GE MIG 023, TACK!
Även pappa är beroende. Han ska ha 004.

Nu ska jag packa lite till och sedan dra till Ica och köpa hårfärg =)
Imorgon åker jag! :D

End.

Dagen slut. Jag har tvättat större delen av dagen, sedan käkat mat och kollat på film. Sovit lite också.

Christin kom en sväng i morse. Undrade vilket pucko som ringde på dörren när jag satt i pappas träningskläder med håret åt alla håll. Sedan kom John upp en sväng också. Det är min dag.
Helt otrolig.

Nu ska jag dricka blåbärsgrej och sova mer.

Allla Hjärtans Dag

Vaknar 08,46, jag ska tvätta! Hela dagen också, så kul va?

Nu är det bara två dagar fram tills jag åker till Umeå :D

Fredagen den 13

Yey. Fredagen den 13. Dagen kunde inte börjat bättre.

Jag försov mig, hade glömt att stänga fönstret igårkväll så det var nästintill minusgrader när jag skulle upp ur sängen, min jävla piercing har blivit cp och gjorde sjukt ont, så var tvungen att byta till större stav (SMÄRTA!!!) och sedan var min jacka blöt efter tvätten igår så fick leta fram min gamla tävlingsjacka.

Men dagen var helt ok. Papegojfan bet mig på tummen, slog i huvudet i fågelbur och kanin rev sönder mitt knä. Som vanligt.



Pappa; Vad gör du?
Jag; Ligger i ett varmt bad med tända ljus. Firar 'Alla hjärtans dag'.
Pappa; Men 'Alla hjärtans dag' är ju inte försen i morgon?
Jag: Det är fredagen den 13, lika illa.
Pappa; Jo, det är sant..



Nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv. Yey, vilken fredagkväll!

Det går bra nu!

Det är en bra tid nu! Jag berättade här om dagen att jag hade haft sånt jäkla flyt med räkningen ju! Idag skulle jag och Sofia gå och hämta ut mina skor hos skogubben, på vägen dit (från jobbet: ca 1 minuts gångväg) såg jag 017 och blev hur glad som helst! Precis när jag skulle gå in till skogubben insåg jag att jag glömt min lapp på jobbet, och på vägen tillbaka ser jag 018!
Planerar att ringa Lina, för vi vet var 019 står så vi tänkte ta en promenad dit. Men vad sker? Jo, på vägen hem från jobbet tog jag vägen förbi Ida eftersom jag var hundförare. och precis när jag ska gå över övergångstället. DÅ KOMMER 019! Fattar ni vilket flyt detta är?

Och som grädde på moset (haha) ser jag även 026 som Ida letat efter så länge.
Det är en underbar eftermiddag!


Nu har jag tvättid. Klantade mig och lyckades skvätta sköjmedel i ögat, så nu är mitt högra öga helt blodsprängt. Mys.


Misstänker också att jag blivit kärring. Igår brände sig Jimmy på min plattång - då skrek jag att han skulle skölja fingrarna i kallt vatten i fem minuter, och slutade inte tjata försen han gjorde det. Sedan ställde jag mig och strök kläder. Seriöst, jag har aldig strykit kläder i hela mitt liv, varför nu? Sedan har jag även lagat mat, städat och diskat. Morsan?


Btw, min datormus har pajat så jag har väldigt svårt att göra någonting på datorn just nu.. Jag lyckades iallafall komma in hit!

Present?

Jag sover ju så sjukt gott på nätterna. Inatt sov jag 11 timmar, utan att ens sovit dåligt tidigare nätter. Skönt!

Nu tänkte jag dra ner till stan och sedan Överby för att hitta en present till Jimmy. Vad ger man sin 17 åriga bror i present? Tips tack!

Om 5 dagar drar jag till Umeå, så det är dags att hitta en tvättid så jag har några kläder att ta med mig :)

Misslyckat

Jag fick för mig att laga mat. Makaroner, vegburgare och ostsås.
Det blev faktiskt ganska så gott, men det är helt omöjligt att äta för att det luktar så fruktansvärt illa. Har tappat all matlust så det är bara att slänga. Tyvärr.

Snö!

God morgon.

Jag har sovit helt underbart i Johans dubbelsäng i natt. Den är så stor att åt vilket håll jag än ligger så får jag fortfarande plats. Det är annat än min lilla säng!

Och det har snöat massa! Jag vill inte gå utanför dörren, det är ju så sjukt kallt!
Men snart är det dags att  gå hemåt.. Usch!

Funderar på om jag ska ta oh börja riva lite tapeter där hemma, så det blir någon ordning någon gång?

Skräckfilmsdrama

Det här är vad jag kallar trötthet.

Jag hade planerat en lugn kväll, men sedan kom Christin naturligtvis hit och förstörde det.
Vi drog till Tommy och Johannes och kollade på film. Jag har sett en del skräckfilmer, men aldrig som den här. Jag blev så jävla rädd att jag skrek och grät, för att sedan skratta åt hur jävla töntig jag är. Ändå kunde jag inte sluta kolla. Det är den värsta film jag någon gång sett! Fast jag lärde mig lite thailändska på det. Sedan satte vi på en annan, men då somnade jag och missade allt det bästa.
Tommy fick köra oss hem, vi vågade inte gå i mörkret.

Jag har till och med städat rummet mitt i natten, och nu är jag hungrig. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska äta eller sova..

Tävlingsdag

Anette har länge haft ansvar för utmaningen; "Frida med vädurar". Det har tills i dag gått helt åt helvete.
Alla gånger jag någon gång hoppat med någon vädur/vädurskorsning har det bara gått väldigt väldigt dåligt. Till och med värre än så, det har varit en katastrof. Inte ens Trias lyckades jag med. Det går inte att misslyckas med honom.
Men från och med idag går vi mot ljusare tider. Idag kom jag igenom en bana med Speja, på 4 fel. Så jävla bra!
Lite stolt är jag! Nu ska jag bara lära mig dom där odjuren också..

Förövrigt har dagen varit fruktansvärt kall. 
Vi diskuterade idag varför vi utsätter oss för detta. Jag har inte ens någon kanin men ändå är jag en bland dom första som kommer på morgonen, och en bland dom sista som åker. Och jag fryser ihjäl lika mycket varje gång.
Nu längtar jag väldigt mycket tills sommaren.

Nu blir det iallafall Hemköp. Jag ska köpa lite godis faktiskt, som ett litet firande för den stora dagen. Och cigg.


GRATTIS TILL JOHN SOM FYLLER 21 ÅR IDAG!

John och Christin


 

Det sjunkande skeppet

Jag läser Katrins blogg, och jag kan bara inte sluta. Februari, januari, december, november, oktober, september. Hon är så skön!

Förutom det har jag käkat min egenlagade mat idag igen. Tredje dagen i rad och den blir så jävla mycket värre för varje dag som går. Jag ser inte fram emot i morgon.
När jag lagade den, i torsdags var den så sjukt god. Jag käkade tills jag inte fick ner någonting mer. Sedan var cirka 80 % (jag skojar inte) av grönsaksgratängen kvar, och eftersom den tog mig 2 ½ timma att laga och var så otroligt god bestämde jag mig för att frysa in den tillsammans med mitt egengjorda potatismos (potatismoset var inte så mosigt utan mest såsigt), för att kunna återuppleva den stunden igen.

Kommer till jobbet på fredagen, så sjukt stolt över min egengjorda matlåda. Dagen var som sagt på topp! Enda tills det var dags för lunch. För det första är micron på Fidos inte riktigt som den ska, så hörnena på maten kokade, medans jag fick hugga som fan för att få grepp om maten i mitten. När den väl var halv-varm så hade jag en deciliter vatten i matlådan. Det slutade med att jag slängde alltihopa.

När jag skulle äta här nyss, så slog jag ut hela matlådan på en tallrik och sedan in i micron. Efter 25 minuter på effekt 350 så var den inte isig längre, men kall. Och maten låg i mitten, medans det simmade runt massa vatten omkring. Såg ut ungefär som ett sjunkade skepp. Jag käkade lite grann men sedan fick jag inse fakta och det enda alternativet var att slänga det sjunkade skeppet.





Nu får jag sms av Robin. Här om kvällen satt vi hemma hos honom och kollade på en sjukt äcklig film. Jävligt äcklig var den också, och jag är så sjukt mörkrädd. Nu skickar han "come out come out, where ever you are! Im Charlie!" när jag sitter helt ensam. Så jävla kul man kan ha va! Sedan surar han för att jag inte tycker det var lika kul som han.


Nu ska jag lyssna på Kent - Utan dina andetag och sova. Försöka iallafall. Någon utan mina grannar har fest så det ekar över hela Tingvalla. Dom kan väl ändå hålla balkongdörren stängd..

Lillebror

När jag stod i duschen kom jag att fundera på lite saker. Till exempel att Jimmy fyller 17 år om tio dagar. Det är ganska sjukt faktiskt. Jag har alltid tänkt på honom som liten, eftersom han är min lillebror.
Jag kommer ihåg när han var liten och klämde av sin tå i dörren. Då minns jag att jag dagarna efter virade in hans fot i min filt så att han kunde gå mjukt, så att det inte gjorde så ont i tån (som han i och för sig inte hade kvar..).
Och när han ramlade ner från en ribbstol och krossade näsan och fick hjärnskakning, då låg han på soffan och varnade mig att inte klättra så högt upp i ribbstolarna, och jag bjöd honom på mitt godis så att han skulle bli glad.
Och på den tiden kunde jag slå ner honom. På den tiden var han min lillebror.

Nu fyller han snart 17 år.
Han har kommit i kapp mig och det finns ingen chans i världen att jag lyckas slå ner honom. Folk som träffar mig och Jimmy ihop och inte känner oss så bra tror att han är min storebror. Det är svårt att förstå för andra hur hårt det känns för mig.

Men han är iallafall fortfarande en lillebror. Jag får fortfarande förklara för honom hur saker och ting går till.




Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Christin, bowling och Max

Igår var en helt underbar dag. För första dagen på länge var jag på riktigt topphumör och gick runt och sjöng och tjatade på Ida om hur vilken bra dag det var. Inte nog med det; först ser jag 012 utanför jobbet, några timmar senare ser jag en till när jag genade genom parkeringshuset. När jag kommer ut från parkeringshuset åker 013 förbi mig, som på beställning! Och när jag gick hem från jobbet såg jag även 014. Det var en bra dag!

Kom hem, tog en dusch, bowlade med Christin, drog till Daniel med han och Emil och kollade på film. Hur mys som helst! Sedan var det Shell, hem och käka ostbågar för att sedan somn 05,30. Jag älskar såna kvällar, speciellt med Christin!


Idag vaknade jag vid 11 av att Christin viskade "Frida, sover du?". Stan och köpte lite presenter, sedan Överby för att käka på Max. Bakom oss i kön stog någon kille från Idol som Christin tydligen hejade på en längre perid. Jag har ingen aning om vem det var dock.
Det var helt sjukt bra rea på Gina Tricot så jag fick med mig bh och två par leggins därifrån. Ett par lila! Det kommer antagligen aldrig att hända att jag har dom på mig.. Även älsklings-hårinpackning och glanstoning. Nu hoppas jag att detta funkar lika mycket som det kostade.

Som om inte detta var nog såg jag 015 på Överbys parkering, och sedan såg jag 016 på väg från bussen hem till mig. Christin är förtvivlad, hon letar fortfarande efter 007 som jag ser nästan varje dag :D

Christin: Frida, hur mycket pengar har du gjort slut på sedan jag kom?
Jag: Strax över 800, jag vet inte riktigt
Christin: Jag har gjort slut på 350 tror jag
Christin igen: Eller vafan, det kan inte stämma. Det måste vart 375.
Internskämt, jag vet. Men älskade <3

Tobbe 20 år!

Fredagskvällen var den bästa på länge. Jag somnade strax innan sju och sov i hela femton timmar, skönt! Sedan vaknade jag av att pappa damsugde, hatar det ljudet!

Lite kalas för pappa som fyllde år, sedan var det fest hos Tobbe som fyllde 20 i fredags.
Jag skulle ju vart nykter, men det gick ju åt helvete precis som alltid. Nångång på kvällen ringde jag Tommy som följde mig till Shell och sedan hem, han är allt snäll :) Hade tappat mina nycklar så satt säkert en timma utanför dörren innan pappa vaknade. Kom i säng vid halv fem.

Jag hade ställt klockan på halv sju fast att inte mamma skulle komma försen klockan nio. Nödvändigt. Var så jävla bakis och mådde så sjukt dåligt att mamma fick stanna två gånger på vägen till Ikea för att jag trodde jag skulle dö, och sedan tog det mig även en halvtimma innan jag kunde gå in.

Fick i mig frukost vid tre samt kladdkaka vid fem, så nu mår jag lite bättre.
Dock ska jag lova mig själv att en gång för alltid ta det lite mer lugnt. Det funkar inte så som det håller på nu..

RSS 2.0