Försäkringshelvete



Mamma: Det här är min suparkompis.



Jag har ringt och kollat försäkringar och grejer för mobilen, jag får ingen tillbaka utan ska gå och betala den här jävla telefonen i två år, helt i onödan. Så förbannad är jag. Och att försäkringsgubben jag pratade med var så jävla dryg och otrevlig gör mig ännu mer arg!

Ikväll vill jag se på film och käka popcorn, vem är på?

Mobilförlust

Min nya mobil (10 dagar gammal) lämnade idag jordelivet.
Någon snodde den på jobbet. Jag vet att jag hade den halv fem, Niko ringde halv sex och då var den tydligen på. Halv sju skulle jag hem från jobbet men då fanns ingen mobil.
Jag är så jävla arg!
Har iallafall ringt och polisanmält, spärrat kort och mobil och i morgon ska jag ta reda på om det finns någon försäkring. Vet att jag inte har någon, men ska försöka ändå. Jag hoppas verkligen!

Tråkigt nog är alla bilder, alla sms och alla nummer borta, så snälla, skicka telefonnummer dit ni lättast når mig! För tillfället, och fram tills mitt nya kort kommer så kommer ni att kunna nå mig på 0763-383140.


Nu ska jag åka hem till mamma och lämna bilen. Är så jävla pepp på utgång men det ser mörkt ut för mig :(

MittGrubbel

http://mittgrubbel.blogspot.com/
Det här är bra grejer, det ska ni veta!

Blåbär

Jag och Robin har varit på Hunneberg och plockat lite blåbär, och så såg vi en älg!
Bra dag.
Kattungen mår också bra.
Bättre blir det inte.

I morgon blir det att vara barnvakt för första gången i mitt liv. Till tre ungar på samma gång också.
Håll tummarna för mig.

Varför jag älskar mitt jobb





Jag älskar mitt jobb.
Ibland, som till exempel den här morgonen - älskar jag inte mitt jobb. På morgonen när man ska göra massa grejer och man är jättetrött, då är det inte kul.

Och sedan kommer någon in med en jättesjuk kattunge, som är så sjukt mager, som inte kan stå på benen eller hålla uppe huvudet med egen kraft, som bara ligger och är för svag för att röra sig. Som väger så lite, är så liten, full med mask och skabb, lämnad på någon lastbrygga och ingen tror att den kommer klara sig. Då gillar jag verkligen inte mitt jobb.
Men att stå och se på när stackarn dör, det går inte. Vi bäddade i ordning en bur, så hon kunde ligga skönt, tvingade i henne vatten med spruta, försökte göra rent lite i öronen. Mosade mjukmat och gav henne, hon blev piggare, mycket piggare. Nu, kanske två timmar senare har hon ätit sig mätt, fått i sig vatten, kan både stå och gå och har till och med bitit mig rejält i handen. Inga tvivel om att hon kommer klara sig - jag älskar mitt jobb.

God morgon

Nyvaken och trött. Ska snart ta och åka upp till farmor på sjukhuset.
Blir arg, hade ställt klockan på tolv för att inte sova bort hela dagen, varför vaknar jag fyra? Kommer aldrig kunna somna ikväll = jag kommer vara död på jobbet i morgon.

Pokernatt ♥

Jag var pepp på poker. Kenny var pepp på poker. Jimmy var pepp på poker. Robin var pepp på poker. Johan BLEV pepp på poker. Det kan bara sluta på ett sätt.

Pokenatt hos Robin.
Satte igång vid nio-tiden, klockan sex åkte vi hem. Nu är jag ganska trött, men ändå inte.
Men jag klagar inte. Har haft en sjukt kul kväll, förlorat en hel del men vunnit mer än så.

Jag trivs bra med såna här kvällar ♥

Sjukling

Efter jobbet stack jag direkt upp till sjukhuset och tillbringade först två timmar med Linda och sedan två timmar med farmor, det var härligt att träffa henne igen!

Nu sitter jag hemma, jag är så sjukt pepp på utgång, men jag mår verkligen jättedåligt och jag har fått hosta så jag håller på att spränga hela lungorna. Nästan iallafall.

Jag ska vara vaken en liiiiiten stund till, sedan blir det sängen. Jag vill bli frisk, jag orkar inte att sitta och vara sjuk hela tiden :(

Fjordfestivalen

Vi planerade att dra en sväng till Fjordfestivalen. Väl framme var alla fulla och jag var nykter, så totalt opepp. När jag väl blev övertalad att betala dom 100 kronorna det kostade att gå in på området blev jag hur pepp som helst!
En riktigt kul kväll blev det!

Var dock hemma någongång vid fyra, så att ta sig upp i morse var inte kul. Som tur har jag Robin som kunde hjälpa mig upp!
När jag döende kommer ner till jobbet och möter Lina inser vi att ingen av oss hade nyckel med, så det blev att sitta och vänta en halvtimma på Karin, men mys!

Sjuk för evigt

Nu är det bekräftat: Jag kommer dö. Snart.

Dom senaste fyra månaderna har jag varit riktigt sjuk fyra gånger. Och nu är det här igen. Jag orkar verkligen inte mer. Jag får så ont, så ont i hela kroppen. Min mandlar blir så stora att jag inte KAN äta, knappt andas riktigt, snuva, hosta som får vem som helst att vilja hoppa från Kopparklinten, feber tills jag inte vet om jag är död eller levande.

Och nu är det här igen. Snälla, skjut mig bara.

Harry Potter

Ibland (ganska ofta. I stort sett alltid) klagar jag på hur trött jag är på Trollhättan. Men så kommer kvällar som den här.
Bio, Harry Potter, med Mulle, Mathias och Matthias. Jag älskar det bara! Och att IQ´n ligger på typ 0.

Mulle: Jag glömde min regnjacka i Växjö.
Matthias: Du glömmer alltid dina grejer när du är utomlands!

Sedan klagade alla en liten stund hur illa vi mådde efter allt godis på bion, åkte till Donken och köpte mat och sedan mådde vi sämst.
Men jag är lycklig efter en sån här kväll.

Bio

Nyss hemkommen från jobbet, jag är galet trött, känner att sängen är enda alternativet för mig just nu. Tyvärr är det dumt att känna så för snart blir det bio för min del! Jag, Matthias och Mathias ska se Harry Potter, yey!

Och mina skor är genomblöta. Palla gå på bio i högklackat?

Regn

Jag hatar regn! Och jag hatar att vara trött.

Inatt har jag i stort sett inte sovit någonting, fram och tillbaka lite men inget sammanhängande. Inte nog med det så öser det ner verkligen, jag kan hälla ut vatten ur mina skor. Mitt hår är lockigt och jag ser ut som ett får. Som om inte detta varit nog har jag haft något i skon som stört mig hela dagen, när det började göra ont efter ett par timmar insåg jag att en glasbit, stor som ett knappnålshuvud hade borrat sig in i min häl. Det var cirka tjugo minuters operation innan jag fick ut den.
MEN!
Ingenting stoppar mig idag!
Jag är hur glad som helst, jag är pepp på utgång ikväll (det är jag dock ensam om..), min häl är hel, skorna torkar och håret kan jag platta.

Varför inte alltid lika enkelt?

Bara för skojs skull svarade jag på en annons på en lägenhet. Eller ja, ett rum var det, i en lägenhet. Tjejen som hade den svarade ganska direkt och frågade om jag kunde komma och kolla på den idag eller i morgon.
Problemet är att det är ca 50 mil att åka, enkel resa.


Varför kan det inte alltid vara såhär enkelt?

Glad!

Vilken härlig daaaag!
När jag vaknade för ungefär en timma sedan, satte jag mig som vanligt vid datorn. Jag kollade mailen, precis som vanligt. Det som inte var lika vanligt är att jag fått ett svar från ett jobb i Norge!
Nu är jag glad!

Loka


Tro mig. Det här är vad jag kallar kärlek!

Tv-kväll

Galet trött, legat hemma och kollat på tv med pappa hela kvällen.
Insett två saker:

Varför måste Paris Hilton ha ett tv-program för att hitta en bästa vän?
Och hur kan hon med att bete sig så jävla illa mot deltagana? Och hur kan deltagarna fortfarande vilja vara med och vinna Paris som sin bästa vän, när hon behandlar dom så?
Är det verkligen värt att låta någon sänka dom så hårt, för att bli känd för ett par veckor? Varken Paris eller någon annan kommer minnas någon av dom om ett halvår.

Det känns inte bra att se "American Pie - The Naked Mile" med sin pappa.


Nu funderar jag vad jag ska hitta på, vill inte tillbringa min kväll med att sova.

Ida är bäst

HAHAHAHA! Jag älskar den här dagen!

Det började med att jag hämtade min nya mobil igår och lyckades fixa så att alarmljudet och ringsignalen är samma = jag var jävligt arg när någon ringde mig 7000 gånger i morse.
När det visade sig att jag hade försovit mig och att det var alarmet som hade ringt och inte någon som ville mig något viktigt ser jag att jag har fem missade samtal från Ida. Hon har låst sig ute och har inga nycklar till varesig sig själv eller jobbet. Då var det humor!

Sen ringde Felizhia och berättade att någon hade fått sin förlovningsring slängd på sig. Skadeglädje!

Lysekil

Vaken igen

Nu har jag vaknat igen.
Av 28 timmar har jag sovit 20, det funkar inte.
Jagvet inte vad jag ska göra idag, vill måla om men någon sa att man måst slipa och greja först. Hur komplicerat kan det vara att bara måla? Och jag har inte en aning om vart jag ska göra av alla kläder under tiden..

Fallens dagar - 4

Så. Nu är Fallens slut för den här gången.

När Felizhia åkte hem vid tre la jag mig i sängen och somnade med en gång. Vaknade igen när Linda hörde av sig vid halv tio och ville dra med mig till fyrverkerierna i stan, så så blev det. Nu är jag hemma igen, är galet trött fast att jag har sovit 11 av 17 timmar, det blir att käka lite mer cheezballz, det ända jag kunnat få i mig idag, dricka mer vatten och sova, hoppas på att jag mår bättre i morgon.

Skönt.

Fallens dagar - 3

Jag är relativt nyvaken, mår ganska dåligt.

Igår var bra!
Jag och Felizhia kunde inte bestäma vart vi skulle ta vägen, men till slut slutade med att vi drog ner til stan, hem till en kompis till Ida. Där befinner sig en massa folk jag inte känner samt Ida och Jennie från jobbet. Fulla! Jag önskar att Jennie blir alkoholist, för det var länge sedan jag skrattade så mycket.

Det blev dags att dra till Swania där det var någon junkyard-grej, det visade sig att det inte var riktigt min typ av grej, men vi gjorde det bästa av saken och jag hade sjukt kul!!
Tuffaste på hela kvällen; stog ute och rökte när någon mysko brud kommer fram och pratar med mig, "ääär det inte Fridaaa?". Det var sjukt kul verkligen, inte sett människan sedan strax innan jag fyllde elva. ELVA år. Det är åtta år sedan jag träffade henne senast!
Då var jag liten, kort och hade långt blondt lockigt hår. Jag blir lite förvånad av att hon kände igen mig, men kul var det iallafall!

Kvällen avslutades hemma hos Niko med Johannes, Johan och Felizhia, mys var det!
Var hemma igen vid sex i morse, kom i säng runt sju. Bra grejer.
Mindre bra grejer var att vakna i morse.

Fallens dagar - 2

Vaknade vid ett av att Mattias var här, sedan blev det en sväng till Linda för att färga håret, tävling till strax efter tio och nu är vi precis hemkomna från Fallens. Ganska så trvligthar det varit, jag är off oc hhar varit totalt nykter hela kvällen. Om cirka fyra timmar ska jag upp. Vem väcker mig?

Fallens dagar - 1

Vaken hela natten, körde pappa till jobbet vid sex, hem och fixade färdigt med tvätten och sov någon timma innan Jimmy kom och väckte mig.
Till Överby för att fixa en extra hemnyckel, lite mat på Donken, runt i stort sett överallt. Nu har det varit en kväll nere på stan med Johan, Robin och Putte, mys har det varit.

Jag känner att alla krafter i min kropp är helt väck. Länge sedan jag kände mig så svag att jag knappt orkar trycka ner tangenterna när jag skriver.

Tvätt :(

Nu har jag tvättat fem maskiner med tvätt. Det jobbiga är bara att maskinerna slår av strömmen då och då eftersom att man egentligen inte får tvätta vid den här tiden, så allting går ju så himla mycket långsammare. Jag ska ta ett par mackor, har fortfarande inte ätit och sedan ska jag stryka sängkläder (högst onödigt tycker jag, dom bli ändå skrynkliga direkt) bara för att hålla mig vaken.

Duktig idag

På min enda semestervecka har jag jobbat tre dagar i rad, lite jobbigt men det är pengar!

Förutom att ha jobbat hela dagen har jag varit ute på Överby med Ida, förnyat mitt abonnemang, hämtat ut körkortet som kom igår, städat och rensat här hemma en hel del, tänkt ut en inköpslista för i morgon (det blir massa som ska fixas, äntligen!). Känner mig himla duktig.

I natt blir det att tvätta alla sängkläder samt kuddar, täcke och överkastet. Även kläderna, badrumsmattan samt gardinerna i mitt rum om jag orkar med det.
Och i morgon bitti ska jag upp klockan sex för att köra pappa till jobbet så jag kan få ha bilen och åka runt och handla allting som ska inhandlas, och sedan blir det att fixa och fixa! Färga håret måste jag göra också. Jobbigt.

Inte ätit mer än en falafelrulle och två bananer idag. Nu behöver jag mat igen känner jag!

Jobb

God morgon.
Jag har sovit i säkert 12 timmar, ändå är jag galet trött.
Nu ska jag iväg och jobba en sväng, och sedan är jag förhoppningsvis ledig ända tills tisdag nästa vecka!

Jobb

Uppe med tuppen!
Nu är det jobb som gäller för min del, ska bli mys :)

Matthias

Nyss hemkommen från Matthias, trött är jag även om jag somnade hemma hos Matthias. Så jävla social är jag! :(
Nu blir det att sova vidare, för snart ska jag upp och jobba. Kommer dö.

Styrelsemöte avklarat

Styrelsemöte avklarat!
Det blir dusch och sedan hem till mamma.


Det är inte dags än. Jag vill inte glömma.
Gör det lätt för mig.

Hårt.

Nyvaken. Trött. Vaknade först av att Karin ringde, någon minut senare ringde Cathriné och bara minuter efter det plingade Lina och Carro på dörren.

Gårdagen var lite hård. Sov dåligt, upp och jobbade, körde hem Karin från jobbet, åkte hem och duschade, åkte ut till Upphärad, hämtade Cathriné och Maria, körde vilse ett par gånger på väg till Lane Loge (!?!?), Maria var full, jag hittade hem, hämtade Mattias, käkade mat på Donken, åkte tillbaka till Lane Loge, hämtade Cathriné och Maria, Maria fortfarande väldigt full, körde till Max, Shell och sedan tillbaka till Upphärad, till Sylte, mötte Niko, åkte och tankade, tillbaka till Niko, sedan hem och sov. Då var väl klockan närmare fyra på natten. Gott.

Jag är galet hungrig, snart är det styrelsemöte, efter mötet blir det att åka till Lidköping och hämta grejerna, hem och sova och så blir det jobb i morgon. HÄRLIGT!

Körkort

JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!
Lycklig människa är jag nu!

Mobilblogg 090708

Sitter i Lidköping och väntar på bussen. Köpte precis ett helt mål för mina sista pengar som jag klarade av att äta några pommes och en femtedels hamburgare ifrån. Värt. Hade körlektion i morse, känner att jag börjar bli galet nervös nu. Inget kul är det!

Direkt när jag kommer hem blir det att föra över lite pengar, dra direkt till jobbet och jobba, och sedan tillbaka till Lidköping. Jag är så trött på detta åkandet!

Mobilblogg 090706

Idag fyller Niklas 18 år! Jättegrattis till honom! Stackarn har fått fira sin födelsedag med att sitta och läsa teori med mig i närmare fem timmar, men mys har vi haft det :) Håller tummarna för att det går bra för honom i morgon!

Nu sitter jag och väntar på mamma, kalas i Vårgårda blir det ikväll för även Emil fyller 18 år idag! Grattis <3

Robin Palmén ♥

Två år idag.
Så saknad, så älskad.
Vila i frid ♥

Filmdags

Förfest hos Nissinen igår med gamla folk jag inte sett på flera år, och det var helt underbart!
Bakis var jag i stort sett hela kvällen men efter ett par cider mådde jag hyfsat bra.

Nu blir det film :)

Mobilblogg 090704

Nu sitter jag och Felizhia på tåget hem till Trollhättan. Jag är fortfarande bakis och det är inte så bra. Käkade lite på Donken och det gjorde bara saken värre, usch. Att köra hårt ikväll också känns alltså inte aktuellt, men vi får väl se hur det blir.
 
Felizhia: Sminkade du dig innan vi åkte hemifrån?
Jag: Nej
Felizhia: Då är ju du vacker naturligt.

Underbar kväll i Göteborg ;D

Helt galen kväll igår. Så jävla kul hade vi! Kom hem vid fem, tillbringade ett tag på altanen med Doritos, cigg, Felizhia, Jocke och Gustav innan vi gick och la oss.
Men som alla vet finns det ingenting gott som inte för något ont med sig. Bakfylla är dagens huvudperson.

Men jag hinner tyvärr varken skriva eller lägga upp bilder, för nu ska jag göra mig i ordning för utgång!

Utgång!

Vaknade upp vid elva någon gång av att det var bastu i hela lägenheten, käkade lite dumle och chips till frukost och åkte sedan ut till Överby för att dämpa min ångest. Det funkar alltid lika bra!
Hittade en tunika, linne, shorts, t-shit, bh och lite småsaker, men nu är jag dock pank tråkigt nog.

Ikväll är det Göteborg som gäller! PEPP!

Grattis till Jimmy

Bad blev det.
Jag och Jocke drog ut till Knorren och badade, skönt var det! Jag trodde att jag höll på att bli anfallen av en om i vattnet, vilket visade sig vara ett löv som simmade runt i strömmarna.
Efter någon timma i vattnet drog jag bort till Ida, Jimmy och deras kompisar och firade att Jimmy fyllde 23, så grattis till han! Hur mys som helst var det, men efter tre timmar drog vi oss hemåt, hyfsat kallt började det bli då.

Nu blir det väl att sova.
I morgon är jag pepp på utgång i Göteborg!

Jag vill bada

Jag dör. Jag dör. Det är 40 grader varmt här hemma. Inomhus.

Fantastiskt med lite värme och helt underbart med sommar, men just nu är det varmt. Väldigt varmt!
Tvättid just nu, sådär kul är det. Jag vill bada.

Underbara dag

Dagen har varit underbar, såklart.

Jag har köpt en fisk på pinne. En träfisk!
Och fått skavsår mellan tårna bara för flipflopsen.

Nu vill jag sova :*

Smögen

Mattias, jag och Felizhia är ute på Smögen. Ligger här i strålande sol, på ett berg alldeles precis vid vattnet. Det enda som hörs är vågorna som slår mot berget och någon båt då och då och ibland svävar det förbi någon fiskmås. Vi har bullar, pannkakor, godis och vatten. Jag älskar det här, jag skulle älska att ha det såhär alltid. Så jävla underbart!
RSS 2.0