Kronan och första advent

Idag är det första advent. Bara 3 veckor och 3 dagar fram til julafton! Hur fort har inte detta året gått egentligen? Bara en månad kvar till nyår. Fan vad jag hatar nyår! Hur jag än planerar och planerar går det ändå alltid åt helvete! Hela januari har jag ångest och lovar mig själv att aldrig fira nyår igen. Först framåt midsommar kan jag skratta åt det. Och sedan blir midsommar precis likadan som nyår fast varmare, och lagom till jul kan jag skratta åt det också. Och så börjar det om igen...

Kronan igår!
Jag var först helt opepp på att åka dit, jag och Christin satt hemma och käkade och kollade på Bert - den siste oskulden. Sedan gjorde vi oss i ordning lite, John hämtade oss och vi åkte hem till Simon på förfest. Jag kände inte en kotte där! Men det var rätt trevligt iallafall. När folken med fribiljett innan 23 gick blev jag, Christin, John och Niklas kvar där innan vi stack någon timma senare. Jag var ganska bra full innan vi kom dit, men någon shot Christin lurade på mig var tydligen droppen! :P Det var kul iallafall, och hem kom vi också (när vi var på plats hade vi pratat med nästintill hela bekantskapskretsen utan resultat).



Christin och jag, skum bild :O

John och Christin
John och Christin, är dom inte så sjukt fina?

Nikals och jag
Och Niklas och jag! Haha!



Idag var jag dock inte lika pigg. Hade knappt sovit alls, så jävla kallt var det! Och trots två täcken blev det inte bättre! Vid halv 12 gapar Christin att min buss går om en halvtimma från Grästorp, och snabba var vi så jag hann med den också :D Träffade Linda och gick till Strandgatan och fikade med henne, alltid mys! <3
Så gick jag förbi Fidos och fick reda på att jag ska jobba lördag och söndag. Inte mig emot!

Nu ska jag ringa runt till Trestadare och planera uppvisningshoppningen den 6 december.

Grattis Johan!

GRATTIS JOHAN! 21 ÅR! Igår iallafall! Satt hemma hos Ida och Santi och drack lite, men jag var sjukt trött, så vid ett eller något åkte vi hem till Christin och sov, hur mys som helst. Och halva morgonen låg vi bara i sängen och kollade tv. McDonalds och sedan hem till mamma. Ikväll vill Christin ha med mig till Kronan. Vilket jag INTE är pepp på. Men jag får väl ändra mig^^

Torsdag

Igår kväll, PRECIS när jag hade somnat blir jag såklart väckt av Johan som ringer och väcker mig. Men det gör inget, han skickade sjukt skön musik. Enya- Only Time, älskar jag redan! Och sen kunde jag inte sova utan låg och spelade i typ 1½ timma, vilket resulterade i att jag höll på att försova mig i morse, men då ringer Robin istället. Tur är väl det!

Jobb idag, det är lite kaos i butiken, känns som det är saker att göra överallt, men det är bra, dagarna går fort då! Nu ska jag duscha och sen till Robin - han ska hjälpa mig med denna jävla matten som jag är så förbannad på. På måndag MÅSTE jag se till att vara på några extra mattelektioner så att läraren kan förklara det här för mig.

I morgon är det redan helg. Veckorna går fort fram nu vid jul. Och julklappar måste jag köpa också, men har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på.. Någon med några kul förslag? Jag önskar mig iallafall ett busskort från Lidköpings Kommun så att jag kan få vara hos mamma lite ibland! Ge mig, gärna i förskott!

:@

Nu lägger jag ner det här! Nu blir det att dricka lite saft och sen sova!

Matte :@

Jag håller på att bli galen. Om en vecka är det nationella prov, jag är på kapitel 4 och fattar ingenting. Höll på på kapitel 3 - Geometri, men jag fattar verkligen inte. Jag kan bara inte få in hur i helvete allting funkar! Jag hoppade över skiten och började på Bråk istället, men då är jag så jävla trött så jag inte kan tänka istället och det löser ju ingenting. JAG HATAR MATTE!!!!!!!

Och så är det jobb torsdag - fredag och då lär jag knappast vara piggare. Och i helgen blir det ju naturligtvis lika mycket plugg som vanligt, och sen är det prov som jag inte kommer klara. Fyfan vad förbannad jag blir!!!

Och så har jag ont i magen av förmycket pepparkaksdeg också :(
Mötet idag blev inställt, det fick jag reda på 10 minuter innan vi skulle börja..

Ingen bra eftermiddag för min del! Förmiddagen var dock bra! <3

Läpp-piercing!

Halvdag hos Berit. Vi gick ut med hundarna och gick vilse :O Kallt var det, men vi hittade iallafall tillbaka. Och sjukt söta valpar har hon!

Sen vi typ 3 mötte jag Christin och John, så vi gjorde grupp-piercing! John i tungan, Christin fick snakebites och jag gjorde en i läppen. Nu är det lite städning och tvätt som gäller, och snart ska jag till Robin!

God morgon!

Igår planterade jag om växterna i mitt akvarium, dom växer som fan. Sjukt fort och dom tar över hela akvariet. När jag väl var färdig inser jag att jag har bra mycket mer växter än vad som egentligen får plats, så på tprsdag får jag plocka med mig ett par stycken till Susanne.

Nu när jag vaknade var jag helt säker på att jag kom upp i tid, men då visar det sig såklart att jag inte har gjort det. Men men,  nu ska jag se om jag hittar några mackor så jag kan få i mig lite frukost! Sen ska vi iväg till Berit och gå ut med hundarna och kolla valpar!

Hur jobbigt blir det?

Jag är fan kass när det gäller skolan. Vad sur jag blir på mig själv! Engelskan fuckade jag eftersom jag flippade på läraren innan ens lektionen började, på samhällen vet jag inte vad jag gjorde, när jag skulle komma iikapp i matten satt vi och hade djupa diskussioner i korridoren och sedan fick jag reda på att vi har nationella prov nästa vecka - jag är på kapitel 3 och fattar ingenting. Sen hade jag samhäll igen, bara Basse där när jag och Hajjen kommer. Lyckad skola. Och så var det psykologi. Värdelös dag.


Såhär mycket gör vi på samhällen.

Samhällsläraren var iallafall shysst och lät mig göra provet iallafall. Så nu har jag cirka 100 sidor politisk ekonomi samt samhällsekonomi att läsa. Och så pratade jag med svenskaläraren så jag får försöka göra klart Svenska A, och göra klart uppgifterna i Svenska B jag inte har börjat med, samt omprov i vissa grejer som jag inte har en aning om vad det handlar om. Helvete.

Dagen höjdpunkt var iallafall fika med Linda, hon gör mig alltid på bra humör!
Och i morgon kommer Christin!! <3

Nu ska jag städa detta rummet, det är kaos som fan! Och så ska jag städa akvariet. Kul kul......
Och så behöver jag låna 400 av någon tills på onsdag. Vem ställer upp?

Skola

Även om det är måndag, även om det tar emot så ska jag till skolan. Hela dagen. Jag har egentligen bara 2 lektioner, men det ska bli nästintill fulldag och jag ska vara med på 5 stycken. Måste läsa igen engelskan och matten iallafall. Och redan nu märker jag att jag kommer komma för sent.. Illa!

Sovdags

Nu är jag helt död. Så nu ska jag sova. Jag har lovat Viktor att möta han i morgon, 06,45. Det är lite jobbigt för egentligen behöver jag inte gå upp försen 08,30.

Får lite ångest såhär på kvällen, för jag vill egentligen inte vara här mer.

Casa

Christin kan inte hitta till torget! Hon körde vilse i Trollhättan igår, hahaha!

Vi satt hemma hos Johan och drack lite innan mamma kom för att köra oss till Nossebro. När vi väl kommer fram är det iskallt och sjukt lång kö. När vakterna säger att det är cirka en timmas kö bangar vi och åker tillbaka till Johan för att hämta alkohol och sedan fortsätta in till Vara - där det inte var alltför party men hur trevligt som helst :) Chaffören på hemresan höll på att ta död på oss, men det gick bra ändå.

I morses sov jag fram och tillbaka mellan typ sju och tolv, hur gött som helst. Sedan stack vi till Järpås och köpte pizza och såg på tv. Det är fan livet! Iallafall på söndagar! Johan och John åkte iväg och jag och Christin kollade på Miami Ink och käkade kinapuffar. Jag älskar henne, verkligen. Massa också!

Idag har jag fått tillbaka min kamera också, inte helt fel! Nu kan jag äntligen få ta lite bilder, det har jag saknat.




Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Lördag :)

Står på jobbet nu, väntar på stängning :) Hur mys dag som helst, jag älskar lördagar på Fidos! Klockan 3 kommer Christin och hämtar mig, och i kväll blir det Casa!

Helg igen!

Morgonen var sjukt seg, som vanligt. Dagen var precis lika seg och jag trodde aldrig att den skulle ta slut! Fredagar brukar ju gå fort? Nu har jag skrivit de sista start/domarlistorna och det är helt otroligt skönt!

Nu blir det dusch och sedan sticker jag iväg till Robin som jag inte träffat på 9 dagar!
Och i morgon blir det Casa med Christin! <3 <3 <3

Vinter på riktigt!

Jag har världens skavsår på båda hälarna, så trots plåster pallade jag inte med gymmet som jag hade tänkt mig. Hoppas det läker fort! På vägen hem började snöa, massa också! Så nu är det vinter på riktigt :(

Pappa är hemma nu, han älskar att bråka med mig. Jag vill inte!
Nu blir det lite sömn känner jag. Godnatt!

Torsdag

Den här dagen har varit väldigt seg! Och Ida frågade mig om jag bara var trött eller om jag hade fått stryk, jag är blå runt ögonen :( Sjukt trött är jag verkligen! Nu är det bara två dagar kvar tills jag är ledig en dag igen!

Nu blir det gym och sen sova!

Torsdag

Igår gick jag och la mig 18,30 och somnade med en gång. Det var väääldigt skönt! Ändå höll jag på att försova mig idag när klockan ringde halv 8, 13 timmar senare. När jag vaknade var jag helt säker på att det var lördag, och att jag skulle åka till Lidköping ikväll, men nejdå, bara torsdag :(

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och dra och jobba!

Onsdag

Lite lyx är det trots allt att jag bara hade 1 ½ mattelektiom idag, samt 2 svenskalektioner som bara höll på 15 minuter vardera. Precis vad jag behövde idag! Mer av det! Slutade innan 1 gjorde vi också :)

När jag kom hem från skolan käkade jag pepparkakor och sedan släpade jag iväg mig till gymmet. Så sjukt trött är jag, men det gick bra endå. Sjukt bra också. Nu sitter jag här och har massa att göra. Jag måste göra vattenbyte på akvariet, städa mitt rum, plugga, äta mat (mycket hungrig just nu), uppdatera hemsidan osv osv. Men jag ska inte göra någonting, bara borsta tänderna och sova!

Hemma igen!

Varje gång jag blundar är jag direkt i en helt annan värld. Det var länge sen jag var såhär trött! Nu är jag iallafall hemma i Trollhättan igen. Lite skönt faktiskt, slippa att resa runt med tåg så fort jag ska någonstans. Jag började egentligen skolan för 5 minuter sen, så det är bäst att jag börjar aktivera mig, men hur kul är det att cykla till skolan i den här kylan? Lat som jag är har jag inte orkat fylla på mitt busskort och nu är jag pank i en vecka till.

NATIONAL HERO!

5 i morse ringde klockan. Jag vägrade lämna sängen. Morsan gapade på mig och Jimmy skrek att jag skulle öppna balkongdörren för att det var varmt, när jag själv hade istappar på tårna. Är det konstigt att jag en gång flyttade ifrån dom? Kom till slut upp och sprang iväg till bussen, i blåst och spöregn. Självklart missar jag bussen. Eller jag missade den inte egentligen - den missade mig. För jag var där två minuter innan avgångstid men den hade redan åkt.

Halva morgonen satt jag med startlistor och domarlistor till tävlingen i helgen, och sedan blev det massa fix inför styrelsemötet nästa onsdag.

Lina hade något spel som jag beslutade mig för att prova. Skitspel säger jag, fan vad irriterande. Jag har fan ingen aning om hur man gör, jag har brytit nacken och jag vet inte allt. Lite humor är trots allt detta, när Linas rekord är 3,2 meter:



Mindre humor är när jag var på 98 meter och trodde jag skulle vinna visade det sig att man skulle hoppa längdhopp också. Efter 45 minuters spel och död hade jag klarat 100 meter, och så dog jag när jag skulle hoppa längd. Det är fan deprimerande.

SLÅ MIG OM DU KAN! http://www.foddy.net/athletics.swf

Jag lovade mig själv att aldrig spela skiten igen, men ett sista försök ska jag göra innan det är dags för dusch.


UPPDATERING:
Btw, nu läste jag lite nogrannare och jag kanske vann ändå?

Som vanligt va?

Jag hade planer på att åka hem trots allt, men precis när jag kommer ut ur duchen får jag ett sms som lyder "Ändrade planer. Kan du ta dig till mig? Så drar vi till Johan. Snälla? :)" Jag får på mig kläder och packar väskan och hinner med tåget med cirka 12 sekunder till godo när jag får ett sms att planerna blir ändrade igen. Så jag får lätt panik när jag inser att det inte finns en chans i världen att ta mig hem igen. Skulle hoppa av i Levene, men då stannar såklart inte tåget. Tågchaffören är dock otroligt snäll och släpper av mig mitt i skogen. Kolsvart och jag är sjukt mörkrädd. När jag väl får tag på Christin visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, hon fick möta mig där på rälsen mitt i ingenstans. Räddaren i nöden!

Christin åker till John men som tur var fanns det ett tåg tillbaka till Lidköping, tack för det iallafall. När jag äntligen kommer tillbaka till denna jävla lägenheten får jag såklart höra historien från mamma och Jimmy - som alltid ska jävlas med mig när min vanliga tur bryter ut. Jag fattar verkligen inte vad jag har gjort för att bli straffad med denna jävla eviga oturen!? Mys var iallafall att Johan höll mig sällskap i telefon! Lite tur i all otur har jag ändå! :)

Nu ska jag göra ett försök att sova. I morgon får jag gå upp vid 5 för att hinna med bussen hem. Är det inte lycka?

Underbara helg! :D

När jag kom till Levene mötte Christin mig. Hon berättar att John hämtar oss 19,30. Klockan var 19,26 och jag står med mjukisbrallor och var shlet. I panik ställde jag mig mitt i vägen och bytte byxor. Tur att det är mörkt ute vid den tiden!

Vi såg på film och det var mys. Vi somnade och vaknade igen klockan sex. Fyfan. Det var bara att gå upp, och så befann vi oss på Vara Resecentrum kvart i sju. Vi tröttnade redan innan vi hann sätta oss ner och traskade bort till vårdcentralen, la oss på varsin soffa och somnade. Vaknade 08,35 och gapade på Christin att hon skulle vart hos tandläkaren för en kvart sen. Bråttom, bråttom. Gick till Allé och träffade Tina som jag älskar så mycket, som alltid har ställt upp och gjort det möjligt för mig att orka med ett par svåra år, mötte Christin och gick promenad, hon åkte till Trollhättan med sin klass så jag gick och käkade krämbullar på Bagarn och sen mötte jag mamma som körde mig hit.

Jag ska städa lite (massa) så mamma blir glad! Hon jobbar typ 14 timmar om dagen och är bara hemma för att duscha och sova.

En sak som är sjukt säkert är att på onsdag går jag till rektorn och försöker tjata till mig ett busskort så jag kan flytta hit på halvtid. Jag saknar det som fan, tro det eller ej. Morsan blev sjukt förvånad när jag sa det, för jag har alltid hatat Vara.

Jag funderar på om jag blir kvar här en natt till eller inte, men sen är det allt dags att dra sig hemåt :( Men jag kommer säkerligen tillbaka på onsdag!

Kronan & Rosenström

Förfest hos Ida och Santi, sjukt kul. Det blev utgång till Kronan, bra! Såg Rosenström och Johans öga åkte på stryk. Jag var full som en räka men har inte sovit så gott på länge. Dock rökte jag mer än vad jag egentligen borde ha gjort. Men jag förlåter mig själv sålänge jag inte gör det i medvetet tillstånd! Nu ska jag bara duscha så åker jag iväg för att se film!

Tråkigt nog har jag 26 kr kvar att leva på till den 26 :O

`Vara!

Gårdagen var superstressad. När jag väl kom ifrån jobbet hade jag 8 minuter på mig att packa och fixa innan min buss gick. Bråttom!

När jag väl kom fram till mamma hade jag en havltimma på mig att käka, duscha och göra mig i ordning innan tåget till Vara gick, så det blev en aning stressat där också. Väl framme hos Ida och Santi var även Johan och Alex där. Såg lite film (Shrooms, Forgetting Sarah Marshall och Memento). Det var hur mys som helst!

Nu är jag hemma hos mamma igen. Fick skjuts av Santi hit, underbart att slippa åka tåg, det finns ingenting tråkigare. Nu ska jag ta mig en dusch så jag blir lite piggare. Det blev inte mycket sömn inatt :/

Hårfärgning

Totalt död är jag nu. Jag trodde jag var död innan men nu orkar jag knappt sitta. Så ska jag färga håret också :/ Lika bra att sätta igång!

Torsdag

Att ta sig upp ur sängen i morse var en match, så sjukt trött var jag! Jobbet bestod mest av att göra olika tester på internet, bla hur mycket vi skulle väga om 25 år om man bara käkade ett ägg om dagen mer än vad man behövde. Hur svartsjuk jag är, om jag är mentalt stark, sex-IQ osv osv. Mys!

Har gjort någonting med ryggen också, Tydligen har jag två svullna ryggkotor? Jag kan inte sånt, men ont gör det!

<3 !


CHRISTIN STEINER <3




Visst kan man bara älska dessa killar?

5 VECKOR! <3

Bara för att ingen trodde på att jag skulle klara det. Bara för därför har jag varit RÖKFRI I FEM VECKOR! 5 VECKOR! Inte ett endaste bloss, ingen snus, inga nikotinplåster/tuggumin/sugtabletter osv. Det ni!

I morse gick jag upp halv sex. Det var hårt som fan! Duschade, gick hem, hämtade böcker och gick till skolan. Och Robin följde med hela vägen. Han är underbar! Nått mindre underbart var att dagen började med matte som jag inte fattar någonting utav, och tålamodet var långt åt helvete bort redan efter tio minuter. Sen var det svenska och sen gick jag hem. Jag klarar inte av min engelskalärare längre :O

Nu väntar jag på att Becca ska sluta skolan, sen blir det träning :)

Fiskarbetet avklarat!

Nu är mitt fiskarbete klart! Äntligen! Fast det är inte så bra som jag vill att det ska vara. Får se om jag pallar rätta till det lite.

Snart ska jag till ungdomsmottagningen, sedan blir det skola, gymmet och ikväll kommer Jimmy till mig för att få håret klippt. Haha, han har sjuktanmält sig idag för att han inte vill gå till skolan med sin frisyr. Han är så skön!

Sitter och spelar Sanning och Konka med Robin på msn. Mys ju!

Fortfarande inte klar! :O

Varför väntar jag alltid till sista minuten med mina skolgrejer? Nu har jag gjort klart halva arbetet och jag är sjukt trött. Jag vill sova!


Det är min vanliga tur. Vad förväntar jag mig egentligen?

Fisk?

Jag sitter och skriver ett arbete om fiskar. Jag har suttit i 2 ½ timma, och har inte ens gjort klart 1/3 av det. Det ska vara ínlämnat i morgon. Jag får väl låtsas att de sex sista sidorna har 'försvunnit' eller något. Och hela dagen har jag levt på mariekex med Hot Chunky Salsa och tre festisar.

Jag längtar till helgen, massa! Men mest av allt längtar jag till Vara. Jag trodde ju knappast att jag skulle säga det efter fem år där, men vafan, det som var bra var jävligt bra ändå.

Söndag

Idag var jag och tränade med Becca. Jag har nog aldrig varit så slut i hela mitt liv. Det var knappt att jag orkade gå upp ur trapporna till omklädningsrummet. Benen var som gelé, men grymma är vi!


Men att cykla hem efter var inte kul. Och så cyklade jag vilse, det är min vanliga tur.


Nu sitter jag hos Robin och väntar på att han ska komma ur duschen, men seg är han!

Bloggfan

Jag har suttit i hur många timmar som helst med denna jävla bloggen. Lite förändring på utseendet vill man ju ha ibland, men hur i helvete kan det finnas så innihelvete mycket olika koder? Nu har jag kommit så långt att jag vet vad jag sysslar med, på typ fyra timmar. Nu ska bara förändringen ske också. Håll utkik, om cirka ett år är jag säkert klar.

Jag är så sjukt jävla trött också, jag fattar inte att jag inte kan sova på nätterna. När jag väl somnar vaknar jag 14 gånger varje natt av mardrömmar eller liknande. Irriterande!

Cykeltur :)

I morse blev jag väckt sjukt tidigt, vilket resulterade av att jag är som en alien hela dagen pga trötthet. Skulle åka ut till Anette för att bygga kärra, och eftersom pappa inte kunde köra beslutade jag mig för att en cykeltur inte skulle vara skadligt. Tänkte vara smart och ta en närmare väg som Anette pratade om för ett tag sen. När jag ser att jag står utanför 'Trollhättans MC' inser jag att jag var helt fel, så jag cyklade hem igen. Typ 1,5 mils cykeltur i onödan då!

Har också käkat massa mariekex med tacosås på. Hur underbart är inte det?

EMA

Jag är helt slut. Skulle jag stänga ögonen skulle jag somna direkt. Snart ska jag möta Becca, och hon är typ lika pigg som jag.

Ikväll är det EMA och det är jag sjukt sugen på att se faktiskt, så det är väl så min kväll kommer att se ut.

Städdag :)

Ingen skola idag. När jag väl kom dit efter lunch visade det sig att min lärare inte var där. I brist på annat gick jag runt i stan och är sjukt glad att jag inte hade med mig mer än 150 spänn, för dom skulle garanterat varit slut och jag hade varit pank i 22 dagar. Träffade även Gunnar och Danne, det var inte igår!

Kom hem och har städat hela vardagsrummet, badrummet och hallen. In i minsta detalj verkligen också. Flera timmar har det tagit mig men det är inte så hemskt som det brukar. Påbörjade köket, men där är det sånt kaos att jag inte vågar ta tag i det. Och sovrummet vill jag inte ens prata om. Jag tar mig fram till datorn, men inte längre.

Har inte käkat någonting på hela dagen, så hela magen värker och jag känner mig helt svag i hela kroppen. Jag vill ha pizza!

:D

I  torsdags var jag och Linda på Lipz, sjukt lång kö och massa massa folk, men kul var det! Elin, jag och Linda delade på en sån som jag inte har en aning om hur man stavar till, men som får mig helt väck, var hemma typ tre och så slutade min kväll. Underbart.

På fredagen var jag bakfull, men på kvällen bar det av till Vara för att träffa Ida. Trots att jag verkligen inte ville dricka bev det så endå. Santi och Johan var också där, samt lite andra folk som kom och gick under kvällens gång. Till slut somnade vi vid fyra efter visst kaos :)

Vaknade upp lördag morgon med Johan i soffan intill och hade ingen aning om vart jag befann mig. Det har hänt mig flera gånger det senaste när jag vaknat upp på ställen jag aldrig har sovit på innan. Frukost och sen åkte jag till Nuntorp för att hämta lite pokaler osv, samtidigt som jag passade på att träffa lite folk jag träffar ytterst sällan sedan jag gick ur KAF. På kvällen var jag sjukt trött och var hemma hos Robin :*

Igår var det tävling, det var kallt, men kul. Inte som vanligt men ja. Jag vet inte.

Idag var jag död så det blev ingen skola. Gick upp för att dra dit, men somnade sedan om för att vakna av att Robin väcker mig typ halv 3. Sedan var det kalas, fyfan vad nervöst!



Hahaha, nu fick jag en text av Viktor! I somras satt vi och spelade poker hos Marcus, och med mig och Viktor som sista kvar, beslutade att om jag förlorade skulle jag berätta min hemlighet. Om Viktor förlorade skulle han skriva en låt samt bjuda mig på en glass på McDonalds. Nu, ett par månader senare, har jag iallafall texten. Är den inte helt jävla underbar? Jag älskar den! Haha! <3


De började en kväll, vi satt å spela poker,

vi hade marker, och en kortlek utan någon joker.

Sen hände nått skumt, vi va kvar i final,

det var jag, å frida, min största rival.

Ja satt å tänkte, shit jag går all-in,

men du synade min bluff å ja fick ingenting.

Jag tänkte, ska ja satsa hårt,

de gjorde ja, så ja blev skyldig dig en låt.


Och den fick inte va taskig, så ja kickar de snällt,
yeah, ja hade knappt några marker kvar, så ödet va bestämt.

Men ja vände på steken, precis som en kock,

tog igen mina marker, så de slutade soft.

När du har hört låten och vi har samlats,

så haru hört att jag är fan så mycke bättre än dia psalma.

De enda som är kvar nu är en jävla glass,

ja sa, de enda som är kvar nu är en jävla glass.

myspace.com/mreklund

RSS 2.0