Kvällsmys

Ligger på en filt ute på gräsmattan och myser med min älskade! Leon försöker krypa till gräsmattan och käka upp gräset och Meya ligger brevid och äter på en tjurmuskel.

För tillfället borde jag njuta till max av mitt liv, och vore det inte varit för en liten detalj hade jag gjort det - istället vill jag bara försvinna. Fan, fan, fan..

Leon's namngivning, 19 maj

Vid halv ett-tiden började gästerna kika in, och strax efter ett hade alla kommit. Började med att käka lite smörgåstårta, hade sedan själva 'cermonin'. Pappa läste upp fadderbreven, Leif läste en dikt och jag hatar att prata inför folk så jag stod bara där i helt fel skor som jag hade glömt att byta efter mina ärenden på lördagmorgonen, haha.

Sedan blev det lite fika med kladdkaka och tårta samt Kamillas helt oroliga äpplekakor som jag ÄLSKAR! Skulle kunna leva ett helt liv med dom. Öppnade alla presenter Leon hade fått och det var massor med jättefina saker, både som han kan använda nu och även längre fram!


Min fina, fantastiska mamma och lilla Leon.


Morfar Peter, farfar Leif, Pontus, jag, farbror/fadder Tobbe, morbror/fadder Jimmy och Lucas i fram.


Älskade bror med Leon.


Presentöppning.


Ville ha ett 'dopljus', så fixade ett eget.


Älskade! ♥


Är så otroligt tacksam för alla som har hjälpt mig/oss innan, under och efter namngivningen, när folk började dra sig hemåt tog det nog inte ens en timma innan allt var i ordning, diskat och städat för att så många hjälpte till. Lite speciellt tack till min underbara mamma som tog ledigt från jobbet för att tillbringa hela dagen, hela kvällen och halva natten med bakning av smörgåstårtor och kladdkakor, och pappa som tillbringade halva natten med mig i församlingshemmet och löste det omöjliga ♥

Namngivning



Leon's morfar, farfar, pappa, mamma, farbror, morbror och bror!

Inte en lugn stund

Överdriver inte när jag säger att jag inte har haft en ledig minut på hela veckan. Full fart från jag vaknat tills jag somnat.

Nu sitter jag och tar en cigg och det är helt tyst, underbart! Köra igång igen, längtar tills jag får vila!

Inte min dag

Denna dagen är inte på min sida. Leon sov inte många minuter inatt och i morse visade termometern 38,1 grader. Fått gjort oss i ordning och varit ute med Meya. Nu måste jag upp och fixa mat till lilleman, sen måste vi tvinga oss ut till Överby en snabbis. Skulle egentligen varit på babymassage nu men det fick vi ställa in. Tråkigt, för det var jättemysigt sist!

Resten av dagen får jag väl tillbringa hemma tills det är dags att gå ner till O2. Är så trött så hela jag vibrerar..

Full fart

Sedan Leon väckte mig 05,45 i morse har det varit full fart! Iväg och lämnade Lucas på dagis, Morgonpromenad med Meya, hem och duscha osv, fixade i köket - diskade och invigde diskmaskinen, till Överby med Johan och handlade lite småsaker inför lördagen, till stan och handlade mer, iväg till Lidköping och lämnade över Leon till mamma och gick och klippte av mig halva håret. Ångest, ångest, men det var tvunget att få någon ordning på det. CYKLADE hem - det har jag inte gjort på måååånga år. Totalt livsfarligt!

Nu: avlida i mammas soffa en sväng.

Hemmadag

Var ute i tre timmar i regnet i morse. Till och med Meya frös när vi började vandra hemåt.

I övrigt har jag bara tillbringat dagen med Leon, försökt greja lite men han vill bara mysa, goa unge!

När Lucas kom från dagis kom han in till mig, tog av strumporna, pekade på sina GRÖNA tånaglar och sa "måla". Haha, han har fått målade naglar.
Städat lite lätt med Lucas bakom mig som dammar allt med trasan.

Måndag

Näst intill nyvaken (två timmar sen) och fortfarande trött. Gjort i ordning Leon för dagen så nu ska han bara få på sig kläder så ska vi ut med Meya. Det här vädret är ju otroligt; regn och storm - vill inte gå ut!

I lördags var det okej väder fast inte särskilt varmt. Jag, Leon och Jimmy hälsade på mormor och morfar och på kvällen gick jag och Pontus på bio.

Söndag fick mini ett bad och sedan tillbaka till mormor och morfar, träffade mamma och städade bilarna. Städade i timmar och ändå är den fortfarande smutsig, den är nog kroniskt smutsig..

God morgon

"God morgon, mamma. Vi går upp halv sex så vi med säkerhet vet att du aldrig blir utsövd."

Diskmaskin

Idag tänkte jag gå ut på krogen, nykter såklart, är totalt livrädd för att bli full igen, haha. Blev inte så iallafall, detta vädret gör en lite opepp.

Har städat en hel del iallafall, och när jag stod och diskade insåg jag hur trött jag är på att vara hushållsslav. Diska, städa, tvätta, ta hand om allt.
Vi har haft en bänkdiskmaskin stående på vinden sen jag och Pontus träffades men jag har vägrat sätta upp den för den är så stor och ful. Iallafall insåg jag att nu skiter jag i vilket, all tid jag kan få över till annat är värt det, så nu har jag gjort rent den och den går tom några gånger nu så den blir ordentligt fräsch.

Återstår bara att hitta plats till micro, kaffebryggare och vattenkokare nu..

Överby & O2

Blev en tripp till Överby igår, börjar sakta men säkert handla vad vi behöver till namngivningen, men hade varit betydligt lättare om jag visste vad vi behövde.

På kvällen var jag på O2, en gammal klasskompis från lågstadiet håller på att utbilda sig till hälsovetare. Tog typ en kvart innan jag fick världens ångest när jag förstod vad hälsa är för mig. Lever på typ chips, nudlar och mackor. "Riktig mat" för mig är falafelrulle, pizza och donken och sedan klagar jag på att min kropp inte är vad den borde vara..

BVC-träff

Har just varit iväg på någon träff på BVC. Kände mig mest ung och jag vet faktiskt inte vad man ska prata om med folk man inte känner, men i övrigt var det trevligt, Elin och Sebastian var med så hade någon att prata med, haha.

Lite tvätt i maskinerna har vi också, och jag ska fortsätta med städningen av den här lägenheten tills Johan ringer. INTE taggad på att gå ut och gå något längre idag, hoppas Meya håller med.

Tvättberg

När Pontus kom från jobbet vek vi in all miljoner ren tvätt vi hade, galet! Och ändå står två fulla tvättkorgar och en överfull Ikea-påse med smutstvätt och väntar. Borde införa en maxgräns för antalet klädesplagg per person här hemma. Vi alla fyra har sjuuukt för mycket kläder!

Skulle mysa med Pontus och film, men lilleman har varit jätteledsen så vi har bara ägnat oss åt honom, och medans Leon fick mat gick jag ut med Meya och när jag kom tillbaka sov dom båda. Bra för dom, tråkigt för mig.

Babymassage

Igår eftermiddag var vi på föräldragruppen, en dietist som pratade om mat till dom små, ganska lärorikt faktiskt. Kul var det däremot inte för Leon mest skrek och jag fick stå och guppa med honom en timma.

Idag var vi på babymassage, det var däremot hur mysigt som helst! Fem ungar, tända ljus och kuddar. Leon verkar gilla det så ska försöka fortsätta med det här hemma också!
Efter massagen var vi på BVC, han är 68 cm lång och väger nu exakt 8 kg. Vi pratade om smakportioner som han ska börja med nu, då han blir fyra månader i morgon. Vart tog min bebis vägen?

Börjat städa lite i kaoset här hemma men miniman tycker inte det är så kul. Nu ligger han i mitt knä och äter, hoppas han blir på lite bättre humör efter det :)

Fästing-äckel

Den här morgonen har inte mina närmaste velat samarbeta med mig. Leon bara skriker och Meya skäller på allt som rör sig. Funderade att ta stämbanden på dom båda men efter att ha tänkt en stund insåg jag att det nog klassas som misshandel. Försökte istället spränga mina trumhinnor och bli döv men det funkade inte heller, fick bara ont i huvudet.

Skulle investera i fästingmedel eftersom unge fröken djur drar dom där äckliga krypen till sig som en magnet, men antingen är det olika alternativ som innebär att hon alltid måste ha halsband på sig, eller gift. Slutade med att jag gick hem med en burk Fixodida och hoppas det kan göra någon skillnad iallafall. Nya fästingplockare och en ny namnbricka köpte jag också.

RSS 2.0