Ösregn

Här vaknar man efter att ha fått sova ganska så länge om än lite halvt bara. Mamma gav Leon mat och gick en snabbis med Meya innan jobbet. Nu är det snart dags för mig att gå ut med Meya igen, hade varit betydligt enklare utan barn. Och med regnkläder. Och att regnskyddet till vagnen är det sämsta någonsin, och att vagnen står i bilen som står på andra sidan parken och att vandra dit i ösregn från fjärde våningen utan hiss.. Är inte taggad på det här! Ska vänta en stund till och sedan har jag väl inget val. Får lägga Leon i en plastpåse så han håller sig torr.

För evigt och för alltid ♥

Ännu en sekund
Ännu en minut av ett liv med dig

Har världen börjat om?
Har jag levt ett liv innan du kom?

När du öppnar dina ögon, vill du säga mig nånting?
Du är den allra största gåvan nånsin i mitt liv
Jag ser dina små händer, smeker ömt din kind
En liten, liten mänska som förändrat allting

För evigt och för alltid,
du vilar i min famn
Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill,
att sitta här för evigt,
med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
har nu landat någonstans

Vart du än vill gå,
vem du än vill bli finns jag här för dig
Allting som jag gör,
allting som jag gör är för dig

När du öppnar dina ögon, vill du säga mig nånting?
Du, den allra största gåvan nånsin i mitt liv

För evigt och för alltid
Du vilar i min famn,
som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill,
är att sitta här för evigt,
med dig i min famn
Jag som alltid var på väg,
har nu landat någonstans


Jag älskar dig!

Dagen

Idag har jag haft så sjukt kul! Efter alla måsten med ungar, mat, tvätt och förberedelser inför i morgon var klara kom Thonie och vi förberedde lite inför geocachingrundan vi skulle lägga ut. Fick ut den på strax över tre timmar, reggade den och när den blev godkänd tog det endast tjugo minuter innan det var folk och började logga, så åkte ut och hälsade på dom :P

Nu kom jag hem för cirka en timma sen, Leon har precis fått mat och han ligger och hostar så för jävligt, jag börjar bli lite stressad nu. Funderar på om det är dags att åka in med honom så dom får kika så han är okej, men känns sådär att åka in en fredag natt, ska lägga mig brevid honom och hoppas att han somnar och slipper det värsta av sin hosta och snuva och att han blir bättre tills i morgon annars får det bli NÄL.

image description
Thonie fixar "Gröna Stigen #8".

Fredag

Klockan är knappt tolv och jag har redan hunnit med hur mycket som helst känns det som. Två galna ungar och Leon är jätteförkyld och så kom Loka och London och hälsade på över dagen också. Har fått spärra av så hundarna har köket och halva hallen för London är livrädd för Lucas stackarn. Nu ska jag sätta igång med matlagning och sen är det tvättid på schemat. Ska även hinna med att åka ut till Utby och hämta släpet inför i morgon :)

Sommar?

Vi är tröttna på regnet nu, vill ha sommar! Ska vara hundvakt åt Loka och London hela veckan och det är sådär kul med tre blöta shelties som ska springa runt i hela lägenheten som galningar. Också trött på alla regnkläder och paraplyer och regnskydd till vagnen som sitter skitdåligt. Sommar, tack.

Idag var Lina här och hälsade på, träffar henne sjukt sällan sedan hon flyttade till Malmö så det var trevligt. Hon fotade även Leon, så ska sätta mig och redigera lite någon kväll.

För övrigt händer inte mycket, tänkte åka iväg några dagar men nu är det livet som trehundsägare och tvåbarnsmamma som gäller en vecka ;)

Leon 5 månader

Igår blev min älskade lilla son fem månader. FEM MÅNADER! Vad hände med tiden? Fem månader är nästan ett halvår och ett halvår är ett halvt år. ÅR. Har sån ångest över detta!

Nu har han precis börjat sova i sin egen säng, det går ganska så bra men försöker även få honom att somna själv, det har vi fuskat med och gjort det den enkla vägen, och slippa gråten och det där. Det går lite sådär men dags att lära sig! Matintaget har blivit större och förutom ersättningen som han får ca 230 ml per mål, fem-sex gånger per dygn får han lite mat, lite puréer och gröt. Majskrokar har han fastnat för så det får han då och då också :)

Han börjar sakta men förhoppnings säkert ta sig framåt, mest runt i cirklar och bakåt, men lite framåt med rätt motivation, haha. Rulla runt från rygg til mage och tillbaka har han gjort sedan veckan efter han blev tre månader, och nu rullar han runt och leker med leksaker som ligger framför honom. 
Övar fortfarande på det här med att sitta helt själv men det går väl inte riktigt som han tänkt sig, ramlar gärna åt sidorna.


Mammas älskling! ♥

Student

Härlig dag med firande av Tobbes student.


Såhär på kvällskvisten är jag bitter. Hatar att aldrig prioriteras före datorn och WoW, hatar att i stort sett alltid lägga mig själv för datorn är mer lockande, hatar att aldrig kunna göra något för spelet är roligare. Hatar att få göra allt för det är viktigare att spela.

För mycket

Det händer för mycket för att jag ska hinna med, för mycket för att jag ska orka.
Har under veckan som varit haft Lucas hemma, så fullt upp med honom, Leon och Meya och att samtidigt försöka ha någon ordning på hemmet (sistnämnda funkade inte. Alls.)

Nu har Leon sovit skitdåligt tre nätter i rad så jag är ett vrak, har massa huvudvärk, smärta i hela kroppen och är så otroligt trött att hela världen snurrar. Hade hoppats på att Pontus kunde ta honom i natt och i morgon bitti men han ska iväg och spela hela natten så det är bara att försöka stå ut.

Måste försöka få städat lägenheten men jag fattar inte - hur mycket jag än städar och diskar blir det aldrig bra. Är SÅ TRÖTT PÅ SKITEN!
RSS 2.0