NYÅR WOOOOOOAH

NYÅR WOOOOOOAH

ROBIN ÄR BÄST!

FAN VAD ROBIN ÄR BÄTTRE ÄN FRIDA!

Sammanfattning 2009

SAMMANFATTNING ÅR 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Börjar listan med förvirring. Har nog inte gjort så mycket som jag aldrig gjort förut?

2. Höll du några av dina nyårslöften?
-
Jag hade inga detta året heller

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
-
Nepp

4. Dog någon som stod dig nära?
Bawer..

5. Vilka länder besökte du?
- En dagstripp till Danmark ju! Sjukt bra var det också!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
-
Ett heltidsjobb, egen lägenhet och en sheltie-valp

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- 11 mars är ett speciellt datum varje år ♥ Sedan kommer jag antagligen minnas 7 oktober ett bra tag, men kanske inte för alltid. Man vet aldrig.

8. Vad var din största framgång 2009?
- Jag tog körkort ju!

9. Största misstaget?
- Det största misstaget var också den bästa veckan jag kan minnas..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
-
Hade halsfluss typ sex gånger samt influensa och diverse småsaker.

11. Bästa köpet?
- Kan inte minnas att jag köpte något väldigt speciellt faktiskt

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Cigg

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
-
Robin och Felizhia gör mig alltid riktigt glad ♥ Mitt jobb och arbetskompisar gör mig alltid glad (i stort sett alltid iallafall), min familj kan jag inte vara mindre än lycklig med och lilla Loka gör mig glad av att bara vara söt.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
- Ison & Fille - Jag skrattar idag, påminner mig om hösten, Hoffmaestro - Seize the day och Hoffmaestro - Highway man, kommer alltid påminna mig om den här sommaren. Åh, älska! Haha

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Jag var nog gladare, men jag vet inte. Jag tror det är ganska jämt. Året har varit bra, men som man brukar säga; du blir bortskämd om det alltid går bra för dig. Jag är inte bortskämd.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
-
Som alltid, jag önskar att jag tagit mig mer tid att träffa gamla kompisar, tagit upp kontakten med folk jag inte pratar så mycket med längre, att jag hade varit i skolan lite mer och lagt mer tid på att söka jobb.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
-
Rökt mindre, satt mig i mindre jobbiga situationer samt haft huvudet med mig lite oftare. Känns som jag har hyfsat koll på läget.

18. Hur tillbringade du julen?
-
Kvällen före illbringades med pappa, A-L och Jimmy, lite julklappar och lite spel. Julafton hos mormor och morfar med släkten, efter det var det lite julklappsgrejs och mys hos Robin med mamma och Jimmy och vi avslutade allt hos Råttan, hans flickvän och Jonas.

19. Blev du kär under 2009?
-
Jag startade om ♥

20. Hur många one night stands?
-
Ingen

21. Favoritprogram på TV?
-
Simpsons och Family Guy har kört hårt i år

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
-
Vänner har visat sig vara falska jävla svin, men man hatar inte någon man en gång tyckt mycket om..

23. Bästa boken du läste i år?
-
De fyra Twilight-böckerna har jag läst ett antal gånger under året. BÄSTABÄSTABÄSTA!

24. Största musikaliska upptäckten?
-
Hoffmaestro är klart. Amon Amarth och Stephen Lynch är också bra grejer!

25. Något du önskade dig och fick?
- Körkortet och R har jag alltid velat ha, och fått det har jag också gjort

26. Något du önskade dig men inte fick?
-
Ekonomiskt oberoende, ny dator, kamera och mobil (köpte en men tappade bort den efter 10 dagar = räknas inte), ett stort hus, kaniner min sheltie-valp och bil. Dock är det ingenting jag inte satsar på mot nästa år!

27. Årets bästa film?
-
Ten Inch Hero var sjukt bra! New Moon var dock bäst av allt!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
-
Fyllde på en söndag vilket inte är så jävla party. Kvällen innan tillbringade vi med lite tårta och Trollhätte-crusingen med en massa underbara folk och för mycket alkohol. Själva dagen låg jag med Felizhia på gräsmattan (brevid varandra), i solen och käkade en massa grönsaker med dipp samt jordgubbar. Kvällen tillbringades med minigolf och pizza vid kanalen, med Felizhia, Mattias och Rickard. Har jag inte världens bästa vänner?

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-
Mycket småsaker, men jag ska inte klaga. Jag överlever, jag har vad jag behöver för att må bra men är inte mer än människa och det är alltid något som fattas. Typ en Loka-baby. Vilket jävla tjöt om det.

30. Vad fick dig att må bra?
-
VAD? Vänner, Familj,  Robin, djuren, Fidos, Felizhia (räknas inte som vän - hon är mycket mer än så) och hoppningen. Bra grejer är vad det är!

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
-
Om Edward Cullen hade vart snygg hade det varit honom, bara för att han får mig att bli typ... kär?

32. Vem saknade du?
-
Många. Mycket förändras, alla stannar inte i den här världen så länge jag vill, saker förändras, människor förändras, saker händer. Alla dom jag förlorat som jag inte vill förlora, dem saknar jag.

33. De bästa nya människorna du träffade?
- Har träffat massa sjukt sköna människor detta året! Dock mest party-folk som jag inte tillbringar så mycket tid med nykter, men det gör inte så mycket, dom är bäst ändå. Typ Jimmyboy, B, Andreas och.. Mitt huvud är tomt. Ni vet att ni är bäst.

Godmorgon nyår

Sista sovmorgonen på hela året och jag vaknar 09,30 av att fyrbensdjuret hulkar på vardagsrumsmattan. Som tur var var jag snabb nog och jag börjar fundera på om han bara gör det för att få uppmärksamhet.

Iallafall, tar en paus här hemma. Ska se om jag kan hitta ett jobb samt fixa lite klubbgrejer.

Ny hemsida har vi fått nu också! Äntligen! TKH

Party hos grannen

Hahahahahaha!

»` Frida säger:
haha
vad är planerna för morgondagen då?

ŋįčĸέ.. H4ppy n3w y34r or w/e ^^ säger:
Ska väll bort till en ''granne'' xD
Du då?

Palla internskämt egentligen, men Niklas är så jävla bra så det finns inte!

Grejen var den, sommaren 2006 (tre och ett halvt år sen), så skulle jag och Felizhia åka hem till Niklas för att dra med han och festa hos hans granne. Varken jag eller Felizhia hade träffat Niklas "privat" innan, vi hade såklart träffats mycket men inte utanför kaninerna, och vi kände inte varandra speciellt bra. Efter en tävling/utställning drog vi till Niklas, duschade och gjorde oss i ordning, drack lite och när vi skulle gå till hans granne frågade Carina, hans mamma om hon skulle köra oss. Vi skulle liksom till grannen så vi kunde lika gärna gå ansåg jag och F. SÄKERT!

När vi hade gått på en jävla väg i TVÅ OCH EN HALV TIMMA och gått förbi TVÅ HUS under den tiden, kom vi fram till "grannen".
Palla landet.

På jobbet

Sista jobbdagen det här året. Jag klagar inte, det har varit en underbar dag!

Jag och Tina funderar på öppetiderna på Systembolaget under nyår..
"Nyårsafton öppet till minst till kl 14* (stängt nyårsdagen) * Lokala avvikelser kan förekomma."
Jag: Men Trollhättan är väl inte en lokal avvikelse?
Tina: Nej, Mellerud är en lokal avvikelse.

Inatt ska jag mysa med Pysen ♥

Panik

Dags att dra iväg och panikhandla de sista julklapparna som jag inte har en aning om vad jag ska köpa..

God natt

Nu är det kört för mig. Nu lägger jag mig och sover.

Julstädning

Jag är döende.
Sedan vi vaknade i morses har vi städat, städat och städat en massa. Robin röjde ur garderoberna och försvann, så nu har jag hunnit tvätta tre maskiner tvätt (varför är ena maskinen sönder?), diskat, burit ner 4 sopsäckar med pantburkar/flaskor, 4 påsar med glasflaskor, en jävla massa kartonger och annan skit som ska till återvinningen. Jag är helt slut. Nu ska jag ner och slänga i en maskin tvätt till, bära ner det sista och sedan hämta Robin.

Åh.

Min önskelista:

Min önskelista:
- Att slippa köpa julklappar 2010.

Det är inte okej längre

Efter att jag har varit superduktig hela morgonen gjorde jag mig i ordning, hämtade Robin och tog en tripp till Torp för att handla julklappar. SÄKERT! Tiden försvann, pengarna försvann men inga julklappar har jag hittat, jag förstår inte hur det är möjligt.

Resterna av hoppet vi hade kvar samlade vi ihop och åkte till Överby istället. Där gick det snäppet bättre och några bitar till är avklarade, men långt ifrån alla. När jag ville lägga mig ner inne på Expert och gråta var det dags att åka hem, vi var båda på ungefär lika bra humör då, men jag är glad att han stod ut så länge och följde med! ♥

OCH OCH OCH! Jag har ett par vantar igen! Och ett par varma också. Jag har aldrig ägt några varma vantar vad jag kan minnas, och jag har aldrig sett det som något nödvändigt (om sanningen ska fram: jag är för snål) att lägga ut pengar på. Tack älskling! ♥

Lykke Li

Lykke Li – Possibility
Jag älskar den här låten!

Kallt

Man vet att det är kallt när antennen på bilen varken åker upp eller ner och när portarna inte låser sig efter som låsen är förfrysta.

Fyfan för bieffekter säger jag bara :(

Morgonpigg

Man är vaken tidigt när man redan har hunnit köra pappa till jobbet, handlat frukost, slängt i två maskiner med tvätt, vart hos Robin och även tagit lite prover så jag får reda vad som är fel på mig INNAN klockan är HALV NIO på morgonen. Inte illa. Nu är frukosten färdig (måste käka mat till tabletterna) och jag är pepp på den här dagen!

Ojski pojski

Hahaha, hittade en grupp på Facebook som heter "Om du minns detta växte du upp i slutet av 90-talet...", och så är det en massa grejer listade, varav jag minns max femton, MEN; "-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”", nu när jag blev lite påmind om det minns jag det väl.

Ojski pojski. Haha.

Great dag med R ♥

Idag har varit en bra dag! Det började med att jag mådde sämre och fick ta en tripp till jourcentralen. Även denna gången visar proverna ingenting men antibiotika får jag med mig hem ändå, jag fattar inte varför för inte ens det hjälper.
Iallafall, direkt efter blir det middag hos Robins mormor och morfar. Jag hade förväntat mig att jag skulle skämmas ihjäl eftersom såna grejer kan vara ganska pinsamma, men det gick faktiskt riktigt bra och mys var det!

En sväng ut till Skogshagen och träffade min mormor och morfar för att hugga en gran att ha nu runt jul. Mormor är fantastisk så fick även med oss ljus, glitter, granfot och lite smågrejer. Morfar är bäst han också, han drar ut oss mitt ut i skogen, hittar en söt liten gran som han sedan fixar till så den blir perfekt! Dock råkade jag bryta av några små grenar men det gör inte så mycket. Vi har iallafall en gran.

Som om inte det här vore nog har jag världens underbaraste Robin också, som jag tycker om så galet mycket! ♥

Tidsfördriv

Jag vill inte sova själv och medans jag väntar (eller hoppas) på att Robin ska komma hem underhåller jag mig med det här;

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att Robin inte ens strejkade när jag föreslog att äta vegetariskt.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov rätt hårt
Vad gjorde du för 15 min sedan: Då satt jag nog och läste lite bloggar
Det sista du sa högt: Hejdå, till folken hos Janne
Det senaste någon sa till dig: Jag kommer om en timma eller nått. (På tal om det har en timma redan gått)
Vad har du druckit idag: Eh, öl
Vad var det senaste du åt: En macka utan varken smör eller pålägg. När det väl finns bröd finns inget annat
Vad var det senaste du köpte: Cigg, snart dags för ett stopp på det där
Vad är det för färg på din ytterdörr: Den är träfärgad
Vad är det för väder hos dig nu: Galet kallt och lite snö
Godaste glassmaken: Vanilj med chokladbitar
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tveksamt
Sover du tungt: Det beror på om jag sover ensam eller inte
Drömmer du mardrömmar: I stort sett varje natt
Trivs du med ditt jobb: Jag älskar det!
Favoritklädsel: Bekvämt
Favoritlåt just nu: Ison & Fille - Jag skrattar idag
Vad ser du om du tittar till höger: En liten högtalare som sitter på väggen
Vad gör dig glad just nu: Att Robin precis kom hem
Vad ska du göra härnäst: Sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och hungrig men på ganska bra humör
Favoritgodis: Choklad och lakrits, det ända jag kan äta
Kläder just nu: Jeans och linne
Sommarplaner: Ta vara på sommaren till 100 % samt jobba lite
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: Näe
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Mina nära, att dom mår bra
Är du kittlig: Herregud
Snarkar du: Ha! Nej!
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Alla små med många ben 
Längtar du mest efter just nu:
Att å sova och äta, att få åka till Liseberg och se lite av julen och så längtar jag tills jag skaffar hund!

Inflyttningsfest

Inflyttningsfest hos Janne. Hemma igen, sjukt trött och sängen väntar.
I morgon blir det middag hos Robins mormor. Great!

Uppe tidigt

Uppe klockan 10 en lördagsmorgon. Vad gör man nu då?

Popcorn-maskin

Precis lagat lite mat, helt ok blev det. Första gången jag får Robin att äta någonting utan kött, jag gör framsteg!

Nu blir det film, godis, cola, ostbågar och jag tackar den människan som uppfann popcornmaskinen. Jag kommer inte kunna leva utan en sån.

:O

Fullt med ex!

På resande fot

Blev väckt i morse av någon gubbe på Vårgårdas vårdcentral (???) som skulle ha tag på G, som flyttade för över ett år sen. Koll på grejerna. Självklart gick det inte att somna om, skulle möta Christin klockan 10 men hon vägrar att gå ut för att det är minusgrader.

Snart blir det hem till Trollhättan för att jobba lite igen. Karin, min älskade ringde mig igår morse och bad mig jobba hela dagen, när jag väl kom därifrån fick jag skynda mig massa för att hinna med bussen och jobba ett par timmar här i Lidköping också. Ett jävla åkande!

Haha

ROLIG HISTORIA:
Hur vet man att Felizhia har varit på besök?
- Det ligger nuffsare under sängen.

Helgen

Jag har ingen ork till det här.

Fredagen skulle bli en utekväll med Angelica men under förfesten hos R glömde vi bort tiden så det slutade med att vi stannade där.
Vaknade upp lördag morgon efter fyra timmars sömn och skulle vara chafför. Party. Göteborg och sedan Kungälv, mötte upp Felizhia och åkte tillbaka till Trollhättan där vi mötte upp Daniel som vi drog och badade med. Hur mys som helst! Efter badet hade klockan blivit tolv och vi åkte tillbaka till Kungälv för att hämta folken, en sväng till Göteborg och hemma igen halv sex på morgonen. Inte party.

Igår var det kalas hos Linnéa som fyller år i morgon :) Mys!

Och nu ska jag stanna hemma resten av veckan och tycka synd om mig själv. Livet är inte alltid som man vill att det ska vara.

Sängen!

Precis hemkommen från en låååång kväll. Nu är det sängen som gäller, hela huvudet snurrar och det gör mig galen :(

Utekväll med Angelica

Ikväll kommer denna vackra varelsen till mig, vi peppar på en grymt bra utekväll!


Jag och Angelica!
Gammal bild från midsommar '08

Vi har inte varit ute tillsammans sedan den 29 augusti 2008, då hände det här. Inte konstigt att vi väntar med att göra ett nytt försök tills 15 månader efter.

Nyvaken

Klockan är fyra och jag vaknade alldeles nyss av att pappa kom hem från jobbet. Jävligt kul.

Sommar då

Ge mig lite sommar. Lite värme!
Jag vill sola och bada och kunna vara ute hela dagarna och jag vill grilla och dricka öl!

Ullareds-tripp

Liten Ullareds-tripp med Johan, Sara och Linda igår.
En bra dag var det! Och en lång, så jag gör det enkelt för mig;

Vi gick upp klockan fem, åkte hemifrån vid sex. Tre timmars sömn och inte så pigga var vi..


Det blev ett litet stopp på Ikea också, Johan införskaffade sig ett nytt databord.

Det fick inte plats, så vi fick plocka isär allting..




Johan och Sara fick åka trångt.



Så sjukt kul har vi haft det iallafall! På Ikea förklarade hon som jobbade där att kartongen är 100 x 100 cm. Skrattade så jag grät och fick brist på luft när vi hämtade ut det redan betalda databordet i varuutlämningen. Kartongen mätte inte alls 100 x 100 cm.

Fick iallafall med mig två par jeans, två tröjor, två linnen samt lite strumpor hem. Mest blev det ätbara grejer eftersom vi gick omkring hungriga = farligt. Glömde ungefär hälften också.

Tycker inte om dig

Jag blir så irriterad när jag tänker på dig
du är lika äcklig som leverpastej
Du är så ful att du liknar ett troll
din kropp är lika rund som en boll
Du är hemskt ful och luktar illa
folk kallar dig 'Joe jättegorilla'
Här på jorden är du meningslös
håll dig till soptippens äckliga bös
Din pojkvän som en gång var så vacker
du har förstört honom din fucker
Tänk att såna som dig får gå lösa på stan
du ser ut som ett efterblivet mongobarn
Jag såg dig på stan, jag minns den gången
du fick mig att önska att det var jag som skrev sången
Hoppas jag slipper se dig igen
tack och lov att du aldrig var min vän

Du är nojjig, ful och näsvis
du ser även ut som en jävla julgris
Inte är du ett dugg het
en upplysning, du är också jävligt fet
Inte konstigt att du ser alla som ett hot
du ser ju förfan ut som ett jävla bowlingklot
En dvärg med ett extra öga är pannan är snyggare än dig,
du pallar inte att din pojkvän hellre hade velat ha mig ;)
Gör nånting åt skiten fort
snälla önska dig ett gymkort!

/ F&F

Panik!

Kaos på jobbet! Jennie är på lunch, en massa kunder samt pallar med foder kommer på en gång. Nu är det dock lugnt igen och jag letar efter säckkärran men kan inte hitta den. VÄGRAR att bära ut närmare 400 kg foder för hand. Nu ser jag snart ingen annan utväg..

Överby

En sväng till Överby med Robin, han investerade i ett par nya skor samt två knivar som han är galet stolt över och jag är orolig över att jag kommer säga något dumt..

Farmville och ett försök att sova är det som gäller. Jobb i morgon och jag vill vara pigg!

Godmorgon!

Mår bättre idag, vaknade tidigt för en gångs skull. Får se vad dagen har att erbjuda, peppar på jobb i morgon! YEY!

Inte bra

Trött. Hungrig. Irriterad. Huvudvärk.

Fredag

Lugn dag, skulle till skolan och gjort prov, men försov mig alldeles för mycket för att ens hinna till lektionen innan den var slut.

God mat med Robin och sedan blev det att handla lite med pappa. Jag fattar inte hur sjukt mycket folk det är som storhandlar på fredagskvällar?!

Julklappar och julbak!

Lite julklappshandel, inga julklappar inhandlades. Allting slutade med lunch med Christian och Robin samt lite spel (+333 kr!).
Hem till Christian för att baka knäck, ischoklad och rispuffar. Gott blev det, dock fick ischokladen slängas, inte okej. Knäcken blev hur mjuk som helst vilket resulterar i att den inte går att få av från pappret men rispuffarna blev great!

Nu blir det sova!

Julklappar

Vaken tidigt idag. Ställde klockan för att C skulle ringa kl 10 men inget samtal ännu!
Om inte annat blir det att gå ut och se om jag kan hitta några julklappar.. Och en mössa. Iskallt ute idag!

Idiot

Lite ångest igen. Blir så trött på mig själv när jag går igenom saker i detalj, tänker varenda tanke så långt det går, läser varje ord - när jag VET hur mycket jag hatar det. Att jag vill veta saker jag verkligen inte vill veta.

Det är så svårt att låta bli.

Minusgrader och julklapps-ångest

Minusgrader!
Skönt att slippa det eviga regnet, men vintern kommer bara närmare.. Jag klagar inte så länge jag slipper gå ut! Lite jobbigt är bara att det är minusgrader ett par dagar nu, på fredag blir det snö och på lördag regn. Hoppas på lite plusgrader så jag slipper köra till Småland på is!

Jul snart. Julklapps-ångest och så är jag i stort sett pank. Värdelöst.

Bäst helg

Fredagsmys med Robin, vi lagade god mat och sedan somnade på soffan båda två, så party!

Inflyttningsfest hos Tina på lördagen, där 71,43 % av Fidos befann sig! En helt galet bra kväll var det, och massa tack till framför allt Tina för att hon fixade festen, Tina (igen), Ida, Lina och Jennie för att dom är världens bästa arbetskompisar och resten av folken som gjorde att kvällen blev så perfekt!
Var fullt på Backstage så gick hem och sov strax före ett, lite tråkigt men inte mycket att göra åt.

Söndagen bestod av jobb med bäste Karin med lite firande av Kattens Dag och besök av tre ragdolls och två burmor, kul! Efter ett par timmar på Fidos åkte jag iväg till Lidköping för att jobba lite där och när jag väl var hemma igen, vid 23 var jag totalt stendöd!

Mysdag med R idag, nu har han däckat på soffan - ♥!



71,43 % av Fidos!
Jennie, Tina, Ida, Lina och så jag.




Lina, Ida och jag!

 

RSS 2.0