Panik

Får lite panik av tanken på att jag måste gå och lägga mig.
Får panik av tanken på att jag ska vakna igen.

Känns som jag inte har kontrollen längre, att jag inte vet helt säkert.

Filosofi

En fantastisk måndagskväll med filosofi och lite vin.

Små minnen som dyker upp och får mig att skratta såhär i ensamheten. Minnen som är små för många men stora för mig. Som den där kräftskivan för några år sen, något liknande sanning och konsekvens i "vuxen" ålder.
13 års åldersskillnad. Eller kanske som Fallens dagar för också ett par år sen, med "efterfest" på balkongen.

Situationerna kanske är lite pinsamma såhär i efterhand, men vafan. Det var värre då.

Sakta men säkert

Sakta men säkert, så tror jag att det här kommer bli riktigt bra till slut!

Barnvakt

Kvällen har jag tillbringat med mina kids, vad jag älskar dom! Och nya tavlor har jag ordnat mig med hjälp av tre små barn och vattenfärg ♥

EN öl på Bacstage

Jag tillbringade halva kvällen med att klippa mitt hår, och sedan kände jag att jag inte pallade sitta i den där lägenheten nått mer, kontaktade Thonie och bestämde oss för att ta en öl på Backstage. Sagt och gjort.

Hamnade på någon efterfest i Strömslund som vi till slut gick hem från, klockan sex på morgonen i spöregn. Idag gick jag inte upp försen halv fem, så jävla ovärt! Speciellt när jag vet att jag ska upp och jobba i morgon..

Överby & Christin

Nästan färdigflyttad. Känns sådär faktiskt. Trivs så sjukt bra här hemma (hemma hos Pontus får vara "hemma" ett tag till). Sovit där en gång en så länge, haha.

Idag blev jag väckt av Christin och tog en tripp till stan och sedan Överby med henne, det har varit nice! Kom fram till att vi faktiskt har känt varandra i nio år nu, tiden går fort!

Nu är jag ensam igen, och ångesten kryper sig på. Städa lite och sedan vandra ner till stan och greja lite i lägenheten där också.
RSS 2.0