Sverige igen!

Jag är tillbaka i Sverige! Fyfan vad underbart!

Nu ska jag snart åka ut till Överby och träffa mamma, mys mys!

Hemlangtan

Gardagen var kaos, och nu sıtter jag och raknar ner tılls bussen som ska kora oss fran hotellet tıll flygplatsen kommer.

Jag vıll bara hem, hem, hem! Och allra helst nu ocksa.

Javla pappskalle!

Javla pappskalle och javla pıssmyra blev vı kallade av en turk som vı ınte pallade med ıgar. Hahahahaha.


Det ar sa sjukt javla varmt att jag haller pa att do.

Igar tvıngade Felızhıa mıg att drıcka kamıkaze. Bakfyllan ıdag har ınte varıt att leka med, Felızhıa har spytt som en grıs under hela dagen. Mysıgt. Jag har mest matt allmant javla dalıgt :( Inget mer drıcka under resten av tıden ar vı overens om ıallafall.

Jag har betalat for en tımma har pa detta ınternetcafèet, har suttıt ı 15 mınuter och ar redan uttrakad. Kul kul.

Svenska flıcka sockerdrıcka!

Det blır bara varmare och varmare for varje dag som gar!

Igar skamde Felızhıa ut oss rejalt och skyllde pa att vı skulle "fota de fına vyerna". Pınsamt.
Igar madde jag kass sa vı la oss redan vıd tıotıden.

Idag har vı varıt pa stranden hela dagen, men jag ar deprımerad for jag blır fan ınte brun. Ingen skıllnad alls sedan jag akte sa jag har antaglıgen ınget pıgment ı mın kropp.. Eller sa anvander jag for mycket solkram.

Pa lordag kvall kommer jag hem och det ska faktıskt blı skont, jag saknar Robın. Pa mandag ıgen kommer jag antaglıgen langta tıllbaka och undra varfor jag langtade hem.

Ikvall ska vı se om vı far tag pa Stefan och Martın, lıte svart ar det men hoppas pa att hıtta en losnıng, och sedan blır det fan party!

Turkıet!

Jag hoppas nı har det bra hemma, vı har det namlıgen underbart har! 

Sıtter nu ı Alanya, det ar hur varmt som helst och dagen har tıllbrıngats pa stranden. Nar jag ınsag att hela mıtt ansıkte ar brant bestamde vı oss for att besoka detta ınternetcafè.

Kom hıt sent pa lordag kvall, vıd fem kom vı ı sang. Flyget och allt gıck bra men maten var hemsk, mannıskorna som jobbade var otrevlıga och en javla unge framfor oss skrek konstant hela resan.

Fredagen fıck vı uppleva den turkıska regnperıoden, jag har aldrıg varıt med om sa mycket regn, men det var haftıgt att se! Vı gıck pa hamam som ınnebar att man lıgger ı en bastu pa en stenplatta tılls man ar nastıntıll dod, sedan forfryser dom en med ıskallt vatten och peelar hela kroppen. Efter det var det massage som var helt underbar! Pa eftermıddagen klarade det upp, vı kakade pa 'Tropıcal Beach', som hade helt underbar mat. Kvallen satt vı pa ett stalle dar vı traffade tva svenska kıllar vıd namn Stefan och Martın. Satt med dom tılls narmare fem ınnan det var dags for att sova.

Lordagen var det fınt vader! Vı gıck tıll stranden, solade och badade, helt underbart! Ett dopp ı poolen pa hotellet dar vı aven traffade Kerstın, 45, fran Goteborg. Lag och pratade med henne en stund, duschade och sov en tımma ınnan bussen hamtade oss, akte tıll nagot hogt berg och kollade pa utsıkten darıfran. Man sag hela Alanya. Tufft! Kaktusar och palmer har dom ocksa! Haha. Vı kakade mat mede Kerstın, rıngde lıte samtal, bestamde oss for att ga ut, fıck sallskap med Kerstın och Ronja, som var fran Gotland. Kvallen var helsoft och vı hade hur kul som helst, men nar klockan var tva orkade jag ınte mer och gıck hem. Kunde ınte sova utan gıck ut for att kopa brod med nutella och sag hundarna som sprınger losa. Fyfan vad ınnıhelvete dalıgt jag mar nar jag ser dom, det gor verklıgen ont nar man ser dom soka sallskap..

Dom kor aven som ıdıoter har. Inga trafıkregler och dom har antaglıgen bytt ut bromsarna mot tutor ı detta landet. Sjukt.

Ikvall blır det Robın Hood som tydlıgen skulle vara ett av de basta stallena har!

Nu lämnar vi Sverige!

Nu lämnar jag Sverige och reser till varmare länder!

Snart bär det av!

Städningen är klar och lägenheten har nog inte varut såhär fin sedan jag flyttade in för över två år sedan. Härligt!

Igår bar det av till Robin med massa chips, dipp och cola och kollade på film. Robin somnade efter mindre än en timma. Det är ett osocialt beteende anser jag. Kunde inte somna försen klockan närmade sig två, och självklart somnade jag på soffan, vilket resulterar i sjukt ont i nacken när man vaknar. Halv sju vaknade jag och kunde inte somna om, Robin blev ett snäpp högre social innan han var tvungen att dra och jobba.

Nu sitter jag här, klockan börjar närma sig dags att åka till Göteborg och jag har inte ens börjat packa. Det ska jag göra nu!



Nervös, nervös, nervös, nervös, nervös, nervös, nervös, nervös...

Ingen fantasi till rubrik.

Jobb igår, vi var sex pers på jobbet så saker jag i vanliga fall brukar vara klar med vid två-tiden på dagen var klara redan vid tio, då det fanns inte alltför mycket att göra.

På kvällen drog jag till Robin, han skulle tvätta. Av fyra maskiner tvätt blev inte ett enda plagg torrt eftersom hans torktumlare var cp. Kläder i precis hela lägenheten efter det. Någon film såg vi också, sm jag inte ens minns vad det var för någon, var så jävla trött och somnade väldigt fort.

Idag har jag gjort minsta möjliga. Robin blötte ner alla mina kläder så det slutade med att jag fick gå hem i hans kläder istället. Precis min stil. Pappa kom hem och vi åkte och handlade allt jag inte hade men behöver inför inför i morgon. Gött att få det gjort! Tyvärr glömde jag ju något av det viktigaste, men sånt är livet, jag får gå ner på Ica och handla det sen.

Nu måste jag ta tag i sakerna här hemma och städa så jag blir klar någon gång! Men jag orkar verkligen inte, är så trött att jag knappt kan hålla ögona öppna. Nu ska jag dra på musik på näst högsta volym och börja!


I morgon vid den här tiden är jag på flygplatsen och är skitnervös.

71 timmar kvar

Jag och Felizhia sitter och skriver packlista till Turkiet.
Felizhia; Hur fan ska detta gå? Du är så jävla oordningsam.
Frida; Det ordnar sig.
Felizhia; Nu kom jag på en sak! Skriv ner det jag säger.
Frida; Visst
Felizhia; H-U-V-U-D-E-T.

Nu tror jag iallafall att jag minns allt. Men med min vanliga tur kommer jag glömma passet.


Städningen går iallafall framåt. Hela köket och hela vardagsrummet är prima rent nu. Bara badrummet, hallen och mitt rum kvar. Det värsta av allt. Yeye. Tvätten lär ju heller inte bli torr detta livet, jag tvättar alltid för mycket på en gång.

Städ & tvätt-dag

Nu håller jag på med det som nästan ingen gillar men nästan alla gör. Tvättar. Jag har inte tvättat på tre veckor så det är en hel del. Nu minns jag varför jag lovade mig själv att tvätta minst en gång i veckan.

Städa hela lägenheten ska jag göra också, för då hjälper pappa till att finansiera min resa. Bara tre dagar kvar, och det enda jag vet och har planerat är vart vi ska, och det fick jag reda på idag. Jag och Felizhia behöver ha telefonmöte, men när jag har tid har inte hon tid och tvärt om. Nu börjar det bli akut.

Måndagen var soft, började 9,45, hade 45 minuter samhäll, tre timmar hål, en lektion samhäll som jag inte fick vara med på för läraren så det blev soft då med, sedan en lektion psykologi med fem elever, så det hände inte mycket där heller. Kvällen tillbringades hos Robin. Han väckte mig när klockan var typ tre eller något, och jag somnade inte försen halv sju nångång igen, för att sedan gå upp kvart över igen. Inte pigg alls. Robin gapade att jag skulle gå upp, tog täcket ifrån mig, öppnade alla fönster, kittlade mig, bar upp mig och håll på innan jag väl vaknade. Ingen trevlig morgon.

Lektioner med Berit hela dagen, bara jag och Malin i skolan så det var rätt soft ändå, sedan pizza hos Robin för att sedan vid halv 5 somna vid tvn, och vaknade inte försen kvart över elva. Somnade igen vid halv ett och sov hela vägen till halv sju då jag fick cykla hem och hämta matteboken. Värt.

Ludde <3

Nu har jag precis skrivit klart annonsen jag ska lägga ut på Ludde, läser igenom den och börjar lipa när jag inser att det snart inte är min katt längre. Hur i helvete kan man fästa sig så innihelvete vid en katt? Den kärlek som kretsar runt den katten är mer än jag någonsin upplevt, fan vad jag älskar honom. Han är mitt barn med fyra ben.

Nu blir jag sådär psyko igen och skriver jag mer blir det bara läskigt.

Tävling :)

Det är inte lycka jag brukar känna när klockan ringer 06,20 och dagen ska tillbringas i ett kallt ridhus. Det var det idag. Det tog mig en kvart att komma upp ur sängen, men efter en dusch var jag hyfsat pigg igen. Lina skulle hämta mig vid halv 8 - 8, men hennes telefon var avstängd, så strax innan halv åtta går jag ner och sätter mig och väntar. Efter ca tjugo minuter får jag tag på Lina som säger "Va? Jag menade halv nio, förlåt!" Jaha, jasså. Det var ett mindre roande besked. En kvart efter att jag gått upp ur sängen är jag redo att åka på tävling, och att vakna mer än två timmar innan man ska åka blir änna långtråkigt.

Iallafall. Tävlingen gick hur fint som helst, Rebecca var med första gången utan någon 'tolk', men det gick faktiskt långt över förväntan! Inga problem alls :) Och den underbara människan var tidtagare åt mig de tre första klasserna! Tack, tack tack!

Och cirka nio timmar på tävling gör inte en människa pigg, och dömt sex av nio klasser gör mig inte heller piggare, men fan vilken bra dag. Nu blir det dusch och sen ska jag städa hela lägenheten så pappa kan finansiera lite av min resa till Turkiet. TURKIET! Jag har aldrig varit längre än till Danmark förut.

Turkiet för min del :)

I morse som jag hoppades skulle vara min första sovmorgon på hur länge som helst gick helt fel. Robins klockan ringde halv sju för att han skulle jobba. Helt underbart. Men som tur var kunde jag somna om och behövde inte vakna försen Felizhia ringer och väcker mig vid tolv och gapar "vi ska till Turkiet!" Jaha, härligt för er tänkte jag innan jag förstod att det var vi, alltså Felizhia och jag som skulle åka. Så nästa lördag åker jag till Turkiet och tillbringar en vecka där. Jag har ju aldrig varit utomlands så det ska bli sjukt kul :)

Hela dagen har tillbringats hos Robin :) Hur mys som helst utom när han och Johan satt och spelade WoW. Jag hatar det :P

Äntligen fredag!

Jobb idag också, helt slut är jag nu. Pallar med hundmat har jag släpat omkring på typ hela dagen, och hamsterungar har vi fått också. 7 stycken, mys! ;D

Jag börjar bli så trött på att jag är så trött hela tiden. Nästan när som helst på dygnet kan jag bara lägga mig och sova. Går runt hela dagarna och är så jävla trött. Tröttheten i sig är jävligt jobbig, men mitt humör påverkas också av det och jag blir förbannad och irriterad över minsta lilla, vilket känns ännu värre. Nästa vecka är det jag som ska till vårdcentralen och ta reda på vad fan som är fel. Nått måste det vara.

Jag har blivit sysslingmamma!

Igår ville jag inte gå upp ur sängen och kom försent till skolan, men bara en lektion. Fick reda på att jag ska ha prov i matte nästa onsdag. Kapitel två, där jag gjort åtta uppgifter, av närmare hundrafemtio tror jag. Bara att plugga.

Efter skolan bar det av till Robin där vi kollade på "Den modiga lilla brödrosten", med Kim och Niclas, som faktiskt var en sjukt bra film :) Sedan käkade jag glass och somnade, vilket var jävligt illa planerat.

Vaknade flera gånger under natten i panik och trodde jag hade försovit mig, usch. När jag väl vaknade i rätt tid och kom upp så var jag mest en alien. Efter en dusch var jag något piggare men fortfarande halvdöd. Stog och gjorde mig i ordning när Robins jävla badrumslampa pajade. Kul. Det slutade med att jag fick sminka mig med en ficklampa i ena handen och mascaran i andra. Väl på jobbet träffade jag Fredrik och han räddade min dag. Tack vare honom fick jag mer gjort än jag får själv (inte konstigt) och helt underbar människa. Jag längtar redan till de närmaste fyra veckorna på jobbet.

Kom hem, nästintill död. Tog fram matteboken för att börja lära mig, insåg att jag var hungrig, åt, öppnade matteboken, mamma ringde och pratade med henne en halvtimma, satte mig vid matten, kom på att jag var tvungen att röka, rökade, gick tillbaka till matteboken, började räkna, blev förbannad för att facit är schizofren, fortsatte, blev ännu mera förbannad på facit, rev sönder dom sidorna jag räknade och nu sitter jag här. Jag hatar matte.

Fick precis reda på att Anna-Karin har fått en liten bebis alldeles nyss! En tjej blev det, som vägde 4270 gram. Grattis till dom :) Och grattis till mig, det innebär ju att jag blivit sysslingmamma! Visste inte ens att det ordet fanns, men det är tydligen vad jag är nu för tiden, tufft!

Och idag är en väldigt speciell dag, för världens underbaraste Christin fyller 18 år! Grattis! <3

Nu ska jag sova, gött deprimerad på detta just nu.

Hur kan en så enkel dag bli så jobbig?

Idag har det redan gått en veckan från förra veckan. Det är sjukt hur tiden går fort!

I morse försov jag mig och vaknade tjugo minuter innan jag var tvungen att dra för att hinna i tid till skolan, så duschen hann jag knappt in i innan jag var ute igen, och sen gick allting fort som fan. Väl i skolan efter mitt livs snabbaste cykeltur var jag halvdöd, och då inser jag att hissen inte funkar. Det är ju precis vad man är sugen på. Vi drog på studiebesök på Aktiv Hund - otroligt hur man kan trivas så fort på ett ställe, hur mysigt som helst. När vi var klara där och dags att dra tillbaka säger Berit; "Men ni kan väl gå till busshållplatsen härifrån så vi vet hur lång tid det tar att gå?". Det var ju inte så att det handlade om några hundra meter, utan ett par kilometer. Hon hoppade in i bilen och stack. Helt underbart, helt jävla underbart, Berit. Vi tillbringade en halvtimma till på Aktiv Hund innan vi började gå mot busshållplatsen.

Väl framme i skolan igen är det trettio minuters kö i matsalen, man är inte så pepp på att ställa sig i den kön, så vi gick till Statiol en sväng och vela lite innan vi gick tillbaka och åt. När maten är serverad inser vi att de vegetariska vad man nu ska kalla det, får vi serverade för sjätte gången på tre veckor. Och vi äter i skolan tre dagar i veckan. Det vill säga att vi äter dom två av tre gånger i veckan.

Sedan en och en halv timma lektion med Berit innan vi fick nog och gick hem. Hur kan en så enkel dag bli så jobbig?

När jag kom hem satt jag i cirka två timmar med klubbgrejer. När två timmar hade gått inser jag att ingenting har hänt, inte minsta lilla, så jag lade det projektet på is tills i morgon iallafall, och så åkte jag och handlade mat istället. Nu har jag äntligen mat igen, det senaste har jag levt på rostmackor med pickels och kidneybönor med knäckemackor. Diskat har jag gjort också. Inte illa alls.

Nu är förövrigt mammas hus ute på annons, det känns lite skumt just nu. Även om sju år där inte är så lång tid, så har det ändå hunnit hända så otroligt mycket. Mamma tänkte bryta allt och ska inte ens ha med sig en enda möbel från huset. Jag tror det blir bra. Det stället har inte så många bra stunder för min del. Och dom bra som var förvandlades fort till något dåligt, så det är ganska tacksamt att komma därifrån.. Men jag kommer sakna det!

Nu är jag så sjukt trött, men så sjukt sugen på glass..

Varför räkningar?

Jag insåg precis att jag har missat att betala en räkning. Så smart. Jag måste ha mer ordning på mina grejer tror jag, hur fan ska jag veta när räkningarna ska betalas om jag inte ens vet att dom finns?

Idag var det sån friluftsdag i skolan, jag är inte så mycket för friluftslivet, så jag käkade pizza och kollade på tv med Robin istället. Bra mycket bättre. Och så köpte jag glass och kolasås, men den glömdes bort. Den som spar - den har. Och jag har egentligen massa plugg att göra tills både i morgon och på onsdag men jag orkar verkligen inte. MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE.



Mamma sa till mig igår att jag såg ut att må bättre än på många år..

Hoppas aldrig på mer.

Bakpotatis på Donken :/

Jag har gått runt med huvudet invirad i plastfolie hela dagen för min färgs skull, så jag planerade så fint att jag sköljer ur det när jag kommer hem istället, så det kan sitta i så länge som möjligt. På vägen till Trollhättan inser vi alla tre att vi är väldigt hungriga, så vi bestämmer oss för att stanna på Donken. Väl framme inser jag att mamma och Jimmy hade inte planerat McDriven som jag, utan där var det planerat att vi skulle gå in. Jag går inte in på Donken med huvudet invirat i plastfolie, så är det bara. Men sen har vi ju demokrati här i landet, så jag fick snällt sätta på mig Jimmys tröja med luva, se ut som en rånare och gå in och äta.

Jimmy säger; "Frida, du ser ut som en bakpotatis i huvudet. Tack Jimmy, tack.

Packat och klart

Nu har jag packat allt. Verkligen allt. Jag tyckte att jag rensade allt när jag flyttade hit, men inte då. Jag har slängt sju sopsäckar med saker, och behållit en liten låda med saker. Det känns tomt, jävligt tomt. Men jävligt skönt. Att jag ägde över 250 böcker är en sak jag har ganska svårt att förstå också. Men men.

Nu sitter jag med hårfärg i, det är ett helvete med hur det rinner ner för halsen och färgar mig helt orange. Men sånt är livet. Snart blir det iallafall hemfärd känner jag. Jag har gjort mitt här nu.

Packning.. Tar det aldrig slut?

Tordagskvällen tillbringades hos Robin med han och Johan, det var mys innan dom uppfann tredje värdskriget och det blev ett jävla liv. Kom inte i säng försen typ halv fem, och det var inte så jävla populärt för min del. Och att Johan snodde min mobil och stack därifrån var jag inte heller överlycklig på. 

Att gå upp när klockan ringer halv åtta på morgonen därefter var jag inte så jättesugen på, så det blev att ligga kvar tills klockan var typ tjugo i nio och jag var tvungen att gå upp för att inte komma för sent till jobbet. Fick inte ens gjort en tredjedel av det jag skulle göra på grund av vissa saker, och det var mindre kul det också. Hem och duschade och stack iväg till Robin och hämtade min mobil, kollade på film och sov.

I morse hade jag glömt att stänga av alarmet på mobilen så det ringde halv åtta på morgonen och jag kunde självklart inte somna om. Min vanliga tur. Tv och pizza blev det, och sedan var det dags att dra sig hem till mamma för att packa lådor. KUL :|

Nu har jag gått igenom nästan allt av mina saker, det som är kvar är cirka tvåhundra böcker som jag inte vill skiljas ifrån, men antagligen måste. Dom ska jag ta i morgon iallafall, för det orkar jag verkligen inte nu. Gick även igenom 758 foton på allt och ingenting ungefär. När jag gått igenom dom sex gånger hade jag 26 kort kvar som jag ska behålla. Det är sjukt vilken beslutångest man får när man går igenom gamla saker. Jag hittade bokmärken sen jag var sju år, kläder som jag knappt minns att jag har haft och gamla minnen från första halvan av '05. Jag har slängt allt verkligen. Tre sopsäckar har jag slängt, och en halv liten låda har jag sparat. Det är ångest på så jävla hög nivå. Jag har ju alltid sparat på allt jag har ägt, och nu måste allting bort. Vissa värdelösa saker som innehåller alldeles för mycket minnen har dock fått äran att stanna, även om det är sånt jag aldrig kommer packa upp ur den lådan igen.

Skulle färga håret också, men det får faktiskt vänta tills i morgon, för jag orkar verkligen inte det nu. Jag ska ta en cigg, lägga mig och spela lite och sedan sova. Mamma har ju likadan mobil som Krille och Robin, med det spelet som jag har fastnat i, men som båda två vägrar mig att spela :O


En katt som är född och uppväxt på landet och alltid fått springa ute som han vill ska INTE flytta till lägenhet. Det är djurplågeri. Vi kom överens om att det var bästa för Ludde att ta bort honom om vi någon gång skulle flytta medans han fortfarande var i livet.. Detta har varit sagt sedan all tid, att så blir det om dagen kommer att vi flyttar till lägenhet. Nu är det bara tjugofem dagar kvar tills vi flyttar och här sitter jag med katten i knät och inser att det antagligen är sista gången jag gör det. Man har varit så jävla förberedd och vetat det hela tiden, men nu när man verkligen inser att det faktiskt snart är dags gör det så innihelvete ont. Jag älskar verkligen min katt. Han är fet och skriker hela tiden, men det är det finaste lilla djur jag vet. Jag vill inte att han ska få avsluta sina dagar så långt innan det egentligen är dags. Han är bara sju år, och han är så underbar att jag inte har hjärta att ta bort honom. Vill så gärna ta med honom hem, men det är bara taskigt mot honom, jag vill att han ska få ett bra hem, men jag vill inte att han ska bo hos någon jag inte känner, jag vill veta att det är en bra person som ger min lilla älskade mjaoarn allt. Såna människor växer inte på träd.

Det är ändå Ludwig von Hazzel vi snackar om, det hörs ju direkt att det är något speciellt litet djur vi pratar om. Kräsen så in i helvete, inget torrfoder, inget blötfoder och inget godis. Kattmat är ingenting för denna katten. Specialkost på skinka och kyckling är däremot en hit. Jobbigt för mamma bara som i extrema perioder får stå vid spisen för att göra god mat till katten så att han inte svälter sig själv. Sällskapssjukare katt får man leta efter, ska vara med hela tiden, ligga i knäet när man äter, går på tangentbordet när man skiver, sover tillsammans under täcket. Råkar vi inte låta honom gå in på rummet när det är dags för att sova skriker han värre än någon annan tills han blir insläppt. Detta är Kung Ludde, han ska inte bo i lägenhet, och han ska inte behöva försvinna innan det är dags heller. Vad gör man?

Jag ska hitta en kattmänniska med massa tid, extremt mycket tålamod och en extra plats i sängen till honom. Han skulle faktiskt behöva en fru.

För gamla minnens skull!

Skola idag, var alien hela dagen, så sjukt seg. Kunde inte sova i natt, försökte få väckt Robin och få sällskap, men nej då, då vaknar han inte.

Mattegenomgång i en och en halv timma direkt på morgonen, precis vad jag var sugen på. Sedan var det svenska, litteraturhistora är också lagom kul. "Ligg med mig!" höjde iallafall mitt humör till en bra mycket högre nivå. Och sen engelska två lektioner i rad också. Jag hatar engelska. Men nu jävlar har jag gett mig fan på att jag ska lära mig skiten.

Och när jag kommer hem och precis har gått upp för alla trappor inser jag att mina cigg är slut, så det är bara att gå ner för alla igen, för att cirka tre minuter senare gå upp för dom igen. Hur kul är det egentligen.. Och en lägenhet i min uppgång, den mitt emot min är visst till salu, visning på den just nu. Fick gå in på Hemnet och kolla in lite, och ser att även lägenheten mitt emot mig, i det andra huset är till salu, och en på andra sidan gatan. Trivs inte folk här längre?

Och Rikard skickade några bilder på oss sedan nyårsafton 04/05. Alltså snart fyra år sedan. Haha, så sjukt fula, men för gamla minnens skull!










Och nu är det dags att ta tag i detta kaoset här hemma. Pappa sa att han kanske kommer hem idag eller i morgon, och ser det ut som det gör nu lär jag få flytta in i källaren. Jag hatar att städa, och gör det inte alltför ofta. Men i här om dagen plockade jag iallafall undan på köksbordet.

Och om någon har flyttlådor till mig, hör av er!

Fisk?

Jag är så sjukt jävla irriterad på min lärare, jobbigare människa får man leta efter. Det enda jag kan trösta mig med är väl att jag inte är ensam med henne längre. Vi ska iallafall göra allt vi kan för att bli av med henne. Första och andra lektionen skippade jag idag. Jag har verkligen ingen lust alls att sitta sju timmar och höra på hennes jävla tjöt.


Lördagskvällen med Felizhia blev hur lugn som helst, precis vad jag behövde. Indisk mat käkade vi också, och en jävla massa godis. Jag var halvdöd och somnade runt halv elva tror jag. Mys. Söndagen tillbringades hos Johan med han och Robin, gjorde minst möjliga även där. Så aktiv var min helg. Jag tror jag använde varenda kraft jag ägde under fredagen.

Igår fick Robin sin lägenhet också, hur fin som helst! Grattis till han :) Tillbringade kvällen där med han och grejade lite.

Jag har verkligen ingenting att skriva känner jag, så jag hoppar över det här för dagen tror jag. Och hungrig så innihelvete är jag också, jag äter och äter men blir inte mätt. Något är fel. Och nu är det dags för mig att skaffa fisk, men jag har ingen aning om vad jag ska ha för några.
RSS 2.0