29 juli - Tisdag

Nu är det sommar! Så sjukt varmt att det knappt går att vara ute. Näe, man ska inte klaga, det är detta man har längtat till i flera månader. När man klagar på hur kallt det är på vintern minns man nog inte hur varmt det blir på sommaren. Jag älskar denna värmen. Jävligt tråkigt bara att jag jobbar typ 24/7 och knappt hinner se skymten av någon sol förutom när den steker in på jobbet och vi lever i en bastu under tiden.

Just nu har jag fastnat i någon förjävla jobbig grej. Jag är så sjukt trött och orkar ingenting, och att jobba på det framkallar bara extremt dåliga resultat för min del. Och jag vill bada! I helgen när jag ska vara ledig och åka till Karlskoga vill man ju ha massa sol, men vet du? Det ska regna! Det är deprimerande.

Men jag längtar tills i morgon! Och sen blir det att packa väskorna och så bär det iväg till Putte i Parken hela helgen, det ska bli kul! Och jag ska se Sugarplum Fairy! ;D Sedan blir det massa jobb och på torsdag kommer Stuttan på besök neråt i landet och då ska jag träffa han! Efter typ 6 år, och det är något jag ser fram emot väldigt, väldigt mycket!



26 dagar, och jag känner en saknad större än någonting annat.

26 juli - Sommar igen

Igår var det bad med Angelica, vi åkte buss utan luftkonditionering eller vad det heter eller någonting, vi höll på att dö. Sedan när vi väl kom av bussen insåg vi att det var typ 1 km att gå, och så gick vi vilse en gång innan vi hittade fram. Värmeslag x 25. Väl framme blev det bad, hur mysigt som helst..
En bit ut i vattnet och studerade folk på stranden..
F; Shit vad brun hon var! Hon måste ju ha solat 24/7! :o
A; Ja!
En stunds tystnad
F; Eh, kanske inte så konstigt att hon är brun, hon är neger.
Det var helsoft tills vi insåg hur hungriga vi var, så vi gick till bussen, som vi höll på att missa, men hann som tur med. Vi drog hem och duschade och sen till stan för att käka. Beställde falafel med stark sås, jag menar, vi är ju inga veklingar! ..  Trodde vi, tills vi insåg att såsen var så sjukt stark att det blev att äta typ 5 bitar, ta en paus, dricka vatten och cola, käka en godis och ta en cigg innan vi kunde fortsätta. En timma senare var den uppkäkad och vi var proppmätta. Tills vi upptäckte mjukglass. Köpte en 'liten' mjukglass som var säker 20 cm hög :P Satt ett par timmar till innan det var dags att gå hemåt och sova.

Upp i morse, träffade Anette och Therese och lämnade nycklar, gick till jobbet och bastade fram till typ 15.40 då vi äntligen kunde dra hem, packade badkläder och så kom Tobbe och hämtade mig. Åkte till Sjölanda och var där ett par timmar, så skönt! Det hjälper knappt att svalka sig i vattnet längre, det är nästan lika varmt där. Nu blir det dusch och sen hem till Tobbe ;D


Jimmy ringde förut och var på vårcentralen. En kvart senare ringer han och säger att han fått halsfluss. Stackars, stackars honom! Och inte nog med det, så fick han reda på att han har körtelfeber också. Det är hela världens sjukdomars symptom i en och samma sjukdom. Och så ringde mamma nu nyss och hande sån sjuk ångest över att hon hade tvingat Jimmy att klippa gräset igår när han sa att han verkligen inte orkade, och att nu när hon förstod varför tyckte hon nästan lika synd om sig själv som för Jimmy :P

25 juli - Bakfylla och värmeslag

Gårdagen var det jobb 12-20, efter det gick jag och Ellen hem till henne och fixade lite. Senare drog vi och mötte Jennie och givk till kanotbryggan och mötte Andreas, Anders och Johan Lindell. Allihopa stack hem till Ellen och där blev det en hel del dricka. Gajol-shots har en förmåga att supa de flesta under bordet. Runt tre-tiden var jag i ett tillstånd jag vanligtvis brukar undvika, och av någon anledning som jag inte minns tog jag mina saker och gav mig ut på promenad. Jag ringde och väckte Robin som var mindre lycklig och några grader negativ, men han mötte iallafall mig utanför han, helt underbar!

Jennie och Anders gick tydligen hem men resten kom bort till oss och började diskutera sånt som inte ska diskuteras, varken nykter eller onykter och det blev ett jävla tjöt, så där vi stog vi till fem. Då tog vi förnuftet till fånga och la ner det och bestämde oss för att bada men insåg efter en bit att Andreas nycklar låg hos Ellen så vi traskade tillbaka och blev kvar där. Vid åttatiden när jag nästintill sov kommer Ellen in och gapar att hon vill ha hjälp att torka disken. Jag trodde inte det var sant, men där stog jag och torkade disk i typ en halvtimma innan jag äntligen fick tillgång till sängen. Kunde jag somna då? Självklart inte, snurrig, astrött och bastu går inte ihop, så det blev ett par timmars velande mellan sömn och vakenhet innan jag bestämde mig för att hoppa över den delen och gick upp och höll Ellen sällskap.

Vi klädde ut oss till Falken och Johan Lindell och försökte väcka dom utan större framgång. När alla väl var vid liv blev det pizza och sen låg vi i en timma och klagade på hur varmt det var innan jag gick till bussen. Eftersom att det var cirka 40 grader varmt missade jag ju såklart bussen så jag fick gå hela vägeni den värmen. Min vanliga tur.

Nu ska jag iväg med Angelica och bada! Jag har inte träffat henne på så sjukt länge så det ska bli kul :D 

23 juli - Livsinstruktioner

Idag är jag trött, vilket inte är så ovanligt. Käkar en massa popcorn, helt underbart. Jag älskar popcorn! Jobb från 12-20 idag, och så postade jag Rävmond till Stockholm så han också får en resa. Efter jobbet var det fika med Jonathan, Ellen och Nadja på Strandgatan i några timmar. Hur mys som helst :) Fick precis reda på att Kristin kommer från Västervik och stannar tills på måndag :) Det ska bli sjukt kul att träffa henne igen! Nu är det snart sovdags känner jag, inte helt fel faktiskt :)

LIVSINSTRUKTIONER: 

1. 
Ge människor mer än vad de förväntar sej och gör det för att du tycker om det


2. 
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
 och sov inte så mycket som du skulle vilja 

3. 
När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt

4. 
När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen


5. 
Tro på kärlek vid första ögonkastet


6. 
Älska djupt och passionerat.
 Du kan bli sårad, men det är det enda sättet att leva livet komplett

7. 
Förolämpa inte!
 

8. 
Tala långsamt men tänk snabbt
 

9. 
Om
 någon ställer en fråga som du inte vill svara på, le och fråga istället: 'Varför vill du veta det?' 

10. 
Säg prosit när du hör någon nysa
 

11. 
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap 


12. 
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast
 

13. 
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler


14. 
Spendera lite tid ensam
 

15. 
Öppna din famn för ombyten/förändringar,
 men släpp inte på dina värderingar 

16. 
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret
 

17. 
Lev ett bra och värdigt liv


18. 
När du blir gammal minns det som varit, då kan du njuta av det en andra gång


19. 
Tro på människor, men lås alltid din bil


20. 
Dela med dig av allt du vet.
Det är ett sätt att uppnå odödlighet 

21. 
Avbryt aldrig någon som håller
 på att visa dej sin tillgivenhet 

22. 
En gång om året, åk till ett
 ställe du aldrig varit på

23. 
Om du tjänar mycket pengar,
 placera dem för att hjälpa andra medan de fortfarande lever 

24. 
Lär dej alla regler, och bryt en del


25. 
Närma dig köket och kärleken med djärvhet

22 juli - Jobb, jobb, jobb

Jobb idag, 9-18.30, utan varken lunch eller rast. Så sjukt mycket att göra, och ändå hann vi inte med allt som skulle göras . Det känns inte som att jag gör annat än "måsten". 

Onsdag; Jobb 12-20
Torsdag: Jobb 12-20
Fredag: Hälsa på Anders i Lidköping, sedan Sjuhäradsfestivalen i Ulricehamn.
Lördag: Jobba 9-15, tävling (dubbelbokad)
Söndag: Jobb 16-20, ev 12-16 också
Måndag: Jobba 12-20
Tisdag: Jobba 12-20
Onsdag: Jobba 9-14 och 16-20
Tordag: PiP med Djurens Rätt
Fredag: PiP med Djurens Rätt
Lördag: PiP med Djurens Rätt
Söndag: PiP med Djurens Rätt, jobba 16-20

Och bara dagarna efter kommer en person ner från övre delen av Sverige som jag ska träffa, bara typ två veckor kvar och det ska bli sjukt kul! Nu ska jag ta och sova lite och så, känns som det är något jag skulle behöva.

21 juli - Saknad

I morse var det tänkt att jag skulle gå upp tidigt, så man får ut något av dagen. Nu är klockan strax över 2 och jag har fortfarande inte ens kommit in i duschen.

Och jag saknar Emil så sjukt mycket! Känslan av att jag aldrig kommer träffa honom igen gör så ont.

Vila i frid min vän <3
Emil Andersson , 29/4 2008



20 juli - Fallens dagar avklarat

Ja, Fallens dagar har ju en förmåga att inte alltid gå riktigt som den ska. Typ '06, - Tingvallavägen 8 E, balkongen längst upp i hörnet, - psykokille som är förlovad med sin hund osv. Denna helgen var ingen katastrof, men jag får aldrig ut det jag vill av just Fallens dagar. Deprimerande.

Fredagen var lugn, jag, Jimmy och Alva stack hem till Johan där även Robin befann sig och typ gjorde ingenting, sedan stack vi ner till stan och kikade runt lite halva kvällen. Det var riktigt mys faktiskt :) Väl hemma på kvällen var jag tröttare än någonsin förr och somnade över Jimmy i soffan fram och tillbaka i typ en timma innan jag kröp ner och la mig på en madrass.

Idag började som alla andra lördagar under Fallens dagar. Visserligen utan baksmälla första gången på flera år. Däremot gjorde det väl ingen större skillnad eftersom jag var så trött att jag blev orolig för att jag inte skulle överleva första minuterna. Lina kom hit och vi packade och knödde in typ allt vi någonsin sett i hoppningsväg in i bilen, gick en promenad till Hansenplatsen eftersom vi själva inte fick plats. Tävlingen gick fint, även om man får leva med riktiga puckon i kaninhoppningen med. Jag kan bli så förbannad ibland alltså.

Vi blev klara redan vid 4 och var hemma strax innan 5. Jag och Johan gick till Max och köpte mat och sedan hem till han, inte långt efter kom även Thonie, Palle, Jimmy, Jocke och Alva med. Stan och kikade runt lite, tröttnade på regnet och gick till Sand. Det var inte mycket bättre där så efter ett par timmar avbröt jag och Johan den vistelsen och tillbringade några timmar på en mur vid kanalen och pratade om livet.

Det blev ösregn och jag började vandra hemåt eftersom jag var trött och frös. Jag var helt genomblöt utanpå, det blev fuktigt inuti, skorna blev sjukt blöta och vattnet plaskade mellan tårna och skorna blev så tunga att jag knappt orkade lyfta fötterna. Nu är jag gött sugen på en dusch och sedan massa sömn. Jag får se hur det blir med det.



Jag saknar dig, mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Vad var det som hände?

18 juli - Fallens dagar

Lipz igår, Johan och Robin blev skitfulla och jag köpte en jävla massa peperonis på Grillhouse för 5 spänn. Kvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag är jävligt glad att bäste Erik alltid ställer upp!

Ikväll vill jag ut, men det vill inte dom andra så jag är deprimerad. Jimmy och Alva är här nu och jag ska övertala dom att hänga med ut och äta.

17 juni - Lipz ikväll

Igår var jag uppe redan innan tuppen. Klockan 6 gick jag upp, tvättade kläder, duschade och gjorde mig i ordning, åkte till Överby för att köpa skor, men hittade såklart inga. Pratade med Johan som skulle vara grym på sånt, så jag åkte in till stan och träffade han, men han var inte så grym som han påstod och jag hittade såklart ingenting där heller. Jävla Johan. Systemet och sen jobbade jag 12-20, sedan Djurens Rätt-möte inför helgen.

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, Fidos som lite omväxling. Jag har gått runt som en ailien hela dagen och inte orkat någonting. Det kom in en hel familj som skulle snacka papegojor med mig, inga problem tills jag insåg att dom snackade danska, jag fattade inte ett skit och fick gå in på lagret för att inte skratta. Ida fick ta över det.

Igår upptäckte jag (eller Ellen upptäckte åt mig) att det finns vegetariska panpizzor. Så sjukt goda! Och så tog jag ut min lön så jag hade lite att leva på under fallens. Typ 2000 spänn på 12 pass är jag nöjd med, även om man omvandlar det till timlön och blir igenomsnitt 40 kr / timman. Haha, men vafan, det blir säkert bättre :P

Ikväll blir det Lipz med Robin & Johan, men jag är inte sugen att gå i annat än jeans och linne som vanligt. Jag är gött tråkig när det gäller kläder! Jag får se vad jag hittar, men jag har inga skor och det är kass.


... 45 minuters dusch var precis vad jag behövde! Nu känner jag mig som en ny människa!

15 juli - Fullbokad

Jobb idag, ingen toppdag för min del :P Haha.
Däremot fick jag mig ett gott skratt ett par gånger av vissa personer som vet hur man säljer.

1 # Kund letar fram fakturan, vilket tar en liten stund.. Väl tillbaka till telefonen.
"Vad fort det gick! Din granne tog 40 MINUTER (!) på att hitta sin faktura!"

2 # Kund och säljare diskuterar hur mycket kunden tjänar på att byta bolag.
"Nej, nej, nej! Det handlar naturligtvis om mer än 13,50 i kvartalet!"

3 #
"Under denna inspelningen är det viktigt att du är tydlig med svaren, så det inte blir typ nyes eller något."

4 # Säljare med humor:
"Men då kommer du få välkomsbrevet på torsdag, jag skickar med några klubbor också! Höhöhö."

Jag kan bara inte sluta att skratta åt dessa jävla kommentarer!


Nu är det snart Fallens dagar och jag har inte en enda ledig minut fram till dess :P Det känns ju inte superkul, men ibland kan man ju inte få allt^^ Men helgen kommer bli kul!

14 juli - Trötthet

Jag är så sjukt trött :( Kunde inte somna förrens vid 6-tiden i morse, inte kul. Jag såg på en kass svensk skräckfilm med vampyrer och grejer :P

Jobb igår, det gick över förväntan. 6 avtal! Sedan blev det Max för att käka mat med Nadja och Jonathan, nån timma senare blev det även glass med Ellen och Krille :P Gick hem till Robin en sväng och han lärde mig spela WOW. Det är fan deprimerande. Speltid som jag gissade på ca 10 minuter visade sig vara en timma, stackars Robin :P

Nu är det snart dags för jobb igen, jag är inte sugen alls.

13 juli - Mistah Persson

Igår hade jag, Johan och Robin Terminator-maraton hemma hos Johan typ hela dagen, inte helt fel. Men att ligga en hel dag och vara så seg att jag inte ens orkade sträcka mig efter ciggen som låg en halvmeter ifrån mig är inte riktigt min grej.

Jag vann nyss 60 spänn på poker! Kung ju :P Snart är det dags för jobb också, precis vad jag behöver en söndag som denna :|


Och så en låt som bäste Rikard har gjort, bara för att den gör mig på sjukt bra humör! Lyssna!

11 juli - Tävling osv

Nu är jag hos Johan igen och vill verkligen inte skriva denna jävla bloggen men jag blir tvungen ändå. Jag är så trött så jag känner mig inte som en människa längre, jag vet inte vad jag känner mig som. Trött.

Igår var bra, jobbade både första och andra passet, första sålde jag 6 avtal och var mer än jättenöjd, andra sålde jag ingenting men var lika glad för det. Efter jobbet bestämdes det för att dricka, men det velade som fan, men efter cirka tre timmar var vi i källaren och spelade pingis. Ellen, Andreas, Krille och Nadja. Vi delade på två flaskor vin, en halv whiskey, massa cider, en del öl och två flaskor vodka. Ja, ingen klarade väl av att vara nykter en längre stund. 'Jag har aldrig' kördes en del. Helmys. Jag vet inte vad vi gjorde mellan typ 23-07, men då stack jag och Ellen och köpte frukost på Shell, sedan somnade typ alla. Några på pingisbordet, någon på stolen och någon på någon träningsgrej.

Vid 10 fick jag sticka hem för att skriva startlistor osv. Jag var i det mindre pigga tillståndet och önskade att jag var medvetslös. Tävling hela dagen, dömde krok - lätt ny, lätt, medelsvår, elit och rak - medelsvår och elit. Kul, men fan vad trött man blir.

Nu är jag som sagt hos Johan och är sjukt hungrig, men jag väntar på att nudlarna ska bli klara. Och jag hittade en silverfisk i hans kök. Alldeles underbart! Inte.

9 juli - Hos Johan

Just nu sitter jag hos Johan. Har absolut ingenting att skriva men Johan klagar på att jag inte har bloggat idag. Jobbade 8 timmar på Allsite idag och lyckades sälja tre under första passet och två under andra passet. Jag är fortfarande kass, men det går iallafall framåt. I morgon blir det heldag igen, lite jobbigt men rätt soft ändå :)

8 juli - Trött, trött

Igår var första dagen på jobbet vilket inte gick så jävla bra :P Ett avtal fick jag sålt på 4 timmar vilket blev en snittilön på cirka 13 kronor. Haha, min vanliga tur. Sedan var jag hos Thonie med Blomsterpojken och Johan och spelade Xbox eller vad det var. Johan bara fuskar, men det visade sig att jag var bäst i slutet ändå. Vi gick till Shell vid 3-tiden för att köpa mat, vilket slutade med tre kanelbullar, gött. Och så träffade jag Erik och Viktor, det var verkligen inte igår. Så var med dom en liten stund innan det var dags att cykla hem igen.

Jag fick ta över pappas pokerspel när han akut fick åka och jobba. Från att vara nere på typ 300 marker, till att vinna med cirka 22000 och vann 500 spänn är jag mer än nöjd. Nu är det snart jobbdax och jag hoppas på att sälja iallafall två avtal idag :P Haha, önska mig lycka till.

6 juli - Alingsås '08

Nu är Alingsås över för den här gången, och jag är lika trött som alla andra söndagar jag har kommit hem därifrån. Helgen har varit kaos, vad annars? Men helt underbar. Jag bara älskar Alingsås. Men som vanligt, ingenting slår Alingsås '06.

På torsdagen packades det sista och jag stack till Christin för att packa bilen. Vi knödde och knökade allt vad vi kunde, men det slutade med att vi satt som packade sillar hela resan. Och så jävla varmt också :S Vi kom fram, grillade lite, drack lite och bara softade. Träffade Kristoffer och folken och stack och badade med dom på natten, sedan en liten bilresa där vi inte gjorde något speciellt, innan vi stack tillbaka till campingen vid 4-tiden och sov.

Vaknade kvart i 08 fredag morgon av att Carina gapade på Niklas på utsidan av tältet, lagom roligt. Lyckades somna om någon timma innan jag vaknade av världens jävla värme i tältet, vad har jag gjort? Jo, ställt tälthelvetet i morgonsolen. Lyckat. Exakt vad vi gjorde hela dagen minns jag inte, men vi kikade på kaniner, jag blev kär på nytt och drömmer om ett hus där jag kan ha mina kaniner igen. Saknad. Det blev några timmar på stranden för mig, Lina och Julia eftersom det var sjukt varmt, men sedan tröttnade jag som vanligt och tillbringade resten av tiden på campingen. Lite grillning och drickande.

Vi blev bjudna på party borta vid McDonalds (vi hittar bara dit och till ICA Maxi, så det var väl tur det), så jag, Christin, Lina, Rebecka, Sandra, Julia och Daniel stack dit. Helt sjuk kväll och det slutade med att Rebecka var sjukt full och spydde som en gris. Jag bestämde mig för att få henne tillbaka till campingen och ringde Lina så hon fick hämta henne. När Lina väl kom märkte vi att Becca inte bara behövde någon som kunde se till att hon kom hem, utan även någon som kunde bära henne, för hon var en bra bit bort från sitt medvetande. En promenad som tar cirka 15 minuter tog oss 2 ½ timma med henne. Jag fick nästintill bära henne hela vägen, vi blev stoppade av polisen och det var ett under att hon inte hamnade i fyllecell. När vi väl fått henne i säng var jag så otroligt trött att jag somnade ganska snart, även denna kvällen runt 4-5.

Lördag morgon vaknade jag som vanligt av den jävla solen. Jag hade Christin som inneboende så vi gick ut och la oss i skuggan för att få sova men nej då, självklart somnar man inte om. Dagen tillbringades på stranden med Niklas, Stockholm, Marcus, Alex, Lina, Rebecka och Linda, öven Niklas hund fick äran att följa med. Dusch och fixning, vi pallade inte grilla utan gick till McDonalds och käkade mat med Lina, Sandra och Daniel. Mys. När vi var klara ringer Åsa och ber oss komma tillbaka, för Rebecka är medvetslös och dom väntar på ambulans. Stack dit men ambulansen hade redan åkt. Det var kaos på campingen och världens sötaste Lina var helt förstörd. Partytältets ägare hade nån jävla dramahelg så där blev det seriösa samtal med ett antal fulla människor som grät. När de flesta hade kommit i säng visade sig att Anders hade spytt ner sitt tält vilket var mindre kul för hans flickvän osv. Tillslut tröttnade vi och gick till Statiol för att köpa ostbågar. Lika mycket drama där men andra människor då. Mordhot osv. Jag blev trött och vi gick hem och sov. Strax över 5. Underbara helg.

Jag var överlycklig när jag vaknade och insåg att jag varken var kokt, stekt eller grillad utan att det regnade ute. Mindre lycka var det när pappa kom och väckte mig för att vi skulle hem. Bara att packa och åka. Var på utbildning för det där jobbet på Alltsite, jag fick det och börjar redan i morgon, Jag är nervös!

2 juli - I Vara

Igår packade jag fetingväskorna och satte mig på tåget mot Vara för att hälsa på mamma. Bestämde mig att färga om håret, och använde 4 dl pulver istället för 2 och hade i det i 9 timmar, men det blev typ ingen skillnad. Tråkigt för mig. Och halv 8 vaknade jag i morse, och kunde inte somna om! Hur kul är det på en skala?

Vid halv 12 nångång kom världens bästa, mest underbara Mikael och hälsade på! Det händer ju inte så ofta så kul att träffa honom igen! Och grillen inför Alingsås har jag fixat i ordning. Och packningen är klar. Jag vet inte vad som fattas nu, liggunderlag, sovsäck, spel och kubb typ. Usch, jag orkar inte fixa, så sjukt trött!

Men nu är det typ bara ett dygn kvar innan vi åker, och nu börjar jag känna av den där känslan som man alla andra Alingsås fått redan i mitten av september, då man börjar räkna ner dagarna så fort man har vilat ut efter den gångna helgen. Den får jag nu. Bättre sent än aldrig.
RSS 2.0