30 juni - Alingsås?

Mitt hår som jag färgade med den där hennan blev inte rött som planerat, utan orange. Inte så jävla bra, men jag hoppas att Angelica kan hjälpa mig att ärga om det idag :)

Igår var det grillning med Johan, Thonie, Robin, Robin och Robin. Det var mys :) Sedan skulle vi till Statiol för att köpa kubb, men dom hade inget så vi gick hem till Robin och kollade på film.

Nu har jag nästan bestämt att jag ska åka till Alingsås iallafall, lite tveksam men jag tror det blir kul. Alingsås ÄR kul, även om tältet blir översvämmat, om vi kommer dit och inser att vi har 2 korvar var vi ska leva på i fyra dagar, om man träffar en skaldjursman, om man aldrig är så full som då, om Felizhia har sex i mitt tält, om man aldrig kommer hitta till McDonalds, om man blir anfallen av fiskmåsar. Jag kan fortsätta hur länge som helst. Alingsås är den mest katastofala helgen på hela året, men fyfan vad jag älskar det. Nu övertalade jag visst mig själv att åka. Så så blir det :)

Min intervju igår gick förövrigt över förväntan, men jag ska inte hoppas på för mycket. Än.

28 juni - Lördag

I torsdags stack vi hem till Thonie och förfestade lite, jag, Janne, Johan och Henri. Dom är totalt sjuka i huvudet ;D Vi tog en taxi till stan och insåg att Lipz öppnade en timma senare än vanligt, så då blev det Stålverket undertiden. Mys det med. Kvällen var riktigt kul, jag höll mig till ett halvfullt stadie eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter. Thonie beställer in någonting jag inte är riktigt säker på vad det var och vi shotade lite sånt. När det stängde, inte långt senare stängde det och vi åkte tillbaka till Thonie. Väl där insåg jag hur illa läget var, jag var alldeles för full. Typ halv 6 eller något somnade vi.

Jag vaknade halv 8, samtidigt som min väckarklocka ringde av att jag har mitt livs värsta bakfylla. Jag har nog aldrig mått så dåligt, och jag försökte tvinga Johan att hämta vatten, men fick svaren "gå upp och spy". Mindre kul. Efter att ha gått fram och tillbaka mellan toaletten och soffan i typ en halvtimma, i rädsla för att spy fick jag lägga mig och sova en kvart. Gick hem, sov en timma till och åkte ner till Göteborg, för Djurens Rätt-grej på Metaltown. Det var stället jag behövde som mest i mitt tillstånd. Aldrig tidigare har jag haft en sån hemsk bakfylla. Men tack och lov att det värsta gick över efter typ 6 timmar. Resten av dagen var sjukt bra!

Jobb idag, jag och Lina gick och delade ut flygblad till typ hela Trollhättans befolkning, och när jag slutade gick jag till vattnet och satte mig tillsammans med Johan, Thonie och Robin, helmys :)

Nu färgar jag mitt hår med Henna för första gången i mitt liv. Jag hade höga förväntningar som det nu inte finns nånting kvar av. Jag är jävligt tveksam på om mitt hår kommer bli annat än brun/grönt. Och så ser det ut som jag har dreads. Om inte det vore nog så färgade jag det själv också. Jag har aldrig tidigare färgat mitt hår själv. Ja, jag hoppas på det bästa och önska mig lycka till!

26 juni - Lipz

Jag är otroligt trött. Kunde inte somna förrens 7 i morse trots filmer och annat man lätt somnar av, så ringer Felizhia och väcker mig vid 2. Sådär kul.

Ikväll blir det Lipz med Johan och några, sedan blir det upp tidigt i morgon för då ska jag till Metaltown med Djurens Rätt. Lite sömn, sedan jobb hela dagen, på söndag är det tävling och klockan 5 ska jag på anställningsintervju. Det blir fullbokat hela helgen :)

25 juni - "Aktivera dig!"

Vaknade strax efter 3 och har legat i soffan och sett på tv hela dagen. Pappa kommer hem och gapar "aktivera dig för fan, du kan inte ligga i soffan hela dagarna, gå ut och hitta på nånting!". Men jag orkar inte hitta på nånting, jag orkar inte ens gå utanför dörren ju. Varför orkar jag inte? Jag har iallafall bestämt mig för att jag måste göra lite nytta varje dag, så jag får nånting gjort iallafall. Idag ska jag städa sovrummet och hallen.

Anna ringde förut, sedan Niklas och det blir antagligen Metaltown för mig på fredag. Kul!

24 juni - En hela annan värld

Idag vaknade jag strax innan 4 av att Peter, som jag träffade i Lysekil ringde och väckte mig. Det känns inte jättekul att sova bort hela dagen, men jag orkar inget annat. Har legat i soffan och sett på tv hela dagen, skitprogram: Extreme Home Makeover, Ensam mamma söker, Joey, Vänner, Unga mödrar osv.

Mamma ringde och berättade en sak jag absolut inte hade räknat med, och vänder hela min värld upp och ner.

Nu sitter jag med Felizhia i telefon och klagar på hur tråkigt vi har, hur mycket vi hatar det mesta och hur trötta vi är på allt.
Felizhia; Frida? Minns du den kvällen då du hade tråkigt?
Jag är så jävla glad att jag har henne. Det finns verkligen inga ord för hur mycket jag älskar henne. Den som får en att gråta mer när man är ledsen och skratta massa när man är glad, bara för att hon är så jävla underbar att det känns i hela kroppen. Kärlek.

23 juni - Emil Andersson

Jag sitter här, gör ingenting, lite musik och så bara. Så kommer låten "Sofijah - På riktigt", och jag kan inte sluta gråta. Den låten fanns med i Emils sista blogg, som han skrev bara ett par timmar innan han försvann. Samma låt som spelades på hans begravning två veckor senare. Det gör så jävla ont och jag saknar honom så sjukt mycket. Fan, fan, fan! Hur ska det behöva gå så långt? En så älskad person. Jag hatar denna känslan, och denna otroliga saknaden när man vet att han aldrig kommer komma tillbaka igen.

Vila i frid min vän,
Emil Andersson
8 mars '90 - 29 april '08

22 juni - Underbar helg

Midsommar då jag inte hade en aning om vad jag skulle göra, slutade hos Emma med Tobbe, Angelica. Marcus, Erik, Daniel, Viktor, Kia och Paula. Grillning och dricka, lite dansande runt midsommarstången (som bestod av ett parasoll med tre små blommor i), Viktor som spelade gitarr och helt supertrevlig kväll! Efterfest hos Erik med Angelica, Marcus, Viktor och Daniel. Också mys :)

Somade vid 5-tiden, efter att ha diskuterat grisar till sömns, men vaknade flertalet gånger av hostattacker jag trodde skulle ta död på mig. Lite sömn, och vaknade lördag morgon, 07,47 och såg att Marcus och Angelica var vaknade, frågade vad de skulle göra och fick svaret "Hej, skulle jag kunna få en taxi till -, den stora gula villan?" Jag fattade ingenting, men paret var båda så bakis att dom åkte hem :P

Dagen tillbringades hos Erik framför tvn, väldigt bakis och väldigt seg. Åkte hem en snabbis och gjorde mig i ordning, sedan stack vi ut till crusingen i Lysekil. Det var djukt mycket köer, och trots bara 2 korta stopp - tankning och McDrive tog det oss 2 timmar och 45 minuter att komma fram. Vi promenerade runt lite och jag träffade en sjukt skön kille från Sunne som jag tillbringade ungefär hela vistelsen där med. Resten av folket ville åka, så jag fick ta adjö från Peter som han hette och åka med. Grillning hos Marcus mamma och åkte hem vid 00,40. Tillbaka i Trollhättan var vi redan en timma senare. Jag fick mirakelmedicin mot hostan och åkte hem till Erik för att sova. När jag precis höll på att somna insåg jag att Erik hade vart borta typ 40 minuter medans jag hade legat och halvsovit och gick ner för att leta rätt på honom. Hittade honom däckad på toalettgolvet med en handduk som täcke och han vägrade vakna. Jag riskerade att väcka hela huset men fick tillslut med honom till sängen :P Stackare.

Har sovit/halvsovit mest hela dagen, och kom hem för typ en kvart sen. Är fortfarande lika trött så nu blir det film, och så får jag se om jag pallar gå ut ikväll :)

Förressten, lite blogg och lite bilder från mina Djurens Rätt-dagar finns nu på Djurens Rätt's blogg: http://djurensratt.webblogg.se/. Och Anna lyckades få en sjukt ful bild på mig i Jönköping. Sånt får man ta ;)

20 juni - Midsommar

Mina dagar med Djurens Rätt var dom bästa på väldigt, väldigt länge.
På onsdag morgon träffade jag gänget vid 9, Anna visade mig lite (massa) vad det handlade om och vad/hur jag skulle göra. Dagen flöt på och det var hur kul som helst, och till slut var jag så trött att jag inte orkade hålla ögonen öppna.
Vi åkte till Stenstorp, där vi skulle sova. Huset var enormt och helt otroligt fint. Jag och typ 8 veganer, det kändes skumt på något sätt :P

http://www.nlt.se/artikel.php?id=148083&avdelning_1=102&avdelning_2=5

Torsdag morgon, frukost, packning och sedan bar det av mot Jönköping. Jönköping var bra, och sjukt kul! Dagen var helt underbar, och allt jag har ätit har varit veganskt. Det är verkligen en helt annan värld. Men jag älskar den.

Var hemma från Jönköping 23,15, Duschade och åkte till Marcus där Angelica, Erik, Viktor, Emma, Tobbe, Stockman och Paula befann sig :) Jag var skittrött och sov mig mest igenom hela kvällen.

Idag är det midsommar och jag har ingen aning om vad som händer ikväll. Kul kul. Jag har blivit sjukt förkyld och mår askass, det är inte heller nån hit.

18 juni - Djurens rätt

Efter två timmars skitkass sömn var det dags att gå upp. Jag har inte kunnat sova och när jag väl somnade - ja, det kan knappast kallas sömn. Halvsömn typ. Och så har jag blivit förjävla förkyld också, snuvig, hosta, ont i halsen och på-väg-att-få-feber-känsla. Inget kul alls.

När jag kom hem vid halv 4 inatt, ser det ut som att någon har försökt dränka någon på mitt badrumsgolv. Frågar Jimmy som säger; " Jag badade, och så blev det översvämmning". Helt underbart.

Om cirka en timma (om jag hinner med bussen, vilket är tveksamt) åker jag till LIdköping, för att vara med på någon Djurens Rätt-grej. Jag vet inte exakt vad det innebär. Igentligen vet jag inget alls. Turen går tydligen Lidköping - Jönköping, med övernattning i Skövde och avslutas i Göteborg i morgon kväll någon gång. Jag ser verkligen fram emot detta. Det ska bli kul! Dock börjar jag känna en svag känsla av nervositet. Önska mig lycka till.

17 juni - Natt

Nu är det typ mitt i natten för mig, och jag börjar känna en ganska stark känsla av trötthet. Sovdags snart.
Älskade bror fick för sig att komma på besök, men puckot hoppade på fel buss och hamnade i Skövde istället. Efter typ 4 timmars resande kom han iallafall hit, och tycker sjukt synd om sig själv och vill ha allt serverat på silverfat.

Vi gick och handlade och självklart började tjafset redan när dörrarna öppnade sig. 
- J; Vi behöver bröd!
- F; Vi behöver inget jävla bröd, hela frysen är full av det.
- F; Jag måste ha grönsaker.
- J; Vafan ska du med grönsaker till? Kaninmat.
- F; Jag ska hitta den vegetariska kycklinggrejen!
- J; MEN! Du har ju gurka och skit, räcker inte det?
- F; Har du lust att hämta matlagningsgrädde medans jag letar?
- J; Matlagningsgrädde? Vad ska du med det till, du kan ju inte ens laga mat.
Så såg typ hela våran 30-minuters vistelse på Hemköp ut. Och typ resten av dagen också. Men fan vad jag älskar den killen. Han påminnde mig om en liten dålig dag jag hade, samtidigt som han körde bil och tvärnitade så jag höll på att krossa näsan. "Ut ur bilen för helvete, du får gå hem. GÅ UR BILEN NU! Du kan ju inte köra, du kommer aldrig få något jävla körkort. Jag ska se till att du blir omyndighetsförklarad, precis som mongolider, för det är vad du är! GÅ UR BILEN!" Haha, han har inte fått övningsköra alls efter den händelsen. Stackarn <3

Jag tillagade en vegetarisk maträtt som bestod av lite gurka, lite tomat, lite paprika, ris och någon vego-kycklinggryta jag blandade ihop av lite av varje. Helt otroligt god faktiskt. Och jag är fortfarande mätt. Efter mina vanliga Findus snabbmat brukar jag vara hungrig efter nån timma igen. Men inte nu! Jag frös in lite för framtida bruk till och med. Jimmy vägrade äta. Han anser att människor inte är gjorda för att äta vegetarisk mat.

Nä, sovdags för min del nu, jag kommer garanterat vakna av Jimmy som kommer gå upp typ klockan 7 för att spela GTA.

16 juni - Kass

Jag måste vara sämst i världen på att blogga. Jag tror det är typ samma sak som när man föräter sig på något. Till exempel nudlar. Man äter dom jävla nudlarna varje dag i flera veckors tid, sen kommer en dag när man inte får ner en ända nudel till, det går bara inte. Efter ett par månader försöker man igen - det första paketet går ner utan problem, men nästa dag tar det stopp igen.
Det är nog samma med mitt bloggande. Förr bloggade jag i princip varje dag i typ tre års tid. Sedan kom inte en enda blogg på fyra månader. Jag försökte igen och klarade tre dagar, sedan hände det inget mer.

Jaja. Nu har jag iallafall sommarlov. Helt sjukt skönt! Fast det är tråkigt att det bara regnar hela dagarna. Men egentligen ska man väl inte klaga, för några veckor sen var det typ 30 grader varmt i en månads tid och mänskligheten höll på att dö ut av värmeslag, vi behöver lite vatten! Men till midsommar kan vi iallafall få sol? (Gärna resten av sommaren också).

Förra lördag träffade jag Björn Rosenström igen. 5 gången, jag bara älskar hans spelningar! Kvällen började sådär perfekt att Erik, Viktor, Daniel, Tobbe, Emma, Paula, Marcus och Angelica kom hem till Felizhia och mig som befann oss hos mamma, och började grilla. Det blev lite crusing i Lidköping och sedan Rosenström på Almesåsen. Det var en av dom bättre kvällarna detta året iallafall :) Jag har världens underbaraste människor omkring mig <3
RSS 2.0