Med dom bästa

Idag är jag bakis, sov på köksgolvet med en filt i natt. Kvällen var sjukt bra med världens underbaraste människor omkring mig! Nu ska jag ta en dusch och gå ut och sova vidare på gräsmattan.

Btw, idag är 31 maj. Grattis till mig och Robin såklart, som skulle fyllt 19 år idag <3

Underbara väder

Jag håller på att lägga in nya priser på Royal, det går lite segt eftersom det är typ 150 grejer som ska in, men det går. Sakta men säkert!

Det är så sjukt varmt ute, och helt otroligt skönt! Tråkigt att jag behöver vara inne bara.. Men men, bara ungefär två timmar kvar innan det är dags för mig att gå hem, då blir det glass!

Grattis till Ida!

Idag är det den 30 maj, så ett stort grattis till IDA som fyller 22 år idag! Grattis grattis!

Jag är nyvaken och trött, sitter och pratar med Robin i telefon, jättesocial såhär strax efter åtta på morgonen. Jag ska hoppa in i duschen och sedan dra iväg till jobbet. Skulle vara mysigt om jag hann med en promenad innan också, så man piggnar till lite :)

Ikväll kommer Felizhia <3

Kaos igen

Nu är det kaos här hemma. Mitt sovrum ser ungefär ut som mitt hår gjorde i morse. Det går egentligen inte att jämföra, men ni fattar? Det ser för jävligt ut iallafall.
Jag får får för mig att ta tag i grejerna och fixa i ordning men det slutar alltid såhär.

FzH ♥ 00F

Jag printade lite från Felizhia's bilddagbok ♥
Direktlänk


Baconmacka

När jag hade köpt min mat, satt mig ner och tagit första tuggan hände en grej som fick mig att kallsvettas och mitt hjärta att öka till en hastighet på 4568 slag per sekund.
Jag trodde att jag hade ätit kött.

Jag käkar väldigt ofta på Mejeriet, jag älskar deras mackor, men när jag skar upp mackan för min andra tugga insåg jag att det var bacon i mackhelvetet! Jag hann bara tänka "magsjuka hela helgen!" och blev nästan gråtfärdig. Som tur var insåg jag när jag körde en inspektion i mackan att jag inte hade fått i mig någonting eftersom att jag började i hörnet. En jävla tur det.

Gick tillbaka med mackan och bad om en utan kött, det fick jag. Och sedan fick jag en glass som "plåster på såren". EN GLASS? Jag fick en jävla glass, som om en jävla glass skulle göra mig frisk om jag hade fått i mig baconen?
Iallafall, både min kött-fria macka och glassen var god, så nu är jag lugn igen.


Just nu spelar Dia Psalma på M15 och jag är inte där. Jag är inte ens sugen på att gå dit. Känner att varenda person som stod i den kön var under femton år, så jag insåg att det faktiskt är bättre att vänta med det. Inga planer för kvällen. Det blir lugnt, lugnt, lugnt. Precis som hela veckan har varit...

Mat, mat, mat!

Nu står jag här på jobbet, ganska lugnt nu och jag är rejält hungrig! Väntar på att Jennie ska komma tillbaka så jag kan gå och äta lite :)
Fick för mig att kolla igenom jobb-boken lite och insåg att jag ska jobba både i morgon och på måndag. Hade inte en aning om det, kul att man har koll på läget!

Mat, mat, mat!

Beatles - In My Life



♥   ♥   ♥

Dålig hårdag

Jag gick och la mig med blött hår igår, det är totalt kaos nu. Är inte säker på om det någon gång har stått åt såhär många håll med så många olika svängar förut. Jag är inte ens säker på att jag kan lösa det här med plattång, men det återstår väl att se.

Jobb idag också, känner mig bara sådär halvpepp. Jag trivs sjukt bra på mitt jobb men vissa dagar har jag inte ens någon lust att lämna sängen. Idag är en sån dag.
Har sett fra emot den här kvällen i flera månader, Dia Psalma spelar i Trollhättan, men jag är inte ens sugen på att dra dit längre. Jävla dag.

Och min lön har inte kommit in än heller, det är också lite kaos.
Nu blir det en cigg och sedan måste jag lösa det här problemet med håret.

Pappa

Nu börjar jag bli förbannad på min pappa. På riktigt.

Det börjar med att jag kommer hem från jobbet, han säger hej men sedan hör jag inte ett ord från honom på flera timmar. Sedan sätter jag mig för att käka en knäckemacka och då får han bryt (inte för knäckemackan, haha) och börjar gapa, skrika och kasta knäckebrödspaketet mot mig. Jag håller mig så lugn jag bara kan.

Nu har jag bott hos honom i två år och nio månader. Under den här tiden har jag aldrig varit välkommen hem, han har aldrig velat att jag ska bo här, varje gång det blir tjafs hotar han med att jag inte får bo kvar, han letar bråk för att ha en anledning att bråka med mig, han gör allt - verkligen allt för att få mig härifrån.
Det har varit ett jävla helvete hela tiden.

Nu bor han 99 % av tiden hos sin tjej, han är i stort sett bara hemma när dom har bråkat, och sedan kommer han hem efter två månader och vill styra och ställa hela tiden. Inte ett jävla samtal under tiden han inte är hemma, inte ett jävla sms ens. Och sedan kommer han hem över en natt bara och jag får knappt ha min tandborste i badrummet.
Det är ett alltid ett jävla liv om att jag bara är gäst, att jag ska lyssna på allt han säger eftersom att han äger lägenheten och jag ska göra som han vill om jag ska få stanna kvar.

Eftersom han aldrig är hemma lever jag mitt egna lilla liv här, inte efter han. Inte så konstigt va? Sedan kommer han hem och hela världen blir helt kaos.

Det började egentligen inte ens när jag flyttade hit, det började så jävla långt innan. Han har aldrig riktigt velat ha med mig att göra antar jag, jag vet inte. Jag pallade inte riktigt med hans drickande när jag var tio och han och mamma skiljde sig så jag valde helt enkelt att inte träffa honom när Jimmy gjorde det. Jag var hellre hemma i lugn och ro istället för att se pappa skitfull ute på balkongen.
Vi flyttade till Vara ett år senare och jag bodde där i fem år. Jag kan räkna samtalen från honom under dom fem åren på en hand.

Och hans jävla lögner. Han lovade för ett par år sen att allting skulle bli så bra. Jag har inte sett någonting av det, inte ett jävla skit.


Men nu har jag fått nog, nu pallar jag inte mer, jag orkar bara inte.
Exakt hur jag ska lösa det hela har jag ingen aning om, men det ordnar sig, det gör det alltid.

Men det som gör ont, det som jag tycker är jobbigt - det är att Jimmy fortfarande ser upp till pappa, att han fortfarande kan lita på den människan.
Jag har aldrig kunnat göra det, jag har alltid fått smyga runt för att inte göra honom arg.

Ännu en dag avklarad

Ännu en dag avklarad.
Jag känner för att dra på hög musik och städa, men det går inte. Pappa är hemma. För det första blir han galen om jag höjer högre än man pratar och om jag skulle börja städa skulle han skrika "nu får du fan ta och städa" och jag kommer tappa all motivation som finns.

Hårfärgning blir det förhoppningsvis lite senare!
Mitt hår ser just nu sjukt ut. Blondt i hårbotten, sedan ljusbrun, lite mörkare brun, mörkbrun och sedan massa röda nyanser över allt också.
Det behöver lite hjälp.

Förlovad

Nu befinner jag mig på jobbet, det är härligt. Jag älskar faktiskt mitt jobb. Det bästa med det är Jennie och Ida.

Jag; Ida! Ser du något nytt på mig idag?
Ida; Har du förlovat dig?

En solig dag är en bra dag

Jag la mig 20,15 igår, somnade hyfsat fort men är ändå halvdöd idag, varför?
Sitter med ett glas apelsinsaft som jag matchar med ett blått sugrör och känner mig glad! Det är inte ofta jag är glad klockan åtta en morgon, men det är jag iallafall nu.

Har suttit och pratat med Niko typ en halvtimma nu, så får skynda mig in i duschen och sen dra iväg till jobbet!

Back in town

Back in town.
Galet hur skönt man kan somna på linje 1 egentligen.

Bowlingen gick ju sådär, jag har aldrig varit en vidare bra bowlingspelare, kommer alltid sist, men idag gick det faktiskt hyfsat bra och kom trea av fem efter Mattias och Nathalie.

Nu känner jag att det är dags att avsluta den här dagen, så tar en cigg, borstar tänderna och sover.
God natt!

Övningskörning

Nu har jag varit ute och kört bil, och det börjar gå ganska så bra nu! Och att jag kör med skönaste personerna gör det riktigt kul att åka runt också :)

Nu ska jag bara käka upp min lilla macka, packa grejerna och dra ner och spela lite bowling med Nathalie, Fredrik, Mattias och Simon.
Håll tummarna för att jag vinner.


Ikväll blir det hemfärd också..

Ventilationsgubbar

Jag sitter här ute på min lilla balkong och röker när det plötsligt plingar på dörren.
Går ut och öppnar, iklädd morgonrock och shlet som fan. Vad är det som står där? En gubbe och en kille som självklart är väldigt snygg. Kul. Nu håller dom på och grejar i köket och toaletten så jag har ingen chans att göra mig i ordning heller, och måste snart åka.
Jag vågar inte gå ut och störa dom heller.
Hur löser jag det här?

Väderprognoser

Jag fick i väg Jimmy till skolan och nu kan jag sitta här och halvsova med en cigg på balkongen i helt lugn och ro!

Jag hatar väderprognoserna, man kan aldrig planera någonting ju! Igår skulle det bli regn torsdag och fredag och strålande sol på lördag. Nu ska det INTE regna på torsdag, fredag kommer vara superfint väder och lördagen ska helt plötsligt bli molnig.

God morgon morgonen

Kolla klockan! Jag är vaken!
Eller typ död.

Innan jag gick och la mig inatt skrev jag en massa lappar och satte upp i hela lägenheten, så att mamma inte skulle glömma bort att väcka mig. Nu är jag väckt, och jag kände där när jag skulle gå upp att den här dagen kommer att bli en lång dag.

Försöker väcka min bror också, det är ungefär lika lätt som att väcka mig själv.

Stormvarning

Film hos Sabel med massa goda grejer, det gillar vi! Men inte skräckfilm, fan, jag blir så sjukt rädd hela tiden. Men det har varit väldigt mysigt iallafall. Nu är klockan tjugo i fem, jag ska upp halv åtta. Jag gillar inte det här.

Lika bra jag lägger mig och försöker sova. Att komma upp i morgon kommer vara en jävla match!
Storm är det också :(

Ibland är det hårt

Sanningen är ibland hård, som idag till exempel. Jag får bara inse att jag numera är korthårig. Alltså, kort-kort-hårig. Bara att acceptera, vänja sig och sedan växer det väl ut igen.

Har städat hela lägenheten, diskat all disk, bäddat, dammsugit och allt, det är bra grejer. Nu har jag dock ingenting att göra, det är lite tråkigt..

Morgon, som vanligt

Jag börjar bli så trött på mitt dygn nu. Det är helt snevridet och det funkar inte. Jag lägger mig någonstans mellan fyra och fem och sover fram tills ungefär tre på dagarna. Igår lovade jag mig själv att sova senast klockan två, men håller ändå på att ta död på mig själv när det gäller att gå upp halv elva på dagen.
Dags att ta tag i det här.

Och så är jag trött på Jimmy, han håller på att fucka sin skola totalt. Alla dagarna jag har sovit här under veckorna säger han "jag ska med tåget klockan åtta" men likt förbannat har han inte gått upp när jag bankar på hans dörr halv elva, och när jag säger att han får snabba sig för att hinna med elva-tåget skriker han bara "du ska inte säga någonting, du har själv fuckat din skolgång".
Han ser ju hur det har gått.
Och jag ångrar det.

Bästa youtube



Det här är bästa filmen på hela youtube!

Hos Christin

Nu befinner jag mig hos Christin, men ska alldeles strax åka hem.
Åkte hit för att spela crocket, men det har vi inte ens nämnt sedan jag kom hit. Istället har vi käkat äpple, legat på gräsmattan och snackat och spelat lite 500 (som jag såklart vann).

NIKO! Jag måste få veta!

Jag somnade på bussen förut, på vägen hem från Lidköping. Drömde en konstig dröm jag inte minns vad den handlade om, men när jag vaknade på resecentrum här i Trollhättan kom jag på att Niko började berätta någonting för mig i torsdags. Jag vet på ett ungefär vad det handlar om, men nu vägrar han berätta!
Jag försöker att tjata så mycket jag kan, men det hjälper inte. Jag måste få veta ju.. Jag har rätt att veta!

Tvättid i underbart väder

Nu har jag fått min telefonräkning. Frågan är om det är värt att skaffa kontantkort istället, jag gillar inte dom här summorna.
Nu har jag tvättid också, det är sådär kul när det är helt underbart väder ute. Ikväll är jag pepp på minigolf, någon som är med?

Nyvaken

Nu vaknade jag precis av att Therese ringde och väckte mig, hade gärna sovit vidare men måste hem och tvätta och har redan försovit mig.

Ångest har jag också, men jag kan inte riktigt komma på varför. Det är någonting jag måste göra som jag inte kan komma på vad det är..

Filmkväll med Mattias

Jag satt och spelade Beautiful Disaster tills klockan sex, då kom Mattias och jag gav upp det där jävla spelet.
Vi har kikat lite film, Stomp the Yard och Silent Hill och käkat glass. Jag har också filosoferat en hel del om pannkakstårta, så det ska jag fixa i morgon.
Nu blev jag hungrig också. Det återstår att se om jag ska orka käka någonting. Lite sömn är jag mer sugen på!

Beautiful Disaster

Jag har käkat hemmagjord makaronigratäng med champinjoner som mamma lagat, det låter lite konstigt, det var lite konstigt men var gott! Första gången på flera år jag får lagat mat!

Nu ska jag försöka klara Beautiful Disaster på expert innan jag blir galen.

Tråkig söndag

Vaknade tidigt idag, halv ett någon gång.
Soffan jag får sova på är så sjukt obekväm och jag vaknar och har lika ont i kroppen varje morgon. Huvudvärk har jag haft sedan i onsdags också, jag fattar inte varför.

Jag har duschat, gjort mig i ordning, käkat mackor, diskat, blåst upp en luftmadrass och nu har jag ingenting att göra. Jag känner ingen i Lidköping, det finns ingenting att göra här hemma och nu gapar mamma på Jimmy om någonting. Jag orkar inte.

Funderar på att sätta mig och spela lite Guitar Hero för att fördriva tiden. Tycker att det låter som en alldeles utmärkt idé.

Sovmorgon väntar

Kände att jag började bli trött, borstade tänderna, bäddade ner mig i soffan, insåg att det är ljust ute och upptäckte att klockan är fyra.
Kul att inse att man kommer sova bort ännu en dag.

Kalas på Skogshagen

Nyss hemkommen från kalas på Skogshagen, bra grejer är det!
Massa god mat, tårta och långpromenad på strax över två timmar med Kim och icke-skogsmullen-Sofia. Jag älskar det!

Så nu är jag hemma igen, morsan ska ha datorn så jag får väl bädda ner mig med den här bra boken jag hittade i mammas bokhylla;



Jag har suttit hemma både fredag och lördag kväll, men mys är det!
Lugnt och skönt.



Och jag tycker att det är tråkigt att du känner att du behöver ljuga för mig..

Echinagard

Nu vaknade jag precis utav att Christin ringde och väckte mig, sådär kul att ha sovit bort hela dagen. Inte nog med det, jag har inte ens hunnit bli frisk från förra förkyldningen innan JAG BLIR FÖRKYLD IGEN!! Håller på att bli galen på det här nu.

Ska dricka upp mitt echinagard, ta en cigg till och sedan ta en dusch.


Snart blir det kalas på Skogshagen.

Film med Mattias

Nu har Mattias varit här och kollat på lite film.
Taken!



Det var hur mys som helst tills Jimmy, Emil och två kompisar till dom kommer hem, skitfulla. Jimmy har en förmåga att vara så seriös och "deala" om allting. Nu sover dom iallafall, så skönt är väl det.

En bit på väg iallafall

Jag fick för mig att väga mig, aldrig en bra idé. Har fortsatt att gå ner i vikt och vägde nu 50 kg precis. För att stoppa denna processen satte jag mig för att käka skorpor (varför? jag hatar skorpor!) med smör och ost, vågade även dricka lite mjölk.
När jag har suttit och käkat skorpor och läst Kalle Anka en timma inser jag att jag mår bra! Eller bra är väl att överdriva, men jag har inte ont i magen längre och mår inte illa. Nu har jag bara huvudvärken och smärtan i kroppen kvar.
En bit på väg iallafall.

Ensam i Lidköping Stad

Jag kommer hem till mamma, väntar mig att få träffa henne och Jimmy, käka chips, dricka cola och se på film. Ni ser, jag har väntat mig den perfekta kvällen! Men när jag kommer hem, ja då är ingen hemma.

Det betyder att jag kommer sitta hemma, ensam en hel fredagskväll, men jag antar att det är lika bra. Johan tjötade på mig förut att jag skulle med till han och dricka, men när jag förklarade att det skulle vara omöjligt säger han att "Frida, både du och jag vet vad botemedlet är". Ja, säkert. Ofta jag skulle ens tänka en tanke på att öppna en öl i det här tillståndet.

Nu fick jag den!

Nu, en timma och sex minuter senare får jag min sms-biljett.
Tänk om jag hade suttit kvar och väntat på bussen ända tills nu?

Gårdagskvällen

Nu har jag kommit hem, inte det lättaste. När jag sitter och väntar på bussen och skickar en sån sms-biljett får jag aldrig något svar, ringer Niko och kollar om jag gjort fel, men det har jag inte, ringer västtrafik och får reda på att något är fel, tjafsar med busschaffören och får inte åka med.
Som tur är, när jag sitter på busshållplatsen kommer Sandbäck förbi och frågar om jag behöver skjuts till stan, underbara människa!

Har städat upp sedan igår, det var inte så kaos som jag trodde att det skulle vara och så fick jag i mig sju tuggor av falafelrullen sedan igår och en kopp med vatten, det börjar stabilisera sig.


Vi sa det när vi satt och käkade mat på dagen, nä vi pratade om kvällen, att antingen blir det sjukt kul, eller så blir det total katastrof. Det blev total katastrof.
Lite tråkigt när vissa människor inte kan uppföra sig. Försökte iallafall göra de bästa av situationen och kvällen var faktiskt ganska bra, från mitt håll.

Nu blir det att byta om och sätta sig på bussen.

Är det positivt?

Jag är fortfarande vill liv, men om det är positivt kan jag inte svara på.
Jag funderar på att åka hem, äta min halva falafelrulle och sen dra till mamma. Undrar bara om jag kommer palla att sitta på bussen i en timma, tveksamt.

Katastrofal bakfylla

Jag brukar inte bli direkt jättebakfull, men den här dagen har varit katastrof. Har varit vaken sedan nio och inte kunnat sova för att jag har mått så sjukt dåligt och jag har inte vågat röra mig heller.

Nu sitter jag och har sjukt ont i kroppen, huvudet kommer att sprängas och jag vill inte vara med den här dagen mer.

Utgång med de bästa

I morse vaknade jag tidigt först av att Anett ringer och väcker mig vid tio, somnar om, vaknar av att Angelica kommer ut och väcker mig, somnar om och sedan vaknar jag avv Christin kommer hit, så då gav jag upp det här med att sova.

Gårdagskvällen tillbringades hos Niko, vi spelade "finns i sjön" i flera timmar, mys vart det.
Somnade inte försen halv fem, så nu är jag lite trött, men det får man väl leva med.

Ikväll blir det utgång med de bästa!

Med Angelica & Daniel

Nu går den här dagen mot sitt slut, det har varit en bra dag.
Sitter hemma hos Daniel med honom och Angelica och funderar på vad vi ska hitta på, men vi kommer inte på någonting, så vi sitter kvar.

I morgon däremot kommer bli en bra dag, Christon kommer och jag är med världens bästa Angelica och allting kommer bara vara bra.

God morgon, onsdag!

God morgon.
Jag insåg nu i morses när jag stod i duschen att det finns faktiskt inga bra morgonar. Det finns ingen morgon då man faktiskt är glad att behöva gå upp när man egentligen vill sova vidare. Det kanske är därför jag är sur varje morgon, jag vet inte.

Nu ska jag iallafall snabba mig lite, har en lång dag att förbereda mig för.

Låt mig presentera:


Det här är morsan. Hon är världens underbaraste.
Såhär lättroade är vi när vi hittar hur man använder camen utan att behöva cama.



Och här är jag när jag är för jävla trött, klockan halv två en tisdagskväll.
Alltså är det en bild där jag är fruktansvärt trött, idag.


Nu blir det nog cigg och sängen.

Hur lång tid tar det att glömma?

Jag och Ida satt och pratade igår, om hur svårt det är att glömma vissa saker.

Kom och tänka på en grej som hände för ett tag sen. Det var en grej som gjorde mig väldigt, väldigt ledsen i flera månader och det tog lång tid innan jag insåg att jag faktiskt hade släppt det.
Jag minns den här dagen väldigt väl, jag vet att Ida kom hem när jag var som mest ledsen, precis när det hade hänt. Hela min värld hade gått i hundratusen delar och jag trodde att jag aldrig skulle kunna le igen.

Ida försökte trösta mig som var helt förstörd och bara grät, vi satt och käkade kräftor på trappen också, jag käkade stjärtarna och Ida käkade resten, för jag fattade inte hur man gjorde. Vi satt där med en jävla massa kräftor som luktade saltvatten och fisk, jag grät, vi kedjerökte och Ida visste nog mest inte vad hon skulle göra.
Det var den dagen.

Veckorna därpå låg jag bara. Gjorde ingenting, bara låg. Och grät såklart.
Ida tjötade hål i huvudet på mig att jag inte skulle ligga hemma och tycka synd om mig själv utan följa med ut och ha kul. "Vadå ha kul? Jag kommer aldrig kunna ha kul igen", tänkte jag. Men jag fick snällt följa med, just då fick jag faktiskt inte välja själv.

Det tog lång tid innan jag kunde släppa det, och jag tänkte på det varje dag i månader, år.
Men har man hela tiden något att göra så inser man en dag som jag gjorde igår; "herregud, det har redan gått fyra år!" (Haha, lite rim på köpet!) Och jag kan säga att jag inte känner någonting längre. Visst tänker jag tillbaka, men jag mår inte dåligt, jag är inte ledsen utan jag tänker tillbaka och är glad istället. Det kunde jag aldrig tro för fyra år sen.

Vad jag skulle komma fram till vet jag inte riktigt, men det är väl inte det viktiga antar jag.
Det tar sin tid, men man lär sig acceptera det, man lär sig leva med det. Man glömmer aldrig, men det gör inte ont längre.

Jag gör ingenting åt det

Jag vet att du tar chansen så fort du får den
så fort du tror att jag inte vet
när du tror att jag inte förstår

Du tar den
jag vet det 
jag förstår

Jag gör ingenting åt det

Galet trött med pizza

Det här är galet. Klockan är inte ens halv elva och jag har redan bäddat ner mig i soffan för att sova, det gjorde jag redan för en timma sen. Det känns som att sömnen är här för att hämnas! Höll på att hamna i Karlsborg (var ligger det ens?) för att jag somnade på bussen.

Idag har min middag bestått av en kexchoklad och sedan en halv muffins, men mamma bjöd mig på pizza. Jag tjänade till och med pengar på att köpa, det är då det är bra grejer.

09:52, svara aldrig

09:52
Jag; Mm
Ida; (så jävla glad) Hej hej! Det är Ida, vad gör du?
Jag; Sover..
Ida; Jaha okej, vad gör du om en kvart då?
Jag; Då sover jag..

Så nu har jag varit och jobbat i en och en halv timma. I mjukisbyxor, inte sådär jävla pepp.
Tillbaka till Niko för att väcka han och nu har jag ingenting att göra.

Mer än vad jag räknat med

Tanken var att jag skulle jobba bara en liten stund medans Karin skulle iväg, men nu står jag här 3 ½ timma senare och väntar på mat. Jag tror inte det blir så att jag skulle sluta tidigt.

Jobb & jobb

Nu är jag vaken igen, ska jobba om en timma. Bra grejer det här!
Nu blir det en cigg och sedan ska jag dra mig hemåt.

Jävla Niko

Klockan är typ 6 och jag är vaken.
Jävla Niko!

Niko skriver blogg

Niko skriver blogg.
Det är väl sådär med uppdateringen, tre inlägg på strax över tre månader! Han har tydligen kommit på bättre tankar och har lovat att uppdatera iallafall lite mer, det återstår att se hur det går med det.

Niko's blogg

Varför är det så?

Jag har fortfarande inte rört mig ur soffan. Ligger ganska så skönt här.
Funderar dock på att gå upp och ta en dusch, se om jag kan hitta på någonting mer stimulerande.

Satt och funderade lite. Hur konstigt det är att dom personerna som man har varit som tajtast med, som man har träffat i stort sett varje dag och som man har kunna berätta allt för. Dom som har varit ens bästa vänner en gång i tiden, dom personerna pratar man inte ens med idag. Men hejar på stan, småpratar lite, lovar varandra att vi måste ses snart igen, hitta på något, att vi hade så kul ihop. Båda vet att det aldrig kommer bli så igen, aldrig på samma sätt. Det var kul, det var jävligt bra, helt sant. Men det kommer aldrig hända att någon ringer. Det går ett halvår och vi träffas igen, det går bara runt i en cirkel.
Ingen lider utav det.
Men hur kan det vara så? Eller varför är det så?

Kronan

Nu är jag precis hemkommen från Christin. Det första jag gjorde när jag kom hem var att bädda ner mig i soffan, så nu ligger jag här och myser med bra musik och Doritos. Bra grejer det här.

Igår var planerna Kronan. Christin hämtade mig i Grästorp, det går så jävla kass med bussar på helgerna så att jag inte kom längre än så. Vi köpte pizza, slödryck och cigg och kvällen kunde börja. Nästan iallafall. När vi kommer hem till Christin befinner sig redan John, Niklas, Mattias och Simon där. Kul var det!

Kronan var bra även om det blev lite kaos där på kvällen, men kul var de iallafall.

Efter typ tolv timmars sömn väckte Christin mig och sa att det var dags att gå upp, mitt tåg går om en halvtimma. Kul att ha sovit bort hela dagen, men så är de väl ibland.

Nu ska jag hämta lite saft och sedan ligga här och spela poker och käka chips. Yes.

Jag kommer aldrig förstå vissa människor



Klockan är strax efter halv sex. Jag är inte vaken tidigt, även om det är det jag önskar. Jag har bara inte gått och lagt mig än. Niko kom och höll mig lite sällskap, kolla på någon mysko film jag inte förstod speciellt mycket av, men den var ganska bra iallafall.

Nu funderar jag på hur jag ska lyckas hålla mig vaken i tre timmar innan det är dags att gå till jobbet. Vågar inte riktigt lägga mig och sova heller, då kommer jag väl aldrig att lyckas vakna igen.
Kronan i morgon (ikväll?) var planerat, nu vet jag inte riktigt hur det blir med det. Tveksam om jag kommer palla hålla mig vaken såpass länge. Det återstår att se.

Nu ska jag dricka lite saft och kanske städa lite. Jag vet inte riktigt.

Lunarstorm är humor!

Hahahaha.
Alla har väl haft en lunar någongång va?
Jag har det och går in någon gång i bland och kollar i min gamla blogg (vissa använde ju detta innan vi upptäckte annat), och detta skulle jag göra idag också, i brist på annat. Helt plötsligt får jag ett mail, blir lite förvånad eftersom jag är inloggad ungefär varannan månad och inte fått ett mail det senaste året.


Från: whisky_cola F22Skickat: Idag 01:27
Till: Frida_xX F18

heeej

HEJSAN är du intresserad av att Strippa framför camen, du blir betald 10 000 spänn för de, är du så skriv din msn endast seriösa svar tack Mvh.

Från: Frida_xX F18Skickat: Idag 01:28
Till: whisky_cola F22

RE: heeej

Hej hej.
För 10 000 kronor är jag redo att göra ganska mycket.
Sätt in pengarna på mitt konto så addar jag dig på msn.
Puss Frida

Från: whisky_cola F22Skickat: Idag 01:29
Till: Frida_xX F18

RE: heeej

du kan få pengar gratis hoss sos scial bidrag.. tror du jag e blåst stick för fan


Lite humor är det allt.
Tråkigt hur det slutade bara. Kunde ju tjänat väldigt lätta pengar där.

Jimmy älskar Tyskland!

Vet ni vad som är humor en fredagskväll som den här?
Jo, det kan jag förklara! Min bror (17 år, får inte bruka alkohol) har varit i Tyskland sedan i måndags. Idag upptäckte jag att killen lagt in en ny bild på bilddagboken, det händer i vanliga fall i stort sett aldrig så lite speciellt var det. Det som var mycket speciellt, det var det som bilden föreställde.

Jimmy älskar Tyskland!

Jag älskar det, jag älskar att veta att han har ångest över det. Jag älskar att veta att han dissade Kronan på grund av frisyren (eller vad kallar man det? Huvudet? Skallen? Haha). Jag älskar att jag vet att han inte kommer gå till skolan försen håret är tillbaka. Jag älskar det.

Så många gånger Jimmy har påminnt mig om min Fallens Dagar '06-fredagkväll, det känns bara bra nu.

Grattis på 1-årsdagen!

Jag är vid liv. Inte på topp, men vid liv.

Idag är det den 15 maj, det innebär att idag firar jag ett år som domare.
Grattis till mig!

Migrän? :S

Nu är det inte kul längre.
När jag vaknade i morse mådde jag helt okej, men sedan medans jag duschade blev jag så stressad av allting, jag vet inte riktigt vad. Fick sådan huvudvärk att jag inte pallade stå och började må illa. Ringde jobbet och sjukanmälde mig, tog några alvedon och la mig i soffan.
Nu, ungefär 3 timmar senare mår jag ganska bra igen och ska strax promenera ner till jobbet.

Filosofier en torsdagskväll

Jag har en läskig känsla nu. Vet inte vad det är, men det känns absolut inte bra.

Och så har jag en känsla av att jag bor i min handväska. Eller ja, inte att jag bor i den, det vore ganska så omöjligt, men att jag inte har mer hem än den. Jag sover i stort sett aldrig hemma längre, och när jag gör det sover jag ungefär ingenting. Det går bara inte att somna, och jag har ingen aning om varför. Det går bara inte och jag får sån ångest.

Jag får aldrig den där "vad skönt det ska bli att komma hem"-känslan, och när jag är hemma så kan jag inte känna att jag är hemma. Jag känner mig inte hemma.
Pappa sa idag att jag borde flytta härifrån, för det funkar inte såhär. Det har jag sagt i två och ett halvt år, och nu kommer han på det. Kul att han är såpass uppmärksam.

Och jag ska sluta med hoppningen, fast än har jag inte bestämt hur mycket jag ska sluta. Det är väldigt svårt att släppa taget tycker jag. Vågar liksom inte helt. Det handlar ändå om ganska många år som har varit väldig bra. Jag får fundera på saken. I morgon har vi möte så då får vi se vad som blir av det.

Jag orkar inte sitta här och tänka mer, jag blir bara depp. Nu ska jag spela poker (inte gjort på länge) och sedan försöka sova. Jag är hemma. Ensam.

En bra dag är en bra dag!

I morses vaknade jag 09:01 av att Bätz kom in och sa att det var dags för mig att gå upp. Väckarklockan hade ringt sedan 07:30.
Jag fick panik! På med kläder, springa så fort jag bara kunde till bussen som gick 09:07 till stan, hann precis med. Frukosten bestod av en halv påse cheezballz. Bra grejer är det! Och Anna har precis varit här med varm choklad och blåbärspaj från Espresso House. Så gott, så gott!

Nu är klockan snart fem, jag har inte tagit lunch än, dagen är snart slut och snart slutar jag. Också bra grejer. Dagen har gått fort, det gillar vi. Det händer inte ofta att dagen går så fort, och speciellt inte en dag med den här bakgrunden. Men faktiskt.

Funderar på att gå bort och sola en sväng, det skulle behövas.

Sådär spännande kväll..



Jag har lyssnat om och om igen, länge nu. Lite kärlek!


Jag kan fortfarande inte sova, kvällen börjar bli sådär spännande nu. Vart är Niko och Bätz?
Om en timma är det ljust så nu blir det en cigg och sedan sängen.

Bara en bra dag

Jag vandrade runt på stan i en timma för att hitta en present till Malin, men när affärena stängde hade jag inte kommit ett enda steg i rätt riktning. Vad köper man till en tjej som fyller 11 år?
Träffade Angelica, tog en pommes på Max, en blåbärspaj med grädde på Espresso House, gick en promenad ända till Karlstorp, kollade på 'Fråga Olle' hos Johan och sedan avslutade jag dagen hos Niko med han och Bätz.

Dom är ute, åkte iväg för en och en halv timma sen ungefär. Jag stannade för att sova men jag är fortfarande lika vaken. Om inte mer vaken än när dom åkte. Nu är jag pigg, förut var jag trött.
Har städat hela lägenheten, men vågar inte dra igång dammsugaren vid den här tiden, även om det verkligen, verkligen behövs.

Nu ska jag se om jag kan få någon ordning på det hela och sova.
I morgon ska jag upp halv åtta. Önska mig lycka till.

Världens dåligaste förlorare

Kvällen avslutades vid halv sju i morses, då gick vi och la oss. Vaknade först när Nikos väckarklocka ringde, klockan nio, för att Bätz skulle iväg. När jag hörde att klockan ringde gick jag upp för att väcka honom. Insåg att han redan hade gått och att klockan var halv elva istället. Då hade klockjäveln ringt i en och en halv timma innan jag vaknade.

Gick upp vid halv tre, spelade lite kort med Niko.
Det är världens dåligaste förlorare! Igår när vi spelade var han så jävla nöjd när han vann över mig, men när jag tog ledningen blev han skitsur och vägrade vara med och spela.

Nu blir det väl att göra sig i ordning lite och ta vara på det dagen har att erbjuda.
Pizza, cigg och kortspel.

Pizza i förebyggande syfte

Jag har tvättat Nikos bil! Ren blev den! Jag tyckte det var dags att lära sig det där.

Har även käkat lite pizza. Hittade ju min favorit på Athena i lördags. Insåg dock precis när jag skulle betala att jag inte ens var hungrig. "I förebyggande syfte", svarade Niko.
Nu har vi alltså käkat pizza i förebyggande syfte.

En bra dag är vad det är

Det här är en bra dag. Det känner jag.
Det böjade med att jag slog sönder ett glas, och sedan så ramlade en stekpanna ner på en kopp med kaffe som ramlade över hela mig, över hela golvet och över hela den vita mattan. Som om inte det vore nog hällde Niko ut en hel chipspåse på mattan.

Niko har blivit sjuk också, det har jag väntat på i 11 dagar nu. Tråkigt nog blir han sjuk när jag är på väg att bli frisk.

Försoven

Jag trodde aldrig att jag skulle göra det, men det gjorde jag. Jag har försovit mig, så det är bara att borsta tänderna och springa allt jag kan!

Helgen avslutas i Lidköping

Den här dagen har jag gjort minsta möjliga.
Var hos Daniel och lämnade hans jacka, sedan tog jag bussen hit till Lidköping. Precis när jag kommer hit, kommer även Niko och Bätz som var uppe och hälsade på en sväng. Det var trevligt tycker jag.

Idag har jag fått i min tre rostmackor och några kakor. Är inte ens hungrig, ganska bra faktiskt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon film som går för att sedan sova.
Det lär inte bli någon sovmorgon i morgon, Jimmy ska åka till Tyskland i morgon, så vid typ halv sju ska dom åka härifrån, och innan det ska det packas och grejas. Känns lagom kul.
Klockan nio ska jag ha körlektion fram till halv ett, sedan inte göra någonting i Vara (ingenting brukar resultera i att jag sitter på körskolan och gör teoriprov) fram till klockan fem då det är teorilektion till halv åtta. Kul va?

Niko och Bätz har precis lämnat mig och jag är redan extremt uttråkad.

God morgon söndag!

God morgon.

Jag är helt slut. Vaknade för typ tio minuter sen av att Niko skickade ett sms. Tack, tack.
Nu är jag iallafall vaken, ingenting nytt har hänt under natten.

Röka och duscha!?

Jobb och Mellerud

Jobb idag, sedan var det hem för att duscha och käka några rostmackor.
När jag satt och funderade på vad kvällen hade att erbjuda ringde Daniel och frågade om jag skulle med till Mellerud, så det blev det såklart. Vi transporterades i den här lilla röda bubblan. Det var sådär bekvämt, men väldigt trevligt hade det vi allt.
På vägen hem vart det så jävla kallt att jag gick i ide i baksätet och sov från Brålanda hem. Vi käkade pizza och sedan var det fest hos Daniel.


Här är bilen vi färdades i!



Här är en staty av en inte fullt så vacker häst.

Födelsedagskalas i Vårgårda

Sådär.
Nu är jag precis hemkommen från kalas i Vårgårda. Thomas fyllde 49 år, lite gammal blir han allt men så är det.
Efter att inte ha ätit mer än en macka på hela dagen och var så hungrig att jag höll på att svälta ihjäl, serverades knäcktårta med hallon och grädde. Det låter konstigt, det tyckte iallafall jag, men så sjukt gott det var. Trycke utan problem i mig dubbelt så mycket som dom andra.
Där försvann nyttigheten jag hade tänkt på hela dagen.

Iallafall, alltid kul att träffa släkten.
Jag står i valet om jag ska byta efternamn till Ehn, som hela min släkt heter. Har nästan ingen kontakt med pappas sida som heter Olsson som jag, så varför inte?
Kan någon hjälpa mig att bestämma mig? Själv får jag sån beslutångest när det gäller såpass stora saker som att byta identitet.

Nu ska jag röka och sedan sova. I morgon blir det jobb!


Jag; Jag äter ju inte kött.
Mormor; Men skaldjur äter du väl? Det är väl inte djur?
Jag; Men mormor, det är klart att det är djur. Det hör du ju på ordet, skalDJUR.
Jag älskar min mormor!

Ett steg närmare

Jag måste bara tycka att det är så jävla skönt att ha flyttat hemifrån. Visst saknar jag mamma och Jimmy ibland, men när jag upplever en sån här morgon som idag, då känns det bara skönt.
Det började med att både jag och Jimmy gick upp en kvart innan vi skulle till tåget. Det betyder att både jag och Jimmy behöver badrummet, samtidigt som morsan ska till jobbet. Där inne står vi och knör alla tre och jag blev såklart minst sagt irriterad.
Det löste sig iallafall.

Riskutbildning del 1 i Vara, så nu är jag ännu ett steg närmare ett körkort. Underbart.

Tog tåget med Christin till Lidköping, hittade ett par lila (LILA!!!!) jeans som jag köpte. Christin anser tydligen att jag behöver mer färgglada kläder. Nu återstår det att se om jag kommer använda dom någon gång också.
Även en ny jacka har jag investerat i, det behövdes verkligen.

Nu sitter jag och Christin på balkongen, röker och pratar.
Mysigt är det.

Underbara människor


Dom här två, dom är mina.


Om det kunde vara så enkelt med alla. Om det bara kunde vara så bra hela tiden.
Att inte behöva tänka innan, att bara köra på. Det är precis vad jag behöver. Underbara människor!

Första sprutan

Jag, Niko och Bätz fick en brilliant idé att vi skulle bowla i Lidköping. Sagt och gjort. I vanliga fall tar det cirka en timma mellan Trollhättan och Lidköping, men kommer man ifrån Trollhättan en halvtimma innan bowlingen börjar kan man fixa det ändå.
Vi fixade det! Fast när vi väl kom fram visade det sig att hallen stängde nio istället för tio som jag trodde. Illa.

Dags för plan B. Vad är plan B i ett sånt läge? Jo, leta upp Ica och köpa massa kakor, cola, kladdkaka och vaniljvisp och sedan dra hem till morsan och fika.
Nu har dom precis lämnat mig för att åka tillbaka till Trollhättan och jag har bäddat ner mig i soffan med datorn i knäet.

Just det! Första sprutan är fixad. Med hjälp av Niko har jag nu lärt mig detta och kan förhoppningsvis fixa det själv i fortsättningen. Nu väntar jag lite nervöst på både att det ska verka och på biverkningarna.
Nej, jag knarkar inte.

Jag överlevde dagen!

Jag är glad igen. Jag är så glad att jag har världens bästa arbestkompisar. Det ska dom veta!
Dom gör mig glad. Akupunkur mot ilska.

Nu har jag precis duschat, ska packa väskan och sedan dra iväg till Lidköping för att tillbringa natten där. Trevligt ska det allt bli. Mindre trevligt är att gå upp halv sju i morgon bitti. Allt är till för att överlevas.

Och jag är så trött att ögonen svider.

Jag ser ljuset

Den här dagen blir bara bättre och bättre. Jag måste hem. Jag måste bort från folk.

När jag trodde att det inte kunde bli värre efter tjafs med en kund så gick jag till Ica. På väg tillbaka blev jag stoppad av en kille som sålde mobilgrejer för 3. Stackars killen skyndade vidare ganska så fort.

Det som har fått mig att le idag var när jag skulle beställa en sån Fun-box eller vad dom heter, för barn på Sibylla till Ida.
Gubben i kassan; Är den till en pojke eller en flicka?
Jag; Det är till en liten flicka.
Det bara gjorde min dag.

Underbara dag..

Nu är jag på jobbet.
Dagen startade inte bra, och började inte bra, och inte fortsatte den bra heller.
Så nu är jag på sådär lagom bra humör, jag ska stänga in mig på lagret och göra viktiga saker som ingen annan vill göra, så slipper jag prata med någon.

Underbara dag.

Mardrömmar

Jag hatar att sova själv. Inte för att jag saknar någon eller för jag tycker de är tråkigt eller jobbigt att sova själv.
Men inte alls. Jag trivs ganska bra ensam egentligen, jag har aldrig förr haft några problem att sova själv utan det har kommit nu senare. Jag vet inte varför, men jag får sån otrolig ångest, kan inte sova och så får jag fruktansvärda mardrömmar..

I morse somnade jag strax efter halv sex. Sov en kvart innan det också, men vaknade.

Nu vaknade jag igen, och har drömt en mardröm som nog har förstört hela min dag.
De känns läskigt att säga vad den handlade om, men en av dom människorna som jag älskar över allt annat och faktiskt skulle göra vad som helst för. Den här personen dog i min dröm.
De värsta var att det var så sjukt verkligt.

Nu ska jag upp, har extrem huvudvärk men ska till jobbet om tjugo minuter.

Bara för världens bästa minnens skull..


Jag och Per var på snöskoterresa.
Bilden är tagen vid utkikstornet på Selsknösen.

Klockan är strax före fyra på morgonen, jag ligger fortfarande här i min säng och kan fortfarande inte sova.
Ligger för tusende gången och kollar igenom bilderna från min norrlands-resa och längtar tillbaka. Massa längtar jag också, den veckan var den bästa jag har haft på väldigt lång tid. I sommar åker jag tillbaka, och i sommar kommer Stuttan och Per ner hit och hälsar på igen.

Denna gången blir det dock bättre planering så vi förhoppningsvis slipper problem med kartläsare, skottlossning och att sova i bilen. Jävligt bra var det dock, men bättre blir det!


Nu ska jag satsa på att sova så att jag förhoppningsvis kommer upp till jobbet i morgon.

Familjen, bättre än den har vi aldrig


Det här är Sofia, min kusin. Hon är en av dom vackraste människorna jag känner.



På fredag ska jag förhoppningsvis på kalas om jag hinner med det efter jag slutar jobba.
Någon sa det här om dagen när personen frågade vad jag hade för planer i helgen och när jag svarade 'släktkalas' tyckte personen synd om mig.
Men det är inte synd om mig. Jag träffar dom gärna så ofta som möjligt och ser alltid fram emot nästa gång. Jag är verkligen glad att jag har dom här människorna omkring mig. Jag älskar dom, så otroligt mycket.

Det är människor som alltid finns där och ställer upp, inte för att dom inte har något val, utan för att för familjen Ehn (kul att hela min släkt heter Ehn utom jag och min bror) är det självklart. Det bara är så. Och det är så jävla underbart!

Inte utan vapen

Jag låg och funderade på en fråga jag fick idag.
Vad frågan var spelar ingen roll, men svaret får mig att fundera en hel del.
Jag vet att Robin sa det flera gånger, att jag ska 'sluta spela så hård'. Jag spelar inte hård, men jag vill inte släppa in människor för nära, låta någon lära känna mig för bra, veta för mycket.

För det finns ingen som stannar för alltid, och utan vapen kan ingen skada dig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Choklad och luft

Kvällen har bestått av sådär minsta möjliga, som oftast.
Jag har tillbringat den hos Bätz med typ tv och lite choklad och kanelbullar. Mys är vad de är!

Nu har jag en läskig känsla som inte går att förklara. En känsla med blandning av allt, men egentligen av ingenting. Tvärt om ska de nog vara, jag vet inte. Konstigt är det iallafall.

Choklad och luft. Bara för dig.

Städning som går sådär

Jag fick för mig att jag skulle städa idag, så jag drog på Lars Winnerbäck på högsta volym och satte igång. Tyvärr tröttnade jag väldigt fort så det blev inte så mycket med det. Jag hann iallafall bädda sängen.

Niko och Bätz hämtade mig, vi käkade falafel (♥) och nu sitter vi hemma hos Niko igen.
Som vanligt.

Vad händer ikväll kära medmänniskor?

Synd att det inte är så

Nu får jag ångest igen.
Insåg precis att läget ligger till som så att om inte jag hade fuckat bort min skolgång i högstadiet skulle jag tagit studenten om en månad. Då hade jag varit 'fri' och aldrig behövt tänka på skolan igen om jag inte ville det.
Att jag skulle ge upp så lätt, det trodde jag inte.

Synd att det inte är så

Tvätt- & städ-dag

Det verkar inte som att det går som jag planerar.

Igår åkte vi till Hunneberg vid två-tiden för att kolla på älgar. Hittade ingen älg, men fyra rådjur, en grävling, en räv och en ekorre såg vi.
I stort sett var detta allt som hände innan vi gick och la oss.

Idag hade jag tvätt-tid. 12-17, som jag alltid brukar tvätta eftersom det är tråkigt att vara hemma på kvällen för att tvätta.
I morse vaknade jag av att det ringde från jobbet, dom undrade om jag kunde jobba. Då börjar jag fundera; jag tvättar ungefär var sjätte vecka, det är ganska sällan, och jag sätter alltid upp tiden mellan tolv och fem. Och varje gång jag gör det ringer dom från jobbet. Det slår aldrig fel! Jag funderar på om det är någon som spionerar på mina tider och gör allt för att jag ska missa dom.

Iallafall så ordnade det sig, så jag kunde tvätta iallafall. Tur var väl det, för några kläder hade jag inte kvar!

Sammanfattning av eftermiddagen

Det blev ingen säng för mig.
Niko och Bätz kom och hämtade mig, käkade pizza, skulle spela minigolf men det var stängt, var vid dammen och kollade på grodyngel. Niko dödade en myrstack. Idiot.

Nu har jag försökt klara en låt på expert på Guitar Hero men jag kommer inte längre än 14 % innan jag åker ut. Tålamodet är inte på topp och jag är dålig förlorare.

Bra sammanfattning av eftermiddagen.
Nu ska jag snart ta och traska hemåt, i morgon har jag tvättid. Sådär kul men det är ett måste det också.

På väg hem igen

Körlektionen gick ju sådär bra. Första timman satt jag bara i bilen och försökte att hålla mig vid medvetande, men febern tog över och jag befann mig i en helt annan värld.
Men det gick ganska så bra iallafall.
Nu är jag dock helt död och orkar egenligen inte ens sitta upp, men är på väg hem så då blir det sängen för mig!

Min svullna arm började sticka förut, inte så det gör ont, men de sticks.
När vi kom tillbaka från Lidköping och jag satt vid datorn på körskolan fick jag kramp i lillfingret, det gjorde inte ont, men jag kunde inte röra det och hela fingret vek sig i någon onaturlig vinkel och la sig typ under ringfingret. Jag fattar ingenting längre.

Någon som vet vad det kan vara?

Sjukling på väg till Vara

Det har varit en hård natt. Somnade strax efter nio och vaknade i stort sett hela tiden av att jag antingen höll på att frysa ihjäl, dö av värmeslag, av att någon ringde, av att jag fick sms, konstiga drömmar, av att jag hostade, och ibland vaknade jag av panik. Trodde aldrig att denna natten skulle ta slut.

Nu sttier jag iallafall på bussen på väg till Lidköping. Har tjugo minuter kvar och sedan ska jag vänta i en halvimma för att sedan ta tåg till Vara som tar en halvtimma. Vänta där en timma för att sedan åka illbaka till Lidköping, vara där tre timmar, åka tillbaka till Vara, vänta en och en halv timma och sedan åka hem igen.

Att jag ska orka det här.
Mår så frukansvärt dåligt och min vänstra underarm har svullnat upp hur mycket som helst. Det ser helcp ut!

Nu ska jag koncentrera mig på att hålla mig vid liv!

Fortfarande sjuk. Sjukare..

Det enda som har förändrats är att jag har fått feber, annars är det lika illa som förut.
Nu ska jag sova, för i morgon ska jag åka hemifrån halv tio och då ska jag vara frisk.

Fortfarande vid liv

Uppdatering:
Jag är fortfarande vid liv. Antagligen inte länge till.


Är glad att jag har Niko och Bätz, dom är snälla och låter mig inte dö i min ensamhet.
Nu vill jag gå och köpa glass!

Döende

Niko och Bätz var sociala och kom och såg film med mig och Felizhia, det var mysigt.
Vi åkte hem vid tolv ungefär, och när vi var fem minuter, FEM MINUTER, från Trollhättan är det någon som kommer på att McDonalds är en bra idé.
Vi vänder bilen och åker tillbaka till Göteborg för att käka på Donken.
Men nu är vi hemma igen iallafall. Cirka fyra timmar senare.


Jag är döende i förkyldning.

När vi har tråkigt:

När jag och Felizhia har tråkigt sitter vi inte framför tvn och klagar, utan vi blåser upp kondomer och leker "inte nudda marken" och reglerna är som så att kondomen ska hela tiden vara i luften, vi får bara röra den en gång i taget och vi får inte använda händerna.
Jävligt kul är det faktiskt.

BILDER!


Felizhia, Frida & Paula. Sebastian i bakgrunden!

F & F!


"Janne", Valerian, Daniel (F's kusin( & Sebastian!

Härlig kväll!

FFF! (Felizhia & Frida Forever!)


Hej alla läsare på Fridas blogg!

Idag blir det ett litet gästskriveri från mig, Felizhia.

 Igår kom Frida till mig i Göteborg, och planen var att få till en trevlig kväll med utgång. För en gång skull så lyckades vi. Anledningen till att jag skriver "för en gångs skull" är för att det brukar sällan bli som jag och Frida tänker oss. Har ni hört talas om våran midsommar 2006 så vet ni vad jag talar om...
 Hursomhelst! Jag och mina tyskar (lite släktingar var på besök hos mig i helgen) mötte upp Frida i stan och vi åkte hem och förfestade med min morbror och hans kompisar. Det bjöds på shottar och världens bästa rieslingvin som mina släktingar tagit med hit.

Det tog inte lång tid innan var var på G och trevligt var det! Sedan blev det taxi till stan och utgång på Chez. Underbart! Fulla blev vi, och det hela slutade med att Frida släppte greppet om mig någonstans mellan avenyn och kungsport och jag rasade rakt i marken. Men jag lever! Därefter cheesburgare, McBean och en fantastiskt duktig svarttaxichaffis vid namn Ahmer!

 Vi vaknade upp idag, under samma täcke i en helt fantastiskt skön skedställning! Att vakna upp med sin älskade, vad mer kan man begära? En god frukost kanske? Ja, det fick vi ju det också!

 Så summan av kardemmumman: Klockan är snart sex, huvudvärken har släppt, vi har duschat och det vankas tacos. Och jag älskar Frida. OJ OJ OJ vad jag älskar Frida! Kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar henne!

 Over and out! /Felizhia

Hjälpa till? Skojar du?

Felizhia; Jag håller på att svälta ihjäl!!
Frida; Men om vi hjälper till med maten så kommer det ju gå fortare.
Felizhia; VA? HJÄLPA TILL?

Min <3

Nyttig frukost

I vanliga fall brukar jag vara sugen på pizza när jag vaknar på morgonen efter en hård natt.
Idag har jag käkat macka med ost, yogurt, kokt ägg och juice till frukost.

Chez!

Gårdagskvällen var ju underbar.
Jag drack tyskt vin som faktiskt var jättegott och vi hade kul. Sjukt kul!

Så farligt bakfull är jag inte heller, så nu ska jag gå ner och se om jag hittar någonting att äta.
Jag kan även meddela att spriten inte tog död på min förkyldning. Även om den borde gjort det.

På väg till Göteborg och Felizhia <3

Nu sitter jag på tåget på väg ner till världens bästa Felizhia.
Vi kom fram till att vi setts två gånger det här året och det var när jag skulle byta tåg i Göteborg för att åka till Umeå och när jag kom hem och skulle byta till tåget till Trollhättan. Illa är vad det är. Nu är jag iallafall på väg.


Igår var det invenering på jobbet. Jag var antagligen den enda som var hemma innan klockan tio på Valborg.
Upp klockan 7, jobba 8-21. Lite jobbig var det allt, blev skapligt trött i huvudet efter ett par timmar med alla siffror.

Kvällen tillbringades som vanligt med Niko och Bätz, men trevligt, det var det allt!


Utgång blir det ikväll.
Jag ska ta död på dessa förkyldningsbakterierna som hemsöker mig.

RSS 2.0