Underbara vår

Så underbart väder idag! Fick en liten promenad trots allt, tvingade med Pontus ut när han kom hem från jobbet.

Fått städat lite här under kvällen också, hoppas på att kunna slutföra det i morgon. Leon har varit kinkig i två dagar nu, tror han också har någon förkyldning i kroppen, men han är inte tät eller snuvig som tur är. Hoppas det inte blir värre än såhär iallafall.

Första brevet!

Idag fick Leon sitt första brev!
Det var från "Goboken", lite smågrejer som säkert kan vara lite roliga för honom. Böckerna har jag inte hunnit kolla i än.


Sjukling

Mår om möjligt ännu sämre idag, och unge herr bebis hickar och sparkar mig i magen. Mysmorgon :)

Om en halvtimma kommer pappa hit och hämtar och besiktigar våran bil. Jag har ingen som helst lust att röra mig idag.


Förkyld

Vaknar upp och mår ännu sämre. Bra start på dagen.

Blir att fixa mig snabbt, strax ska vi gå iväg till BVC. Hade gärna tagit bilen en dag som denna, men hunden är inte sjuk och vill gärna få gå lite. Kanske tar bilen ändå och skickar Pontus på att promenera.

Sjuk och besviken

Jävla förkyldning som var tvungen att drabba mig! Blivit mycket sämre under kvällen, inte alls kul.

Var iallafall mysigt hos mamma, ska försöka få tummen ur att åka dit oftare. På fredag kommer hon förmodligen hit och tillbringar kvällen med mig och Leon när Pontus ska iväg till Uddevalla och festa.

På tal om honom. Ibland alltså. Hatar den där jävla mansgenen som innebär att dem är oförmögna att ta några som helst initiativ till annat än datorn och tv-spel. Fattar verkligen inte hur jag ska stå ut i längden. Återstår att se. Slutar med all säkerhet att jag slår sönder det där spelet en vacker dag.


Nu har jag iallafall konsumerat en kopp med te och lite honung i. Fruktansvärt vidrigt men var lite skönt för halsen för stunden. Förstår inte att folk dricker det där för att det är gott, för det är det verkligen inte. Ska se om barnet vill sova lite, för det vill jag.

God natt!

Bad

Igår blev det promenad med Pontus, mini och Meya och sedan nys framför tvn. Var helt slut.

Inatt blev det mindre sömn än vad jag i vanliga fall föredrar, Leon ville inte riktigt sova utan skrek som en stucken gris. Efter ett tag, när ingenting hjälpte, la jag honom brevid mig och la en kudde över huvudet (på mig själv naturligtvis). Vet inte om stackarn kanske har lika ont i halsen som jag.

Blev en två timmars promenad med mina crazy's och pappa. Kom ju massa snö förut, trodde ju det skulle bli vår men nej då.

Har just badat lilla killen och fått i mig lite mat. Nu äter även han och sedan är det dags att åka till mamma och hälsa på :)


Jävla bloggdesign

Allvarligt talat, man blir ju galen för mindre! Har ändrat bloggdesignen här, och någonstans har jag gjort något konstigt med några koder, så vad jag kan se ser allting normalt ut - men så fort man trycker på något inlägg, kategori eller liknande hamnar allting åt höger och ser.. helt fel ut. Kollat och kollat men jag hittar ingenting fel och det här gör mig galen. Ger upp för stunden.

Depp

Är så jävla deprimerad. Johan, Sara, Kenny och Carro skulle kommit hit ikväll, men så blev det avbokat på grund av diverse orsaker. Tur var väl det, för nu har dagisbarnet och smittospridaren Lucas spytt och det är ju ingen hemlighet hur jag hanterar det.

Ger upp allt hopp om ett bra liv.
Meya kom iallafall hem ikväll. Hon är nybadad och mjuk.

Finväder

Fick städat ur min KIA igår, tog sedan en promenad till Maria Alberts lekpark så Lucas fick leka lite. En promenad i stan sedan mys med film resten av kvällen. Såg "Red Dog", jättemysig film tycker jag :)

Idag sov jag och mini ända till halv elva, så galet skönt! Kände mig dock asbakis när jag väl gick upp.
Tog en promenad till Kronan och kikade in barnloppisen men hittade ingenting som passade oss. Gick vidare och hälsade på Johan och Sara och tog sedan en promenad med dom och Kenny också. Härligt väder är det och skönt att vara ute ett par timmar. Lite tråkigt utan hund dock, men i morgon kommer hon hem. Idag ställs hon ju ut, är jättenyfiken på hur det går!

Nu; mat.

Kaosmorgon

Galet trött och kaosmorgon, är det inte den ena som skriker är det den andra. Lucas är på dagis, mini har somnat, jag har sett två avsnitt av Terra Nova och nu måste jag sova lite om jag kan.

När Pontus kommer hem ska vi städa ur alla bilar, iallafall påbörja :)

Sovdags

Två avsnitt av serien jag just påbörjade; Terra Nova. Verkar helt okej trots att jag inte gillar den typen av film/serier i vanliga fall.

Innan klockan ens var tio hade både jag och Pontus lagt oss, känns som det är mitt i natten, är så trött! Sovdags!

Torsdag

Blev inte mycket med Överby, snabbt in och köpte lite ljus bara. Hittade även två plädar och en lampskärm till vardagsrummet.

Är helt slut idag, mini ligger och sover l babysittern brevid mig. Tänkte sätta på en film och sedan lägga mig. Tydligen fredag i morgon, ska bli så skönt! Inte för att det gör så stor skillnad för mig, men Pontus är hemma och Lucas ska inte till dagis.

Konstigt väder

Konstigt väder. I förrgår var det jättefint, igår regnade det hela dagen och blåste storm och idag är det helt underbart ute igen.

Har just lämnat Lucas på dagis och tänkte städa lite, mini sover fortfarande. Tobbe kom igår kväll och var uppe typ hela natten så han sover också.

Tänkte ta mig ut till Överby idag, se om jag kan få hitta nånting kul, hinner ju aldrig kolla mer än att bara springa in och köpa just det jag ska ha.

Onsdag

Blev sent igår, var inte hemma försen strax före tolv, och att gå upp nu på morgonen var inte roligt alls.

Sitter nu och äter frukost med Lucas, ska göra i ordning dom båda sen och åka till dagis. Riktigt skitväder är det ute nu, regnar och blåser, ser kallt ut!

Eftersom Meya inte är hemma ska vi bara vara inne och städa/mysa hela dagen.

Semledag

Finfint väder idag så lekte lite med Lucas och Meya i solen innan dagis, blev lite stöd innan Kicki ringde och ville att jag skulle komma dit snabbast möjliga.

Det togs fantastiskt snygga bilder på en fantastiskt snygg hund (Meya), en himla massa prat och så bjöds vi på semla också, gott!

Nu är jag och Leon (vänjer mig aldrig vid namnet) hos mamma, ska dippa grönsaker tänkte vi. Hatar att hon bor så långt bort, blir ju inte att man bara kan åka en sväng. Hade så gärna sovit här i natt men Lucas ska ju i väg till dagis i morgon.


Mamis favoritkille <3

Måndag

Blev inte mycket till städning igår, lite småfix bara. Myste med film, chips och dipp på kvällen, såg "Cowboys & Aliens", ganska bra faktiskt, brukar inte gilla såna filmer.

Idag var vi ute och gick nästan 2 timmar med Carro och Bella, Meya fick även gå ut ytterligare en timma med Madde, Pontus jobbarkompis dotter som vill gå ut med henne ibland.

Lucas har kommit hem igen och Pontus åkte till Åsaka för att hämta sin bil som är klar på verkstaden, skönt!

Söndag

Somnade på soffan igår, vaknade när Pontus väckte mig för att Leon var hungrig annars sov jag nästa hela natten och vaknade halv elva.
Idag tycker jag extra mycket om mitt barn med andra ord ;)

Idag är det inte mysigt väder så vi håller oss väl hemma förutom promenaderna med Meya. Ska storstäda så hela lägenheten är i ordning när Lucas kommer i morgon.

Kalas

Helt utmattad är jag idag. Fick ett par stackars timmars sömn i natt men det känns som dom inte riktigt räcker längre.

Åkte en sväng till Överby och sedan var det kalas för Jimmy ute i Skogshagen, han fyllde ju 20 igår. Myskväll var det :)


Mormor och Leon på bild.

Fredagkväll

Efter fikat med Jimmy, Fredrik och pappa åkte jag och Pontus till Överby och kikade lite. Bytte mössan vi fick igår till en större storlek och hittade även två dregglisar från Newbie på rea, 30 spänn.

Tid på BVC hade vi också, 59,5 cm lång och 5260 gram väger han nu. Två steg över normalkurvan så stor kille är han!
Kom hem och fick besök av Pontus jobbarkompis Fredrik och hans dotter, och efter dem kom Tobbe.

Min sambo är ju sådär social och somnade innan sin bror kom och jag tror knappt dom hann prata innan han gick och la sig.

Har tvättat lite och försökt vika lite tvätt men det tar ju ALDRIG slut. Tvätta lite till och sedan tänkte jag utnyttja Tobbe lite som barnvakt medans jag försöker sova några timmar.


Skinnjackan och mössan med matchande dregglis vi fick av Nina igår och dregglisarna från Newbie jag hittade idag.

Fredag

Klockan fem var det dags att vakna igen, men lite käk senare somnade han om brevid mig.
Vaknade halv tio, hann duscha, rensa papper in i pärmar och springa ut med Meya innan jag väckte honom strax innan 11 när Annika och Nettan kom upp och hälsade på en snabbis. Dom jobbar ju här utanför ibland :)
Idag fyller min lillebror 20 år och hörde att han hade vägarna förbi Trollhättan så vi ska ta en fika i stan så fort Leon har käkat klart och är i ordninggjord.

Vinnare

Inatt ville Leon inte heller sova, men Pontus fick vakna och fick till slut ordning på det.

Idag har vart lugn, jag har varit nästintill död. All den här icke-sömnen tar ut sin rätt. Besökte Fidos och så var Nina här en sväng.

Iallafall, nu precis fick jag honom ÄNTLIGEN att sova, han har bara vaknat en gång sedan jag la honom för en halvtimma sen. Håller alla tummar för iallafall två timmars sömn nu, tills Pontus klocka ringer och Leon vaknar igen.

<3

Från min fina!

Onsdag

Blev en sen natt inatt igen, var halvnöjd när det visade sig att det var dags att vakna igen redan halv tio.

Idag har iallafall varit mysdag bara, tog en timmas promenad med Crazy och Leon, glashalt och rena självmordsuppdraget var det. Herren har varit pigg och vägrat sova, men däckade just när vi skulle åka hemifrån.

Sitter och väntar på Pontus utanför systemet, hans bror fyller år idag så vi ska dit på kalas. Skulle varit där klockan fem tydligen, men vi var inte informerade om det så det blev lite stressigt när dom ringer strax efter fem och frågar vi är ;)

Trööööött!

Är en mycket trött människa just nu. Lille killen har varit vaken hela natten och klockan är snart halv fem. Känner för att bryta ihop lite.

VAD är det för fel med att sova på natten?

Alla hjärtans dag

Mysmorgon med Leon och Meya, tog en timmas promenad. Härligt väder idag, iallafall innan det började snöa igen.

Lagade en jävla massa quorngryta och sedan kollat NCIS med Pontus.

Om mannen behagar att vakna går vi ut och går en sväng ihop. Meya tycker att det är så sjukt kul med snö och jag älskar att se henne så lycklig :)

Hårt natt, lugn dag

Tog en promenad på strax över två timmar (eller 40 minuter bestod av att "ta en cigg" med Johan), men sen blev det kallt och jag gick hem, men det var skönt att komma ut lite.

Är helt galet trött, käkade just lite mat och nu tänkte jag sova en timma innan det är dags att lägga sig. Unge Herren har sovit i stort sett hela dagen (orkar ju inte vara vaken på dagen när man vart vaken hela natten), så jag förväntar mig ännu en sådan natt och får passa på att sova medan Pontus är vaken, om det nu går.

Lugn och ro

Igår var fullspäckad. Städ och fix på förmiddagen, sedan kom Emelie och Daniel med Engla och Edvin, fikade lite och kidsen lekte.
Åkte till Nina och Leif som bjöd på middag. Leif lagar den mest fantastiska maten, jag ÄLSKAR att äta där!
Sedan åkte vi hem och mötte mamma som kom upp och myste med oss ett par timmar.

Idag skulle jag för första gången ta Lucas till dagis med mini. Var en.. utmaning. Blev inte lättare när Meya skulle ut men vi löste det också!
Nu har vi kollat på ett avsnitt av NCIS. Hade behövt diska och städa, men tänkte försöka strunta i det en stund och bara mysa med min fina lillkille (fast han är sjukt osocial och bara sover).

Lördag

Har varit en hektisk vecka med Lucas, Leon (mini blev med namn idag!), Meya och Pontus med ryggskott. HATAR "sjuka" killar, allt blir så jävla mycket värre än vad det är.

Veckan har väl varit ganska lugn ändå, Timmy och Sara kom upp från Göteborg och hälsade på i söndags, mini fick en fantastisk fin filt och två pår söta strumpor. Var även hos mamma en dag, och besökte även Johan, Sara och Loke, var mys.
Och just det! Nu är vi med ny bil äntligen! Hämtade den i söndags kväll, känns underbart att kunna få in vagnen utan att fälla massa säten och sitta trångt och krångla.

Igår kom Tobbe också, hade mys med tacos och kollade massa NCIS.
Denna dagen har bara bestått av att serva barn och tvättat. Pontus lagar mat nu och sedan ska jag slänga mig i soffan med chips och bara skita i allt. Bara för det kom jag just på att vi ska få besök senare. Är tröööött!

Fredag

Ligger och myser med världens goaste unge! Vill inte gå upp, ser hur det snöar ute och det ser kallt ut, men Meya ligger här och stensover så henne går det ingen nöd på. Kan ligga kvar en liten stund till med gott samvete.


Misstänker att sjukan är tillbaka i vårt hem. Pontus blev dålig igår igen. Ger snart upp det här!

Tack bebis!

Idag tycker jag om min bebis! Efter att ha kommit i säng sent redan från början så vrålade han halva natten!
Jobbigt tyckte jag, men stackars Pontus som skulle åka till jobbet halv sex var väl ännu mindre nöjd ;)

Iallafall, klockan elva vaknade han idag! Eller jag iallafall, han var vaken några gånger och ville ha käk emellan.

NU är det dags att gå upp, byta om på oss och ta en promenad med voffsingterriern, hon har legat och myst med oss hela morgonen!

RSS 2.0