Misstag

Från att mamma kommer hem från jobbet tills att hon går och lägger sig har jag ingen tillgång till datorn eftersom att hon är en sån Facebook-nörd. Nu gjorde jag ännu ett misstag; Jag fixade en Spotify till henne som hon sitter och beundrar nu, och har gjort i typ en och en halv timma. Ännu mindre chans att jag kommer ha tillgång till den datorn..

Razzia mot djurägare

Jag hittade ttela från i måndags och såg artikeln "Razzia mot djurägare".
Där skriver dom om en kvinna från Lilla Edet som i FYRA år har misskött sina djur och så säger Robert ter Horst att det är ett stort ingrepp i människors integritet att utfärda djurförbud.
Hur i helvete kan det vara okej?
Hur kan det vara okej att låta djur lida för att "det är ett stort ingrepp i människors integritet att utfärda djurförbud"?

Människor som inte kan ta hand om sina djur ska bli av med rätten att ha djur med en gång, det får inte dröja så lång tid.

Vilket jävla hem?




Min morsa är så jävla shysst. Hon diskuterar med sina kompisar på Facebook att hon ska byta bort mig mot en liten unge. Tack mamma ♥

Och Jimmy tvingar mig att köra honom till Smedtofta för att han ska hämta sina kläder FAST att jag ändå ska dit i morgon. Iallafall, när vi väl kommer dit ringer Jimmy sin kompis för att fråga var skiten är någonstans. Då svarar kompisen att han är hemma hos oss för att lämna Jimmys kläder.


Fattar ni vilket jävla hem jag har hamnat i?

Hos mamma

Sitter hemma hos mamma på hennes balkong. Varmt som fan är det, fint väder och solen lyser. Jag har suttit inne hela dagen och spelat poker, utan någon lycka såklart.

Snart blir det att möta upp mamma på jobbet och shoppa lite. Jag är pank dock. Inte lika kul.

Pokernatt

Jag, Robin och Kristoffer har suttit och spelat poker i nio timmar nu. Lite jobbigt börjar det bli i huvudet. Övertrött och bara förlorar pengar. Två påsar cheezballz, tre påsar chips och tre flaskor cola delar vi kvällen med. Jag klagar inte.

Helt plötsligt kommer den här. 
Inte okej. 
Nu vägrar jag spela mer.

 

Fredagar är bra dagar!

Igår var en sådär underbar dag!
Även om jag vaknade upp och var på galet dåligt humör efter min mardröm och var tvungen att dra till skolan så kan allt styras upp och bli bra. En sväng på jobbet gjorde mig glad, träffade Robin en sväng, det gjorde mig glad. Jag träffade Johan, det gjorde mig glad. Jag vann 400 kronor på Jack Vegas, det gjorde mig glad.

Popcorn, päronsoda och poker på kvällen med Johan, hur mys som helst.
Sedan var allting inte lika bra längre, men vi styrde upp det och låg och hade tjejsnack halva natten innan vi somnade.

Johan är bara bäst!

Små, små steg

När jag cyklade till skolan förut lyssnade jag på Lite FM, och så kom den här låten. Det tog mig ungefär två sekunder att börja älska den!


Stanna kvar
Snälla sov över här
Jag är din nu
Jag öppnar mig
Du får ta del av min förvirrade värld

Nitton dar
Vi har väl känt varandra tillräckligt länge nu
Jag öppnar dörren
Snälla stanna här tills det blir ljust

Det var när du sa:
Du tar ju bara små små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär

Ner för gatorna
Över parkeringen
Håll ihop mig
Vi delar en taxi
Tio minuter, jag är din i kväll

Följ med mig hem
Om du är osäker, så var osäker med mig
Bortglömda känslor, raderade tankar
Nu minns jag igen

Det var när du sa:
Du tar ju bara små små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär

Rostmackor

Jag har så galet tråkigt, och jag har gett mig fan på att jag inte ska lägga mig innan klockan två. Måste hålla mig vaken!
Lagat mat har jag gjort iallafall, bakade potatisar med nån gegga - mycket gott. Jag har diskat och fixat i ordning i garderoberna i hallen, möblerat om i köket, städat i skafferierna, damsugit och skurat golv i hela lägenheten.
Bra jobbat.

Det tråkiga är dock att ingenting finns kvar att göra = rastlöshet. Börjar bli hungrig igen och är inte sugen på potatis. Antar att det blir rostmackor igen. Vad skulle jag göra i det här livet utan rostmackor?

Förkrök var det

Min psykolog


Bäst är han! ♥

Backstage

Galet bakfull den här morgonen. Som morsan alltid säger; självförvållat. Yes.
Men igår var kul, och idag känns bra mycket bättre än vad jag trodde den skulle göra, faktiskt.

Sofie har bilder!

Motto

MOTTO:
Ska man låta någonting gå åt helvete ska man köra det fullt ut på en gång.

Frida

00F ♥ FzH

Det bästa i hela världen, det är den här varelsen:



Och även en onsdagkväll klockan kvart i tre, sitter hon i telefonen, kollar resor till London för 3600 kr, och tycker synd om mig. Då är jag lycklig. På riktigt. När jag vet att den här vackra lilla kräftan är det underbaraste i hela den här världen, och att jag har mest rätt till henne av alla, då kan jag skratta mig lycklig. ♥ R

Jobb till mig!

I morse fick jag panik när morsan hade ringt mig 4 gånger och skickat ett sms där det stog "Ring mig så fort som möjligt". Det har hon aldrig skrivit förut. När jag väl fick tag på henne visade det sig att hon skulle erbjuda mig ett jobb. Två dagar i månaden, men ändå. Fattig och arbetslös, kan man tacka nej?

Nu blir det att städa upp här hemma. Jag fattar inte hur jag lyckas med att det alltid ser ut som ett bombnedslag, trots att jag städar i stort sätt varje dag. Och jag har massa plugg att göra, sedan blir det styrelsemöte i Vänersborg och ikväll är jag pepp på Backstage. Någon mer?

Frida's sång

Satt och läste igenom gamla inlägg och hittade det där för ungefär ett år sedan, när vi satt och spelade poker hemma hos Marcus och Angelica. Den där gången när vi hade suttit i samma turnering i typ fyra timmar och klockan var fem på morgonen. Jag och Viktor hade en liten deal. Förloraren skulle förlora. När vi gav upp spelet för att sova, så blev det lika och ingen orkade att bry sig mer.

Viktor skulle skriva en låt till mig, en snäll. Och han skulle bjuda mig på glass på Donken. Här är låten, glassen har jag dock fortfarande inte sett skymten av.


De började en kväll, vi satt å spela poker,
vi hade marker, och en kortlek utan någon joker.
Sen hände nått skumt, vi va kvar i final,
det var jag, å frida, min största rival.
Ja satt å tänkte, shit jag går all-in,
men du synade min bluff å ja fick ingenting.
Jag tänkte, ska ja satsa hårt,
de gjorde ja, så ja blev skyldig dig en låt.

Och den fick inte va taskig, så ja kickar de snällt,
yeah, ja hade knappt några marker kvar, så ödet va bestämt.
Men ja vände på steken, precis som en kock,
tog igen mina marker, så de slutade soft.
När du har hört låten och vi har samlats,
så haru hört att jag är fan så mycke bättre än dia psalma.
De enda som är kvar nu är en jävla glass,
ja sa, de enda som är kvar nu är en jävla glass.

Alanya, baby!


Den här dagen för ett år sedan var jag och min käraste i Alanya och hade det underbart. Nu när regnet öser ner här utanför, när det känns som att hela lägenheten ska flyga från sin plats av stormen och när det är så galet kallt att jag inte kan gå ut på balkongen för att ta en cigg utan att förfrysa hela mig, då längtar jag tillbaka. Väldigt, väldigt mycket!

Pokerkväll

Precis hemkommen från Robin.
Kvällen har bestått utan poker med Carro, Sara, Johan och Kenny. Jag kom trea efter att ha överlevt i två timmar. Jag borde lära mig att jag inte ska spela poker. Grattis till Kenny iallafal som blev rik.


Och efter min middag förut tryckte jag i mig ett halvkilo med vindruvor och två paket strong. Jag antar att jag inte behöver mer idag, även om jag är galet sugen på choklad.

Nyår i Thailand?

Potatisgratäng med spenat och apetina och så sojakorv till det. Jag tror inte att det kan bli mycket bättre!

Någonting som kan bli mycket bättre är det här jävla vädret. Det regnar, det blåser och är jävligt kallt. Igår var det halsduk- och vantpremiär för mig. Om september ser ut såhär har jag nog inget val utan måste antagligen fly Sverige innan jul. Eller möjligtvis strax efter.

Fira nyår i Thailand?
Sugen?

Hahaha!





Nu är det kört

Det är kört, det här med skolan.
Det var kul så länge det varade.

Brist på rubrik

Det där arbetet gick det sådär med, men åtta rader är alltid en bit på väg.

Lyckades laga en god middag också, inte galet det heller.
Eftermiddagen/kvällen tillbringades med Robin, lite mat och Twilight.

Måndag morgon

Jag har insett att det inte lär bli någon skola för min del. Jag pallar inte.
Ska iallafall sätta mig och skriva mitt arbete om utrotninghotade djur så det blir färdigt någon gång, men det är segt! Trodde att det skulle gå fort, men icke!

Trååååk!

Under dagen har jag diskat, strykit gardiner, satt upp gardinerna, städat, städat, vikt kläder och städat. Allt för att hålla tankarna på ett annat håll. Det funkar inget vidare, men det är iallafall värt ett försök och lägenheten blir fin!

Nu blir det sojakorv och potatissallad framför tvn! Mums!


Jag och Sofie, igår på Sand!

Lösningen

nu har jag fått nog
av salt i mina sår
fan, vad det gör ont
kan inte stanna kvar

när du sa att hösten kom
så trodde jag dig
men har man en gång lagt sig ner
är det svårt att ta sig upp
ord är bara ord
så länge pennan den är vass
med andan långt upp i min hals
nu måste det ta slut

Sista kvällen på Sand

Gårdagskvällen tillbringades på Sand. Sista kvällen dom har öppet, så ganska trevligt var det :) Jag drack cola..
Att köra till Lidköping med en bil full med fulla folk var väl sådär, trött och irriterad. Men det gick bra, och kom i säng vid halv sex. Inte kul.

Vakna i morse med en ångest som inte är av denna värld. Jag är så jävla glad att jag har Felizhia!

Twilight ♥

Så. Nu är världens bästa böcker utlästa. Lite förvirring för vad jag ska fantisera och drömma om i fortsättningen. Nu ska jag nog lägga mig och sova lite. Jag måste vara pigg och glad tills ikväll. Tills i natt. Jag vet att jag inte kan räkna med att få sova innan fyra iallafall.

Det är väl bara att acceptera att efter alla gånger mamma har kört och hämtat mig är jag skyldig henne det här. Vilken tid på dygnet det än handlar om, även om jag ska upp tidigt, inte har sovit ordentligt på länge, vart hon än ska. Jag kommer alltid stå i skuld.
Men det är väl smällar man får ta. Allt man gör kommer man få lida för.

Fredagkväll på Sand!

Gårdagskvällen var bäst!
Felizhia lagade så underbart god mat till mig, vi drog till Palladium och spelade lite biljard. Totalt värdelösa är vi båda två, men vi hade iallafall kul. Tog en taxi hem till Zandra där vi satt och drack lite öl, och hade det hur mys som helst. Så kul att träffa Zandra och Markus igen, har inte umgåtts med dom på hur länge som helst! Tillbringade ett par timmar på Sand och avslutade sedan kvällen med pingis.

Sjukt kul kväll iallafall! Inte ofta man kan skryta med att man har haft kul på Sand!

Vi kom i säng vid halv sex i morse och jag vaknade strax före tio, galet bakfull och kunde inte somna om. Inte kul. Nu blir det att sitta på balkongen, njuta av det fina vädret och läsa ut "Så länge vi båda andas". Jag älskar dom här böckerna! Jag kommer inte kunna bli kär igen om jag inte hittar en vampyr snart.

Hel tvättdag

Massa tvätt är aldrig kul.. Som tur är har jag lyckas få tag på tvättid mellan 12 och 22. Det har aldrig tidigare hänt sedan jag flyttade in för tre år sen, så jag tänkte att jag får ta tillfället i akt och tvätta allt jag har. Så nu är alla kläder, sängkläder, täcken, kuddar och gardiner på g! Även vinterkläder som halsdukar och vantar osv fått sitt.

Och snart kommer älskling, jag längtar galet mycket! ♥

Tillbaka igen!

Nu har jag haft semester från datorn i fem dagar, det behövs ibland sådär känner jag.

Senaste dagarna har varit mys!
Fredagen tillbringade jag med Falken och hans kompisar. Förfest borta vid Edsborg och sedan utgång på Sand. Myskväll var det!

Lördag och söndag var det sömn som gällde. Jag sover så konstigt och drömmer så mycket sjuka drömmar att jag alltid är trött just nu. Söndagskvällen tog jag en långpromenad med lilla Loka på tre timmar. Det var precis vad jag behövde för att försöka stilla lite av min hundabstinens och få lite motion på köpet.

Och nu, måndag, tisdag och onsdag har jag tillbringat i skolan. Inte alltid precis något jag ser fram emot direkt. Monopol med Johan, Sara och Robin, samt filmkväll (Saw II) med samma folk har jag också hunnit med.
Gårdagskvällen spenderades med Natha i Sjölanda med lilla Kia som fick simma som en galning, tugga möss och springa lite.


Nu sitter jag i skolan, har suttit här med min dator i två timmar och "jobbat med mitt arbete". Min lärare säger att det syns tydligt att jag har en dålig dag idag, så hon ifrågasätter inte, ber mig inte att göra något och lämnar mig i fred. Precis vad jag behöver en dag som denna faktiskt.

Huvudvärk som hängt över mig i två dygn nu. Varför?

Christin 19 år!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR CHRISTINS 19-ÅRSDAG!
Massa grattis till henne! :D


Mardrömmar

Eftersom jag lyckades somna vid halv fyra igår, och inte vaknade försen halv åtta hade jag något svårt att somna på kvällen. När jag väl somnade drömde jag att Emil, min kusin var värsta psykomördaren och dödade Mattias, hans syskon och var efter mig, Sofia och Jimmy. Jag ringde till morfar för att be om hjälp men när han väl svarade kunde jag inte med att säga att hans barnbarn var en mördare.
Jag vaknade igen halv fem och kunde inte somna om.

När jag till slut somnade igen drömde jag en mardröm där Robin och Felizhia var med, och Johan kom hem sedan med en kille som han höll i handen. Jag hatade Felizhia för det hon gjorde och fan.
Jag vaknade igen när pappa kom och frågade mig tio över åtta vilken tid jag började skolan idag.

Jag hade tjugo minuter på mig att duscha, göra mig i ordning och vara i skolan innan halv. Som tur var, kunde jag ta bilen så jag hann precis. Efter en halvtimma i skolan kunde jag gå hem igen, då var allt färdigt.
Bra jobbat, mig själv!

Nu börjar jag inte försen tolv igen.

Twilight-bok

Att tiden kan gå så fort ibland. 2 ½ timma försvann bara på en liten stund.
Mackor och mer läsning. Det är det som är farligt, jag läser i stort sätt aldrig, men när jag väl fastnar för någon bok kan jag inte sluta.

God morgon

Jag vaknade av att pappa kommer in och gapar för att jag ska upp och spela poker åt honom, för att han skulle iväg och jobba fast han egentligen är ledig. Trea på ett bord och tvåa på det andra. Illa.

Nu ska jag ut och ta en cigg och sedan lägga mig i sängen och läsa. Jag visste att jag skulle ha den här ångesten idag, jag bara väntade på den..

Om jag kunde drömma

Det här var det ända som fattades. Att jag gör mig ännu mer förvirrad.
I vissa lägen borde jag hålla käften, som till exempel en dag som den här - jag blir så trött på mig själv. För två timmar sen var jag lite förvirrad, nu har jag absolut ingen koll alls.

Jag är så jävla bra på det här.
Nu ska jag sova. Eller iallafall läsa lite "Om jag kunde drömma"

Sverige - Malta

Jordgubbspaj blev det till både frukost och lunch idag. Jag älskar det!

- 200 gram smör
- 6 dl mjöl
- 1 ägg
- 1 dl socker

Blanda ihop alltihopa, tryck fast allt utom lite i en form. Kör in den i ungen på typ 200 grader (jag har inte en aning egentligen, 200 blir bra. Ta ut den när den inte är kletig längre).

Häll i ungefär 500 gram jordgubbar, lite beroende på hur stor pajformen är. Ta resten av degen gör platta små långa grejer som du lägger över jordgubbarna, in i ugnen tills dom platta grejerna fått färg och inte är kletiga längre och VIPS! så har du en snövits-jordgubbspaj.

Fantastiskt gott.


Det blev lite skola, och sedan bar det av hem till Kenny för att se matchen, den sämsta jag sett i hela mitt liv tror jag. Var tvungen att ligga och läsa första Twilight-boken för att palla med. Sverige vann iallafall med 1-0 mot Malta. Nej, det var skit. Verkligen.

En sväng till Backstage för att spela lite. Jag förlorade allt, Robin gick plus sexhundra innan han spelade bort hälften av det.

Jordgubbspaj

Jordgubbspaj blev det till lunch igår! Jag som lovade mig själv att aldrig mer göra en jordgubbspaj i hela mitt liv.. Men så går det.
Bio med Robin, hans mamma och hennes kille. Beck. För att vara en Beck-film var den inget vidare alls, men för att vara en film var den riktigt bra.

Såg även Sunes Sommar där på kvällen, jag älskar den filmen alltså!
"Han borde skjutas!"
"Nej, ännu värre. Dödas!"



Nu blir det jordgubbspaj till frukost också, och snart skola. Jag orkar inte. Jag vill verkligen inte!

Småproblem

Datorn är fixad och den är snabb!
Några småproblem som jag inte förstår mig på är att internet inte har flikar längre, och att Facebook ser helt galet ut på den här datorn.. Jag behöver en tekniker igen!

Nyss hemkommen igen. Sov fram till klockan var strax före ett. Så sjukt skönt :)
Nu blir det dusch och fix. Borde göra lite mat, är helt skakig i hela kroppen, men tråkigt är det!

Formatering

Johan är så jävla snäll. Just nu sitter han vid min dator och håller på att formatera den. Jag sitter och fixar lite vid laptopen, måste skaffa mig en egen snart.

Jag tror han är klar nu, det var tydligen massa problem med grafikkorts-grejer. Nu sa han precis att det har hänt något som han inte vet riktigt vad det är.. Jag är lite rädd nu.

Salong ChopMe



Någon gång när jag var liten var det någon frisör som klippte av mig hela håret. Jag kan väl gissa på att jag var 9-10 år men jag minns så väl när jag stog framför spegeln i hallen och kollade på det korta håret. Efter den här gången vägrade jag klippa mig hos någon annan. När det krisade och var kaos klippte jag mig själv med kökssaxen framför badrumsspegeln.

För något år sedan rekomenderade min mamma en frisör hon gick till, Patricia, som tydligen skulle vara så bra. Jag gick dit, förklarade läget och gav henne en chans och aldrig att jag ångrar det. Hon är bäst! Jag har inga problem att sätta mig där i stolen och ge henne fria händer.. Och sen att hon är sjukt trevlig och lätt att prata med gör det inte sämre!

Nu har hon öppnat eget, Salong ChopMe i Lidköping.
http://chopme.se

Sjuk igen

Jag har vaknat igen.
Jag är öm och det gör ont i faktiskt hela kroppen. Varenda liten muskel protesterar. Halsen är svullen och huvet dunkar. Min tumme går fortfarande inte att böja och knäet är rött och svullet.
Det räcker för att jag inte vill gå upp ur sängen idag.
Men eftersom allting fuckar sig på en gång, så kommer jag bara inte palla den här dagen.

Men Johan kommer idag, det längtar jag tills!

Godnatt

Idag är inte en bra dag. Allting känns felfelfel och helt åt helvete.
Jag har inte sovit själv på två och en halv vecka, jag har inte sovit hemma på två och en halv vecka. Och sen när jag som allra minst vill sova själv, då är jag hemma, ensam.


Sluta tänka och försöka sova är väl planerna ikväll.
Godnatt!

Tillbaka hemma igen

Hemma igen. Lite slö sådär, men fint väder är det idag så det ska jag ta vara på!

När jag och Heikki skulle ta vagnen från Felizhia till centralen blev vi anfallna av en geting. I våra försök att jaga bort den/undvika att bli stuckna, gjorde jag en jävla vurpa och skrapade upp både händer och knän. Och min vänsterhand är fortfarande helt stel. Ont gjorde det. Tyck synd!


Jag: Jag har suttit och skärt jordgubbar i typ en timma!
Emma: Skurit heter det.
Heikki: Man skurar ju för fan inte jordgubbar.

Nyfiken tonåring hittade lösfitta

Det här kunde inte blivit så mycket bättre!
Verkligen underbara folk, en helvetes massa god mat och min snövit-paj med jordgubbar och vaniljvisp.

Sanning och konka.
Frågan är; har du någon gång använt en sexleksak, och isåfall vad?
Tim: Måste jag svara på den?
Alla: Självklart
Tim: Eh, nyfiken tonåring hittade lösfitta hos farsan..
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Alltså jag dör!!!

Då var det snart dags

Nu har jag varit och handlat det sista. Helt sjukt att det kan gå åt 42 jävla ägg för en kräftskiva. Och att all mat inte ens är klar. Och att det inte finns någonting vi kan göra just nu. Och att ett kilo kräftor kostar 300 spänn är katastrof.
Jag är glad att jag inte äter dom små skaldjuren.


En klump i magen som inte släpper :(

Dagen med stort D

Jag sover ju aldrig så gott som jag gör med Felizhia, så nu är jag utvilad och det är dags att börja jobba igen. Idag är det dagen med stort D. Vi har massa att göra så det är bara att köra igång!

Jag vaknade upp med en ångest i morse som jag vägrar att vakna upp med, så helst vill jag stanna här i Göteborg någon vecka så jag kan glömma utan att det är jobbigt.

Bakdag

Nu har vi lagat en massa mat.
Två ostpajer, två ostpajer med kantareller, fem jordgubbspajer (iallafall formarna) samt påbörjat en egengjord potatissallad för tjugo personer. Ingen kan någonsin kalla mig för icke huslig igen!

Nu ska vi städa undan kaoset här i köket, gå ut med dogsen och sedan sova.

Till älskade <3

Nu har jag packat min väska.
Jag ska vara i Göteborg en helg och har med mig fyra par klänningar och tre par skor, sedan lite jeans och såna viktiga saker. Jag fattar inte varför jag måste vara så kass på att packa. Beslutångest!

Men jag är pepp! Massa mat, kräftskiva, mys och en helt underbar helg väntar mig!

Vaken på fel sida

Den här dagen börjar så bra.
Jag missar (såklart) bussen, köper en macka och väntar på nästa. Kommer en kvart för sent till skolan. Får ett prov, gör provet och slutar tjugofem minuter senare och inser att nästa lektion inte börjar försen tre timmar senare.

Nu är jag hemma igen. Har bestämt mig för att en gång för alla formatera den här jävla datorn. Jag började någongång för två år sen med att bränna ut bilder och sådär, men har inte kommit längre än så. Men på måndag, då jävlar. Då kommer Johan och hjälper mig ♥

Måste plocka ner alla kläder som hänger i hela lägenheten också. Tre maskiner med tvätt är mycket. Städning är också något som är ganska akut. Tråkigt!

Skola

I morse vaknar jag första gången av att klockan ringer. Jag är så trött.
Klockan ringer igen. Jag snoozar och somnar om. Detta upprepas ett par gånger tills Robin gapar; "HAR DU TÄNKT GÅ UPP ELLER?" och "STÄNG AV DET JÄVLA ALARMET INNAN JAG KASTAR MOBILHELVETET I VÄGGEN!" Då blev jag lite sur med mitt morgonhumör så jag gick upp.
Då får jag höra; "Du kommer att tacka mig." Säkert. Säkert.

Jag ska väl ta och göra mig i ordning lite, dags att dra till skolan om en kvart. Jag vill inte, och jag orkar inte. Jag visste att det här med skola bara skulle funka i två veckor.

Inte bra

Jag mår inte bra.
Tror min kropp börjar säga ifrån nu, jag tror det är dags att börja äta lite nyttigare, iallafall lite.
Inte kul att må såhär.

Nu blir det att gå ut i regnet för att göra kladdkaka med Robin!

Backstage

Backstage igår.
Robin ringde och frågade om jag skulle med. Totalt opepp och sjukt trött gick jag ner, men kvällen slutade riktigt, riktigt bra. Massa underbara folk, cider och shotbrickor. Yey!

Idag är jag dock bakfull. Inte lika kul.
Gick till Stavre för att käka pizza och beställde en Svensson Kebab utan kebab, men vad sjukt mycket mat! Käkade inte en tredjedel ens, men blev så mätt. Gottgottgott.

Soyafärs och pulvermos

Jag är irriterad. Hela jävla lägenheten är full med kläder. Jag räknade lite fel på tid och insåg att tiden var två timmar efter av vad jag trodde, vilket leder till att jag inte hinner torka kläderna innan nästa person har sin tvättid.
Så på alla garderobsdörrar, vanliga dörrar, skåpsdörrar, element, soffa, stolar och strykbräda hänger det kläder just nu.

Sitter och försöker få i mig lite mat, men det är svårt och det tar emot att äta när hela kroppen är proppad med socker och fett. Nu äter jag soyafärs (sån enkel, man blandar pulver, vatten och krossade tomater, kokar och käkar) och pulvermos. Sjukt gott, men jag mår illa av att äta det. Varför?

Nikotinbrist

Inget kubb igår.
Poker istället. Jag åkte ut först, jävla skitspel.


Nu har jag tvättid, har käkat choklad till frukost och tänkte dra i mig ett par knäckemackor till lunch. Jag har tappat bort ett paket cigg och ett annat glömde jag hos Robin i morses, så nu är det jävligt jobbigt för mig eftersom att alla kläder just nu ligger i tvätten och jag inte kan ta mig ens till Shell för att köpa nya.

Jag skjuter mig.

Kubbare

Jag hetsåt choklad och ostbågar tills jag mådde illa.
Och det känns om att jag har bränt mig på tungan fast jag varken ätit eller druckit något varmt på hela dagen.

Nu är det kubb som gäller!

Jordgubbar & choklad

När jag var på väg hem från Robin förut, blev jag sådär akut sugen på massa saker. Ner till Hemköp och köpte jordgubbar, vaniljvisp, två stora chokladkakor och en påse med ostbågar. Jag vill inte sluta äta.

Hur gör man jordgubbspaj på godaste sättet?
RSS 2.0