Leon 5 månader

Igår blev min älskade lilla son fem månader. FEM MÅNADER! Vad hände med tiden? Fem månader är nästan ett halvår och ett halvår är ett halvt år. ÅR. Har sån ångest över detta!

Nu har han precis börjat sova i sin egen säng, det går ganska så bra men försöker även få honom att somna själv, det har vi fuskat med och gjort det den enkla vägen, och slippa gråten och det där. Det går lite sådär men dags att lära sig! Matintaget har blivit större och förutom ersättningen som han får ca 230 ml per mål, fem-sex gånger per dygn får han lite mat, lite puréer och gröt. Majskrokar har han fastnat för så det får han då och då också :)

Han börjar sakta men förhoppnings säkert ta sig framåt, mest runt i cirklar och bakåt, men lite framåt med rätt motivation, haha. Rulla runt från rygg til mage och tillbaka har han gjort sedan veckan efter han blev tre månader, och nu rullar han runt och leker med leksaker som ligger framför honom. 
Övar fortfarande på det här med att sitta helt själv men det går väl inte riktigt som han tänkt sig, ramlar gärna åt sidorna.


Mammas älskling! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0