Hatar min hyresvärd

Min hyresvärd är sämst.
När vi flyttade in verkade allting så sjukt bra och han lovade det ena och det andra. Det fattades små, runda, vita saker som skulle sitta på väggen, ett element var borta (i november?!), en skåpslucka är på ommålning, det vart så kallt i lägenheten att vi fick låna hem en kupévärmare för att Lucas blev sjuk, och inga termostater till något element fanns. Detta lovades under visningen 1,5 månad tidigare att det skulle varit åtgärdat, men icke.
Inte heller var det städat när vi flyttade in, fruktansvärt äckligt!

Efter massa tjat kom ÄNTLIGEN elementet till vårat sovrum. Det läckte fortfarande. Han höjde värmen i lägenheten men fortfarande får vi gå med tofflor och tjocka tröjor. Pontus kör till och med på långkalsonger under sin one-piece. Det visade sig att handfatet i badrummet läcker, att fönsterna drar och att det är så lyhört att man hör grannarna prata fast dom pratar i normal samtalston. En dag försov jag mig men vaknade som tur var av grannens larm. Mobil-larm var det så ändå inget speciellt.

När man tvättar kommer man ofta ner och dörren till tvättstugan är öppen, vilket även grannarna har kommenterat. Samma grannar upptäckte även mögel-och fuktskador i sin lägenhet, samt igår hade någon brutit sig in i deras källarförråd. Hyresvärden svarar dom inte ens.

Grannen under får tvätta håret i tvättstugan för det är fel på deras rör i badrummet så allt vatten kommer upp och det är inget stopp som dom kan åtgärda själva. Hyresvärden bryr sig inte.

Inte heller har han brytt sig om att sanda parkeringen när det varit halt och undanhållit för nyinflyttade vad det är för byggnad som ligger brevid (missbrukarboende).

Vill flytta NU men att få tag på treor i den här stan är en omöjlighet!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0