Städdag

Värst vilken aktiv dag det blev då. Efter familjerätten gick jag en promenad med Meya och Lucas i en timma. Jättekul tyckte han, mindre kul tyckte hon. Det gick inte fort.
Det är otroligt vad små barn är lättroade och framför allt; fantasifulla! Fylla en flaskkork med grus, hälla ur och upprepa sjuttionio gånger, trycka ner snö i en brunn i tjugo minuter, hoppa ner från trottoaren och utöva värsta träningspasset för att ta sig upp igen, beundra varenda bil/lastbil/buss/moped/cykel som om dom vore gjorda av guld, plocka upp hundskit med bara händer, heja på alla man möter, upp och ner från trottoarkanten några gånger till, dra en stor pinne efter sig, samla så många kottar man kan i små händer. Listan kan göras lång vad han gjorde den där promenaden!

När vi kom hem blev det storstäd. Städat Lucas rum, köket och badrummet inklusive ALLT, dammsugit och skurat golv i vardagsrum (damma kvar), städat hallen (golv kvar), burit ut soporna + pappersåtervinningen, ställt alla pantflaskor i bilen, diskat och tvingat Pontus att bära upp lite grejer på vinden. I morgon är det i stort sett bara sovrum kvar, men det storstädade jag här om dagen så det lär gå fort, det är garderoben jag har lite ångest för. Rensning av framför allt skor står på schemat.

Nu är det sängen som gäller. Leon ligger nu i sin säng, så helt tomt är det brevid mig! Men han måste ju vänja sig vid att sova själv också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0